|
|
15.05.2008., 22:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
eo ovak ja sam osnovna i u nedoumici sam kao što ste već mogli pročitat u mom prethodnom postu
ovak zakaj neki kažu da nejdem u trinajstu ak želim neš naučit? a svi koji idu u 13 mi kažu da je to ko i svaka druga gimnazija...
|
|
|
15.05.2008., 22:08
|
|
Registrirani korisnik
|
te jel mogu upast s 48 bodova
|
|
|
15.05.2008., 22:09
|
|
Registrirani korisnik
|
am.sad sam vidla odgovor..
|
|
|
16.05.2008., 09:32
|
|
...djevojChe...
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
Lea222 kaže:
eo ovak ja sam osnovna i u nedoumici sam kao što ste već mogli pročitat u mom prethodnom postu
ovak zakaj neki kažu da nejdem u trinajstu ak želim neš naučit? a svi koji idu u 13 mi kažu da je to ko i svaka druga gimnazija...
|
Gle, mu svakoj gimnaziji moraš učiti bila ona neka na dobrom glasu ili ne. Kao što sam već rekla u 13. ima zbilja dobrih profesora (hrvatski, fizika, geografija, povijest, engleski itd.), ali jednako tako ima i onih malo gorih i kod koji se ne moras previse truditi da bih imala 4 ili 5. Opet - mislim da i sve zavisi od smjera u koji bi se upisala. Ja sam matematički i prilično sam zadovoljna profesorima koji mi predavaju. No sve je na tebi... Raspitaj se i za 9. gimnaziju pa odluči.
Quote:
Lea222 kaže:
te jel mogu upast s 48 bodova
|
Ne znam za opći smjer, ali u matematički možeš. Uvijek je manji interes za matematički pa ostane slobodnih mjesta. U moj razred ide dečko koji se upisao sa 38 bodova.
|
|
|
16.05.2008., 10:41
|
|
imperativ aktova
Registracija: Apr 2008.
|
Ja sam davnih dana išla u 13.gim. Još kad je Čečura bio samo profesor zemljopisa, čujem da je danas ravnatelj? Neka je, on je zakon lik. Meni je Šimićka bili najdraža profa, obožavam književnost. A ona treba iz sociologije (ne znam jel još uvijek predaje) ona zbunjena, s njom smo takve lomove doživljavali. Najgora profa mi je bila Milićka... odvratna je, samo miljenici preživljavaju. A lik iz njemačkog..... ajooooooooooj koji urnebes od čovjeka! (oni koji su završili 13.gim. znaju o čem pričam). Meni je bilo super u toj školi, provela sam tamo prekrasne godine. Završila sam fakultet i radim u struci.
|
11.06.2008., 22:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
koga imate iz povijesti i njemačkog?
|
12.06.2008., 18:27
|
|
...djevojChe...
|
Quote:
grčka kiparica kaže:
Ja sam davnih dana išla u 13.gim. Još kad je Čečura bio samo profesor zemljopisa, čujem da je danas ravnatelj? Neka je, on je zakon lik. Meni je Šimićka bili najdraža profa, obožavam književnost. A ona treba iz sociologije (ne znam jel još uvijek predaje) ona zbunjena, s njom smo takve lomove doživljavali. Najgora profa mi je bila Milićka... odvratna je, samo miljenici preživljavaju. A lik iz njemačkog..... ajooooooooooj koji urnebes od čovjeka! (oni koji su završili 13.gim. znaju o čem pričam). Meni je bilo super u toj školi, provela sam tamo prekrasne godine. Završila sam fakultet i radim u struci.
|
Ma Šimićka je OK profesorica. Nije nikakav problem kod nje imati 3 ili 4. Bitno je čitati redovno lektire jer najviše vremena provodimo interpretirajući djela, a manje se bavimo jezikom. Ja isto obožavam knjiežvnost tako da bez problema imam 5 iz hrvatskog. Ova iz socijologije se zove Biba. Ona predaje i povijest (koliko znam). Odlična je žena. Zanimljiva, voli se šalit, uvijek da drugu priliku, ako nisi zadovoljan s ocjenom ili ako nisi stigao naučiti za test ili ispitivanje. Njemački ne učim (jer sam matematički smjer) pa ne mogu ništa reći za tog profesora. Koliko znam razredima koji su sa mnom u smjeni (1. i 3.) predaje prof. Banić.
Quote:
*kechkica* kaže:
koga imate iz povijesti i njemačkog?
|
Ja iz povijesti imam Kapelanku. Najgora profesorica pa mnogima. 
|
|
|
12.06.2008., 21:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
Koji se strani jezici nude?
|
12.06.2008., 21:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
wtf?  otkad radi zeus u gimnaziji? ja uvjerena već desetak godina da je on profesor za građevince...  
|
|
|
13.06.2008., 09:04
|
|
...djevojChe...
|
Quote:
p3tica kaže:
Koji se strani jezici nude?
|
Opći smjer uči engleski i njemački (jer nema dovoljno učenika zainteresiranih za neke druge jezike). A matematički može birati između engleskog i njemačkog.
