Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika

Politika Najstariji zanat na svijetu
Podforumi: Politička scena, Europska unija, Svijet, Blisko politici, Rat u Ukrajini

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.11.2011., 11:25   #141
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Nesiguran? Bio je sve samo ne nesiguran, iako je istina da Jabuka nije kapacitet za rešetanje. Njega bih valjda i ja ispreskakao. Inače, Milanović je poručio, karikirat ću malo, da ne postoji radno mjesto šefa oporbe i da on ne može zahtijevati stvari koje će moći kada mu u radnoj knjižici bude pisalo da je predsjednik vlade. Dosta jasna poruka zabludjelim haenesovcima.
edge, molim te lijepo da mi onda pojasniš činjenicu da je na ZAJEDNIČKIM izbornim listama kukuriku koalicije 103 kandidata SDP-a, a njih 23 su HNS-ovci?

čega je produkt takav (ne)srazmjer u broju kandidata? tko je pregovarao liste? tko je definirao zahtjeve SDP-a, a tko HNS-a? zašto nema 50 HNS-ovaca? tko je u konačnici - predao zajedničke liste DIP-u?

slijedom tih, a i mnogih drugih pitanja koja bi se dala postaviti samo na primjeru formiranja izbornih lista kukuriku koalicije - reci mi: tko je 'šef' oporbe?
Old 16.11.2011., 11:36   #142
Quote:
suntzu72 kaže: Pogledaj post
edge, molim te lijepo da mi onda pojasniš činjenicu da je na ZAJEDNIČKIM izbornim listama kukuriku koalicije 103 kandidata SDP-a, a njih 23 su HNS-ovci?
čega je produkt takav (ne)srazmjer u broju kandidata? tko je pregovarao liste? tko je definirao zahtjeve SDP-a, a tko HNS-a? zašto nema 50 HNS-ovaca? tko je u konačnici - predao zajedničke liste DIP-u?
slijedom tih, a i mnogih drugih pitanja koja bi se dala postaviti samo na primjeru formiranja izbornih lista kukuriku koalicije - reci mi: tko je 'šef' oporbe?
Čačić
Na prošlim parlamentarnim izborima HNS je uzeo 7 mandata, a SDP 56. Ili osam puta manje. Sada imaju pet puta manju zastupljenost na zajedničkim listama. Odlično su prošli, zapravo. Uostalom, malo su mi čudna tvoja pitanja, po kojim bi osnovama HNS mogao tražiti 50 mjesta na listama?
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2011., 11:39   #143
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Čačić
Na prošlim parlamentarnim izborima HNS je uzeo 7 mandata, a SDP 56. Ili osam puta manje. Sada imaju pet puta manju zastupljenost na zajedničkim listama. Odlično su prošli, zapravo. Uostalom, malo su mi čudna tvoja pitanja, po kojim bi osnovama HNS mogao tražiti 50 mjesta na listama?
ispravak krivog navoda. sada imaju skoro četiri puta manju zastupljenost na listama. točnije 4,47 puta manju
HAIKU ZA FRANJU: hrvatski si gorostas bio i ostao/patuljci i dalje grickaju svoja jajašca / JEDNA ZA BBB-e: kad me murjak pendrekom opali po glavi/ja sam sretan kaj sam plavi / Komunisti se spominju još od antike/ Jedan ozbiljan, pa i dramatičan govor euro lijevice o problemima LGBT zajednice pred europarlamentarcima, predstavnicima NATO-a i novinstvom
diogeneš is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2011., 15:39   #144
Quote:
F. Chief kaže: Pogledaj post
isplivavaju na površinu najbahatiji, najsamouvjereniji (rijetki s pokrićem, većina bez njega), najbeskrupulozniji, ljudi bez morala i obzira.

Eliminacija bahatih iz politike je nemoguća misija.

Što se tiče 'ozbiljnosti', ja bi to nazvao 'vjerodostojnost

neće kukurikavci doći 'pameti', nego samo zbrajaju glasove, procjenjuju cost/benefit, that's all...

...
Kao što rekoh,tvoji postovi su na mjestu,edukativni i odmjereni.Ocjenu si potvrdio.

Naravno da razumijem tvoju skepsu ili razočaranje,kada se govori o političkoj menažeriji kod nas,ali idem prstima po dnu i tražim hoću li išta naći.Uvjereno tražim,a podsvjesno se smijem sam sebi.No što mi drugo preostaje.?
Prepustiti njima da rade što žele?!Možda neću pokrenuti revoluciju ili promjeniti ni vlat trave dok god sam ovdje na zemlji,ali ostaje vječna čovjekova znatiželja,a što se može da bi bilo bolje.I zato od korova i otpada tražim političara za reciklažu,jer većina poštenog,obrazovanog i dobro odgojenog svijeta neće dijeliti sa takvim tipovima ni lift.
Ne sumnjam da je bezbroj bitangi i raznih kujinih sinova prodefiliralo uredima i foteljama koje mi plaćamo,a dobili smo od njih figu i čačkalicu,ali netko od njih morao je pokazati nekog vraga,tj.da zna što radi.Da ne odem predaleko u ovoj priči navodim slijedeće;
-Habuš je čovjeko od krvi i mesa,ali ova utkakmica ide bez njega jer ne može se tolerirati alkoholizam za volanom ni kod njega,ni kod nekog stolara ili prodavačice.Pokazujemo svijest koja je automatski standard u dobrom dijelu društva
-bahati,pokvareni,podli,proračunati pasji sinovi koje je majka odabacila,da bi zasjeli na naš račun nije samo specifičnost naše zemlje,ali možda su oni ovdje uveli svoja pravila,koja ćemo iskorjeniti time da podižemo standarde ponašanja i znanja
-izborni inžinjering je nužan,to je vrijeme natjecanja,i to bez milosti.Tako je Habuš odletio jer je preskup za rejting,kako si sam rekao

