Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.05.2009., 21:44   #61
Quote:
felga kaže: Pogledaj post
Tko je tebi napunio glavu glupostima?

Ja se bojim i blamaže u Zagrebu...Hajduk nemože dvije čiste sastaviti sa loptom...o realizaciji da i ne pričam...žao mi Ante Miše, čovjek se crveni radi kretena koji mu igraju u ekipi.

Tužno je gladati ovakav Hajduk...izgubljen u vremenu i prostoru...nažalost!
nisu gluposti,nego činjenice,,,al'dobro.

što se utakmice tiče,mislim da če hajduk to dobiti,iako teško bez andrića.

...a tužno je uopče gledati ovakav nogomet,kao da dinamo može sastaviti dva dodavanja(možda protiv intera croatie sevete...),i ma tko god šta rekao,vidi se kvaliteta kad igraju npr.sa nekakvim debrecenom ili nekakav nizozemski klub sumnjive kvalitete...
rocco4 is offline  
Old 12.05.2009., 21:52   #62
Quote:
rocco4 kaže: Pogledaj post

...a tužno je uopče gledati ovakav nogomet,kao da dinamo može sastaviti dva dodavanja(možda protiv intera croatie sevete...),i ma tko god šta rekao,vidi se kvaliteta kad igraju npr.sa nekakvim debrecenom ili nekakav nizozemski klub sumnjive kvalitete...

Kako sad mislis?Pa sve je dogovoreno po tebi,sve se znaDinamu prvenstvo,Hajduku kup,kako sad mislis?

Klub koji je ostvario proljece u Europi..toliko zeljeni san Dinama..
Alex84 is offline  
Old 12.05.2009., 21:52   #63
Quote:

Rocco hajmo biti objektivni...nije tebi ništa draži Hajduk nego meni...

Ukratko:

Jeli Hajduk u zadnjih deset godina u banani? Naravno da jeste.

Zašto se u Hajduku neki vuku po terenu? Zato što igraju tatini sinovi.

Jeli se u Hajduk uvuklo podzemlje? Naravno da jeste.

Vole li glavni dioničari Hajduk? Naravno da nevole...oni vole novce.

Gdje su stara vremena, kada je svatko grizao i ginuo za dres Hajduka? Prohujala sa vjetrom.
felga is offline  
Old 12.05.2009., 22:02   #64
Quote:
Pa moglo bi se reći, nekih sezona malo manje od ostalih, ali sve je to banana.

Quote:
Koji tatini sinovi. Jedini "tatin sin" tamo kojeg vidim je Gabrić, a nije da njemu možeš zamjeriti povlačenje po terenu. Takvi su zbog nekog vlastitog mentalnog sklopa, a izgleda da ju u našoj ligi teško naći igrača koji ima i znanje i htjenje, rekao bih gotovo nemoguće.

Quote:
Je li ikada i izašlo?

Quote:
Tako je skoro svugdje u svijetu i većini sasvim dobro funkcionira, a ne možemo se baš tužiti na "neljubav" velikih dioničara. Tko zna kako bi sve ono prošlo bez njih.

Quote:
Gdje su stara vremena, kada je svatko grizao i ginuo za dres Hajduka? Prohujala sa vjetrom.
Tada se igarlo za Hajduk, a ne za prodaju u Europu. Tada je i Hajduk nešto značio u Europi, i dok se nešto takvo opet ne dogodi nećeš gledati taj film.
nero is offline  
Old 12.05.2009., 22:05   #65
hajduk igra bez andrica,s obzirom na formu nevidim da imaju neke sanse
_garo_ is offline  
Old 12.05.2009., 22:14   #66
Quote:
Rocco hajmo biti objektivni...nije tebi ništa draži Hajduk nego meni...

Ukratko:

ma,gledaj,nisam navijač ni jednog od tih dvoje:a u banani su svi,ne samo hajduk,ali o drugima se ne govori jer su ova dva oduvijek favorizirana,i nema nikakve tu kvalitete,to sve mediji(a neki po narudžbi)stvaraju tzv.kvalitetu kod pojedinih igrača... aa,znaš zašto nema?...nema jer u prvom redu dinamo, onda hajduk pokupuju sve što malo iskoči po nekakvoj kvaliteti...i šta se događa kasnije,taj kupljeni igrač može igrat samo protiv sebe ili protiv druge momčadi dinama.zato sutra ne očekuj nekakav nogomet,nego samo tuču i prekršaje,a stara vremena,neznam na koliko unazad misliš...?
rocco4 is offline  
Old 12.05.2009., 22:16   #67
Quote:
nerazzurri kaže: Pogledaj post
Pa moglo bi se reći, nekih sezona malo manje od ostalih, ali sve je to banana.

Koji tatini sinovi. Jedini "tatin sin" tamo kojeg vidim je Gabrić, a nije da njemu možeš zamjeriti povlačenje po terenu. Takvi su zbog nekog vlastitog mentalnog sklopa, a izgleda da ju u našoj ligi teško naći igrača koji ima i znanje i htjenje, rekao bih gotovo nemoguće.

Je li ikada i izašlo?

Tako je skoro svugdje u svijetu i većini sasvim dobro funkcionira, a ne možemo se baš tužiti na "neljubav" velikih dioničara. Tko zna kako bi sve ono prošlo bez njih.