Quote:
lajava gnjavatorica kaže:
wtf?  otkad radi zeus u gimnaziji? ja uvjerena već desetak godina da je on profesor za građevince...  
|
Nemam pojma od kada radi, al trenutno predaje u XIII. No možda predaj i građevincima. 
|
|
|
14.06.2008., 21:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja iz povijesti imam Kapelanku. Najgora profesorica pa mnogima.  [/QUOTE]
Čula sam da je ona koma.
|
15.06.2008., 10:32
|
|
...djevojChe...
|
^^
U svemu pronađe nešto loše.
Nikada nije zadovoljna.
Ako markiraš sat povijesti onda ti se opako zamjeri.
Čeka zadnji čas da pita i naravno da ne stigne pitati cijeli razred na vrijeme.
Bude puuuno jedinica.
Mnogi se bune, ali ništa se ne poduzima.
A ti si isto XIII. ili si završila ili tek namjeravaš upisat? 
|
|
|
17.06.2008., 22:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
betty_blu kaže:
A ti si isto XIII. ili si završila ili tek namjeravaš upisat? 
|
Pa kaže ti da iz povijesti ima tu Kapelanku, očito da ide u nju XD
|
|
|
19.06.2008., 20:59
|
|
...djevojChe...
|
^^
Ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš da je to dio moga posta kojeg je ona (pokušala) quotat. 
|
|
|
22.06.2008., 19:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Oj ekipa, ja sam isto Xlll. sada sam prvi razred zavrsio, uspio bez popravnog proc  Gimnazija je ok, i profesori su ok, naravno, neces se samo tako provuci ako bas nista neradis, jedno 6-7 ih je kod nas sada palo...al smo najgori razred.
I da, ZEUS meni predaje, to je najveci car od profesora na kugli zemaljskoj, bio je na youtubu filimc o njemu, al je maknut...hehe...carcina i po. 
|
|
|
22.06.2008., 22:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Neznam quotat. heh.
Ne idem u XIII.Samo pitam...Čula sam da je ta Kapelanka užas.
A koga imate iz njemačkog?
|
23.06.2008., 00:17
|
|
Registrirani korisnik
|
ufff, kako se ono zove, ona mlada zenska, mozda i najzgodnija u cijeloj skoli od profesora.
Kapelanka po meni je ok, samo nemoj markirat, ae, to nije toliki problem, za odogvaranja te boli kura*, i samo se malo za test prpremis, i imas 2 nakraju
|
|
|
23.06.2008., 08:26
|
|
elementarna nepogoda
Registracija: Nov 2007.
|
išla sam u 13-u, odlična škola. većina profesora je bila super, posebno profesor iz hrvatskog i raska iz povijesti, za njih imam samo riječi hvale. teta iz njemačkog je definitivno unosila živost i na svoj način davala posebnu čar školovanju u toj školi  doduše, meni je bila super, ne znam kaj su se svi tolko krvili s njom.
tempo je laganini, ne hebu te oko nepotrebnih gluposti, ali te (barem većina) uspije zainteresirati i dobro ispredavati gradivo. kampanjac sam i ljenčina, tamo sam prolazila s 4, no kada je došlo vrijeme da upišem faks - upala sam na sva četiri na koja sam pisala prijemni bez da sam se nešto posebno pripremala što mi je veliki pokazatelj usvojenog znanja tijekom srednje škole.
13. toplo preporučam, koliko znam razred moje raske je upravo maturirao tako da će ona sad dobiti novi razred, a žena je zlatna... ko druga mama. tko se odluči, držim fige da dobije nju 
|
23.06.2008., 10:23
|
|
...djevojChe...
|
Quote:
*kechkica* kaže:
Neznam quotat. heh.
Ne idem u XIII.Samo pitam...Čula sam da je ta Kapelanka užas.
A koga imate iz njemačkog?
|
Quote:
sekelisekelis kaže:
ufff, kako se ono zove, ona mlada zenska, mozda i najzgodnija u cijeloj skoli od profesora.
Kapelanka po meni je ok, samo nemoj markirat, ae, to nije toliki problem, za odogvaranja te boli kura*, i samo se malo za test prpremis, i imas 2 nakraju
|
Ja ne učim njemački, ali općem smjeru predaje Banićka.
Istina ovo za kapelanku - nemoj markirat i sve će biti ok!
Quote:
MissLestrange kaže:
išla sam u 13-u, odlična škola. većina profesora je bila super, posebno profesor iz hrvatskog i raska iz povijesti, za njih imam samo riječi hvale. teta iz njemačkog je definitivno unosila živost i na svoj način davala posebnu čar školovanju u toj školi  doduše, meni je bila super, ne znam kaj su se svi tolko krvili s njom.
tempo je laganini, ne hebu te oko nepotrebnih gluposti, ali te (barem većina) uspije zainteresirati i dobro ispredavati gradivo. kampanjac sam i ljenčina, tamo sam prolazila s 4, no kada je došlo vrijeme da upišem faks - upala sam na sva četiri na koja sam pisala prijemni bez da sam se nešto posebno pripremala što mi je veliki pokazatelj usvojenog znanja tijekom srednje škole.
13. toplo preporučam, koliko znam razred moje raske je upravo maturirao tako da će ona sad dobiti novi razred, a žena je zlatna... ko druga mama. tko se odluči, držim fige da dobije nju 
|
Kaj ti je Biba bila razrednica. Ja bih.  Ženska je legendarna. Provale su joj ludnica. (Meni je sociologiju predavala.)
|
|
|
23.06.2008., 11:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Ali Cecura je najveci kralj u skoli. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:21.
|
|
|
|