Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Pogledaj rezultate ankete: Jeste li zadovoljni što ste dali svoj glas Josipoviću?
Glasao/la sam za njega i opet ću! 135 49.63%
Glasao/la sam za njega, da li ću opet, ne znam... 29 10.66%
Glasao/la sam za Josipovića - što mi je bilo?! 21 7.72%
Nisam glasao/la, ali sad bi 61 22.43%
Nisam glasao/la, niti bi sad 26 9.56%
Glasovatelji: 272. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.02.2011., 10:46   #101
Quote:
Modern Gent kaže: Pogledaj post
Bandić je Hercegovac, ne Bosanac. To je otprilike ka da kažeš Istraninu da je Dalmatinac jer živi uz more. Drugo, kakve veze ima jel netko Hercegovac ili ne? Jel Hrvat? Je. Jel zadovoljava uvjete za kandidaturu za hrvatskog predsjednika? Zadovoljava.

Da pogodim, ti si jedan od socijaldemokrata, liberala i čovjekoljuba, al' "kaj su fuj ti Bosanci, Dalmoši i Hercegofci, kaj da ti velim" I vjerojatno si čisti Zagrepčanec, jedno 100 kolina si već u Zagrebu, tvoji su bili graničari između Kaptola i Gradeca... jedino ako su to dva kvarta u Derventi
Eto, sad si ispao isti ko i on
Primitive is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2011., 10:52   #102
Quote:
Basta kaže: Pogledaj post
nisam hdzovac ni glasač hdz-a da vjerujem u nebuloze, stoga...
Ali zato vidiš ustaše na svakom kantunu
Čive is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2011., 10:55   #103
Quote:
Primitive kaže: Pogledaj post
Eto, sad si ispao isti ko i on
Di ti to vidiš?
Ja samo ukazujem na općepoznatu činjenicu da su glavni huškači na "dotepence" upravo oni koji su sami "dotepenci" (ili njihovi roditelji) i koji se srame svog podrijetla. Derventa je uzeta samo kao primjer.
Old 04.02.2011., 11:06   #104
Quote:
Di ti to vidiš?
Ja samo ukazujem na općepoznatu činjenicu da su glavni huškači na "dotepence" upravo oni koji su sami "dotepenci" (ili njihovi roditelji) i koji se srame svog podrijetla. Derventa je uzeta samo kao primjer.
"Da pogodim, ti si jedan od socijaldemokrata, liberala i čovjekoljuba"

ovaj dio je sličan njegovom, ne znam di kod njega prepoznao socijaldemokraciju i liberalizam, ali dosta, još ću ispasti politički korektan
Primitive is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2011., 11:08   #105
Quote:

ovaj dio je sličan njegovom, ne znam di kod njega prepoznao socijaldemokraciju i liberalizam, ali dosta, još ću ispasti politički korektan
Pa inače je SDP-ov odvjetnik ode na forumu, to sam s tim poveza
Old 04.02.2011., 11:27   #106
Quote:
Pa inače je SDP-ov odvjetnik ode na forumu, to sam s tim poveza
A di si to kod SDP-a prepoznal socijaldemokraciju i liberalizam?
Old 04.02.2011., 11:33   #107
Quote:
darthraven kaže: Pogledaj post
A di si to kod SDP-a prepoznal socijaldemokraciju i liberalizam?
Ma ja znam da oni s tim nemaju veze, ali njihovi poklonici misle da imaju
Old 04.02.2011., 12:13   #108
Quote:
XeonCro kaže: Pogledaj post
Ali zato vidiš ustaše na svakom kantunu
oni koji podržavaju ili opravdavaju ustaše u ovom ili onom obliku spadaju skupa s njima, a nije ih mali broj, zar ne?
Old 04.02.2011., 12:26   #109
Zašto, zašto je on odgovoran zbog Purde isto zato što malo dijete nosi pelene. Drugi put ću ti reći zašto, nemam stvarno sada vremena. Zašto sam kasno, kao i većina Hrvata, uvidjela to što jesam, valjda zato što sam , kao i većina pod diktaturom preko medija, pod torturom ispiranja mozga, nećeš i ti valjda, kao i Europa, osuđivati žrtve. Je pogriješila sam što sam glasala za njega.
nioivo is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2011., 12:34   #110
Quote:
Kakve veze imaju socialdemokracija i liberalizam?
sunshinestar is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2011., 12:44   #111
Quote:
Bandić je Hercegovac, ne Bosanac. To je otprilike ka da kažeš Istraninu da je Dalmatinac jer živi uz more. Drugo, kakve veze ima jel netko Hercegovac ili ne? Jel Hrvat? Je. Jel zadovoljava uvjete za kandidaturu za hrvatskog predsjednika? Zadovoljava.

