Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić |
08.01.2010., 16:08
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2005.
|
Quote:
banderas kaže:
Ne znam jesi li zamrznut u vremenu, ali sve prave istrage u HR se obavljaju tek u zadnjih par mjeseci. Prije se nisu smjele pokretati.
|
Aha..
što??
Kočio SDP.
|
|
|
08.01.2010., 16:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Tajming je loš, ali vijest je odlična! NAPOKON!!!!!
|
|
|
08.01.2010., 16:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
noinspiration kaže:
|
tajming ja katastrofa,ako Duško i Milan sigurno zaključe da su popušili odustat će od izbora u zadnji trenutak , prikazivat će se kao žrtve velike zavjere , a mi ćemo gledati cirkus iz početka - samo tko će sve to platit?
|
|
|
08.01.2010., 16:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Upravo je bilo o ovome i na vijestima HRT-a tako da nije Indexova patka.
Otkad je otišao Sanader USKOK dobio zube, to je jedna od rijetkih institucija u RH kojima stvarno vjerujem. 
|
|
|
08.01.2010., 16:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
astra24 kaže:
tajming ja katastrofa,ako Duško i Milan sigurno zaključe da su popušili odustat će od izbora u zadnji trenutak , prikazivat će se kao žrtve velike zavjere , a mi ćemo gledati cirkus iz početka - samo tko će sve to platit?
|
kaj mogu odustat od izbora samo tak!?!??? sumnjam da se to može, pa neće valjda raditi budalu iz nas 
ak odustane onda nek josipović automatski postane precjednik 
|
|
|
08.01.2010., 16:20
|
|
słowiańska dusza
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
noinspiration kaže:
|
mislim da će ovo biti "tresla se brda rodio se miš" i da neće to istjerati do kraja.
Bojim se da će Bandić iza rešetaka ostati naša mašta 
|
|
08.01.2010., 16:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
noinspiration kaže:
kaj mogu odustat od izbora samo tak!?!??? sumnjam da se to može, pa neće valjda raditi budalu iz nas 
ak odustane onda nek josipović automatski postane precjednik 
|
Može odustati
Ne ide sve ponovo moja greška, imali bi drugi krug Josipović -Hebrang
Zadnje uređivanje astra24 : 08.01.2010. at 16:27.
|
|
|
08.01.2010., 16:24
|
|
słowiańska dusza
Registracija: Jun 2007.
|
Sad će prestat papagajski ponavljat :"neka institucije pravne države odrade svoj posao" i počet sa "čovjek je nevin dok mu se ne dokaže krivnja" 
|
|
08.01.2010., 16:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Scimmia kaže:
mislim da će ovo biti "tresla se brda rodio se miš" i da neće to istjerati do kraja.
Bojim se da će Bandić iza rešetaka ostati naša mašta 
|
Uh ako izgubi izbore će itekako iza rešetaka :trljaruke:
|
|
|
08.01.2010., 16:30
|
|
jetra na mukama
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Ben Quick kaže:
Aha..
što??
Kočio SDP.
|
U svoje vrijeme sigurno je, ali ne znam jesi li opet zamrznut u vremenu, ali državne organe već sedmu godinu ne kontrolira SDP.
|
08.01.2010., 16:30
|
|
bijela psina
Registracija: Feb 2007.
|
Ovo je ispunjena želja, zar ne
Quote:
- Ja nemam nikakvih afera. Pozivam USKOK, policiju i pravosuđe da iziđu sa svim mojim aferama i ja ću odmah odustati od kandidature. Ne može lupež biti predsjednik, nego pošten čovjek - a ja to jesam, ustvrdio je Bandić.
|

|
|
|
08.01.2010., 16:32
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
banderas kaže:
U svoje vrijeme sigurno je, ali ne znam jesi li opet zamrznut u vremenu, ali državne organe već sedmu godinu ne kontrolira SDP.
|
frižider, zato i pitam tko je onemogućavao istrage.
|
|
|
08.01.2010., 16:34
|
|
Nikad u dilu s bagrom
Registracija: Jun 2003.
|
Quote:
astra24 kaže:
Mogu zašto nebi mogli , i izbori se moraju ponovo obaviti ,ne može Josipović dalje , npr.Mile se razbolio
|
Kad bi se zaista razbolio to bi bio dobar razlog za odgodu izbora, ali u svim drugim slučajevima (ako kandidat jednostavno odustane i ode hvatat malo vitra, ili još bolje, ode "na službeni put"  ) ne vidim nikakvog razloga zašto bi se izbori ponavljali. Ali čini mi se da mi ovdje samo nagađamo. Zakon je sigurno predvidio takve slučajeve i odgovarajuću proceduru.
