Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.03.2011., 13:31   #981
Quote:
miss burleska kaže: Pogledaj post
probala ja danas. čistit solidno, miris je nešto intenzivniji ali podnošljiv. u kombinaciji sa starom četkicom za zube, rastvorio je sve nečistoće na onom metalnom dijelu koji drži poklopac što se tiče kamenca, rezultat osrednji.

nego jel netko probao florena kreme za lice?

To bi i mene zanimalo!!!
Koristim Florena kremu za ruke i odlična mi je (s kamilicom).
missm is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2011., 00:31   #982
kupila i ja taj slavni octeni čistač... ostala sam razočarana.. toliko su ga svi nahvalili da sam skoro pa očekivala da će se sam ustati iz ormarića i sve očistiti

Sanitar mi je puuuuuuno bolji.. dok sam oprala tuš, umivaonik, kuhinju već sam potrošila dobar dio i evo, 2 dana kasnije kao da nije prano 10 dana Čini mi se da sanitar ima nešto što odbija tragove vode barem na neko vrijeme.. (imamo užasno tvrdu vodu)
My mama told me when I was young..We are all born superstars..She rolled my hair and put my lipstick on in the glass of her boudoir..."There's nothin wrong with lovin who you are" she said, "'cause He made you perfect, babe...So hold your head up girl and you'll go far,listen to me when I say" I'm beautiful in my way 'cause God makes no mistakes..I'm on the right track baby I was born this way... ♥
legica21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2011., 00:41   #983
Možda si doslovno shvatila ono "čistač". Meni je izvrstan, za keramiku i ovak čišćenje ali za kamenac nema do sanitara i to onog strong (e taj sve sam odradi). Isto prokleto tvrda voda..
mishevi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2011., 08:22   #984
Quote:
legica21 kaže: Pogledaj post
kupila i ja taj slavni octeni čistač... ostala sam razočarana.. toliko su ga svi nahvalili da sam skoro pa očekivala da će se sam ustati iz ormarića i sve očistiti

Sanitar mi je puuuuuuno bolji.. dok sam oprala tuš, umivaonik, kuhinju već sam potrošila dobar dio i evo, 2 dana kasnije kao da nije prano 10 dana Čini mi se da sanitar ima nešto što odbija tragove vode barem na neko vrijeme.. (imamo užasno tvrdu vodu)
ja sam ga isto htjela uzet ali kad sam pomirisala....fuj.,.smrdi na ocat i to jako intenzivno da mi je neizdrživo bilo...nadala sam se da će miris octa biti ako ništa drugo barem ublažen...tako da mi je isto prala sa njim ili alkoholnim octom....
na kraju sam uzela sanitar....
dalcosters is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2011., 08:36   #985
Pa kak vi ljudi jedete salatu? Ne kužim, ocat smrdi a sanitar ne smrdi. Meni je ocat prirodan, draže mi je i zdravije to šnjofati umjesto sanitara, al svatko valjda ima svoj ukus.
mishevi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2011., 08:59   #986
Quote:
mishevi kaže: Pogledaj post
Pa kak vi ljudi jedete salatu? Ne kužim, ocat smrdi a sanitar ne smrdi. Meni je ocat prirodan, draže mi je i zdravije to šnjofati umjesto sanitara, al svatko valjda ima svoj ukus.
viš...u salati mi ne smeta...ali u kupatilu da

inače obožavam miris sanitara i ajaxa u kupatilu...imam taj neki dojam da je onda sve čisto... vučem uzročno-posljedičnu vezu
dalcosters is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2011., 09:29   #987
Pa taj miris izvjetri u par minuta, ima puno gorih onih kojekakvih umjetnih mirisa tipa vjetrić sa oceana, ili livada ili mjesečina......kakvih li sve glupih naziva nema.želudac mi se zna okretati od kojekakvih kombinacija. Ovo mi je baš ok. I savršeno čisti.
kikibela is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2011., 13:46   #988
meni osobno ne smeta miris...on ispari u 2 minute...smeta mi to što ne čisti
My mama told me when I was young..We are all born superstars..She rolled my hair and put my lipstick on in the glass of her boudoir..."There's nothin wrong with lovin who you are" she said, "'cause He made you perfect, babe...So hold your head up girl and you'll go far,listen to me when I say" I'm beautiful in my way 'cause God makes no mistakes..I'm on the right track baby I was born this way... ♥
legica21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2011., 15:25   #989
zanima me kojih vrta preljeva, color šampona ima u mulleru??i koji je kvalitetan..hvala
karollina is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2011., 00:11   #990
Quote:
meni osobno ne smeta miris...on ispari u 2 minute...smeta mi to što ne čisti
e ovo potpisujem!
ok nisam baš ljubitelj mirisa octa al on stvarno brzo ispari pa nije uopće strašno, no i meni to sredstvo ništa ne čisti špricam, posipam, trljam i ništa! rezultati stvarno slabašni uz previše uloženog truda. dok recimo arf sve sam radi i ima ugodan miris i još kupujem hrvatsko
Old 12.03.2011., 00:50   #991
tak sam i ja...

