Ex-YU Teme o bivšoj nam državi |
14.04.2011., 20:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
dk1 kaže:
općina vukovar kojoj je pripadala i "mjesna zajednica " ilok
i
općina banja luka kojoj su pripadale vukojebine zmijanja ali je dio banjalučkih prigradskih naselja izdvojen i pripojen općini laktaši
( a o hrvatskom cvijeću i da ne govorimo)
|
čvoječe ne pravi se lud, imamo preko 20 sela u općini Bnajaluka.
u Bosni nisu razbijane općine, ako i jesu,Banjauka nije,pita bilo koga iz BiH na forumu.
evo ti popis naselja za općinu Banjaluka:
• Agino Selo • Banja Luka • Barlovci • Bastasi • Bistrica • Bočac • Borkovići • Bronzani Majdan • Cerici • Čokori • Debeljaci • Dobrnja • Dragočaj • Drakulić • Dujakovci • Goleši • Ivanjska • Jagare • Kmećani • Kola • Kola Donja • Krmine • Krupa na Vrbasu • Kuljani • Lokvari • Lusići • Ljubačevo • Melina • Motike • Obrovac • Pavići • Pavlovac • Pervan Donji • Pervan Gornji • Piskavica • Ponir • Prijakovci • Priječani • Prnjavor Mali • Radmanići • Radosavska • Ramići • Rekavice • Slavićka • Stratinska • Stričići • Subotica • Šargovac • Šimići • Šljivno • Verići • Vilusi • Zalužani • Zelenci
To ti je 1,232 km2
Općina Vukovar je imala 606 km², dakle duplo manja
|
14.04.2011., 20:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Dakle na duplo manjem području je živjelo više Hrvata i u gradu i u općini.
Osim toga, u ukupnom stanovništvu Hrvati su činili 50% Vukovara i tek oko 14.83% Banjaluke.
Dakle da nemoj tonuti sve dublje nego prihvati da si pogriješio
|
14.04.2011., 21:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
OFF TOPIC BRE 
|
|
|
14.04.2011., 22:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
Michael Collins kaže:
čvoječe ne pravi se lud, imamo preko 20 sela u općini Bnajaluka.
u Bosni nisu razbijane općine, ako i jesu,Banjauka nije,pita bilo koga iz BiH na forumu.
evo ti popis naselja za općinu Banjaluka:
• Agino Selo • Banja Luka • Barlovci • Bastasi • Bistrica • Bočac • Borkovići • Bronzani Majdan • Cerici • Čokori • Debeljaci • Dobrnja • Dragočaj • Drakulić • Dujakovci • Goleši • Ivanjska • Jagare • Kmećani • Kola • Kola Donja • Krmine • Krupa na Vrbasu • Kuljani • Lokvari • Lusići • Ljubačevo • Melina • Motike • Obrovac • Pavići • Pavlovac • Pervan Donji • Pervan Gornji • Piskavica • Ponir • Prijakovci • Priječani • Prnjavor Mali • Radmanići • Radosavska • Ramići • Rekavice • Slavićka • Stratinska • Stričići • Subotica • Šargovac • Šimići • Šljivno • Verići • Vilusi • Zalužani • Zelenci
To ti je 1,232 km2
Općina Vukovar je imala 606 km², dakle duplo manja
|
hrvatska sela... s time da su zalužani,šargovac, dragočaj danas dio grada
nikakvih 15 % na 1200 km, već 80% na 250 km2
+
Naselje Trn se nalazi u sjevernom djelu Republike Srpske, između gradskih naselja Banj e Luke i Laktaša. Neposredno se naslanja na Banjalučku opštinu (od centra grada udaljen je oko 8 km ), dok je od Laktaša udaljeno oko 10 km . Administrativno, od 1957. godine, pripada opštini Laktaši, a po fizionomskim karakteristikama i funkcijama prigradsko je naselje Banja l uke. Prirodno čini vez između Banjalučke kotline na jugu i Lijevče polja na sjeveru.
