Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Izbori predsjednički 2010

Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.01.2010., 14:37   #61
odbojkašcro
Registrirani korisnik

odbojkašcro Avatar

Registracija: Nov 2007.
Ako odem bit će protiv.
odbojkašcro is offline  
Old 10.01.2010., 15:38   #62
rocco-st
Registrirani korisnik

rocco-st Avatar

Registracija: Oct 2008.
Protiv Josipovića, kako bi se reklo manje zlo
rocco-st is offline  
Old 10.01.2010., 17:36   #63
Y_mic
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2007.
Glasao sam za Josipovića ali ne i protiv Bandića već protiv velikog djela primitivaca koji ga podržavaju. I crkve.
Y_mic is offline  
Old 10.01.2010., 17:40   #64
Orlovac
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2009.
Quote:
Banzy kaže: Pogledaj post
PROTIV DRUGOG KANDIDATA
Ja sam bio najveći Bandićev protivnik i nikada nisam bio njegov zagovornik što se može vidjeti iz mojih davnih postova kad sam otvoreno progovarao baš protiv moga gradonačelnika. Dapače imao sam i ozbiljnih privatnih problema upravo zbog spomenutog. Tek toliko da se ne pomisli da sam neki Bandićevac jer stvar je upravo suprotna.

Za komadić više PRAVDE u ovoj utakmici...Za Milana Bandića
Od njegovog starog protivnika
Hvala na iskrenosti. Moje glasovanje je bilo i ZA i PROTIV. Ja sam pak jedan od zescih podupiratelja Tudjmana ali sam nakon prvog kruga analizom programa i onog sto je receno dosao do zakljucka da, u ovom povijesnom trenutku glede mojih politickih uvjerenja, Bandic je bolji izbor. I to prije nego je Tudjman najavio da podupire Bandica.

I drugi veoma vazan razlog zasto Bandica. Zato sto ako ista mrzim onda je to manipulacija, da mi netko laze ispred ociju. Najprvo su su ga iskoristili da bi zaustavili Tudjmana, nisu zalili ni novca ni vremena da ga promoviraju u prvom krugu. Zato mu sad ipak pocinjem vjerovati da je potrosio onoliko koliko je rekao, a ostatak su bile (ne male) donacije svih nenovcanih oblika onih koji su stajali iza njega dok im je trebao.

Tudjman okupi najpametnije sto Hrvatska ima i napravi velicanstven skup u Lisinskom, medija total bojkot. Bandic kupi kuke za susiti meso, medija lupa o tome po nekoliko dana. Kad su uspjeli izbaciti Tudjmana metodama koje bi u svakoj postenoj pravnoj drzavi zavrsile s hrpom kriminalaca s ne malim robijama zabog laziranja izbora, onda im Bandic vise nije trebao. Samo su se malo presli, Bandic je brojem glasova osvojio drugo mjesto i potpuno im izmakao kontroli, sklopio savez s nacionalnim blokom, i to bez bez onog kameleona Jurcevica koji se bucao u prsa silnim hrvatstvom katolicanstvom a sad se otvoreno svrstao na stranu Josipovica pozivajuci glasace da ne izlaze na izbore, nakon sto je pokupio dobar dio glasova Tudjmanu.

Uvjerite se sami: http://josip-jurcevic.net/novosti/10...rugi_krug.html

Quote:
Priopćenje uoči drugog kruga predsjedničkih izbora

…Stoga: državljani Republike Hrvatske, ne zanosite se i ne iscrpljujte se nametnutom logikom odabira manjeg zla. Ta logika nas je, na nizu prošlih parlamentarnih, lokalnih i predsjedničkih izbora dovela u ovu sve nepodnošljiviju situaciju. Glasovati za zlo (manje ili veće), nikako nije dobro.
IZAĐITE NA IZBORE i tako pokažite da nas nisu slomili. Pokažite da znate što radite. Pokažite da ste slobodni i odgovorni. Glasujte za jedino dobro koje je preostalo u ovoj situaciji.
PONIŠTITE GLASAČKI LISTIĆ, napišite na njemu svoju poruku dobra.

prof. Josip Jurčević
Ne zamjeram previse onima koji se odazovu sirenskim pozivima koji ne vode nicemu, i sam sam bio u dosta dugo u dilemi dilemi da li uopce izici na glasovanje. Ali kad to iznesu ljudi poput Jurcevica, koji veoma dobro zna sto su u ovom trenutku posljedice neizlazenja i bojkota, imam samo jedan komentar: bolje da ga i ne dajem a vi pogodite sto sam mislio.
Orlovac is offline  
Old 10.01.2010., 18:00   #65
prekro
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2009.
nažalost, morao sam glasati PROTIV...bandića

čovjek nema apsolutno nikakve kvalitete da bude predsjednik
prekro is offline  
Old 11.01.2010., 02:24   #66
zacky
South Col

zacky Avatar

Registracija: Aug 2007.
Ja nisam glasao ni za jednoga,mada mi je došlo da glasam protiv Bandinja.
Jedino što bi možda bilo pametno je učiniti listić nevažečim.
zacky is offline  
Old 11.01.2010., 08:48   #67
Violently happy
----

Violently happy Avatar

Registracija: May 2007.
Pa moglo bi se reći da sam na kraju ipak nekako glasovala protiv Bandića, nego što sam baš toliko gorljivo bila za Josipovića.
Nemam ništa naročito protiv Josipovića, ali on nije bio taj za koga sam glasala u prvom krugu.
No, kad sam vidjela tu ljigu od Bandića, što radi i kako se ponaša, rječnik, nekulturu.. Josipović mi je odjednom zabljesnuo kao Mesija. Jebi ga, tako je Bandić radio sebi antireklamu. Nije mu za to bio potreban Josipović, niti itko od onih iz pedesetineke koje optužuje da rade protiv njega.

“I regret nothing. The end.”
Ron Swanson
Violently happy is offline  

Pravila postanja