Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.02.2009., 23:09   #921
hajduk je jadan i loš...al dinamo...dno dna.koja grozna utakmica
SEPTIC JAM is offline  
Old 22.02.2009., 23:10   #922
da vi bi Velu koji je teški "tovar"...trebalo bi dovest japance da sude, niko nikog neče razumjet ali bilo bi 10 puta bolje od ove sramote Bebeka...
shumy19 is offline  
Old 22.02.2009., 23:10   #923
mamba je to lijepo sumirao
škašiškafnjak is offline  
Old 22.02.2009., 23:11   #924
Quote:
IL_Mamba_Negro kaže: Pogledaj post
Igre u ovom derbiju nije bilo. Apsolutno nije postojala nijedna natruha nogometne taktike i tehničkih sposobnosti ovih 28 stvorenja koja su se večeras kretala poljudskim travnjakom. Od totalne nepovezanosti s plave strane do napada hladnim oružjem (znanim kao čepovi) s druge strane.

Sve u semu jad, bijeda i krajnja žalost. S obje strane. Prorokujem ispadanje od strane luksemburškog predstavnika u Europi ove godine. Nikako mi ne ide u glavu za koji su se qrac oni zadnjih mjesec dana spremali. Isto tako su mogli kremšnite i fritule gutat čitavo to vrijeme.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 22.02.2009., 23:11   #925
Quote:
barhan kaže: Pogledaj post
slažem se.. jebate, to je kao onaj neki debos što je jednom uletio na forum.. znaš onaj osjećaj kad se ti zbog neke budale s kojom veze nemaš sramiš da si zagrepčan..
Neizdrkani deran koji je jedino navijanje čuo doma iz fotelje gledajući ga preko katodne cijevi, a priča o njemu kao da ga vodi svaki put? I pljuje sve "prljave tovare"?

I onda krenu sjever - jug sranja i onda jednostavno kliknem na mali x znak na browseru ili ignore gumbić na forumu.

Jadno.
Old 22.02.2009., 23:11   #926
Quote:
soulcrew kaže: Pogledaj post
zaslužuješ ti polomljene kosti
ma pazi tko mi se prijeti,intelektualni patuljak koji si je umislil da je navijač ali to ga ne sprječava da najveći derbi ove jadne lige gleda doma iz fotelje i to prikopčan na net,bez frendova,bez cuge,bez ikoga s kim može otugovati poraz...jadno.
spacerouter is offline  
Old 22.02.2009., 23:11   #927
Quote:
Lux kaže: Pogledaj post
isusa ti, ja ne vjerujem što je lik napisao
ako je išao igrat ovakvu utakmicu nakon očitog namjernog zajebavanja sa papirima, onda bi zbog 1 bakljade prekinuo utakmicu
ovi naši suci nemaju muda za prekinut "veliki derbi"

da se tako nešto dogodi kad Hajduk igra u kupu UEFA bio bi prekid 100%

P.S: Lux samo ti trolaj i dalje, zbog takvih likova kao što si ti zaobilazim forum.hr

P.S.S: jel ono Avram Grant doša u Hajduk za trenera?
harakiri2 is offline  
Old 22.02.2009., 23:11   #928
Quote:
Luyindula kaže: Pogledaj post
Igrač utakmice: Željko Bebek
Delegat: Goran Bregović
Old 22.02.2009., 23:14   #929
Quote:
harakiri2 kaže: Pogledaj post
ovi naši suci nemaju muda za prekinut "veliki derbi"

da se tako nešto dogodi kad Hajduk igra u kupu UEFA bio bi prekid 100%
Otkrio si Ameriku, da je ovo kup uefe utakmica ne bi ni počela, doslovno.
Lux is offline  
Old 22.02.2009., 23:14   #930
Sve očekivano. I igra i rezultat i tribine i suci...

Samo bih pitao sve stručnjake "vide" li još evidentan napredak od kada je Vlak zamijenio Profesora?
Grupa Queen is offline  
Old 22.02.2009., 23:14   #931
Quote:
IL_Mamba_Negro kaže: Pogledaj post
Neizdrkani deran koji je jedino navijanje čuo doma iz fotelje gledajući ga preko katodne cijevi, a priča o njemu kao da ga vodi svaki put? I pljuje sve "prljave tovare"?

I onda krenu sjever - jug sranja i onda jednostavno kliknem na mali x znak na browseru ili ignore gumbić na forumu.

