Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.01.2010., 23:58   #1
Međunarodne ljetne škole

Pozdrav!

Nisam naišla na ovakvu temu, pa da pitam vaša iskustva.

Je li netko preko ljeta 6,7,8 mjesec na tjedan, mjesec, tri mjeseca studirao u inozemstvu u nekoj od ljetnih škola?
Da nije previše skupo, napišite dojmove, koje područje znanosti itd

Interesiram se da bih ovo ljeto vani mj dana (ili koliko se već ponudi) slušala nešto (moje područje ekonomija), prijave počinju uskoro!
Međutim ne znam gdje bih našla nešto povoljno, ono što nude na stranicama mog faksa je za diplomski studij ili doktorati, našla sam u engleskoj nešto, ali je za mene preskupo nažalost

Dakle naglasak je na inozemstvu..
Ako netko ima iskustva ili neki link neka podijeli s nama
Old 14.01.2010., 00:43   #2
Quote:
obichna kaže: Pogledaj post
Pozdrav!

Nisam naišla na ovakvu temu, pa da pitam vaša iskustva.

Je li netko preko ljeta 6,7,8 mjesec na tjedan, mjesec, tri mjeseca studirao u inozemstvu u nekoj od ljetnih škola?
Da nije previše skupo, napišite dojmove, koje područje znanosti itd

Interesiram se da bih ovo ljeto vani mj dana (ili koliko se već ponudi) slušala nešto (moje područje ekonomija), prijave počinju uskoro!
Međutim ne znam gdje bih našla nešto povoljno, ono što nude na stranicama mog faksa je za diplomski studij ili doktorati, našla sam u engleskoj nešto, ali je za mene preskupo nažalost

Dakle naglasak je na inozemstvu..
Ako netko ima iskustva ili neki link neka podijeli s nama
kod nas na EFZG bila međunarodna ljetna škola, sad je valjda više neće bit(fala Bogu, a možda i vrate rokove u 6om mjesecu) al ako te zanima evo ovdje ima više o tome http://www.efzgforum.net/index.php/topic,14613.0.html
Pyro_sk is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2010., 23:15   #3
Quote:
Pyro_sk kaže: Pogledaj post
kod nas na EFZG bila međunarodna ljetna škola, sad je valjda više neće bit(fala Bogu, a možda i vrate rokove u 6om mjesecu) al ako te zanima evo ovdje ima više o tome http://www.efzgforum.net/index.php/topic,14613.0.html
vidiš ja ne želim to kod nas obavit, pogotovo zbog glasa na koji je došla.. nego ja baš želim u inozemstvu odslušati neki predmet na engleskom
Old 04.03.2011., 23:54   #4
i ? kako je prošlo ?
Chloe_ is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:04.