Tada se igarlo za Hajduk, a ne za prodaju u Europu. Tada je i Hajduk nešto značio u Europi, i dok se nešto takvo opet ne dogodi nećeš gledati taj film.
e vidis ovo boldano me zanima...

Tada se izgaralo za Hajduk...znaci sada smatras da se neizgara..bar ne kao prije..

Tada je i Hajduk nesto znacio u Europi...Pa kako ti mislis da se takvo nesto ponovi...sam kazes tada se izgaralo za Hajduk..bez tog izgaranja i nece znacit nista u Europi...

Koji je po tebi nacin da,ne samo Hajduk,vec i bilo koji Hrv klub znaci nesto u Europi..??

Po meni,to bi bio dugogodisnji trener na celu kluba,te naravno da se igraci ne rasprodaju..nazalost znas i sam da to nije moguce..igraci odlaze sve mladji i mladji,a svoje najbolje nogometne godine daju nekom stranom klubu..

Mislim da tu izgaranje neigra neku ulogu..izgara se i sad na Europskim tekmama ali nema kvalitete...to je prvi i osnovni problem...

A iskreno i ne vidim nacin kako bi neki klub kod nas mogao dulje vremena zadrzati istu ekipu...Mislis da ce Badelj ili Tomecak igrati jos recimo 5 god u Dinamu ili Ticinovic u Hajduku..?? Nece...i to je zalosno ali istinito..
Alex84 is offline  
Old 12.05.2009., 22:18   #68
Quote:
,a stara vremena,neznam na koliko unazad misliš...?
vjerovatno misli na vrijeme kad je Hajduk bio medju osam u Europi...
Alex84 is offline  
Old 12.05.2009., 22:23   #69
Quote:
Alex84 kaže: Pogledaj post
vjerovatno misli na vrijeme kad je Hajduk bio medju osam u Europi...
možda,ali onda isto tako treba reći da su to bili uglavnom igrači koji su ponikli u puno jačoj ligi...
rocco4 is offline  
Old 12.05.2009., 22:36   #70
Quote:
možda,ali onda isto tako treba reći da su to bili uglavnom igrači koji su ponikli u puno jačoj ligi...
Ponikli su u Hajduku i gradili karijeru u inozemstvu..onda je napravljen odlican miks mladih igraca i povratnika iz inozemstva..

Evo i igraca koji su tad igrali..

Kao sto vidis,sve Hajdukovci i Splicani..
Alex84 is offline  
Old 12.05.2009., 22:37   #71
jbga sorry zaboravio sam smanjiti sliku
Alex84 is offline  
Old 12.05.2009., 22:42   #72
Quote:
Ponikli su u Hajduku i gradili karijeru u inozemstvu..onda je napravljen odlican miks mladih igraca i povratnika iz inozemstva..

nisi me skužio...

ponikli su u hajduku,naravno,ali u kojoj lizi su igrali u mlađim uzrastima,pogledaj samo tko je napravio največu karijeru vani;boban,šuker,bokšić,prosinečki...itd.(svi su ponikli u onoj yu ligi)
rocco4 is offline  
Old 12.05.2009., 22:48   #73
Quote:
nisi me skužio...

ponikli su u hajduku,naravno,ali u kojoj lizi su igrali u mlađim uzrastima,pogledaj samo tko je napravio največu karijeru vani;boban,šuker,bokšić,prosinečki...itd.(svi su ponikli u onoj yu ligi)
aha

ali opet svejedno..dokle god se mlade talente bude rano pustalo-a to je nazalost neminovnost,i dokle god se budu treneri mijenjali kao na spagi,tesko ce se nesto uciniti u Europi..

No dosta o tome,otisli smo u debeli off..
Alex84 is offline  
Old 12.05.2009., 22:53   #74
Quote:
aha

ali opet svejedno..dokle god se mlade talente bude rano pustalo-a to je nazalost neminovnost,i dokle god se budu treneri mijenjali kao na spagi,tesko ce se nesto uciniti u Europi..

No dosta o tome,otisli smo u debeli off..
još samo jedan off.

i dok god dinamo i hajduk budu kupovali i ono malo šta ispliva kao nekakva vrijednost,neće biti kvalitete.
rocco4 is offline  
Old 12.05.2009., 23:25   #75
Ne pisati s klonovima nakon što ste dvaput obećali da nećete više
Old 12.05.2009., 23:31   #76
Quote:

[IMG]http://i39.tinypic.com/258ynn6.jpg[/IMG

Ovo je bila jebena momčad, iz glave ih znam više nego Hajdukovaca danas

Znači:

Vulić, Gabrić, Rapajić, Hibić?, ?, Asanović
Mornar, Butorović?, Pralija, Erceg, Peršon
Old 12.05.2009., 23:32   #77
Quote:
nisi me skužio...

E vidiš u onoj YU ligi se nije moglo vanka do 28 godine (ili tako nešto), Ajd ti reci najvećem panju danas da mora igrati u matičnoj državi do 28. Stjerat će te u krasan kuratz. Jeb ga, nogomet se više ne igra zbog gušta i gledatelja, nego zbog novaca i zarade.
Old 12.05.2009., 23:32   #78
@edge

andrijašević je dole i peršon je gore
papirlova is offline  
Old 12.05.2009., 23:38   #79
Quote:
papirlova kaže: Pogledaj post
@edge

andrijašević je dole i peršon je gore
Mislim da je obrnuto
Old 12.05.2009., 23:39   #80
da jest, zajebo sam.
papirlova is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:29.