Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba

Glazba Rock around the clock
Podforumi: Play liste, Stvaranje glazbe, Zabavna glazba, Gitaristički kutak

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.10.2011., 11:27   #2441
Bez uvrede . Nismo se bas razumjeli. Meni je Amy svakako ok. Malo sam se samo salio. Ocigledno da joj brak prija a sada kad krene turneja, vjerujem da ce dostici formu i da ce se to biti ok.

Sto se tice mene i Evanescence, fan sam jos od Origin-a tako da znam kako Amy izgleda godinama. Ja slusam ponajvise zbog boje njenog glasa i nacina na koji pjeva pjesme, jer to radi vrlo emotivno a njene kile bas na to ne uticu . ono sto je definitivno je da je ovo losiji nastup uzivo, ali ipak je ovo bila duza pauza i to je po mom misljenju normalno. Mislim da ce nastupima sve doci na svoje. Evanescence su pretrpili velike promjene. Radi se o novoj postavi i stvari ce doci na svoje.
pajdas2009 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2011., 16:56   #2442
ma ne vrijeđam se ja, nego mi nije jasno što su svi zapeli za njene kile, a uvijek ovako izgleda. varira cijelo vrijeme između ovoga i neke "mršavosti", i sad svi nešto zapeli da će "skinuti kile", "bacit se u formu", i ne znam što, a žena uvijek tako izgleda.
štoviše, s prošlim albumom se baš "udebljala" tek kad je krenula na turneju.

ne moraš mi se odmah pravdati i govoriti od kada ih slušaš. ali mi JE fascinantno da netko tko zna kako amy godinama izgleda izjavljuje tako nešto kao da se sad uprasetala i izgleda ko tenk (?).

nemam se ja što vrijeđati na to, samo kažem, ono.
Old 11.10.2011., 21:28   #2443
danas je izašao album
i napokon poslušah i deluxe edition, ajme, secret door <3
i new way to bleed je <333
i ostale dvije, ali ne mogu prijeći preko toga da disappear nije balada, jer je perfect rainy sunday video govorio baš da će to biti najdivnija balada na svijetu, kad ono samo u pozadini čuješ piano ((

ali secret door, ajme T___T
Old 12.10.2011., 17:16   #2444
Odličan novi album.Favoriti su mi The change,Made of stone i on the other side.
Inače mislim da i je album puno bolji od The open door i pjesme puno brže i malčice jače od onih s Fallena.
Ali sve u svemu nekih većih promjena nema,i dalje je to Evanescence,i koliko neki govorili da su loši kao bend,meni su oni i dalje među najdražima.
Inače,malo offtopic,kome se sviđaju Evanescence preporučio bih metal bend Amaranthe,mislim da je njemački,nisam siguran.Imaju odličan sound koji spaja metal i pop glazbu,fantastični ženski vocal i dva dobra muška vokala,a pjesme su im brze i dinamične.
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2011., 19:51   #2445
samo The other side, nema "on" prije.

ja još uvijek ne mogu izabrati favorite nikako.
ali danas mi napokon i disappear sjeda, mislim da se mirim s tim da nije balada. ili ne. ali dobra mi je i ovako (?). iako je trebala biti najbolja balada ikada. ah well.

inače, MISLIM da su mi favoriti, bar u ovom slušanju sada Made of stone, My heart is broken, Oceans, The other side, Lost in paradise, New way to bleed i definitivno Secret door, pjesma me ubija.
i šutite tamo, nisam uopće nabrojala pola albuma, haha T__T

čula sam za taj Amaranthe, i nisu loši, ali ništa što bi mi zadržalo pažnju.
Old 13.10.2011., 01:15   #2446
meni se sviđa novi album, drugačije a opet evanescence..... ono zbog čega sam ih ih zavoljela.... Lost in Paradise moj favorit, i never go back.... i secret door...pjesma je strašna !
Zorée is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2011., 01:52   #2447
http://www.youtube.com/watch?v=SSee9-i4UFo najdraži ev live ikada gledala sam ga 800 puta !
Zorée is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2011., 13:42   #2448
Joj, ja bi even in death live tako htjela čuti (

idu joj nove pjesme napokon, poslušah live iz Oaklanda prije par dana, i NIJE failala ni MHIB, tako sam ponosna ^^
Old 14.10.2011., 19:21   #2449
ja sam uvijek ponosna na nju <3 duša moja lijepa <3
Zorée is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2011., 15:48   #2450
Quote:
pajdas2009 kaže: Pogledaj post
Ja slusam ponajvise zbog boje njenog glasa i nacina na koji pjeva pjesme, jer to radi vrlo emotivno
Zena bi mogla pjevat ringe ringe raja i bilo bi predivno. Meni je to isto nesto zbog cega cu je uvijek pratit, ima mi najljepsu boju glasa i svidjaju mi se emocije koje unosi, bilo tuga, ljutnja, dramaticnost, ma skroz mi je kul.

Ja cekam da mi stigne moj Deluxe. Nisam cula ove 4 bonus pjesme, to cu si sacuvat kao neko iznenadjenje kad mi stigne album, pa raspalit na mojoj predivnoj liniji.

Ja bi na koncert!
Old 17.10.2011., 15:53   #2451
Da, super bi bilo da u sklopu turneje dodju negdje do Balkana. Super bi bilo doci na koncert.
Ja takodje cekam svoj primjerak Deluxe. Nisam jos slusao ove 4 pjesme a pokusacu da izdrzim da ih ne cujem dok ne dodje, ali ce to biti tesko
pajdas2009 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2011., 18:43   #2452
Quote:
pajdas2009 kaže: Pogledaj post
Da, super bi bilo da u sklopu turneje dodju negdje do Balkana. Super bi bilo doci na koncert.
Ja takodje cekam svoj primjerak Deluxe. Nisam jos slusao ove 4 pjesme a pokusacu da izdrzim da ih ne cujem dok ne dodje, ali ce to biti tesko
Da, ma makar u Ljubljanu, ne moraju mi se bas nacrtat u Zagrebu al bar dovoljno blizu da mogu otic.

