Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić |
Pogledaj rezultate ankete: Da li je vrijeme za opću mobilizaciju na izbore 10-tog?
|
Vrijeme je! Ne želimo Nobelovca kao prezidentea
|

|
41 |
70.69% |
Nije vrijeme! TEKIT OT LIVIT!
|

|
17 |
29.31% |
05.01.2010., 23:49
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2006.
|
Za pristaše Josipovića - opća mobilizacija nakon današnje ankete
Pristaše i glasači Ive Josipovića... 10 postotaka je razlike između gdina Ive i hajduka Milana po današnjoj anketi. Nije li vrijeme za uzbunu i opću mobilizaciju na izbore? U što većem broju da se izađe da ne dopustimo da nam pobjedi Nobelovac Bandić.
Ovo je anektno pitanje za sve pristaše Ive Josipovića, među prvima mislim na Riječane, pošto je nakon RTL duela svima jasno za koga će glasovati. I pitam Zagrepčane kako je na njih utjecalo smanjene cijena parkinga u gradu?
|
|
|
05.01.2010., 23:51
|
|
obicna
Registracija: May 2006.
|
na mene je sniženje cijena parkinga samo podmukao potez da se kupi što više glasova.
|
06.01.2010., 00:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
Brankovac kaže:
I pitam Zagrepčane kako je na njih utjecalo smanjene cijena parkinga u gradu?
|
Proziran trik, i prije lokalnih izbora ˝pauci˝ nisu dizali aute, pa svejedno nije dobio moj glas...
|
|
|
06.01.2010., 00:12
|
|
The Dude
Registracija: May 2007.
|
Ajde, ajde - samo opušteno, bit će oko 60-40 za Josipovića...
Ali, opet ako je ova anketa bila potrebna da izvuče neke na glasanje, onda dobro...
|
|
|
06.01.2010., 00:13
|
|
The Dude
|
Inače, ovo sa parkingom je stvarno preprozirno...
|
|
|
06.01.2010., 00:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
z_k kaže:
Inače, ovo sa parkingom je stvarno preprozirno...
|
Stvarno je prozirno ali za dzepove efektno.Bolje i to nego nista,nama SDP na lokalnim izborima obecao svasta,a dobili smo nista.
|
|
|
06.01.2010., 00:41
|
|
zivija
Registracija: Jan 2007.
|
ovo che bit mobilizacije s obje strane....Meni neki bliski ljudi prvi put krechu na glasanje jer vide da je zajebano..... ja naprotiv vjerujem da neche preko 40%....
|
06.01.2010., 00:43
|
|
Nesiguran u ocito.
Registracija: Dec 2002.
|
Svi iz moje okoline ce glasati protiv Bandica, no hovce li to biti dosta ... tko zna???
Nekim ljudima je dovoljno da se predstavis kao "covjek iz naroda", nabacis raspelo, bos hodas po snijegu i to ih ocito uvjeri da covjek radi za dobro Hrvatske. Bandic je majstor spina, farbanja - glumac samo takav i bojim se da cu dobti sarmu na okladi  Nikad mi gore nece jedna sarma sjesti na zeludac 
|
06.01.2010., 00:44
|
|
The Dude
|
Quote:
promatrac kaže:
Stvarno je prozirno ali za dzepove efektno.Bolje i to nego nista,nama SDP na lokalnim izborima obecao svasta,a dobili smo nista.
|
Ne znam da li znaš, ali u ZG je u kolovozu došlo do proširenja parkirnih zona tako da je mnogim stanarima (radi se o desecima tisuća ljudi) cijena stanarskih karti porasla ili 100% (55->110 kn mjesečno) ili beskonačno (0->55 kn mjesečno). Ova nova odluka se ne odnosi na stanare, tako da ti ljudi neće osjetiti pojeftinjenje.
|
|
|
06.01.2010., 00:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Drago mi je da anketa nije pokazala nešto tipa 70-30, to bi samo uspavalo birače Josipovića.
Svi na izbore. 
|
|
|
06.01.2010., 01:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
z_k kaže:
Ne znam da li znaš, ali u ZG je u kolovozu došlo do proširenja parkirnih zona tako da je mnogim stanarima (radi se o desecima tisuća ljudi) cijena stanarskih karti porasla ili 100% (55->110 kn mjesečno) ili beskonačno (0->55 kn mjesečno). Ova nova odluka se ne odnosi na stanare, tako da ti ljudi neće osjetiti pojeftinjenje.
|
I kod nas je sve poskupilo,ma svi nas peru gdje stignu.
|
|
|
06.01.2010., 03:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
z_k kaže:
|
Mislim da je ovo potpuno nezakonito jer ljudima naplaćuju parking na vlasitom zemljištu?!? Naime suvlasnici su vlasnici i parcele na kojoj je zgrada. Sumnjivo, sumnjivo, kao i sve što Milentije skuha.