prvo sipala malo na spužvicu..pa reko, ajd toliko ga hvale.. to će biti dovoljno.. i trljam...ribam.. pa isperem.. ništa
onda cijeli umivaonik zalila s tim pola sam ga potrošila i ajd, očistio je.. (iako se nije sjajio kao sa sanitarom) za 2 dana..eno ga, kao da nisam čistila sto godina
legica21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2011., 00:52   #992
Denk Mit sredstvo s mravljom kiselinom skida kamenac bolje nego 9%-tni alkoholni ocat. Ocat koristim za skidanje kamenca s posuda i stalka za sudje, ali, to je to.
patientia is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2011., 01:08   #993
Quote:
tak sam i ja...

prvo sipala malo na spužvicu..pa reko, ajd toliko ga hvale.. to će biti dovoljno.. i trljam...ribam.. pa isperem.. ništa
onda cijeli umivaonik zalila s tim pola sam ga potrošila i ajd, očistio je.. (iako se nije sjajio kao sa sanitarom) za 2 dana..eno ga, kao da nisam čistila sto godina
identična priča. ma ja sam to poljevala po pločicama ko pomahnitala i ribala al nije bilo puno kamenca jer to radim redovito no ništa se nije dogodilo kamenac na mjestu a sjaja nigdje. kada isto jadno očišćena. ajd pipe je ok očistio taj ocat. ma previše mi je to gnjavaže i truda za gotovo nikakav rezultat s arfom nema ribanja. samo pošpricam, ostavim 10 minuta, isperem, pobrišem ako mi se da, ako ne isto super i sve čisto i blistavo i još se kamenac ne prijanja odmah
Old 12.03.2011., 01:22   #994
koji to arf koristiš?
legica21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2011., 10:33   #995
ima netko preporuku za mlijeko za tijelo?
i zašto je katalog od mullera na dvije stranice?
cupava.mala is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2011., 10:59   #996
meni je odličan ziaja od masline, ali košta 36 kn 500 ml
charlizeos is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2011., 11:26   #997
Quote:
cupava.mala kaže: Pogledaj post
ima netko preporuku za mlijeko za tijelo?
i zašto je katalog od mullera na dvije stranice?
mlijeko za tijelo robne marke ili općenito iz muller asortimana?

nema kataloga, trenutno je aktualan letak
Old 12.03.2011., 11:27   #998
Quote:
finky kaže: Pogledaj post
mlijeko za tijelo robne marke ili općenito iz muller asortimana?

nema kataloga, trenutno je aktualan letak
općenito,ako ima nešto dobro,a ne preskupo.
imala sam Nivea mlijeko za tijelo za suhu kožu i bio mi je tretežak i masan
cupava.mala is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2011., 11:31   #999
muller ima svoje mlijeko za suhu kožu, 400 ml za oko 9 kn
ima i q10 verzija

ne znam što misliš pod skupo, ali evo u mulleru su nova garnier 7days mlijeka po 29.90 kn za 400 ml (usporedbe radi, ista mlijeka ali od 250 ml su u dm-u 26,90 i u konzumu 23,90 kn s tim da j eovo u konzumu akcijska cijena, inače su oko 29 kn)
Old 12.03.2011., 12:06   #1000
Quote:
finky kaže: Pogledaj post
muller ima svoje mlijeko za suhu kožu, 400 ml za oko 9 kn
ima i q10 verzija

ne znam što misliš pod skupo, ali evo u mulleru su nova garnier 7days mlijeka po 29.90 kn za 400 ml (usporedbe radi, ista mlijeka ali od 250 ml su u dm-u 26,90 i u konzumu 23,90 kn s tim da j eovo u konzumu akcijska cijena, inače su oko 29 kn)
Nije 30kn skupo.kakva ti je?
ok,pogledam ovih dana,pa si kupim.
cupava.mala is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:12.