Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
09.08.2008., 00:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
ma riječi su mi same izlazile..evo takva je naša anja tjera te da sve izbaciš iz sebe..
|
|
|
09.08.2008., 00:26
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
Lacky Luck kaže:
ma poznat ti je jer se volis praviti pametan, a ja uvijek budala po prirodi, pa me napadas gdje stignes, ha ha
lacky luck, pa neki me znaju, al sumnjam za tebe, jer imam raje u gorici,
motoriste iz tuzle, par njih dole borave, pa sam dolazio,.
taj nick mi je nadimak, ha ha
|
good 4 you
Vis..mene znaju i na ljes-u, i na mk
(da ne spominjem i druge pdf-e  )
|
|
|
09.08.2008., 08:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
peyton17 kaže:
priznala je da je srala
pročitaj prvo sve pa onda komentiraj
btw...anja...jesi to ti?? 
|

|
|
|
09.08.2008., 09:21
|
|
.ItCan'tRainAllTheTime.
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
ključ13 kaže:
Jebiga, nije smjesno i bolje da se to nikad nije dogodilo. Mogu mislit kakav je to uzas. Dobijes PTSP od toga.
Kad covjek prdne pred nekim nepoznatim ljudima, bude mu neugodno danima, a kamoli ova situacija.
Moja cura je gledala da probamo sa nekim tim lubrikantima, vazelinom. Ali neugodno je to kupit, jer te svi cudno gledaju na kasi.
Ali mislio sam se ja odvazit, pa mozda uzet jednog dana. Ali nakon ove teme sam pametniji i nema sanse.
Dobar je meni vaginalni, najbolji. poslije oralnog, naravno
|
To se ne kupi ovak u trgovini ako ti je bed, naručiš preko internet sex shopa... 
Nitko te ne gleda onda čudno... Hehe
|
09.08.2008., 10:32
|
|
drska i bezobrazna
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
anjaproblem kaže:
...dajte mi neke savjete molim vas...
|
Prije idućeg (pokušaja) analnog sexa TI se informiraj, klistiraj se i prepusti se momku kojem je uistinu stalo do tebe.
Ne znam za ostale ali da se meni i mom momku ovo dogodilo mislim da bi se dobro nasmijali, zajedno otuširali i bacili sex-na-ex pod tušem 
|
|
09.08.2008., 10:36
|
|
drska i bezobrazna
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
Janis Jo kaže:
Mislim da ipak neću probat analni! 
|
Ja sam odlučila Planinski čaj zamijeniti analnim sexom 
|
|
09.08.2008., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
shit happens
nista.... posto se i on isto osramotio sigurno nece nista pricat okolo, tako da mozes bit sigurna da za vasu sramotu ne zna niko... zato glavu gore i napolje... a mozes vala i s njim pricat... ne vjerujem da se on osjeca manje neougodno od tebe, tako da vam razgovor sigurno nece odmoc... 
|
|
|
09.08.2008., 19:21
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
eoven kaže:
shit happens
nista.... posto se i on isto osramotio sigurno nece nista pricat okolo, tako da mozes bit sigurna da za vasu sramotu ne zna niko... zato glavu gore i napolje... a mozes vala i s njim pricat... ne vjerujem da se on osjeca manje neougodno od tebe, tako da vam razgovor sigurno nece odmoc... 
|
ha ha
evo neko pametno odgovara, bez stranja.
joj boze , nemogu da vjerujem 
|
|
|
09.08.2008., 19:22
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
anjaproblem kaže:
ljudi molim vas pomozite nemogu da vjerujem sto mi se desilo!!!!!!!!!!!!!!!! shrvana sam od sramota i strave, plačem 8-9 puta na dan ovih zadnjih 6 dana otkad se to desilo, sa momkom se jos nisam cula a ne vjerujem da ocu vise ikad. neznam kome da se obratim pa ovde pisem, zivim sama u stanu u splitu.
da se predstavim, ja i momak smo skupa 3 mjeseca,meni je 24 njemu 27, ovo nam je trebao biti drugi put da smo imali seksualne odnose ali desilo se najgore, gospon je rekao da zeli ANALNI , ja posto nikad nisam radila to a ni on nisam znala sto da pa sam sve prepustila njemu (moj boze greske  )
on je kaze citao na internetu kako triba puno lubrikanata, i stavljao je i stavljao i stavljao i stavljao...i igra je počela , njihao se krevet dobrih 10 minuta ja sam se stalno lose osjecala na pocetku je bilo malo boli al je kasnije proslo, nakon 10 minuta pocelo me boliti u guzi i stomaku, vikala sam stani stani stani stani , on je rekao sto ti je sad , ja sam rekla stani , izvadio je penis iz mog anusa i na moju i njegovu stravu samo mi se izlio proljev po njemu , po krevetu , sve je bilo odvratno, smrdilo, ja sam počela plakat a on je na svu stravu povratio po mojim leđima , cila sporka obukla sam se i u suzama izletila vani...
neznam sto mi je da radim , ovo je bilo tako ponizavajuce , noc nakon tog dogadaja provela sam plačuč, neznam kako mi se ovo moglo dogodit, neznam kome da se obratim, sramota me otići u psihologa...dajte mi neke savjete molim vas , da li da odem u doktora , jeli ovo normalno da se desi?
|
ja mislim da si s njim zasrala za sva vremena,  
|
|
|
14.08.2008., 15:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
meni se smucilo i povraca mi se ... iskuliraj i nadji novog.
|
|
|
14.08.2008., 22:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Zadnji put sam se ovako dobro nasmijala onoj čiji je dečko u njoj izgubio prezervativ, a ona ga je nakon toga ulovila u krevetu sa svojom frendicom.