Naselje Trn smješteno je u jugozapadnom djelu opštine Laktaši i zajedno sa Laktašima i Aleksandrovcem čini glavnu osovinu naseobinskog sistema u opštini. Na jugu i jugozapadu naselje Trn graniči sa Banjalučkim prigradskim naseljem Zalužani, na jugoistoku sa naseljem Priječani, na istoku sa seoskim naseljima Slatina i Šušnjari, na sjeveru, sjeverozapadu i zapadu sa seoskim naseljima Glamočani, Jablan i Bukovica
Zadnje uređivanje dk1 : 14.04.2011. at 23:27.
|
|
|
14.04.2011., 22:20
|
|
Registrirani korisnik
|
your point?
Ja sam dokazaoda je na potezu Vukovar-Ilok bilo više Hrvata nego u prostoru Banjaluke i šire okolice
|
14.04.2011., 22:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
i kakve to ima veze sa HERCEG BOSNOM
|
|
|
14.04.2011., 22:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ante zela kaže:
i kakve to ima veze sa HERCEG BOSNOM
|
ma lik mi u jednom postu rekoa da je više Hrvata bilo u Banjaluci nego u Vukovaru(što god mu to značilo) pa sam ispravio tu krivu tvrdnju(da ne kažem laž)
|
14.04.2011., 22:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
Michael Collins kaže:
your point?
Ja sam dokazaoda je na potezu Vukovar-Ilok bilo više Hrvata nego u prostoru Banjaluke i šire okolice
|
govorimo o užoj okolici. 20 km od banja luke je kotor varoš i još 10 000 hrvata(nekad bilo)
a point je da ti se jebe šta su srbi napravili sa 30 000 hrvata u banja luci a da bi arlaukao kad bih ja rekao da mi se jebe za 30 000 vukovaraca
Zadnje uređivanje dk1 : 14.04.2011. at 23:11.
|
|
|
15.04.2011., 11:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dk1 kaže:
govorimo o užoj okolici. 20 km od banja luke je kotor varoš i još 10 000 hrvata(nekad bilo)
a point je da ti se jebe šta su srbi napravili sa 30 000 hrvata u banja luci a da bi arlaukao kad bih ja rekao da mi se jebe za 30 000 vukovaraca
|
Ti Hrvati nisu nikada mogli biti više od manjine oko 10%
U Vukovarsko Srijemsoj županiji je 180.000 Hrvata a još deseci tisuća u Baranji i okupiranom Osiječkom kraju(i sam Osijek sa 100.000 Hrvata je gotovo bio pred padom)
|
15.04.2011., 12:21
|
|
Kmet
Registracija: Nov 2007.
|
E, ajmo sad... Ko sad jos misli da je HB, BiH Hrvati ista krivi sto se tice polozaja RH i odnosa MZ prema RH?
Ko ima obraz da to napise?
|
|
|
27.09.2024., 11:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Da ne otvaram neku bezveznu temu,ova mi se čini možda najprikladnijom za jedan kratak osvrt.
Naime riječ je o forumu https://hercegbosna.org/forum/
Kako planiram kupit kuću u jednom gradu u Livanjskoj županiji,malo sam istraživao o političkoj,ekonomskoj i demografskoj situaciji tog grada,što me i dovelo na tu stranicu,tako da i sam ne znam iz kojeg razloga sam se registrirao na taj forum,da bi komentirao jednu temu koja mi je bila zanimljiva.
Međutim,stekao sam utisak da su naši sunarodnjaci na toj stranici potpuno odlijepili od stvarnosti i realnosti.
Jutros su me banirali bez ikakvog konkretnog razloga,vjerojatno misleći da sam Musliman/Bošnjak,jer očito kod njih vlada kolektivna psihoza i shizofrenija,jer svako alternativno drugo stajalište ili kritiku,vjerojatno doživljavaju kao muslimansku provokaciju ili ne znam što već.
