Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Izbori predsjednički 2010

Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić

Pogledaj rezultate ankete: Da li je vrijeme za opću mobilizaciju na izbore 10-tog?
Vrijeme je! Ne želimo Nobelovca kao prezidentea 41 70.69%
Nije vrijeme! TEKIT OT LIVIT! 17 29.31%
Glasovatelji: 58. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.01.2010., 23:49   #1
Brankovac
U samoizolaciji

Registracija: Nov 2006.
Za pristaše Josipovića - opća mobilizacija nakon današnje ankete

Pristaše i glasači Ive Josipovića... 10 postotaka je razlike između gdina Ive i hajduka Milana po današnjoj anketi. Nije li vrijeme za uzbunu i opću mobilizaciju na izbore? U što većem broju da se izađe da ne dopustimo da nam pobjedi Nobelovac Bandić.
Ovo je anektno pitanje za sve pristaše Ive Josipovića, među prvima mislim na Riječane, pošto je nakon RTL duela svima jasno za koga će glasovati. I pitam Zagrepčane kako je na njih utjecalo smanjene cijena parkinga u gradu?
Brankovac is offline  
Old 05.01.2010., 23:51   #2
obicna
obicna

Registracija: May 2006.
na mene je sniženje cijena parkinga samo podmukao potez da se kupi što više glasova.
Old 06.01.2010., 00:04   #3
frostinho
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2006.
Quote:
Brankovac kaže: Pogledaj post
I pitam Zagrepčane kako je na njih utjecalo smanjene cijena parkinga u gradu?
Proziran trik, i prije lokalnih izbora ˝pauci˝ nisu dizali aute, pa svejedno nije dobio moj glas...
frostinho is offline  
Old 06.01.2010., 00:12   #4
z_k
The Dude

z_k Avatar

Registracija: May 2007.
Ajde, ajde - samo opušteno, bit će oko 60-40 za Josipovića...
Ali, opet ako je ova anketa bila potrebna da izvuče neke na glasanje, onda dobro...
z_k is offline  
Old 06.01.2010., 00:13   #5
z_k
The Dude

z_k Avatar

Inače, ovo sa parkingom je stvarno preprozirno...
z_k is offline  
Old 06.01.2010., 00:32   #6
promatrac
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2007.
Quote:
z_k kaže: Pogledaj post
Inače, ovo sa parkingom je stvarno preprozirno...
Stvarno je prozirno ali za dzepove efektno.Bolje i to nego nista,nama SDP na lokalnim izborima obecao svasta,a dobili smo nista.
promatrac is offline  
Old 06.01.2010., 00:41   #7
vizija
zivija

Registracija: Jan 2007.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku vizija
ovo che bit mobilizacije s obje strane....Meni neki bliski ljudi prvi put krechu na glasanje jer vide da je zajebano..... ja naprotiv vjerujem da neche preko 40%....
Old 06.01.2010., 00:43   #8
Stribor cumez
Nesiguran u ocito.

Stribor cumez Avatar

Registracija: Dec 2002.
Svi iz moje okoline ce glasati protiv Bandica, no hovce li to biti dosta ... tko zna???

Nekim ljudima je dovoljno da se predstavis kao "covjek iz naroda", nabacis raspelo, bos hodas po snijegu i to ih ocito uvjeri da covjek radi za dobro Hrvatske. Bandic je majstor spina, farbanja - glumac samo takav i bojim se da cu dobti sarmu na okladi Nikad mi gore nece jedna sarma sjesti na zeludac
Old 06.01.2010., 00:44   #9
z_k
The Dude

z_k Avatar

Quote:
promatrac kaže: Pogledaj post
Stvarno je prozirno ali za dzepove efektno.Bolje i to nego nista,nama SDP na lokalnim izborima obecao svasta,a dobili smo nista.
Ne znam da li znaš, ali u ZG je u kolovozu došlo do proširenja parkirnih zona tako da je mnogim stanarima (radi se o desecima tisuća ljudi) cijena stanarskih karti porasla ili 100% (55->110 kn mjesečno) ili beskonačno (0->55 kn mjesečno). Ova nova odluka se ne odnosi na stanare, tako da ti ljudi neće osjetiti pojeftinjenje.
z_k is offline  
Old 06.01.2010., 00:44   #10
bokios
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2009.
Drago mi je da anketa nije pokazala nešto tipa 70-30, to bi samo uspavalo birače Josipovića.

Svi na izbore.
bokios is offline  
Old 06.01.2010., 01:25   #11
promatrac
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2007.
Quote:
Ne znam da li znaš, ali u ZG je u kolovozu došlo do proširenja parkirnih zona tako da je mnogim stanarima (radi se o desecima tisuća ljudi) cijena stanarskih karti porasla ili 100% (55->110 kn mjesečno) ili beskonačno (0->55 kn mjesečno). Ova nova odluka se ne odnosi na stanare, tako da ti ljudi neće osjetiti pojeftinjenje.
I kod nas je sve poskupilo,ma svi nas peru gdje stignu.
promatrac is offline  
Old 06.01.2010., 03:27   #12
Vess
U samoizolaciji

Registracija: Jan 2009.
Quote:
Mislim da je ovo potpuno nezakonito jer ljudima naplaćuju parking na vlasitom zemljištu?!? Naime suvlasnici su vlasnici i parcele na kojoj je zgrada. Sumnjivo, sumnjivo, kao i sve što Milentije skuha.