Naravno, vrijeme je za opću mobilizaciju. Vjerojatno ova katastrofalna anketa dobro dođe kao poticaj.
|
|
|
06.01.2010., 03:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
kad vam je već toliko drag josipović i sdp predložite mu da porazmisli o tome, skupa s sdp-om, da onih 150 radnika koji svakodnevno ostaju bez posla u Kroejši nikako ne mogu biti oporezovani na budući porez na imovinu, mislim kad se oni već zovu "socijalna" stranka 
|
|
|
06.01.2010., 04:40
|
|
U samoizolaciji
|
Kako reče Josipović na sučeljavanju kod Bilića: "porez na veliku, ponavljam VELIKU, imovinu..."
I da - treba ga uvesti - Todoriću, bankama itsl.
|
|
|
06.01.2010., 05:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
mislim da gospon zamp vise nema koga aktivirat, to je sve kaj moze dobit,
a banditu na postotak slobodno dodajte jos njih par od dijaspore tak da je razlika jos manja
|
|
|
06.01.2010., 07:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kandy7 kaže:
kad vam je već toliko drag josipović i sdp predložite mu da porazmisli o tome, skupa s sdp-om, da onih 150 radnika koji svakodnevno ostaju bez posla u Kroejši nikako ne mogu biti oporezovani na budući porez na imovinu, mislim kad se oni već zovu "socijalna" stranka 
|
Ne radi se ovdje o naklonosti SDP-u nego o kvaliteti dva kandidata
Može se smatrati da oba kandidata dolaze iz SDP-a tako da ti teza o zaljubljenosti u SDP baš nije na čvrstim nogama
A za tih 150 radnika koji ostaju bez posla puno manje je kriv SDP od nekima predragog HDZ-a. Okrivljavati suvozaća za suludu vožnju vozaća automobila isto tako ne stoji
Kako nemamo baš neki veliki izbor na pol. sceni, tih 150 će biti prevaga kod izbora pradsjednika a najvjerovatnije i slijedećih parl. izbora
No kod nas ništa nije sigurno, jer će veliki broj glasati za HDZ sve do samouništenja, samo da SDP ne dođe na vlast
Nisi ti netko tko ne pozna situaciju u zemlji i ovo mi se čini kao zla namjera i veliko iskrivljavanje stvarnosti
|
|
|
06.01.2010., 10:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Stribor cumez kaže:
Svi iz moje okoline ce glasati protiv Bandica, no hovce li to biti dosta ... tko zna???
Nekim ljudima je dovoljno da se predstavis kao "covjek iz naroda", nabacis raspelo, bos hodas po snijegu i to ih ocito uvjeri da covjek radi za dobro Hrvatske. Bandic je majstor spina, farbanja - glumac samo takav i bojim se da cu dobti sarmu na okladi  Nikad mi gore nece jedna sarma sjesti na zeludac 
|
ma bandić je grozan glumac i prevarant, to je josipovićeva sreća. nema on nimalo talenta za ovakvu kampanju, prepun je rupa sa svake strane.
neki bi talentiraniji prevarant poput sanadera uzeo 65% glasova protiv josipovića.
|
|
|
06.01.2010., 10:56
|
|
Jeb'la vas bista
Registracija: Sep 2008.
|
Jao si ga onome kome je trebalo RTL-ovo sučeljavanje da ode dati glas Josipoviću.
|
|
|
06.01.2010., 11:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
Brankovac kaže:
Pristaše i glasači Ive Josipovića... 10 postotaka je razlike između gdina Ive i hajduka Milana po današnjoj anketi. Nije li vrijeme za uzbunu i opću mobilizaciju na izbore? U što većem broju da se izađe da ne dopustimo da nam pobjedi Nobelovac Bandić.
Ovo je anektno pitanje za sve pristaše Ive Josipovića, među prvima mislim na Riječane, pošto je nakon RTL duela svima jasno za koga će glasovati. I pitam Zagrepčane kako je na njih utjecalo smanjene cijena parkinga u gradu?
|
Ta anketa je baš tu i zato da uplaši pristaše Josipovića...
|
06.01.2010., 11:19
|
|
guitar player
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
Michael Collins kaže:
Ta anketa je baš tu i zato da uplaši pristaše Josipovića...
|
Bogami, mene je malo štrecnulo. Već sam se počeo lagano interesirati za cijene nekretnina u Urugvaju.
|
|
|
Pravila postanja
|