Treba sam malo samokontrole, hehe, iako i meni dodje da skinem te 4 pjesme. Ali necu!
Old 18.10.2011., 00:12   #2453
U Hrvatsku neće doći. Nema organizatora koji bi radili koncert. Lupa promotion iliti Adria entertainment se očito bavi sad nekim velikim zvijezdama i ne znam čime, i sve manje od Arene Zagreb je glupo (?), a ostali organizatori ipak nisu dovoljno veliki za Ev, ili nešto (?).
U svakom slučaju, čisto sumnjam da ima ikakve šanse da dođu.
A šteta, došli bi 99%, samo da ima ikoga da ih pozove. Ipak je ovo turneja na kojoj žele posjetiti nove zemlje, a i Amy je čula da je Hrvatska super
Old 20.10.2011., 23:16   #2454
Quote:
milas_lacrymosa kaže: Pogledaj post
U Hrvatsku neće doći. Nema organizatora koji bi radili koncert. Lupa promotion iliti Adria entertainment se očito bavi sad nekim velikim zvijezdama i ne znam čime, i sve manje od Arene Zagreb je glupo (?), a ostali organizatori ipak nisu dovoljno veliki za Ev, ili nešto (?).
U svakom slučaju, čisto sumnjam da ima ikakve šanse da dođu.
A šteta, došli bi 99%, samo da ima ikoga da ih pozove. Ipak je ovo turneja na kojoj žele posjetiti nove zemlje, a i Amy je čula da je Hrvatska super
reći ću samo: pročitajte ovaj post ponovo nakon što ga pomnožite s (-1) :Đ

U prijevodu: Našli smo organizatora koji je zainteresiran!!! Pregovaramo

Zadnje uređivanje ThE_IMMORTAL : 20.10.2011. at 23:31.
ThE_IMMORTAL is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2011., 23:24   #2455
Nije još sigurno, nemoj ljudima dizati nade
Ali da, napokon smo dobili NEKAKAV odgovor, so yeah Držte fige sada
Old 21.10.2011., 10:41   #2456
Jooooj, sad sam sva napeta. Ak mogu ja bilo kaj ucinit, poslat kakav mail il nes, recite, hehe. Zasad cu slat pozitivne misli.
Old 21.10.2011., 18:47   #2457
Ej ljudi! Ima Evthreadersa tu? Ok je comunity i jedan od najbržih načina za doći do novih vijesti u vezi benda.

http://www.evthreads.com/index.php

Nego, u vezi novog albuma, postoji način da ga se kupi u nekom shopu direktno tu pošto nemam accaunt na iTunesu nit karticu. Poslao sam mail Algoritmu, rekli su da bi do danas trebali početi s prodajom kod nas... Ne znam sad.
Effervescence is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.10.2011., 19:24   #2458
Ah, Evthreads. Dođem tu i tamo, inače ga ne volim baš. Bio je još ok negdje 2006., kad je Amy bannana s Evboarda i kad je on postao Amy hate forum. Dakle, kad je Evthreads tek nastao. Ima mi previše bezobrazne dječurlije za moj ukus, i previše Amy botova koji mi totalno idu na živce.
Ali ok je, I guess.

I mislim da ga ne moraš promovirati, svi znaju za official forume Ali welcome ovdje!

I hvala na informaciji, nisam znala da će Algoritam prodavati album, kad sam tražila po gradu, i vidjela samo Anywhere but home u jednom od svih silnih music shopova po gradu, mislila sam da neće ni nabaviti novi.
Ali je frendica otišla u Maldoror (bivši Planet Music) i oni su joj rekli da će naručiti i nazvati je kad stigne.
Ja čekam svoj Deluxe, Amazon kaže da će stići 2.11. >_>
Old 21.10.2011., 20:06   #2459
Quote:
Effervescence kaže: Pogledaj post
Ej ljudi! Ima Evthreadersa tu? Ok je comunity i jedan od najbržih načina za doći do novih vijesti u vezi benda.

http://www.evthreads.com/index.php

Nego, u vezi novog albuma, postoji način da ga se kupi u nekom shopu direktno tu pošto nemam accaunt na iTunesu nit karticu. Poslao sam mail Algoritmu, rekli su da bi do danas trebali početi s prodajom kod nas... Ne znam sad.
Ej, welcome. Tvoj nick me podjeca na jedan intervju s Amy, ne znam jel ima veze s tim.

Ja sam isto na Evthreadsu iako ne idem bas cesto, tu i tam pogledam ak ima kakvih novosti ili tako nesto.

Quote:
milas_lacrymosa kaže: Pogledaj post
I hvala na informaciji, nisam znala da će Algoritam prodavati album, kad sam tražila po gradu, i vidjela samo Anywhere but home u jednom od svih silnih music shopova po gradu, mislila sam da neće ni nabaviti novi.
Bit ce novi za kupiti u cd shopovima, samo vjerojatno obican, iako nikad ne znas, znala sam se nacudit sta sam sve uspjela nac kod nas. Inace sam kupila Fallen i Open door, i Anywhere but home u Zg-u ali sad se ipak zeli Deluxe.
Old 21.10.2011., 20:58   #2460
nalazila sam ja prije svega i svačega po hrvatskoj, ali sam se nekidan namučila da nađem IŠTA. i da, bit će sigurno, mislim, album moraju nabaviti. ali vjerojatno samo standardnu verziju.
frendica je naručila deluxe.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:57.