Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band
Podforumi: Druženje forumaša

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.09.2009., 18:13   #1381
Quote:
Mid kaže: Pogledaj post
Potpuno si pogrešno shvatio kontekst posta. Govorio sam o njenom ponašanju, a ne o svojim osjećajima ili zaključcima na temelju tog njenog ponašanja.
Ona je mogla reći da me voli i da sam joj jedini ili da pričekam brzi vlak i bacim se pod njega, da ona ne mora dušu griješiti; svejedno je ako moja reakcija ostane hladna.

A ostala je. Jer znam da laže. Kada je jučer rekla: "U jednom trenutku pomislila sam da te volim..." je ružan način ponovnog stjecanja kontrole. Nije mi svejedno tako nešto čuti, dotakne me. Ali za nju sam hladan. Točka.
prika moj,sa 24 god si već trebao shvatit da šta više oblećeš i reagiraš na svaki njen mig ženi si nezanimljiv

u tvom slučaju jedino si moga proči kod nje da si našao drugu đensku i paradira ispred nje da joj izazoveš ljubmoru.......

a ono glumit dobricu,rame za plakanje............to pali samo u sapunicama
totalna šteta is offline  
Old 27.09.2009., 18:18   #1382
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
prika moj,sa 24 god si već trebao shvatit da šta više oblećeš i reagiraš na svaki njen mig ženi si nezanimljiv :ne zna:

u tvom slučaju jedino si moga proči kod nje da si našao drugu đensku i paradira ispred nje da joj izazoveš ljubmoru.......

a ono glumit dobricu,rame za plakanje............to pali samo u sapunicama
to uopce nije istina
nažalost mid je naletio na kucku koja to nije zaslužila
a1exa is offline  
Old 27.09.2009., 18:27   #1383
Quote:
a1exa kaže: Pogledaj post
to uopce nije istina
nažalost mid je naletio na kucku koja to nije zaslužila
viruj ti meni,da je on njoj prošetao s nekom fufom ispred očiju ,naravno na početku snubljenja jer poslije joj je postao samo dosadni balavac,garantirano bi joj privukao pažnju...........
totalna šteta is offline  
Old 27.09.2009., 18:35   #1384
Quote:
marčelina kaže: Pogledaj post
zasto
uvijek mozes reci ne hvala, ja ne bih vise
kao sto i jesi, zar ne
u zivotu je sve stvar izbora
sami odlucujemo kakav zivot zelimo
Ma sve pet, znamo mi da si ti prepametna da se to tebi desi

Naravno da je Mid morao stvoriti platformu za njeno zlo i za to si je sam kriv (što je uostalom lik shvatio i priznao jedno 50 puta ovdje). No on sa svojom greškom koju je priznao i ispravlja ju od tebe ne zaslužuje poštovanje, a cura koja je svjesno odabrala iživljavati se na njemu i drugima koji se po toj priči povlače dobiva tvoj

Baš si super. Nietzsche bi bio ponosan.
stretch is offline  
Old 27.09.2009., 18:40   #1385
Oko okupljanja jučer. Budući su svi meni poznati odlučili doći kasnije, ja sam se lijepo načekao. Vidio sam još jednog lika koji je bio solo (kasno sam ga primjetio) i on je otišao taman kada se pojavio Spajk. Ako se netko prepoznaje u priči "čekao sam ko kreten do 22:20h i onda se pokupio", jebi ga. Trebao si uzet nečiji /dat svoj broj na PM.

Other then that, isplatilo se čekati, večer je imala dobre momente i poslije smo se mi ostali super proveli
stretch is offline  
Old 27.09.2009., 18:42   #1386
Quote:
zasto
Zato jer:

->još uvijek vjerujem u razliku dobroga od zla
->smatram da čovjek čovjeku ne treba biti vuk
->nije potrebno aplaudirati onima koji ljudima vade mast na fino
->mrzim izrabljivače
->smtram da ne treba davati podstrek psiho-kujama

Quote:
stretch kaže: Pogledaj post
Naravno da je Mid morao stvoriti platformu za njeno zlo i za to si je sam kriv (što je uostalom lik shvatio i priznao jedno 50 puta ovdje). No on sa svojom greškom koju je priznao i ispravlja ju od tebe ne zaslužuje poštovanje, a cura koja je svjesno odabrala iživljavati se na njemu i drugima koji se po toj priči povlače dobiva tvoj
Sapienti sat.
Old 27.09.2009., 18:43   #1387
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
viruj ti meni,da je on njoj prošetao s nekom fufom ispred očiju ,naravno na početku snubljenja jer poslije joj je postao samo dosadni balavac,garantirano bi joj privukao pažnju...........
možda bi možda ne
nije ni bitno kad je manipulator žena
jebeni vampir
a1exa is offline  
Old 27.09.2009., 18:45   #1388
Quote:
Ma sve pet, znamo mi da si ti prepametna da se to tebi desi

Nisi shvatio.
Marčelina govori da će te, kad tad u životu, zgaziti netko onoliko koliko mu dozvoliš. Igrati samo na nečiju empatiju je nonsens, jer ta osoba ne zna drugačije.