Sjećam se da si naveo V.Sriću za čovjeka od formata..
Što kažeš za Jurčića i Grubišića...?
Old 16.11.2011., 19:20   #145
Tri HNS-ova kandidata skrivila su prometne

Od 23 kandidata Hrvatske narodne stranke na listama Kukuriku koalicije, čak su trojica sudjelovala u prometnim nesrećama koje su bile dovoljno zanimljive da se javnost njima bavi u nastavcima! Uz Čačića i Habuša, pisalo se i o HNS-ovcu koji je skrivio nesreću i pobjegao.

Pobjegao je s mjesta nesreće i o tome nije obavijestio ni policiju niti vlasnika kuće. Dan poslije, u šest sati, na vrata mu je pokucala policija i odvela ga u policijsku postaju kako bi rasvijetlili događaj. Prekršajni ga je sudac, kojemu je također priveden, kaznio sa 5.500 kuna, piše Jutarnji list.

U Kukuriku koaliciji u utorak nisu željeli komentirati slučaj Danimira Kolmana, ali rečeno je da on zasigurno ostaje na koalicijskoj listi u 2. izbornoj jedinici.

"Čovjek je udario u neku tamo ogradu, i to prije tri godine. Nije bilo ozlijeđenih, a Kolman nije bio pod utjecajem alkohola. Nema se tu što komentirati. Čovjek je siguran na listi, i to je to", rekli su u HNS-u.

I cheated myself, Like I knew I would, I told you I was trouble,You know that I'm no good....
no good is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2011., 19:45   #146
Quote:
McAucliffe kaže: Pogledaj post
Iiiiii?

Sada treba maknuti vi koji od 1991.g. imaju udjela u fender benderima ili bilokakvim nerećama?

Stvarno,
Neeee, samo one koji bježe s mjesta nesreće. Tamo neka ograda je nečije vlasništvo. A slupana ograda znači štetu. Jeli bio pijan,teško je ustanoviti idući dan.
fulcrum is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2011., 21:36   #147
Quote:
fulcrum kaže: Pogledaj post
Neeee, samo one koji bježe s mjesta nesreće. Tamo neka ograda je nečije vlasništvo. A slupana ograda znači štetu. Jeli bio pijan,teško je ustanoviti idući dan.
E čuj,onda ništa od jako puno kandidata,jer svatko ima neku glupost u životu...

Ako su nam najveći problemi ogarde,dok nam u Saboru sjedi jedan Đakić,onda smo u velikim problemima...

Da o pripadnicima SDSS-a i ne govorim,pogotovo onima s ratnim "pedigreom"...

Problem je što HDz-e u nedostatku municije izvlači svakakve gluposti...

A najnoviji primjer HDZ-ova koji bježi s mjesta nesreće,a Jacika nam se potrgala od moralnosti napadajući Kukuriku pokazuje političko dno dna,kao i ono HDZ-a...

Ali,najdraže mi je kada takva moralna vertikala tipa Jaca sama sebi zakelji šamarčinu...
McAucliffe is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.11.2011., 22:31   #148
Quote:
McAucliffe kaže: Pogledaj post
E čuj,onda ništa od jako puno kandidata,jer svatko ima neku glupost u životu...

Ako su nam najveći problemi ogarde,dok nam u Saboru sjedi jedan Đakić,onda smo u velikim problemima...

Da o pripadnicima SDSS-a i ne govorim,pogotovo onima s ratnim "pedigreom"...

Problem je što HDz-e u nedostatku municije izvlači svakakve gluposti...

A najnoviji primjer HDZ-ova koji bježi s mjesta nesreće,a Jacika nam se potrgala od moralnosti napadajući Kukuriku pokazuje političko dno dna,kao i ono HDZ-a...

Ali,najdraže mi je kada takva moralna vertikala tipa Jaca sama sebi zakelji šamarčinu...
Ja samo očekujem od te sile zastupnika koje konkuriraju za pojedino mjesto da neki stvarno zaslužuju biti u Saboru. Da su bolji jedni od drugih. Ne želim da se bira manje zlo.
Meni se riga kad mi hdzeovci spominju patriotizam, nešto spočitavaju Srbiji, i pozivaju na moral. Al to isto mi se gadi i kod Čačića i nekih vodećih ljudi u Kukuriku koaliciji. Isto kod Đapića. Isto kod "seljaka".

Htio bih da se naši političari ponašaju kao sluge ovom narodu, a ne kao da bez njih nećemo moći preživjeti.
fulcrum is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:25.