Muški kutak Za poklonike piva, daljinskog i muških spika...
Podforum: Pivnica |
 |
|
13.11.2011., 02:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Pišanje u WC školjku kraj živog i zdravog pisoara?!?
Fenomen koji mi nije jasan, a dosta često vidim...
Ono, uđem u WC, obavim pišanje, i dolazi tip, odlazi u kabinu i čujem da piša...  kraj 3 ili više prazna pisoara... 
Mislim, koji k...
Meni je to totalno pičkasto, ono... pisoar = pišanje, školjka = sranje.... tako je uvijek bilo i tako mora bit
Dosad sam uspio skužit da se većinom radi o tipovima uz koje bi mogli dodati ukrasni pridjev peško ili tetkica...
Ili oni sad moderni hipsteri, ali i oni se uglavnom ponašaju ko tetkice...
Da vas čujem, stručna mišljenja 
|
|
|
13.11.2011., 02:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
ja ćunu nakon pišanja posušim papirom. koliko god da treseš, ostane pišaka koja završi u gaćama. to mi nije nimalo ugodno. zato idem na školjku.
|
|
|
13.11.2011., 10:04
|
|
Bike rider
Registracija: Jan 2009.
|
kako kada. Bio sam na par mjesta gdje su pisoari bili smješno nisko postavljeni, pa bih se morao malko izmaknuti, ili su zapišani, pa ne želim da mi kojim slučajem mali dotakne pisoar  Rađe prošetam korak dva dalje do školjke
|
13.11.2011., 10:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
a školjka je kao čista...
ja mislim da su to oni koji se srame da im netko nebi gledao maloga dok piške...
|
|
|
13.11.2011., 10:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Mozda je doticne sram odnosno se boje da im velike muskarcine u pisoaru do njih vide kako im je mali pa ih zajebavaju?? 
Who knows, who cares?!
Uostalom u WC-ima sa naplatom je skoljka jednu kunu skuplja od pisoara, so the joke's on them!!
|
|
|
13.11.2011., 10:28
|
|
feminist
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
hcerinski kaže:
ja mislim da su to oni koji se srame da im netko nebi gledao maloga dok piške...
|
hm 
gdje ti to izlazis kad ti ostali gledaju malog kad piskis..u plavu lagunu 
|
|
|
13.11.2011., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Kaj nije kamenica? 
|
|
|
13.11.2011., 13:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Kad odem do školjke, osim sušenja papirom, obično istresem i iskorištene pap. maramice u školjku, obrišem nos(sad po zimi svako malo neka viroza) a naročito ako sam u ženskome društvu, pa bi poslije moglo bit akcije...higijena je tad vrlo važna 
|
|
13.11.2011., 13:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
user_name kaže:
Ono, uđem u WC, obavim pišanje, i dolazi tip, odlazi u kabinu i čujem da piša...  kraj 3 ili više prazna pisoara... 
Mislim, koji k...
|
Ima malu ćunu pa se boji da mu je neko ne ugleda i objavi na fejsbuku
Quote:
hulijo đuturum kaže:
ja ćunu nakon pišanja posušim papirom. koliko god da treseš, ostane pišaka koja završi u gaćama. to mi nije nimalo ugodno. zato idem na školjku.
|
Prijatelju moj, nije bezveze poslovica: koliko ga got treseš, zadnja kap uvik u gaće!
A to što je neugodan osjećaj... menisečini da je to samo tebi. Svi ostali smo navikli već na to
|
|
|
13.11.2011., 13:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Nekako sam naviko na wc školjku i bolje mi je jer nije toliko mi nabijena skoljka pa mi neprska uokolo... Ili mi je najbolja ona kada obavim veliku nuzdu kod kuce pa me poprska po guzici joj sto to ne volim... 
|
|
|
13.11.2011., 13:34
|
|
CREDO UT INTELLIGAM
Registracija: May 2006.
|
Quote:
user_name kaže:
Fenomen koji mi nije jasan, a dosta često vidim...