Znaš li koliko snage treba za to da se prizna (za vlastiti promašaj u životu) da za vlastite nevolje nije kriv nitko drugi doli ti sam. Znam, jer potpuno razumijem što je time rekla.

Onog trena kad se Zla kuja smrti ili kako god se čija zove prestane doživljavati krivcem za sve, tek se onda nalazi recept za vlastito spasenje, inače je najbolje živjeti pod staklenim zvonom da ne naiđe Zla kuja II i opet sve iznova.

Naravno da sad ekipica uživa u tome da pomaže jednom 'izgubljenom slučaju' i hvali se time, ali nitko u biti, ne pomaže čovjeku (ako je slučaj uopće istinit) jer su svi koncentrirani na to da je Zla kuja negativac, a ona je samo metafora i koncentrat njegovog stava o samom sebi.
Old 27.09.2009., 18:53   #1389
Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
Znaš li koliko snage treba za to da se prizna (za vlastiti promašaj u životu) da za vlastite nevolje nije kriv nitko drugi doli ti sam. Znam, jer potpuno razumijem što je time rekla.

....

... jer su svi koncentrirani na to da je Zla kuja negativac, a ona je samo metafora i koncentrat njegovog stava o samom sebi.
Tu se slažem. To da-čovjek mora riješiti sa sobom. Da nije tako, ne bi se oni toliko cerebralno sexali. Iliti jebali u mozak.
Međutim, bilo kakvo prikazivanje njezinih poteza kao ok i normalnih u meni izaziva samo jedan osjećaj:

Old 27.09.2009., 19:01   #1390
Quote:
pokajnik kaže: Pogledaj post

Kakav si ti mlakonja, riga mi se kad čitam tvoje tekstove. Dno dna.
Onak, sramota za ljudski rod. Plačipička.

Daj mi njen nick i na čem chatas s njom na pvt pa cu je i ja poševiti prije tebe ... toliko si smotan !!!

Katastrofaaaaaaaaaaaaaa
Neko se dobro iznervirao !
colibri is offline  
Old 27.09.2009., 19:15   #1391
Quote:
Scarlet_Letter kaže: Pogledaj post
Tu se slažem. To da-čovjek mora riješiti sa sobom. Da nije tako, ne bi se oni toliko cerebralno sexali. Iliti jebali u mozak.
Međutim, bilo kakvo prikazivanje njezinih poteza kao ok i normalnih u meni izaziva samo jedan osjećaj:

i gledanje na takve ljude da su kao snažni
phuj
daleko je teže bit dobra osoba nego kucka
a1exa is offline  
Old 27.09.2009., 19:21   #1392
Quote:
Nisi shvatio.
Marčelina govori da će te, kad tad u životu, zgaziti netko onoliko koliko mu dozvoliš. Igrati samo na nečiju empatiju je nonsens, jer ta osoba ne zna drugačije.

[...]
Sve je to jasno. Između ostalog i njemu odnedavno. Naravno da za svoj život nema smisla oslanjati se na ispravnost tuđih postupaka. No Marčelina ovdje nju abolira teorijom da je maltene sve što ti netko dopusti tom nekome u redu raditi. Ispada kao da bi joj, da ju poznaje, stisla ruku i rekla "bravo, baš si ga dobro zajebala, tako mu treba kad je glup". Kužiš, takav stav ne mogu pozdraviti, a uostalom serviran s takve nedodirljive visine ionako ne može nekome poslužiti kao pouka i poticaj da nešto napravi po pitanju svojih krivih odluka. Koliko god cool popila na kraju velepametne rečenice.
stretch is offline  
Old 27.09.2009., 19:31   #1393
Quote:
Sve je to jasno. Između ostalog i njemu odnedavno. Naravno da za svoj život nema smisla oslanjati se na ispravnost tuđih postupaka. No Marčelina ovdje nju abolira teorijom da je maltene sve što ti netko dopusti tom nekome u redu raditi. Ispada kao da bi joj, da ju poznaje, stisla ruku i rekla "bravo, baš si ga dobro zajebala, tako mu treba kad je glup". Kužiš, takav stav ne mogu pozdraviti, a uostalom serviran s takve nedodirljive visine ionako ne može nekome poslužiti kao pouka i poticaj da nešto napravi po pitanju svojih krivih odluka. Koliko god cool popila na kraju velepametne rečenice.
Nekolicina ljudi kojima sam pričala o ovome s nevjericom nije to shvatila kako sam i ja, nego kao "sam si je kriv jer je dopustio". Meni je i to nevjerojatno. Znam da to jest činjenica, ali ispada da bi se svaka žena tako ponašala prema muškarcu ako joj on to dozvoli.

