Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.09.2011., 16:42   #221
Quote:
Matea učiteljka kaže: Pogledaj post
Imam ja par pitanja. Danas sam naručila 1.put preko Amazona, radi se o nekim slikovnicama ($47 + shipping kojih 39, ugl zajedno oko $83). Zanima me kako oni to zapravo naplaćuju preko Vise Electron ako imaju samo broj računa? kako skinu pare? i vidim da pričate o carini, nisam se toga ni sjetila. koliko bi me moglo to još ispasti?
Ja sam morala utipkati onaj broj koji mi je na Go Cardu, dakle broj kartice i onda direktno povuku novac.
Na knjige se ne plaća carina niti drugi nameti.
Old 01.09.2011., 20:30   #222
Quote:
~Scarlet~ kaže: Pogledaj post
Ja sam morala utipkati onaj broj koji mi je na Go Cardu, dakle broj kartice i onda direktno povuku novac.
Na knjige se ne plaća carina niti drugi nameti.
hvala
Old 07.09.2011., 12:09   #223
Evo mozda dobra alternativa za one koji zele kupiti sa americkog amazona stvari koje amazon.com ne salje u hrvatsku: www.mojshopping.com
Rade posredovanje pri kupnji iz americkih web trgovina. Web izgleda sasvim ok. Sve je detaljno objasnjeno kako funkcioniraju. Kaze mi jedna frendica da je narucila preko njih nekakav sat sa amazona..profesionalno odadili posao, stigao joj paket uredno na adresu..
marenda is offline  
Old 09.09.2011., 00:34   #224
enabava je ja mislim naknada 36 kuna a na ovome sam sad gledala 12$ ako je tako onda je razlika duplo. Da li je itko narucivao tenisice sa amazona?
jelest1 is offline  
Old 09.09.2011., 11:27   #225
Da, ali enabava samo plača umjesto tebe, a mojshopping ti može naručiti proizvode koje dučani ne šalju van amerike.
Old 09.09.2011., 14:59   #226
Da, bas kako @EasyOn kaze, jer vidim da je mojshopping firma sa sjedistem u americi, sto bi valjda znacilo da nisu limitirani na kupovinu samo sa tri amazon.com kategorije s kojih mozes kupiti preko enabava..fora! po meni 12$ naknada za takvu uslugu moze proci..jedino sto trebas imati hrvatsku kredit karticu ili paypal za koristiti mojshopping...

Zadnje uređivanje marenda : 09.09.2011. at 15:28.
marenda is offline  
Old 10.09.2011., 18:05   #227
Naknada od 12 USD plus trosak postarine tako da me za onamnji paketic njihov dio ispao 19 USD.
Andrej is offline  
Old 28.09.2011., 20:13   #228
Da li netko zna da li su nastupili neki problemi oko slanja paketa s Amazona.co.uk u Hrvatsku u zadnje vrijeme? Naručio sam jedan blu-ray komplet (nije debeljuca) 11.09. i do danas ništa nije stiglo, ranije su mi svi paketi dolazili u roku 7-10 dana...da li još tko čeka paket iz Amazona UK neobično dugo?
MytByte is offline  
Old 14.10.2011., 19:30   #229
Zanimaju me utezi na Amazon.com. Kako mogu provjeriti kolika bi bila poštarina, preko mojshopping (pretpostavljam da to ne šalju u HRV.) ili negdje drugdje?
Hvala!
janis2102 is offline  
Old 21.10.2011., 15:46   #230
htio bi naručiti ovo s amazona: http://www.amazon.com/Garmin-Forerun...9202078&sr=8-2.

Pretpostavljam da će me oderati za carinu i PDV.

Ima li neka opcija da pošaljem u Sloveniju bez toga ili je i kod njih ista stvar?
Old 21.10.2011., 16:02   #231
Nesto sam nacuo da je Slovenija u Europi, a ne u Americi.
Andrej is offline  
Old 21.10.2011., 16:04   #232
a onda idem onda na www.amazon.co.uk.

Što u tom slučaju?
Zadnji put kad sam kupovao preko ebaya za Sloveniju tražili si kopiju paypal transakcije, ali je bio puno manji iznos.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:23.