Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Izbori predsjednički 2010

Izbori predsjednički 2010 Josipović vs. Bandić

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.01.2010., 13:03   #61
pino3
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2010.
Quote:
fripp kaže: Pogledaj post
Pa na ovih 60.000 glasova iz prvog kruga, u drugom se za Milana angažirala šira ekipa od Šerbedžijinih do Merčepovih fanova, cijela lepeza, od ustaša do četnika, od mentalnih bolesnika do "generala" sa osnovnom školom, od otjeranih špijuna do osuđenih pedofila, od pijanih glumaca do zagrebačke mafije. Njegovi su glasovi iz prvog kruga, ovo ostalo je bilo samo protiv Josipovića.
Koliko sam upoznat,četnici i partizani su glasovali jednoglasno za druga Josu! Drug Joso je uspio raširiti bratstvo i jedinstvo između partizana i četnika,zato i je pobijedio.
pino3 is offline  
Old 15.01.2010., 13:03   #62
sr-bistabil
like a bird on the wire

sr-bistabil Avatar

Registracija: Aug 2007.
Quote:
Ego kaže: Pogledaj post
Mislim da izbori na koje je izašlo 30-ak posto birača ne odražavaju baš realno volju građana osim u toliko što pokazuju opće nezadovoljstvo stanjem na lokalnoj političkoj sceni.
A volju građana... velim, mislim da čak u velikoj mjeri i izražavaju. Zagreb je SDP-ov grad, Zagrebom uglavnom vlada osoba koju SDP profilira i pogurne. Bandić im se oteo kontroli, ali to je naposlijetku dovelo samo do njegovog kraha, ništa drugo. Nije nimalo narušio status SDP-a u gradu, jedino što je napravio je da je okrenuo dio svojih birača, a pod tim mislim na birače koji su na lokalnim izborima glasali za njega ali ne i za SDP, protiv sebe. U očima dijela tih ljudi je od čovjeka koji dela ispao čovjek koji je izdao Zagreb.

Naravno da ni jedno ni drugo nema veze sa zdravim razumom, Bandić je od samog početka dosljedan onome što suštinski je, jeftini populist koji je slavu stekao naslikavanjem na gradilištima i pred otvorenim šahtovima. Ali jebiga, osobi kojoj je naslikavanje na gradilištu osobina čovjeka koji dela je ovo što je izveo uoči i tijekom ovih izbora izdaja...
sr-bistabil is offline  
Old 15.01.2010., 13:06   #63
fripp
U samoizolaciji

Registracija: Jun 2007.
Quote:
pino3 kaže: Pogledaj post
Koliko sam upoznat,četnici i partizani su glasovali jednoglasno za druga Josu! Drug Joso je uspio raširiti bratstvo i jedinstvo između partizana i četnika,zato i je pobijedio.
A Milentije i Dušan se zajebali sa Merčepom
fripp is offline  
Old 15.01.2010., 13:09   #64
lucca
strange fruit

lucca Avatar

Registracija: Nov 2008.
Quote:
U Zagrebu svi protiv Bandića,ali ne žele da ode.Sada vam je bila prilika da ga se riješite,a vi ništa. Od tmurnog i tužnog grada stvorio je europsku metropolu,a vi pljujete po njemu.
stvorio je kasabu i zato pljujemo po njemu

a holdingom je kao 'legalizirao' pravu malu kemijsku cistionicu para sebi i svojoj bratiji
po uzoru na mafiju iz onih najboljih vremena
lucca is offline  
Old 15.01.2010., 13:42   #65
fripp
U samoizolaciji

Talking

Quote:
lucca kaže: Pogledaj post
stvorio je kasabu i zato pljujemo po njemu

a holdingom je kao 'legalizirao' pravu malu kemijsku cistionicu para sebi i svojoj bratiji
po uzoru na mafiju iz onih najboljih vremena
Sad će se gospođa Vesna opet iznervirati
fripp is offline  
Old 15.01.2010., 14:34   #66
Gervasius74
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2009.
Quote:
ZG Holding je njegovo djelo

ZG Holding je njegovo NEdjelo ...
Gervasius74 is offline  
Old 15.01.2010., 15:10   #67
Kladi
vakica

Kladi Avatar

Registracija: Jan 2007.
Quote:
ma neeeee.....Duško i Nedžad su Miletu bile zmije u njedrima!
Old 15.01.2010., 18:12   #68
novak63
Registrirani korisnik

