Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.01.2011., 20:46   #381
Quote:
akatona281 kaže: Pogledaj post
poz ja sam sad osmi razred i razmišljam o upisu u ruđera imat ću oko 54-52 boda mogu li upasti smjer mehatronika .
Ima li netko tko ide u ruđera iz dubrave kako je najkraće doći?
Stvarno nema cura ali ni malo ?
hvala

i još neš poznaje li netko od starijih prof Vladku Smolković radila je kao profesorica tzk u ruđeru a sada mi ja raska
Najkraće ti je do hondlove tramvajem, pa pjeske po hondlovoj, ispod vukovarske, kroz borongaj i za cca 20-25 min si tamo. Druga najkraca linija ti je do kvatrica tramvajem pa tam na bus 215 za Vukomerec-Trnava. Treca opcija ti je opet do kvatrica pa na bus 217 ili 276 do vukovarske pa na tramvaj (2,13 i mozda jos koji). Četvrta opcija ti je tramvajem do Vukovarske npr 7com pa onda presjednes na 2-ku il 13cu. Ako si blizu pruge od vlaka i stanice onda ti je najbrze vlakom do stanice maksimir pa pjeske 15tak min.
Sa 42 se moglo dok sam ja upisivao pred 6-7godina no cuo sam da je smjer postao popularan u zadnje vrijeme pa ti neznam. Cura ima, u smjeni u kojoj je mehatronika (B-smjena) ih je bilo jedno 5-6, ako ne racunas profesorice xd.
Hcexpo is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2011., 14:50   #382
Quote:
akatona281 kaže: Pogledaj post
poz ja sam sad osmi razred i razmišljam o upisu u ruđera imat ću oko 54-52 boda mogu li upasti smjer mehatronika .
Ima li netko tko ide u ruđera iz dubrave kako je najkraće doći?
Stvarno nema cura ali ni malo ?
hvala

i još neš poznaje li netko od starijih prof Vladku Smolković radila je kao profesorica tzk u ruđeru a sada mi ja raska
E možeš mi reć u koji osnovnu ideš
ja sam imo 48 bodova, prag je bio 44 a bio sam predzadnji na listi (za računalstvo)
E slušaj ovako... ja sam iz dubrave i savjetujem ti da se ne sjebeš ko ja... ako baš oćeš u ruđer odi klekni na koljena i moli za A smjenu jer je B užaš i ako postoji dragi Bog, onda ću se uspjeti premjestit iz B smjene u A smjenu...
ruderfail is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2011., 15:04   #383
Exclamation

U životu sam napravio dvije najveće pogreške u životu... 1. manja je što sam upiso ruđer, 2. je što sam u B smjeni...

ja sam 2.H smjer- tehničar za računalstvo
pokušat ću opisati stanje kako bi ljudi znali...

A-smjena: nadaleko se zna da je puno lakša iako to nisam iskusio (nadam se da budem jer sam tražio premještaj u 3. razredu što je lako moguće jer će ziher neko pasti pa ću se moć ugurat u A smjenu). U toj smjeni je smjer optičara što znači da ima dosta cura (cca. kolko se meni čini 65% dečki-35% cura) i profesori su normalni koliko sam ja vidio...

B-smjena:nema nikakve pozitivne strane. Ovo moje mišljenje nije zato što sam pao razred ili tak neš (prošo sam s 4 na polugodištu). Mogu drugi pričati o kordiću ili nadareviću da imaju dobre fore (kordić-mačak murko iliti pruga brčko, a nadarević- nisam ja djed mraz da poklanjam, uostalom djed mraz ne dolazi u lipnju xD) ali to nije ni blizu onome kada te pita ili kad odgovaraš, to je živi užas... gotovo svi profesori su stoka i gamad... samo poštujem 2-3 profesora koja mislim da su dobri, a svi ostali imaju ozbiljnih osobnih problema i to iskaljuju na nama... sad ću navesti najgore profesore koje sam ja imo (kain,kordic,NADAREVIC, itd.)

P.S prošle godine sam imo iz osnova jednog profa iz B smjene i imo sam 2 na polugodištu, a u drugom polugodištu sam dobio meni najvećeg kralja iz A smjene Mihajla Rajkovića i imo sam 4 kod njega. On je najbolji jer smo s njim igrali vani košarku, a najjače mi je bilo kad smo imali tzk a on prolazio, primio košarkašku loptu i reko da igro košarku 20 godina i onda iz mrtvog kuta zabio suzu... )

sve u svemu je A smjena u svemu bolji i samo molite boga da ste A smjena
ruderfail is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2011., 19:35   #384
Quote:
ruderfail kaže: Pogledaj post
U životu sam napravio dvije najveće pogreške u životu... 1. manja je što sam upiso ruđer, 2. je što sam u B smjeni...

ja sam 2.H smjer- tehničar za računalstvo
pokušat ću opisati stanje kako bi ljudi znali...