Imam za nadodati pitanje.

@duxqwe: Enigmatična fat slut? I cijeli taj post o ljubavi? Jel' ti to njemu veliš da se ne prestane truditi oko nje ili što?
fat slut is offline  
Old 27.09.2009., 19:41   #1394
Quote:
zasto
uvijek mozes reci ne hvala, ja ne bih vise
kao sto i jesi, zar ne
u zivotu je sve stvar izbora
sami odlucujemo kakav zivot zelimo
koliko cijenimo sami sebe toliko nas cijene i oni oko nas
slazes li se s tom konstatacijom da sve pocinje od stava u zivotu
a to se izgradjuje
iskustvo pomaze
bolno je ali pomaze
jebeno je kad iskusis, shvatis, a opet ne naucis nista
mozemo mi midu pricat koliko hocemo
mozemo ga povlacit za rukav
njet
tip vapi za time da bude unisten
treba ga pustit
ako se izvuce nikad si to vise nece dozvolit
ako ne, jbg pala je jos jedna koleteralna zrtva
zivot je hebeni survival
da ne bi bio rastrgana srna moras naucit rikat kao lav
Zamolio bih te da daš svoj doprinos ovoj temi

I bonus pitanje: da naiđeš na mentalno zaostalu osobu koja ti, nakon što ju pljusneš, da 100 kuna, a pritom ne uživa (štoviše, plače), ali je nekim čudnim uvjetovanjem došla do toga da ti mora dat pare nakon što ju pljusneš, bi li imala moralne dvojbe oko toga? Naime, i ona sama to traži.
Ne bi? Koja je razlika?
Old 27.09.2009., 19:56   #1395
Kakva je ovo rasprava? Pa naravno da nije pošteno zlostavljati ili iskorištavati nekoga samo zato što je to moguće, odnosno zato što ti dopušta iskorištavanje. Psihološki, riječ je o mazohizmu, koji nije normalno ponašanje i treba ga promijeniti. Zbog toga je važno da drugi, koji su svjesni te situacije, pokušaju nešto učiniti da pomognu čovjeku, a ne da ga još više sjebu. Pa jebemu mater, budimo ljudi, a ne vukovi jedni drugima. Najgore je ipak pronalaziti moralna opravdanja za one koji se ponašaju kao vukovi i iskorištavaju ove ljude.
Emperor Julian is offline  
Old 27.09.2009., 20:09   #1396
Quote:

Naravno da sad ekipica uživa u tome da pomaže jednom 'izgubljenom slučaju' i hvali se time, ali nitko u biti, ne pomaže čovjeku (ako je slučaj uopće istinit) jer su svi koncentrirani na to da je Zla kuja negativac, a ona je samo metafora i koncentrat njegovog stava o samom sebi.
Potpisujem sve, pogotovo boldano.

Kad tad će naletiti na drugu psiho kuju iz pakla i ako sam sa sobom ne riješi probleme koje ima, opet će upasti u takav odnos. A onda neće biti forumaša da ih nazove tek toliko da se ne bi javio njoj na telefon. Što nije niti neka preventivna mjera, jer koliko vidim, on je opet s njom u kontaktu, nije ju izbrisao s msn-a, nije izbrisao njen broj, i dalje prepričava događaje vezane uz nju,kao da je ona jedina stvar u njegovom životu koja valja, a ne glavna koja ne valja.

Ne ljuti se Mide, ali tako stvari stoje. Pitanje je, želiš li ti sebi pomoći uopće?
Old 27.09.2009., 20:21   #1397
Ma sve to stoji. Mid je i dalje jadan, i dalje komunicira s njom. Ja ne vidim neke pomake na bolje, osim što ju sad valjda ne moljaka da se nađu. Al valjda će bit s vremenom...

I jasno da je on kriv što joj dopušta to sve, ali nju opravdavat nema smisla. I slažem se da si svi možemo nać nekog kog ćemo tako jebat u mozak, al čemu. Za to moraš baš bit sjeban, zao, ne znam... ja takvu osobu ne bih za prijatelja.
dainty is offline  
Old 27.09.2009., 20:56   #1398
ima jedna izreka na engleskom, kaže: hi hu kontinjuz in hiz fulišnes šel bikam vajz.
Aphex is offline  
Old 27.09.2009., 22:59   #1399
Quote:
Aphex kaže: Pogledaj post
ima jedna izreka na engleskom, kaže: hi hu kontinjuz in hiz fulišnes šel bikam vajz.
Ma nije ti to točno.
Old 27.09.2009., 23:58   #1400
Smatram da ova priča treba ići u lektiru !!!!
Mig is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:52.