Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.04.2009., 01:44   #1
Što misliti o tipu koji nema društveni život?

U srednjim tridesetima je. Završio fax, ima dobar posao. Fino izgleda, pametan, duhovit, šarmantan.

Sa njime se može bez problema pričati o bilo čemu, načitan, informiran, ima svoje mišljenje. Drag je, nije naporan... Ono, sve 5.

E, ali postoji jedna izuzetno čudna stvar kod njega koju nikako ne mogu smjestit jer se prvi put susrećem sa takvim slučajem (a i on mi uopće ne izgleda kao takav tip).

Naime, on nema društveni život. Jednostavno nema.

Jednom tjedno se čuje sa svojima (oni žive u drugom gradu). No to ne brojim.

Na poslu ima nekoliko kolega, ali se ne stignu od posla previše družiti. No, on se sa kolegama s posla ne druži nikad ni privatno.

Ne ide na nikakve tečajeve, ništa... Znači, jedino ide na posao i u grad zbog shoppinga i tako.

Ima dva prijatelja. Dva. Jedan je iz osnovne škole, drugi sa faxa. Obojica žive van grada. Nikad se ne čuju telefonski, ali ih obojicu posjeti za rođendane. Znači, sa svakim se vidi jednom godišnje.

Ima sestričnu sa kojom ode u neki muzej ili van na pivu jednom u dva mjeseca. I to je to.

Kaže on tako je oduvijek. Nije zbog nekog lošeg iskustva ili tako nešto. Kaže da je on jednostavno takav i da mu socijalni kontakti baš ne trebaju niti su mu važni.

Što mislit o čovjeku koji praktički nema nigdje nikog? Malo mi je to ... spuki.
lady MARION is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 05:44   #2
Možda čovjek ima pristup internetu. ja sam takav.
Old 28.04.2009., 06:11   #3
TIP MISLI DA JE UPIO SVU PAMET SVIJETA I SAM SEBI JE DOVOLJAN.......IMAMO PUNO TOGA ZAJEDNIČKOGpa što, nema ništa lošeg u tome
angieee is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 08:00   #4
pa niš. jednostavno takav tip. ne treba mu gomila rulje oko njega.
Pa i sam ti je to rekao.
The White Rabbit is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 10:07   #5
Ako je on tako sretan, i ja sam sretan. Bolje je tak nego da smo skupa nesretni, zar ne?

Čini se kao iznimno dosadan ako se ničim ne bavi. Da li bar pije i pjeva glupave pjesme? Kako je duhovit i pametan ako ne čita, kad se već ne brusi u interakciji s drugim bićima?

Osim toga, on kaže da nema nigdje nikog, ali možda laže. Ali ako laže on, ne laže podrum. Jesi mu bila u podrumu? Možda ima cijeli vrtić tamo.
Old 28.04.2009., 10:20   #6
A ŠTO AKO PROČITA OVE POSTEVE I PREPOZNA SE U NJIMA????
angieee is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 28.04.2009., 10:23   #7
Čovjek je vjerojatno fin i nenametljiv. Ne želi se na silu "skompati" s ljudima koji imaju svoje ekipe, svoje živote, i koji s guštom otkače svakoga za koga "nanjuše" da bi se želio s njima intenzivnije družiti.
Pretpostavljam da se osjeća usamljeno, ali ne želi priznati. Jednostavno, neka prijateljstva se sklapaju u ranijim godinama, neka poznanstva i druženja se događaju uz klince (kojih on nema), a idu mu na qc tečajevi i freakovi i klinci ili sredovječne žene koje se na njima redovno pojavljuju.
croshtula is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 10:28   #8
Quote:
croshtula kaže: Pogledaj post
Čovjek je vjerojatno fin i nenametljiv. Ne želi se na silu "skompati" s ljudima koji imaju svoje ekipe, svoje živote, i koji s guštom otkače svakoga za koga "nanjuše" da bi se želio s njima intenzivnije družiti.
Pretpostavljam da se osjeća usamljeno, ali ne želi priznati. Jednostavno, neka prijateljstva se sklapaju u ranijim godinama, neka poznanstva i druženja se događaju uz klince (kojih on nema), a idu mu na qc tečajevi i freakovi i klinci ili sredovječne žene koje se na njima redovno pojavljuju.
BOLJE BITI SAM NEGO SA BILO KIM
angieee is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 28.04.2009., 10:32   #9
Quote:
angieee kaže: Pogledaj post
A ŠTO AKO PROČITA OVE POSTEVE I PREPOZNA SE U NJIMA????
spucat će ju, al tek nakon što joj kaže da je zapravo tajni agent sa kul gadgetima
j.a. is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 10:32   #10
Vjerovatno je doživio puno toga (dobrog i lošeg) pa mi nije do ničega, ima svoj stav i tako mu odgovara. Ne vidim ništa loše u njemu, naprotiv, spoznao je da mu ljudi ne trebaju i da može bez njih funkcionirati kao i sa njima. Tako je i najbolje.
prolaznica- is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 10:36   #11
ja sam se udala za jednog takvog
sve stima jer on meni ne namece svoj nedrustveni zivot, naprotiv, voli sto dovodim ljude doma i stalno nesto planiram i druzim se