Da pogodim, ti si jedan od socijaldemokrata, liberala i čovjekoljuba, al' "kaj su fuj ti Bosanci, Dalmoši i Hercegofci, kaj da ti velim" I vjerojatno si čisti Zagrepčanec, jedno 100 kolina si već u Zagrebu, tvoji su bili graničari između Kaptola i Gradeca... jedino ako su to dva kvarta u Derventi
Inače poštujem tvoje upise, ali ovaj ti zaista nije trebao
Pa sam ovaj tvoj upis je žešći šovinizam prepun predrasuda i upravo kontraargument tvojoj tvrdnji.
Frea is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2011., 12:56   #112
Quote:
Frea kaže: Pogledaj post
Inače poštujem tvoje upise, ali ovaj ti zaista nije trebao
Pa sam ovaj tvoj upis je žešći šovinizam prepun predrasuda i upravo kontraargument tvojoj tvrdnji.
Krivo je post interpretiran, nisam tija uvriditi sunarodnjake iz Zagreba. To je bilo karikiranje, humora radi, ne da bi nekog uvridilo...

Isprike još jednom svima onima koje je post možebitno uvridija, nije mi to bila ni najmanja namjera.
Old 04.02.2011., 13:24   #113
Quote:
sunshinestar kaže: Pogledaj post
Kakve veze imaju socialdemokracija i liberalizam?
Što se mene tiče imaju. Iako sam libertijanac, vjerujem u zajednički standard koji kao društvo postavljamo, npr. minimalne plaće, zdravstveno i sl.. Taj dio je što se mene tiče socijaldemokratski. Sve ostalo ne bi trebalo biti definirano negativnom definicijom slobode, nego pozitivnom. Taj dio je u meni libertijanski.
Primitive is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2011., 20:36   #114
Quote:
sunshinestar kaže: Pogledaj post
Po čemu su ti suprotni pojmovi partizani i sloboda?
Kako to misliš?
Ili me zajebaješ ili fakat vjeruješ u Mirka i Slavka.

Pa partizani su ubijali/proganjali one koji ne misle kao oni....zasigurno mi valjda ne želiš reći da je u državi koju su preuzeli/osnovali partizani "cvalo hiljade cvetova" i da je bila slobodarska?
Manicminer is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2011., 13:52   #115
Partizani nisu širili slobodu nego bolješevičku dikaturu a ubijali su bogate,obrazave,svećenike,pa i obične ljude koji bi im se zamjerili.

Oni su se borili protiv fašizma,ali su se borili i protiv demokracije.

Kod nas je još specifično što su se borili protiv ideje Hrvatske neovisne od Jugoslavije
Old 08.02.2011., 14:14   #116
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Partizani nisu širili slobodu nego bolješevičku dikaturu a ubijali su bogate,obrazave,svećenike,pa i obične ljude koji bi im se zamjerili.
U popis istaknutih treba dodati i pedere i Zidove. To uvijek treba naglasavati jer nova generacija ljevicara misli da su Tito i partizani bili blagonakloni prema njima.
snowleopard is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2011., 19:14   #117
Ha-ha, kako je broj onih koji nisu glasovali za Josipovića, a sada bi u anketi brzo narastao od 0 do 60. A nijednoga takvoga upisa na temi nije bilo.
Martian7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2011., 23:56   #118
Na Politici bi trebalo iskljuciti opciju anonimnih anketa
Primitive is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:48.