Jadno.
što je najgore, ima i sasvim odraslih ljudi kojima je jedini smisao forumašenja trollanje i govnanje. što ćeš.

al da slični rade na televiziji i da se njihovu nesposobnost i guzičarenje plaća našim novcem, e to je nedopustivo.
Old 22.02.2009., 23:16   #932
Quote:
Duffman kaže: Pogledaj post
Brugge i Boleslav su precrtani za sve vijeke, jel?
jebeš boleslav, klub di je bole top legenda me para stajao. tako mi i treba kad se na takve kladim
Old 22.02.2009., 23:18   #933
Quote:
SEPTIC JAM kaže: Pogledaj post
hajduk je jadan i loš...al dinamo...dno dna.koja grozna utakmica
..svasta i ti pises!! evo na njemackim stranicama objavili da Hoffenheim dolazi po Kalinica(treba im za penale),a Bremen po suuuuper napadaca Mandzukica a i Bayern se raspituje za obojicu
..ej kvaliteta je iz "one" lige,,druga liga sjever= hajduk a dinamo= druga liga zapad?ili tako nekako
broz 64 is offline  
Old 22.02.2009., 23:20   #934
bila bi ljepša utakmica da nije bilo tolko prekršaja...
bebek-teška budala
shumy19 is offline  
Old 22.02.2009., 23:20   #935
Frend koji ima internet je rekao da je i inače igra na derbijima sranje
Duffman is offline  
Old 22.02.2009., 23:20   #936
Evo probati ću analizirati situaciju oko jedanaesterca, sliku po sliku.
1. Kod samog početka izvođenja slobodnog udarca ruka Calella je uz tijelo:

2. Ali prilikom izvođenja Calello podiže ruku. Na prvoj slici je podignuta do pola:

A trenutak kasnije je i skroz podignuta, kako i koliko se ne vidi zbog tijela:

3. Na slijedećoj slici je i lopta. Nažalost slabo se vidi. Izgleda kao mrlja pa sam je zato označio strelicom (kad vrtim frame by frame se jasnije vidi da je to lopta, pa se nadam da će mi se vjerovati ). Sama ruka se ne vidi:

4. Slijedi prvi frame gdje se vidi ruka. Odnosno vidi se crna mrlja (označena strelicom) koja je, ustvari, rukavica. Lopta je ova mrlja označena elipsom:

5. I na kraju još jedna slika šake i lopte, tek toliko da se vidi trend kretanja:

I sad što zaključiti
Ruka nije bila uz tijelo. Koliko i kako je podignuta se na snimkama ne vidi.
Moj je dojam kako je do lakta bila malo podignuta, ali je od lakta išla prema naprijed i ulijevo. Tako da je šaka bila nekih 40-ak cm ispred tijela, malo ulijevo.
Gdje je Calella lopta udarila se isto ne vidi. Opet je moj nekakv dojam da ga je udarila baš u šaku. Po kretnjama lijeve ruke imam takav dojam.
A sad da li je to jedanaesterac ili ne, ne znam. Jednostavno se ne vidi da bi se procijenilo. Tako da ne mogu stati ni na stranu onih koji pljuju suca, ali ni na one koji ga brane.
Nadam se da je još koja kamera uhvatila situaciju.
pc_arhe is offline  
Old 22.02.2009., 23:20   #937
Quote:
barhan kaže: Pogledaj post
što je najgore, ima i sasvim odraslih ljudi kojima je jedini smisao forumašenja trollanje i govnanje. što ćeš.

al da slični rade na televiziji i da se njihovu nesposobnost i guzičarenje plaća našim novcem, e to je nedopustivo.

E upravo tako...

Muka mi je svaki put slušat ovog mamlaza kako pokušava bit "objektivan" i suzdržan i čije nogometne analize graniče sa pokušajem retardiranog djeteta da napiše šekspirijanski sonet. Uz ispriku djetetu.

A što se tiče toga da je Vela "tovar", e pa lijepo molim Vela ne navija kad komentira, a koji klub voli to je njegova stvar. On barem zna o čemu priča i smiješan je. Kad želi bit smiješan. A s Čečijem u kombinaciji je sve to prejebeno.
Old 22.02.2009., 23:21   #938
zašto bi se u uefi odgodila utakmica zbog hrpe papirića?? ajde oni šupci koji su to bacali odozgora, al sumnjam da je to uzrokovalo neki kolaps

očito su neki naviknuti da nitko ne dolazi gledat utakmice, pa kad još bude koreografije onda bi otkazali cijelu tu glupost

opet trollam, gad demit....
daleth is offline  
Old 22.02.2009., 23:22   #939
da se vrlo lako nešto zaključit
ne znamo da li ga je u ruku pogodila
znamo da je ruka napucana i da se to najčešće ne sudi, osobito ne pred kraj poluvremena, mislim da je 99% ljudi mislilo da sudi kraj.
Lux is offline  
Old 22.02.2009., 23:25   #940
penal nije bio,hajduk je bolji bio i točka............................................. ...................
dale1970 is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:59.