Na Internetu svašta piše pa je tvoj dečko možda i pročitao da treba staviti litru lubrikanta. Klistirao te je, a možda si se isproljevala i od straha/treme. Zbilja si napredna kada si za vrijeme drugog odnosa odlučila isprobati analni. Ali dobro. Zaboravi to i hrabro naprijed. Ljudi se razlikuju, ja prakticiram analni, nije me potrebno klistirati i do sada nije bilo nikakvih 'neugodnosti'. A niti mi lubrikant nije nužan, pogotovo ne litra lubrikanta.
|
|
|
14.08.2008., 22:27
|
|
Pacijent
|
Meni to baš i nije nešto smiješno..
Ako ti se stvarno TO dogodilo...Jebate!!!
Meni nije nikad i ne kužim koji je to fuck...
Mislim Kralj Rocky zna sve, ali ovo...?
Ako ti se STVERNO to dogodilo...jebi ga...
Možeš sve očekivati...
Meni jhe to kao CSI New York... Netko to voli gledat, a netko jeednostavno NE
|
|
|
14.08.2008., 22:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
a joj... pročitao sam prvi post i mogu ti reći samo da mi je žao... iskreno
al ne bediraj, dešava se. jedino, ako se frajer izbljuvao po tebi, kako mu se onda nije gadio analni? čini se da ipak nije bio dosta informiran kad ga je to toliko iznenadilo...
curo, moj savjet... klistiranje ne mora ići pod obavezno. dovoljno je da lijepo imaš normalnu stolicu prije analca, lijepo se istuširaš i središ, uzmete kondom i lijepo malo lubrikanta i polako... samo praksa. uglavnom, kondom ovdje stavljam pod obavezno.
I još nešto.. nikako ne mješati penetraciju u anus sa penetracijom u vaginu. vrlo lako dolazi do različitih infekcija vagine.
uglavnom, žao mi je što ti se to dogodilo, ali nije kraj svijeta. umjesto što si pobjegla, mogli ste zajedno pod tuš, lijepo se otuširat, a dečko da je malo pametniji, lijepo bi te zagrlio i ne bi te bio toliki bed koliki ti je bio... jer, da se meni to dogodi, nikako mi ne bi bio bed, niti bi se pobljuvo, nego bi ohrabrio partnericu, malo okrenuo na šalu, izmamio joj osmjeh i jednostavno je naveo da to što prije zaboravi...
reći ću ti jedno... tvoj dečko neka se malo boje informira o analnom seksu, jer sada trenutno nikako nije spreman za analni.. jebemu, nije ni sve lako.
uglavnom 
|
14.08.2008., 22:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
seres li ga seres
iliti na italiano kesera sera
|
|
|
14.08.2008., 22:43
|
|
Pacijent
|
Quote:
GoGs777 kaže:
a joj... pročitao sam prvi post i mogu ti reći samo da mi je žao... iskreno
al ne bediraj, dešava se. jedino, ako se frajer izbljuvao po tebi, kako mu se onda nije gadio analni? čini se da ipak nije bio dosta informiran kad ga je to toliko iznenadilo...
curo, moj savjet... klistiranje ne mora ići pod obavezno. dovoljno je da lijepo imaš normalnu stolicu prije analca, lijepo se istuširaš i središ, uzmete kondom i lijepo malo lubrikanta i polako... samo praksa. uglavnom, kondom ovdje stavljam pod obavezno.
I još nešto.. nikako ne mješati penetraciju u anus sa penetracijom u vaginu. vrlo lako dolazi do različitih infekcija vagine.
uglavnom, žao mi je što ti se to dogodilo, ali nije kraj svijeta. umjesto što si pobjegla, mogli ste zajedno pod tuš, lijepo se otuširat, a dečko da je malo pametniji, lijepo bi te zagrlio i ne bi te bio toliki bed koliki ti je bio... jer, da se meni to dogodi, nikako mi ne bi bio bed, niti bi se pobljuvo, nego bi ohrabrio partnericu, malo okrenuo na šalu, izmamio joj osmjeh i jednostavno je naveo da to što prije zaboravi...
reći ću ti jedno... tvoj dečko neka se malo boje informira o analnom seksu, jer sada trenutno nikako nije spreman za analni.. jebemu, nije ni sve lako.
uglavnom 
|
Nikad se više neću jebat, majke mi!!
|
|
|
14.08.2008., 22:43
|
|
zelenooka brineta
Registracija: Sep 2007.
|
kaj to još traje?
|
14.08.2008., 22:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
Mariamagdalena kaže:
|
ma sta nes brate, dolaz vamo!
|
|
|
14.08.2008., 22:45
|
|
Pacijent
|
Quote:
Vrag_u_snjegu kaže:
ma sta nes brate, dolaz vamo!
|
Di 
|
|
|
14.08.2008., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Mariamagdalena kaže:
|
majkemi se kaže
ma hoće... siguran sam... 
|
14.08.2008., 22:58
|
|
Pacijent
|
Quote:
GoGs777 kaže:
majkemi se kaže
ma hoće... siguran sam... 
|
Kako moš bit siguran
Nisam znala da se kaže majkemi
Tu si me i ufatio  ...
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:09.
|
|
|