Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
Pogledaj rezultate ankete: Jeste li zadovoljni što ste dali svoj glas Josipoviću?
|
Glasao/la sam za njega i opet ću!
|

|
135 |
49.63% |
Glasao/la sam za njega, da li ću opet, ne znam...
|

|
29 |
10.66% |
Glasao/la sam za Josipovića - što mi je bilo?!
|

|
21 |
7.72% |
Nisam glasao/la, ali sad bi
|

|
61 |
22.43% |
Nisam glasao/la, niti bi sad
|

|
26 |
9.56% |
|
|
04.02.2011., 10:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Bandić je Hercegovac, ne Bosanac. To je otprilike ka da kažeš Istraninu da je Dalmatinac jer živi uz more. Drugo, kakve veze ima jel netko Hercegovac ili ne? Jel Hrvat? Je. Jel zadovoljava uvjete za kandidaturu za hrvatskog predsjednika? Zadovoljava.
Da pogodim, ti si jedan od socijaldemokrata, liberala i čovjekoljuba, al' "kaj su fuj ti Bosanci, Dalmoši i Hercegofci, kaj da ti velim"  I vjerojatno si čisti Zagrepčanec, jedno 100 kolina si već u Zagrebu, tvoji su bili graničari između Kaptola i Gradeca... jedino ako su to dva kvarta u Derventi 
|
Eto, sad si ispao isti ko i on 
|
|
|
04.02.2011., 10:52
|
|
Okajava grijehe
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Basta kaže:
nisam hdzovac ni glasač hdz-a da vjerujem u nebuloze, stoga... 
|
Ali zato vidiš ustaše na svakom kantunu 
|
|
|
04.02.2011., 10:55
|
|
new times, old school
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Primitive kaže:
Eto, sad si ispao isti ko i on 
|
Di ti to vidiš?
Ja samo ukazujem na općepoznatu činjenicu da su glavni huškači na "dotepence" upravo oni koji su sami "dotepenci" (ili njihovi roditelji) i koji se srame svog podrijetla. Derventa je uzeta samo kao primjer.
|
04.02.2011., 11:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Di ti to vidiš?
Ja samo ukazujem na općepoznatu činjenicu da su glavni huškači na "dotepence" upravo oni koji su sami "dotepenci" (ili njihovi roditelji) i koji se srame svog podrijetla. Derventa je uzeta samo kao primjer.
|
"Da pogodim, ti si jedan od socijaldemokrata, liberala i čovjekoljuba"
ovaj dio je sličan njegovom, ne znam di kod njega prepoznao socijaldemokraciju i liberalizam, ali dosta, još ću ispasti politički korektan 
|
|
|
04.02.2011., 11:08
|
|
new times, old school
|
Quote:
Primitive kaže:
ovaj dio je sličan njegovom, ne znam di kod njega prepoznao socijaldemokraciju i liberalizam, ali dosta, još ću ispasti politički korektan 
|
Pa inače je SDP-ov odvjetnik ode na forumu, to sam s tim poveza 
|
04.02.2011., 11:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Pa inače je SDP-ov odvjetnik ode na forumu, to sam s tim poveza 
|
A di si to kod SDP-a prepoznal socijaldemokraciju i liberalizam? 
|
04.02.2011., 11:33
|
|
new times, old school
|
Quote:
darthraven kaže:
A di si to kod SDP-a prepoznal socijaldemokraciju i liberalizam? 
|
Ma ja znam da oni s tim nemaju veze, ali njihovi poklonici misle da imaju 
|
04.02.2011., 12:13
|
|
maliciozni progonitelj
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
XeonCro kaže:
Ali zato vidiš ustaše na svakom kantunu 
|
oni koji podržavaju ili opravdavaju ustaše u ovom ili onom obliku spadaju skupa s njima, a nije ih mali broj, zar ne? 
|
04.02.2011., 12:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Zašto, zašto je on odgovoran zbog Purde isto zato što malo dijete nosi pelene. Drugi put ću ti reći zašto, nemam stvarno sada vremena. Zašto sam kasno, kao i većina Hrvata, uvidjela to što jesam, valjda zato što sam , kao i većina pod diktaturom preko medija, pod torturom ispiranja mozga, nećeš i ti valjda, kao i Europa, osuđivati žrtve. Je pogriješila sam što sam glasala za njega.