Registracija: May 2007.
Quote:
Ego kaže: Pogledaj post
Mislim da izbori na koje je izašlo 30-ak posto birača ne odražavaju baš realno volju građana osim u toliko što pokazuju opće nezadovoljstvo stanjem na lokalnoj političkoj sceni.
Zašto stalno potencirate neistinu o postotku izlaska građana na izbore.???? Pa u Zagrebu je sigurno izašlo preko 60% stvarnih birača a tako je i u drugim krajevima HR bez tkz. dijaspore u kojoj imamo nekakve neprovjerene birače koji sem BiH i ne izlaze na naše izbore..To je istina..Stvarni birači i sređeni birački popisi bez duplih prebivališta i bez tkz. dijaspore Bosne i Hercegovine pokazali bi veliki postotak izlaska na izbore.....
novak63 is offline  
Old 15.01.2010., 18:17   #69
novak63
Registrirani korisnik

Bandić nije izgubio Zagreb jer je i do sada prolazio samo kao predstavnik DSP..a i bez toga će brzo spasti ispod 5% jer će glasači otići svojim strankama a ne nekakvom crveno-sivom , crnom , plavom i ljubičastom čovjeku s puno sujete i malo znanja i sposobnosti....samo dela a što i kako....???
novak63 is offline  
Old 15.01.2010., 18:19   #70
novak63
Registrirani korisnik

Oprostite na omašci :SDP a ne DSP...
novak63 is offline  
Old 15.01.2010., 22:03   #71
fulcrum
Registered

fulcrum Avatar

Registracija: Jun 2006.
Pošalji poruku preko MSN korisniku fulcrum
Quote:
F10EXX kaže: Pogledaj post
Naravno da mogu biti inteligentni, to se zove crni humor.
Evo, Obama se sprda s Bushevom inteligencijom, svi "pucaju" viceve o Kennedyu, a nove gume na Frenklin Roosveltovim kolicima su vic već zadnjih 60 godina.

To što je Mesić napravio, nit je bilo duhovito, niti inteligentno. Više glupo i degutantno. Zamisli da tebi netko umre i onda pročitaš u novinama ili vidiš na TV-u kako se netko sprda na račun od te osobe. Nisam vidio primjer niti jedne demokracije da tako tretiraju bivše predsjednike kako ih tretiraju kod nas. A 2. predsjednik je počeo s tom praksom. Još što je najgore, oni su si bili kolege i prijatelji. Normalan čovjek kad se posvadi s nekim, onda jednostavno zaboravi, prekriži i ne spominje drugu osobu. Stipe nije propuštao priliku da popljuje Franju.
fulcrum is offline  
Old 15.01.2010., 22:51   #72
pukovnikz
Antibankaroid

pukovnikz Avatar

Registracija: May 2008.
Tako je odlučila partija, da nakon deset godina Bandić ipak nije dobar i to je to, gotova priča.
Da je Bandić ostao u partiji, svi bi mu se grijesi izbrisali.
Old 15.01.2010., 22:57   #73
blacky1
Black Destroyer

blacky1 Avatar

Jako jednostavno a to je zato što je tada bio prijedlog SDP-a i ništa drugo. Drugoga nisu nudili i bio je jedini izbor. Sada je iz ne znam kojeg razloga, valjda pohlepa i bahato-arogantna samouvjerenost, odlučio zalogaj koji je ipak za veće igrače i daleko sposobnije od njega. Na sreću ljudi su ipak odlučili imati kulturnog i inteligentnog, umjesto konja koji ore po džepovima građana i koji gradi shop centre na svakom kutu pa i Cvjetnom trgu.
blacky1 is offline  
Old 16.01.2010., 09:12   #74
pukovnikz
Antibankaroid

pukovnikz Avatar

Quote:
blacky1 kaže: Pogledaj post
Jako jednostavno a to je zato što je tada bio prijedlog SDP-a i ništa drugo. Drugoga nisu nudili i bio je jedini izbor. Sada je iz ne znam kojeg razloga, valjda pohlepa i bahato-arogantna samouvjerenost, odlučio zalogaj koji je ipak za veće igrače i daleko sposobnije od njega. Na sreću ljudi su ipak odlučili imati kulturnog i inteligentnog, umjesto konja koji ore po džepovima građana i koji gradi shop centre na svakom kutu pa i Cvjetnom trgu.
Deindustrijalizacija i gradnja trgovačkih lanaca nije Bandićeva politika, nego politika stranaka koje nude Ive Poliglote. Ivo poliglota drugi je samo nastavak takve politike deindustrijalizacije, gradnje trgovačkih centara i prezaduživanja, i jučer se Šunker hvalio "povoljnim" kreditom (spominjem Šunkera jer je njegova stranka jasno podržala Ivu drugog). Dakle gradnja šoping cetara nije Bandidćev originalni projekt već je to projekt STRNIH igrača čiju će politiku zastupati Ivo drugi.
Old 16.01.2010., 09:53   #75
fripp
U samoizolaciji