|
|
|
08.01.2010., 16:35
|
|
jetra na mukama
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Ben Quick kaže:
frižider, zato i pitam tko je onemogućavao istrage.
|
Isti onaj koji je onemogućavao istrage u HACu, HŽu, HPBu, Podravci... You name it, he blocked it 
Najveći saveznik Bandića još od 2003. Jel trebam crtati ono što bi svakome tko bar imalo prati politiku trebalo biti jasno kao dan?
|
08.01.2010., 16:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
child in time kaže:
Kad bi se zaista razbolio to bi bio dobar razlog za odgodu izbora, ali u svim drugim slučajevima (ako kandidat jednostavno odustane i ode hvatat malo vitra, ili još bolje, ode "na službeni put"  ) ne vidim nikakvog razloga zašto bi se izbori ponavljali. Ali čini mi se da mi ovdje samo nagađamo. Zakon je sigurno predvidio takve slučajeve i odgovarajuću proceduru.
|
napravljen je ispravak , uskače slijedeći a to bi bio 3. Hebrang
|
|
|
08.01.2010., 16:59
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
banderas kaže:
Isti onaj koji je onemogućavao istrage u HACu, HŽu, HPBu, Podravci... You name it, he blocked it 
Najveći saveznik Bandića još od 2003. Jel trebam crtati ono što bi svakome tko bar imalo prati politiku trebalo biti jasno kao dan?
|
Šta je jasno ko dan.
najveći politički protivnik SDP-ea štiti SDp-ovu perjanicu
a SDP-eu to ne smeta nego ga godinama promovira u najpoželjnijeg čovjeka za Zagreb. 
|
|
|
08.01.2010., 17:08
|
|
Nikad u dilu s bagrom
Registracija: Jun 2003.
|
Quote:
astra24 kaže:
napravljen je ispravak , uskače slijedeći a to bi bio 3. Hebrang
|
Nakon što je potrošio nekoliko miliona kuna (ili koliko već) na kampanju, da ne govorimo o trudu, sučeljavanjima i svemu ostalim, Josipović bi to sve trebao ponoviti? I ponovo trošiti nove milione kuna? A Hebrang je za to vrijeme hladio jaja i nije potrošio ni lipe. Ako je zakon zaista takav (što ne vjerujem) totalno je nepravedan.
|
|
|
08.01.2010., 17:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
Frenky Fisher kaže:
Index je preko izvora bliskih MUP-u pouzdano doznao ...
u svakom slučaju više vjerujem Veri Čudini nego Index-u ... Index je par sati prije predizborne šutnje objavio ovakvu vijest ...
|
Ja vise vjerujem babi gatari  negu indexu.
|
08.01.2010., 17:12
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
B52 kaže:
Kod pravih lopina ideologija je vic kojim zabavljaju ovce 
|
Šta to meni govoriš. Reci to SDP-ovcima.
|
|
|
08.01.2010., 17:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Zakasnjela pravda je nepravda
Quote:
zeljko_ri kaže:
Mada opet s druge strane istina nikad nebi trebala nekome smetati. Ako treba reći ljudima istinu ne postoji loš tajming.
Ako je s ovim tekstom nekoga ponukalo da ne glasa za Bandića nema ništa loše, bolje ljude upozoriti i 2 dana prije izbora nego da se lupaju glavom o zid slijedećih 5 godina kako imaju predsjednika protiv kojeg se vode razne istrage.
|
Moj je "problem" sto ne zelim blatiti gospodina Josipovica, jer je on, za mene, kao i gospodin Bandic, Predsjednik, ili Drugi do Predsjednika, ali sto komunisticki talog radi gospodinu Bandicu, nadilazi sve sto je u povijesti ucinila.
Nije li imala priliku godinama staviti ga na "lomacu", nego bas sada kad je kakvo takvo demokratsko natjecanje?!
Nije li ga dovela u situaciju da kao zadnji, ili predzadnji na listi, ako ne pobijedi za Gradonacelnika, nema mu mjesta u SDP-u i u politici uopce?!
Nije li bas gospodin Bandic poceo evocirati uspomene na RAD, nesto cime su se komunisti kleli, a sad im rusi ugled "radnicke partije" kojoj rad ne znaci nista?!
Nije li...?!
Nije li i Forum napustio Pravila, jer bi vecina forumasa imala "PREDIZBORNU SUTNJU" vec mjesecima?!
Jesmo li zasluzili ikakvog Predsjednika?!
Pozdrav
Nikola Duspara
|
|
|
Pravila postanja
|