A-smjena: nadaleko se zna da je puno lakša iako to nisam iskusio (nadam se da budem jer sam tražio premještaj u 3. razredu što je lako moguće jer će ziher neko pasti pa ću se moć ugurat u A smjenu). U toj smjeni je smjer optičara što znači da ima dosta cura (cca. kolko se meni čini 65% dečki-35% cura) i profesori su normalni koliko sam ja vidio...

B-smjena:nema nikakve pozitivne strane. Ovo moje mišljenje nije zato što sam pao razred ili tak neš (prošo sam s 4 na polugodištu). Mogu drugi pričati o kordiću ili nadareviću da imaju dobre fore (kordić-mačak murko iliti pruga brčko, a nadarević- nisam ja djed mraz da poklanjam, uostalom djed mraz ne dolazi u lipnju xD) ali to nije ni blizu onome kada te pita ili kad odgovaraš, to je živi užas... gotovo svi profesori su stoka i gamad... samo poštujem 2-3 profesora koja mislim da su dobri, a svi ostali imaju ozbiljnih osobnih problema i to iskaljuju na nama... sad ću navesti najgore profesore koje sam ja imo (kain,kordic,NADAREVIC, itd.)

P.S prošle godine sam imo iz osnova jednog profa iz B smjene i imo sam 2 na polugodištu, a u drugom polugodištu sam dobio meni najvećeg kralja iz A smjene Mihajla Rajkovića i imo sam 4 kod njega. On je najbolji jer smo s njim igrali vani košarku, a najjače mi je bilo kad smo imali tzk a on prolazio, primio košarkašku loptu i reko da igro košarku 20 godina i onda iz mrtvog kuta zabio suzu... )

sve u svemu je A smjena u svemu bolji i samo molite boga da ste A smjena
ja isto planiram u ruder
ako se ti zbog 3 profesora,profesorice zelis premjestiti iz b smjene u a smjenu znaci da lako odustajes,ide mi par frendova u b smjenu u ruderu,istina da je tesko,ali ces zato nauciti neke stvari o zivotu,i imat ces vise predznanja za faks,bar su mi tako rekli frendovi,a neki su sad i na faksu
Đorđ is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2011., 18:16   #385
Quote:
Đorđ kaže: Pogledaj post
ja isto planiram u ruder
ako se ti zbog 3 profesora,profesorice zelis premjestiti iz b smjene u a smjenu znaci da lako odustajes,ide mi par frendova u b smjenu u ruderu,istina da je tesko,ali ces zato nauciti neke stvari o zivotu,i imat ces vise predznanja za faks,bar su mi tako rekli frendovi,a neki su sad i na faksu
to su gluposti da ces u b smijeni dobit vise znanja. dobices onoliko koliko ti hoćeš tj. ne mora značit da što imaš par ludih profesora imaš bolje znanje.

ili sam u krivu ??
Old 18.02.2011., 23:06   #386
budi LUD,upiši ruđer....još pogotovo B smjenu,,al nije nesavladiva..
mbalug is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2011., 00:45   #387
Quote:
mbalug kaže: Pogledaj post
budi LUD,upiši ruđer....još pogotovo B smjenu,,al nije nesavladiva..
A što to fali ruđeru tj. b smjeni? Nema cura? Pa cure su vam preko puta u grafičkoj, ak ste sposobni.

Ima zajebanih profesora, pa u svakoj školi ima zajebanih profesora. Najgore mi je što se Nadarevića spominje kao zajebanog ili nešto? Zašto? Jer ne poklanja ocjene? Ne mogu se sjetiti da je iz mog razreda Nadarević ikad ikoga oštetio.ž