gledaj na to pozitivno, ono malo njegovih poznanika/prijatelja koje ima isto su neki samotnjaci ko on tako da se rijetko vidjaju, tako da ljudi koji dolaze kod nas obicno ja biram a on se pridruzi (cudno, ali nije mizantrop!)
Keya is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 10:47   #12
Quote:
Keya kaže: Pogledaj post
ja sam se udala za jednog takvog
sve stima jer on meni ne namece svoj nedrustveni zivot, naprotiv, voli sto dovodim ljude doma i stalno nesto planiram i druzim se

gledaj na to pozitivno, ono malo njegovih poznanika/prijatelja koje ima isto su neki samotnjaci ko on tako da se rijetko vidjaju, tako da ljudi koji dolaze kod nas obicno ja biram a on se pridruzi (cudno, ali nije mizantrop!)
Eto, to je puno bolja kombinacija od moje - imam društveni život a mizantrop sam, što će reć' da sam mazohističan i pun unutarnjih proturječja.

Btw Kejo, čestitam na skorašnjem duplanju žderača živaca.
Old 28.04.2009., 10:53   #13
Quote:
vrrrlet kaže: Pogledaj post
Btw Kejo, čestitam na skorašnjem duplanju žderača živaca.
zahvaljujem, odlicna ti je definicija, ja sam odlucila biti ZEN i spavat koliko mogu bar do bozica a za poslije nista ne garantiram
Keya is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 11:00   #14
Quote:
lady MARION kaže: Pogledaj post
Kaže on tako je oduvijek. Nije zbog nekog lošeg iskustva ili tako nešto. Kaže da je on jednostavno takav i da mu socijalni kontakti baš ne trebaju niti su mu važni.

Što mislit o čovjeku koji praktički nema nigdje nikog? Malo mi je to ... spuki.
Sam je rekao, ne treba mu i nije mu važno.
Nisam baš fan onih kojima nitko ne treba, znaju to biti teške osobe, ali probaj, možda ti nađeš neki biser.
Illana is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 11:01   #15
jedan moj bivsi decko je takav. nit' je spuki nit' je cudan.
pa nije da svi moramo funkcionirati po principu tisucu prijatelja i stalnih izlazaka.
Old 28.04.2009., 11:14   #16
Quote:
lady MARION kaže: Pogledaj post
Ima dva prijatelja. Dva.
I ja ih imam toliko. Svi ostali su frendovi i poznanici. I kaj mi fali osim daleko više tolerancije na ljudsku glupost? Niš'.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 11:14   #17
ne mislim ništa, ali ne blendam ljude koji ne žele dati priliku drugim ljudima.
toliko veselje i sranja svjesno propustiti mi je u najmanju ruku - čudno.
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "Wow, what a Ride!"
tilla is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 11:25   #18
Quote:
tilla kaže: Pogledaj post
ne mislim ništa, ali ne blendam ljude koji ne žele dati priliku drugim ljudima.
toliko veselje i sranja svjesno propustiti mi je u najmanju ruku - čudno.
ma je i meni cudno,no kad pogledam mog muza on nista ne zeli propustiti ali zeli to uciniti sa mnom : druziti se, izlaziti, putovati... kazem ima to svojih pozitivnih strana isto kao i negativnih, nije lako kad si muzu bas sve, ponekad bi mi bilo drago da se ode izjadat s nekim prijateljem a ne sve drzat u sebi, na kraju krajeva meni se ne da bas SVE slusat znam mu rec da prekine jer me bas briga
Keya is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 11:52   #19
Quote:
Keya kaže: Pogledaj post
ma je i meni cudno,no kad pogledam mog muza on nista ne zeli propustiti ali zeli to uciniti sa mnom : druziti se, izlaziti, putovati... kazem ima to svojih pozitivnih strana isto kao i negativnih, nije lako kad si muzu bas sve, ponekad bi mi bilo drago da se ode izjadat s nekim prijateljem a ne sve drzat u sebi, na kraju krajeva meni se ne da bas SVE slusat znam mu rec da prekine jer me bas briga
a gle vi ste se našli. pojma nemam kako bih bez meni bliskih ljudi zdurala. zaista mi pomažu, hrabre, kritiziraju, savjetuju.

ali prijatelji/poznanici i svi drugi ljudi s kojima smo u interakciji daju toliko svježih ideja (i pizdarija) da mi je čudno kako je neko sam sebi dovoljan.
ali to sam samo ja. meni daj pažnje - skačem ko majmun kad vidi kontejner banana.
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "Wow, what a Ride!"
tilla is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2009., 11:56   #20
Quote:
tilla kaže: Pogledaj post
ali to sam samo ja. meni daj pažnje - skačem ko majmun kad vidi kontejner banana.
ma i ja sam takva, pa ja sam ljubomorna na njegov kompjuter
valjda mi zato i odgovara takav tip
Keya is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:52.