S tim da na tom forumu prevladavaju takvi stavovi da graniče s nekakvim deluzijama.
Prijeti se Rafalima,Himarsima,cijelu Federaciju proglašava se"hrvatskom"  a najsmješnije što izgleda da stvarno vjeruju,da će vremenom demografski porazit Bošnjake i Srbe
Mislim,žao mi je naših sunarodnjaka,vjerojatno su jako istraumatizirani kad su dovedeni u takvo stanje mentalne raslojenosti,mada mislim da su najenergičniji zagovaratelji takvih sumanutih stavova upravo oni koji žive negdje daleko izvan BiH,možda u Hrvatskoj ili negdje još dalje.
|
|
|
27.09.2024., 13:53
|
|
star, ali bedast
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
Vebster kaže:
Naime riječ je o forumu https://hercegbosna.org/forum/ (…)
Međutim,stekao sam utisak da su naši sunarodnjaci na toj stranici potpuno odlijepili od stvarnosti i realnosti.
Jutros su me banirali bez ikakvog konkretnog razloga,vjerojatno misleći da sam Musliman/Bošnjak,jer očito kod njih vlada kolektivna psihoza i shizofrenija,jer svako alternativno drugo stajalište ili kritiku,vjerojatno doživljavaju kao muslimansku provokaciju ili ne znam što već.
S tim da na tom forumu prevladavaju takvi stavovi da graniče s nekakvim deluzijama.
|
Na tom istom forumu, postoji i topic Ko je Zoran Oštrić ?. Da, riječ je o meni.  I još piše "ko" a ne "tko". Povod za postavljanje topica bilo je moje navodno nepravedno, nedemokratsko, totalitarno, ekstremno ljevičarsko moderiranje podforuma "Povijest" na forum.hr, naročito kad se radi o temama iz 2SR i rata u BiH.
A kad sam se pokušao tamo registrirati, opet pod svojim pravim imenom i prezimenom jer takva mi je eto bizarna filozofija, banirali su me u roku od nekih 15 minuta, doslovce nisam uspio objaviti nijedan post u topicu o meni.
Evo čitam sad opet epitete koje su mi uputili i smijem se.
A ovdje sam moderator već skoro sedam godina i u tom razdoblju samo je jedan forumaš od mene dobio permaban. 
|
27.09.2024., 14:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Webster,stvarno si našao mjesto gdje ćeš kupiti kuću.Misliš živjeti tamo? Eto ti pjesma dobrodošlice
https://youtu.be/o1tj2zJ2Wvg?si=Mj1Vr5VEXYHl8Gi9
|
27.09.2024., 16:35
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
Zoran Oštrić kaže:
Na tom istom forumu, postoji i topic Ko je Zoran Oštrić ?. Da, riječ je o meni.  I još piše "ko" a ne "tko". Povod za postavljanje topica bilo je moje navodno nepravedno, nedemokratsko, totalitarno, ekstremno ljevičarsko moderiranje podforuma "Povijest" na forum.hr, naročito kad se radi o temama iz 2SR i rata u BiH.
A kad sam se pokušao tamo registrirati, opet pod svojim pravim imenom i prezimenom jer takva mi je eto bizarna filozofija, banirali su me u roku od nekih 15 minuta, doslovce nisam uspio objaviti nijedan post u topicu o meni.
Evo čitam sad opet epitete koje su mi uputili i smijem se.
A ovdje sam moderator već skoro sedam godina i u tom razdoblju samo je jedan forumaš od mene dobio permaban. 
|
no, dobro su te okarakterizirali. mora se priznati. ali ti bas volis pisati o sebi... valjda to ide sa senilnoscu i umisljenosti. zaboravili su napisati, da po vlastitom priznanju, resavas i svetske probleme. takav covek i takav drug se retko vidja!
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:01.
|
|
|
|