Djeco, krajnje vam je vrijeme da počnete odrastati... Još malo pa ste punoljetni...
M. Mersault is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2011., 13:10   #388
Moj sin bi htio upisati Ruđer za tehničara za računalstvo.Imat će 50 bodova,pa me zanima ima li šanse za upis i da li se možda dodatno boduje što je imao izborni predmet informatiku.
happy libra is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2011., 15:53   #389
Quote:
happy libra kaže: Pogledaj post
Moj sin bi htio upisati Ruđer za tehničara za računalstvo.Imat će 50 bodova,pa me zanima ima li šanse za upis i da li se možda dodatno boduje što je imao izborni predmet informatiku.
prošle godine je zadnji upisani imao 48 (?) bodova, tako da vjerujem da će upast. informatika Vam se ne boduje, osim ako je imao nekih velikih uspjeha na natjecanjima
shotman is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2011., 10:30   #390
ruder hehehehe
freekwth is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2011., 17:03   #391
Bokič.
Znam da ćete mi odgovorit za pitajboga kolko godina, al' dobro.
U kojem smjeru (al' da nisu optika i mehatronika) ima najviše cura?
Falabok.
Old 24.04.2011., 22:12   #392
Quote:
Lalla. ^^ kaže: Pogledaj post
Bokič.
Znam da ćete mi odgovorit za pitajboga kolko godina, al' dobro.
U kojem smjeru (al' da nisu optika i mehatronika) ima najviše cura?
Falabok.
cura na ruđeru ima kolko i života na marsu....čulo se za to, al niko nije ziher da ima neš
uglavnom, cura najviše ima, logično, na optici...ostali smjerovi niš posebno nije bilo...moja generacija (trenutno treći razred), nije imala cura osim na optici i jedne na računalstvu čini mi se....al generacija poslje je imala 3 cure u jednom razredu
uglavnom ak misliš na ruđer i imat puno frendica - onda optika...u protivnom nema niš :PP
i što se tiče optičarki, profesori hvale trenutne četvrte razrede (znam ih par, super cure, pametne i zgodne ), al se zgražaju nad trećima zbog bezobrazluka itd, pubertet zapravo :P
x_to_the_z is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2011., 20:25   #393
Pozdrav! ove godine završavam 8. raz i imat cu 50 bodova, pa što vi kažete kakvi su mi izgledi da upadnem u RUĐER?
USnavySEALs is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2011., 23:00   #394
Quote:
USnavySEALs kaže: Pogledaj post
Pozdrav! ove godine završavam 8. raz i imat cu 50 bodova, pa što vi kažete kakvi su mi izgledi da upadnem u RUĐER?
dobri
Old 03.05.2011., 15:58   #395
Quote:
trust kaže: Pogledaj post
dobri
ma nemaš brige ;D
Sam ak misliš učit, onda idi. Ak ideš turistički zaboravi - prvi i drugi razred se možda provučeš, al treći ćeš sigurno ispast.
A opet ovisi i koji smjer planiraš xP
x_to_the_z is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2011., 20:16   #396
Quote:
x_to_the_z kaže: Pogledaj post
ma nemaš brige ;D
Sam ak misliš učit, onda idi. Ak ideš turistički zaboravi - prvi i drugi razred se možda provučeš, al treći ćeš sigurno ispast.
A opet ovisi i koji smjer planiraš xP
pa normalno da cu ucit.
Ja planiram tehnicar za računalstvo zanima me to znam nešto programirat i tak.
Ne znam kolko je imao bodova prošle godine zadnji koji je upao.
Ja mislim da imam šanse za upast a sad, ne znam reci te mi vi svoja iskustva ako ste išli tamo i s koliko bodova.
imam još samo pitanje kad imaš uzorno vladanje 7 i 8 raz dobiš 1 bod. kaj ti oni taj bod daju na upisu odma kad dođeš ili kak o to ide.
Molim pomoć!

Zadnje uređivanje USnavySEALs : 03.05.2011. at 21:34.
USnavySEALs is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.05.2011., 12:11   #397
Quote:
USnavySEALs kaže: Pogledaj post
pa normalno da cu ucit.
Ja planiram tehnicar za računalstvo zanima me to znam nešto programirat i tak.
Ne znam kolko je imao bodova prošle godine zadnji koji je upao.
Ja mislim da imam šanse za upast a sad, ne znam reci te mi vi svoja iskustva ako ste išli tamo i s koliko bodova.
imam još samo pitanje kad imaš uzorno vladanje 7 i 8 raz dobiš 1 bod. kaj ti oni taj bod daju na upisu odma kad dođeš ili kak o to ide.
Molim pomoć!
ahh da ti iskreno kazem ne ubijamo se od programiranja bas nes , mislim ima ga al to su za sad sve neki lagani zadaci i osnove ...
Na ovo 2 ti ne mogu odgovorit kad sam ja upisivo nije još bilo tog boda .
Old 04.05.2011., 19:21   #398
imam 48 boda i zanima me ocu li upasti u RUĐERA za smjer računalstvo.......bodovni prag je 45 pa mi MOLIM VAS ODGOVORITE!!!
želimuruđer is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.05.2011., 14:59   #399
Mislim da ti je dosta 48 bodova za upis, ja isto imam 48 jel ima koja cura na forumu da zeli u ruder? mene strah da nece biti cura na teh za rac
Cat14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.05.2011., 16:05   #400
Quote:
trust kaže: Pogledaj post
ahh da ti iskreno kazem ne ubijamo se od programiranja bas nes , mislim ima ga al to su za sad sve neki lagani zadaci i osnove ...
Na ovo 2 ti ne mogu odgovorit kad sam ja upisivo nije još bilo tog boda .
A jel ima koji dodatni predemet iz programiranja?
OK al svejedno hvala!
USnavySEALs is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:29.