Exclamation

Dragi forumaši!
Pitate se zakaj sam zgubil i u Zagrebu?
Sad bum vam ja rekel,oke?
Poglećte ovu poplavu! Vidite,ke? 30 let sam mislil da to more napraviti samo Majka priroda. A onda sam skužil da to dela moj uzor, Bog!
A ljudi u Zagrebu misliju da to morem i ja napraviti i da sam poharal Zagreba kak voda i vatra skupa. Podlegli su komunističkoj i bezbožničkoj propagandi s kojom se ja kak siromak i nezavisni kandidat bez penez nisam mogel nositi.
Ovaj njihov bledi lignjun je skakal vun iz svake paštete,čajne,pileće,riblje, a meni su sve bile jetrene jer su mi išle na džige.., na jetra!
I kak onda ne bum zgubil od tih komunistof.
Komunizam je opijum za narod!!!
Ali ja imam kapital!( ne onaj, nego 900.000 mojih,samo mojih glasova!!)
I pomel bum SDP(skup s tim Rađenovićem) i HDZ a ove treće, bracu, seku i ekipu kaj ne znaju voziti, ne bum ni spominjal. Njima bum vratil Žagara i Tojčića natrag!!!

http://www.index.hr/images2/bandic_i...10boban540.jpg
fripp is offline  
Old 16.01.2010., 12:05   #76
Libertango
U samoizolaciji

Registracija: Jul 2009.
Jer je ljudima puna kapa obje stranke i njihovih niškoristi pulena. Moji doma nikada ne glasuju za HDZ (što ne treba objašnjavati) a kada ga je SDP istaknuo kao kandidata nije se znalo ništa o njemu, kako su godine prolazile sve više se otkrivao kao čovjek koji krši zakone i time se ponosi, što se razvoja grada tiče jasno da ljudima koji ovdje ne žive izgleda kao sposoban čovjek i gradonačelnik koji je pokrenuo puno toga u gradu, isto kao što ja znam otprilike kakvi su gradonačelnici drugih gradova a to su površna saznanja i grebanje po pokožici, kada bi razgovarali sa vlasnicima stanova koji se grade oko Sesveta, ljudima sa Cvjetnog placa, ljudima koji u centru muku muče sa parkingom ispred vlastitih domova i čuli iskustva iz prve ruke mislili bi nešto drugo....

Evo malo o legalizaciji, stara tema ali uvijek je lijepo podsjetiti se njegovih naprednih ideja i predizbornih bajanja....
http://www.matica.hr/Vijenac/vijenac...s/legalizacija

Zadnje uređivanje Libertango : 16.01.2010. at 12:19.
Libertango is offline  
Old 16.01.2010., 17:50   #77
Žuti tis@k
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2009.
Quote:
kladionica kaže: Pogledaj post
ma neeeee.....Duško i Nedžad su Miletu bile zmije u njedrima!
Negdje se nakon debakla dobro Milentije naspominjao Nedžine nane
Old 16.01.2010., 18:05   #78
mikimbo
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2008.
Quote:
Žuti tis@k kaže: Pogledaj post
Negdje se nakon debakla dobro Milentije naspominjao Nedžine nane
Lako je Milentiju izgovoriti Laco,Dabo,Zebo, ali reći Haznadar, to mu je valjda prava glavolomka
mikimbo is offline  
Old 16.01.2010., 21:02   #79
Žuti tis@k
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2009.
Talking

Quote:
Izgleda kao da prvi put vidi nagu ženu ispred sebe.
I njemu će izgleda biti zabavno u zatvoru, sam će bacati sapune i smijati se ovako simpatično kao na slici.
Nakon što je Mile pročitao 2500 stranica tužbe i nakon što je 2500 esdepenjara
izletilo iz stranke zbog njega, hoće li bar 2500 noći prespavati u Lepoglavi sa svojim obožavateljima?
Old 16.01.2010., 22:36   #80
mikimbo
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2008.
Quote:
Dragi forumaši!

Ovaj njihov bledi lignjun je skakal vun iz svake paštete,čajne,pileće,riblje, a meni su sve bile jetrene jer su mi išle na džige.., na jetra!
I
Na džigericuJe,točno, svi smo zaobišli jednu činjenicu:- Milkan zna i aktivno se služi jednim stranim jezikom-srpskim. -Dušane,stavi ove papire od kuma Penave u fijoku,a ti Nedžade,evo ti gvozdenih za automat pa nam donesi dve kave
mikimbo is offline  

Pravila postanja