Naravno, vrijeme je za opću mobilizaciju. Vjerojatno ova katastrofalna anketa dobro dođe kao poticaj.
Vess is offline  
Old 06.01.2010., 03:48   #13
kandy7
Registrirani korisnik

kandy7 Avatar

Registracija: Nov 2007.
kad vam je već toliko drag josipović i sdp predložite mu da porazmisli o tome, skupa s sdp-om, da onih 150 radnika koji svakodnevno ostaju bez posla u Kroejši nikako ne mogu biti oporezovani na budući porez na imovinu, mislim kad se oni već zovu "socijalna" stranka
kandy7 is offline  
Old 06.01.2010., 04:40   #14
Vess
U samoizolaciji

Kako reče Josipović na sučeljavanju kod Bilića: "porez na veliku, ponavljam VELIKU, imovinu..."

I da - treba ga uvesti - Todoriću, bankama itsl.
Vess is offline  
Old 06.01.2010., 05:50   #15
frendperi
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2007.
mislim da gospon zamp vise nema koga aktivirat, to je sve kaj moze dobit,

a banditu na postotak slobodno dodajte jos njih par od dijaspore tak da je razlika jos manja
frendperi is offline  
Old 06.01.2010., 07:23   #16
#kocar#
Registrirani korisnik

Quote:
kandy7 kaže: Pogledaj post
kad vam je već toliko drag josipović i sdp predložite mu da porazmisli o tome, skupa s sdp-om, da onih 150 radnika koji svakodnevno ostaju bez posla u Kroejši nikako ne mogu biti oporezovani na budući porez na imovinu, mislim kad se oni već zovu "socijalna" stranka
Ne radi se ovdje o naklonosti SDP-u nego o kvaliteti dva kandidata

Može se smatrati da oba kandidata dolaze iz SDP-a tako da ti teza o zaljubljenosti u SDP baš nije na čvrstim nogama

A za tih 150 radnika koji ostaju bez posla puno manje je kriv SDP od nekima predragog HDZ-a. Okrivljavati suvozaća za suludu vožnju vozaća automobila isto tako ne stoji

Kako nemamo baš neki veliki izbor na pol. sceni, tih 150 će biti prevaga kod izbora pradsjednika a najvjerovatnije i slijedećih parl. izbora

No kod nas ništa nije sigurno, jer će veliki broj glasati za HDZ sve do samouništenja, samo da SDP ne dođe na vlast

Nisi ti netko tko ne pozna situaciju u zemlji i ovo mi se čini kao zla namjera i veliko iskrivljavanje stvarnosti
#kocar# is offline  
Old 06.01.2010., 10:38   #17
Shurik
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2006.
Quote:
Stribor cumez kaže: Pogledaj post
Svi iz moje okoline ce glasati protiv Bandica, no hovce li to biti dosta ... tko zna???

Nekim ljudima je dovoljno da se predstavis kao "covjek iz naroda", nabacis raspelo, bos hodas po snijegu i to ih ocito uvjeri da covjek radi za dobro Hrvatske. Bandic je majstor spina, farbanja - glumac samo takav i bojim se da cu dobti sarmu na okladi Nikad mi gore nece jedna sarma sjesti na zeludac

ma bandić je grozan glumac i prevarant, to je josipovićeva sreća. nema on nimalo talenta za ovakvu kampanju, prepun je rupa sa svake strane.

neki bi talentiraniji prevarant poput sanadera uzeo 65% glasova protiv josipovića.
Shurik is offline  
Old 06.01.2010., 10:56   #18
KatarinaRi
Jeb'la vas bista

KatarinaRi Avatar

Registracija: Sep 2008.
Jao si ga onome kome je trebalo RTL-ovo sučeljavanje da ode dati glas Josipoviću.
KatarinaRi is offline  
Old 06.01.2010., 11:16   #19
Michael Collins
Registrirani korisnik

Michael Collins Avatar

Registracija: Dec 2006.
Quote:
Brankovac kaže: Pogledaj post
Pristaše i glasači Ive Josipovića... 10 postotaka je razlike između gdina Ive i hajduka Milana po današnjoj anketi. Nije li vrijeme za uzbunu i opću mobilizaciju na izbore? U što većem broju da se izađe da ne dopustimo da nam pobjedi Nobelovac Bandić.
Ovo je anektno pitanje za sve pristaše Ive Josipovića, među prvima mislim na Riječane, pošto je nakon RTL duela svima jasno za koga će glasovati. I pitam Zagrepčane kako je na njih utjecalo smanjene cijena parkinga u gradu?
Ta anketa je baš tu i zato da uplaši pristaše Josipovića...
Old 06.01.2010., 11:19   #20
the edge
guitar player

the edge Avatar

Registracija: Jan 2004.
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Ta anketa je baš tu i zato da uplaši pristaše Josipovića...
Bogami, mene je malo štrecnulo. Već sam se počeo lagano interesirati za cijene nekretnina u Urugvaju.
the edge is offline  

Pravila postanja