Mislim, koji k...
Meni je to totalno pičkasto, ono... pisoar = pišanje, školjka = sranje.... tako je uvijek bilo i tako mora bit
Dosad sam uspio skužit da se većinom radi o tipovima uz koje bi mogli dodati ukrasni pridjev peško ili tetkica...
Ili oni sad moderni hipsteri, ali i oni se uglavnom ponašaju ko tetkice...
|
Meni se čini da ti imaš neke gej sklonosti, pa te frustrira što je sve manji broj onih kojima možeš pogledavati malog preko pisoara. Ja sam jedan od tih. Svoju čunu čuvam samo za sebe, daleko od pogleda pohotnika sa pisoara.
|
|
|
13.11.2011., 13:48
|
|
Elementarna nepogoda
Registracija: Jul 2009.
|
...nisu te htjeli povrijediti naglašavajući svoj žubor i veličinu...
|
|
|
13.11.2011., 13:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
Anton kaže:
Meni se čini da ti imaš neke gej sklonosti, pa te frustrira što je sve manji broj onih kojima možeš pogledavati malog preko pisoara. Ja sam jedan od tih. Svoju čunu čuvam samo za sebe, daleko od pogleda pohotnika sa pisoara.
|
Nemam gej sklonosti, bez brige.  Nego me živcira ekipa koja zapišava školjke kraj funkcionirajućih pisoara.
Ajde vi pišači u školjke, priznajte, da li počistite za sobom ako "promašite"?
Možda bi trebali nekakvo glasanje da se procijeni kaj je od ovoga pederski. Po meni ić pišat u kabinu.
|
|
|
13.11.2011., 14:51
|
|
huxley
Registracija: Oct 2007.
|
pišam gdje stignem.pisoar, školjka,kraj drveta,iza kioska svejedno.ne vidim zašt bi ikog zvali ovakvim ili onakvim ako piša u školjku,veće su tetke ti likovi koji to komentiraju i prate sve ko šta radi kao neke babetine.
|
13.11.2011., 16:38
|
|
CREDO UT INTELLIGAM
Registracija: May 2006.
|
Quote:
user_name kaže:
Ajde vi pišači u školjke, priznajte, da li počistite za sobom ako "promašite"?
|
Ja nikad ne promašim.
|
|
|
13.11.2011., 17:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
hcerinski kaže:
|
Ja sam jedan od tih koji se srame i samo bih još htio ovo dodati i potvrditi gore napisane pretpostavke: ne sramim se ja što bi netko gledao već zato što se nema bog zna šta vidjeti.
|
|
|
13.11.2011., 17:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Jedan sam od tih.
Ne znam zašto 
Možda je ostala trauma iz djetinstva kad sam tak pijan stao na pisoar, čuna bila sljepljena od ševe, zapišao sebe i tipa do mene.
tuširam se poslije treninga pred ekipom, totalno nemam sram od toga,ali pišat u pisoar dok je wc pun...brrrrr
|
|
|
13.11.2011., 19:58
|
|
Bike rider
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
hcerinski kaže:
|
nije, ali je daleko
ne dira me to. Tuširao sam se na x mjesta, presvučem se na plaži, uopće ne igra ulogu ni veličina ni sram
|
13.11.2011., 20:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Sve zavisi o poplavama u wc-u 
|
|
|
13.11.2011., 20:08
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2007.
|
Quote:
hulijo đuturum kaže:
|
Zato nikad ne nosi bijele gace...  Uostalom, ulovi neman za korijen i cijedi prema vrhu da izadje sve, jos jednom protresi i nece curiti u gace...
Inace i sam vise volim u pisoar ako ga ima jer ponekad mi se desi da mlaz skrene pa ode malo kraj skoljke ili u dasku, a to moze biti bad kad si u gostima...
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:20.
|
|
|