Izbori parlamentarni 2007 Sanader vs. Milanović |
14.01.2008., 10:36
|
|
superkorisnik
Registracija: Mar 2003.
|
]
Quote:
Vojky kaže:
Da, očekujem. I od književnog da napiše bolju knjigu od one koju je popljucao.
Čak se i ovaj filmski ne može više izvlačit da nema love otkada HD-kamere koštaju ispod 1000 €.
|
opaska o kameri je 
ja mogu pluckati po mostovima i kucama,recimo. a vjerujem da to moze svatko. ne ocekujes valjda od mene da projektiram kucu ili cak most?
|
|
|
14.01.2008., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Quote:
WeM kaže:
ja mogu pluckati po mostovima i kucama,recimo. a vjerujem da to moze svatko. ne ocekujes valjda od mene da projektiram kucu ili cak most?
|
A čuješ, da sam projektant, lijepo bih te pozvao u ured i rekao: "Evo prijatelju, tu ti je stol, komp, literatura, asistenti; idem ja na godišnji a ti napravi bolju!"
Isto kao što svi pljuckaju o proračunu, a nitko da uzme Excel, prebaci onaj javno objavljeni PDF iz Narodnih novina i napravi godišnju projekciju s manjim porezima i većim rashodima, uz istovremeno manji deficit...
|
|
|
14.01.2008., 11:38
|
|
superkorisnik
Registracija: Mar 2003.
|
Quote:
Vojky kaže:
A čuješ, da sam projektant, lijepo bih te pozvao u ured i rekao: "Evo prijatelju, tu ti je stol, komp, literatura, asistenti; idem ja na godišnji a ti napravi bolju!"...
|
 ha ha
a da ti ja izguram projekt do kraja?
to ti i mogu uraditi, ali pljuckajuci po projektima koje sam odbacio, nema veze...
Quote:
Isto kao što svi pljuckaju o proračunu, a nitko da uzme Excel, prebaci onaj javno objavljeni PDF iz Narodnih novina i napravi godišnju projekciju s manjim porezima i većim rashodima, uz istovremeno manji deficit
|
to mi zvuci komplicarano , u ovom kompliciranom svijetu osiguravajucih drustava. nema veze...
pozdrav
|
|
|
14.01.2008., 15:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
I SDP-ovci i HNS-ovci su toliko isfrustrirani što si izgubili izbore da ne mogu podnijet nikoga iz HSS-a ili HSLS-a. Da o HDZ-u ne govorim. Ali najgore (ili najbolje, kako se uzme) od svega je to što ne mogu smislit niti jedni druge.
|
|
|
14.01.2008., 16:26
|
|
Korisnik, registrirani
Registracija: Jul 2007.
|
Index.hr je zabavan, ali kvalitetom opasno naginje nuli....šta ćeš ne može i ovce i novce... K tome mi se uopće ne sviđa nova naslovnica i kao da izbjegavaju žutu boju 
|
|
|
11.02.2008., 01:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
|
|
|