|
|
|
04.02.2011., 12:34
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Primitive kaže:
|
Kakve veze imaju socialdemokracija i liberalizam?
|
|
|
04.02.2011., 12:44
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Modern Gent kaže:
Bandić je Hercegovac, ne Bosanac. To je otprilike ka da kažeš Istraninu da je Dalmatinac jer živi uz more. Drugo, kakve veze ima jel netko Hercegovac ili ne? Jel Hrvat? Je. Jel zadovoljava uvjete za kandidaturu za hrvatskog predsjednika? Zadovoljava.
Da pogodim, ti si jedan od socijaldemokrata, liberala i čovjekoljuba, al' "kaj su fuj ti Bosanci, Dalmoši i Hercegofci, kaj da ti velim"  I vjerojatno si čisti Zagrepčanec, jedno 100 kolina si već u Zagrebu, tvoji su bili graničari između Kaptola i Gradeca... jedino ako su to dva kvarta u Derventi 
|
Inače poštujem tvoje upise, ali ovaj ti zaista nije trebao 
Pa sam ovaj tvoj upis je žešći šovinizam prepun predrasuda i upravo kontraargument tvojoj tvrdnji.
|
|
|
04.02.2011., 12:56
|
|
new times, old school
|
Quote:
Frea kaže:
Inače poštujem tvoje upise, ali ovaj ti zaista nije trebao 
Pa sam ovaj tvoj upis je žešći šovinizam prepun predrasuda i upravo kontraargument tvojoj tvrdnji.
|
Krivo je post interpretiran, nisam tija uvriditi sunarodnjake iz Zagreba. To je bilo karikiranje, humora radi, ne da bi nekog uvridilo...
Isprike još jednom svima onima koje je post možebitno uvridija, nije mi to bila ni najmanja namjera.
|
04.02.2011., 13:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sunshinestar kaže:
Kakve veze imaju socialdemokracija i liberalizam?
|
Što se mene tiče imaju. Iako sam libertijanac, vjerujem u zajednički standard koji kao društvo postavljamo, npr. minimalne plaće, zdravstveno i sl.. Taj dio je što se mene tiče socijaldemokratski. Sve ostalo ne bi trebalo biti definirano negativnom definicijom slobode, nego pozitivnom. Taj dio je u meni libertijanski.
|
|
|
04.02.2011., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
sunshinestar kaže:
Po čemu su ti suprotni pojmovi partizani i sloboda?
|
Kako to misliš?
Ili me zajebaješ ili fakat vjeruješ u Mirka i Slavka.
Pa partizani su ubijali/proganjali one koji ne misle kao oni....zasigurno mi valjda ne želiš reći da je u državi koju su preuzeli/osnovali partizani "cvalo hiljade cvetova" i da je bila slobodarska?
|
|
|
08.02.2011., 13:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Partizani nisu širili slobodu nego bolješevičku dikaturu a ubijali su bogate,obrazave,svećenike,pa i obične ljude koji bi im se zamjerili.
Oni su se borili protiv fašizma,ali su se borili i protiv demokracije.
Kod nas je još specifično što su se borili protiv ideje Hrvatske neovisne od Jugoslavije
|
08.02.2011., 14:14
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
Michael Collins kaže:
Partizani nisu širili slobodu nego bolješevičku dikaturu a ubijali su bogate,obrazave,svećenike,pa i obične ljude koji bi im se zamjerili.
|
U popis istaknutih treba dodati i pedere i Zidove. To uvijek treba naglasavati jer nova generacija ljevicara misli da su Tito i partizani bili blagonakloni prema njima.
|
|
|
08.02.2011., 19:14
|
|
Svemirka
Registracija: Feb 2009.
|
Ha-ha, kako je broj onih koji nisu glasovali za Josipovića, a sada bi u anketi brzo narastao od 0 do 60. A nijednoga takvoga upisa na temi nije bilo. 
|
|
|
08.02.2011., 23:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Na Politici bi trebalo iskljuciti opciju anonimnih anketa 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:48.
|
|
|
|