Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet > Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.01.2012., 19:36   #8761
Quote:
dosje1950 kaže: Pogledaj post

jeli ovaj transparent otet
vidin da je na samo par metara od vas a cini mi se da na nekim kasnijim slikama sa te utakmice ga nema
Koliko ja znam, nije otet, to je transp. Torcida Šibenik, i bija je viđen u Bg na finalu kupa 90-te, a ta utakmica u bg je bila iza ove na kantridi.
Via Sebenico is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2012., 20:07   #8762
Quote:
chelios kaže: Pogledaj post
jest pod nazivom el navijachi
pennsylvanian is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2012., 20:20   #8763
Quote:
BoroPoštar kaže: Pogledaj post
a koi su ovo.... ni zastave ni šala....jesu ARMADA...ili TORCIDA ode se ništa nevidi na slici osim, policiskog đipa
Armada na cesti kod Kantride.

Sidrun, šališ se da si pomislio da sam ja tih godina mogao tamo sudjelovati?

Nijedan od 40+ iz Armade ne piše na ovom forumu.

Quote:
pennsylvanians kaže: Pogledaj post
Kantrida?
Da.

Quote:
dosje1950 kaže: Pogledaj post

jeli ovaj transparent otet
vidin da je na samo par metara od vas a cini mi se da na nekim kasnijim slikama sa te utakmice ga nema
Mislim da nije palo tada ništa ni s jedne ni s druge strane...I Armadini transovi su bili odma u blizini.

http://img692.imageshack.us/img692/2...ajduk90911.jpg

Jebena odbojka s bakljama.

Zadnje uređivanje Daft Bart : 17.01.2012. at 20:29.
Daft Bart is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2012., 21:04   #8764
Quote:
Via Sebenico kaže: Pogledaj post
Koliko ja znam, nije otet, to je transp. Torcida Šibenik, i bija je viđen u Bg na finalu kupa 90-te, a ta utakmica u bg je bila iza ove na kantridi.
Irriducibili is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2012., 21:16   #8765
Quote:
Irriducibili kaže: Pogledaj post
u biti šta je smišno.Da li je možda to neki drugi transp. ili je možda pao, ili ti je smišno šta se jedan funcut naša ovo komentirati, najvjerovatnije je ovo zadnje
Via Sebenico is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2012., 22:51   #8766
koje je godine bila ova rijeka na slici?
kad malo bolje pogledaš,u pravu si,šta si iša komentirat kad pizdarije valjaš
Irriducibili is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2012., 22:56   #8767
Quote:
Irriducibili kaže: Pogledaj post
koje je godine bila ova rijeka na slici?
kad malo bolje pogledaš,u pravu si,šta si iša komentirat kad pizdarije valjaš
Meni se učinilo da je to ono kad je bila masovna tuča na tribini 88, izgleda da nije, a jebate ako san falija reci, pa svak more pogrišit u pičku materinuOli je teško napisat, falija si čore,krele itd. pogledaj malo bolje, nego tu glumit nekog profesora.
Via Sebenico is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.01.2012., 10:34   #8768
Quote:
Daft Bart kaže: Pogledaj post
Armada na cesti kod Kantride.

Sidrun, šališ se da si pomislio da sam ja tih godina mogao tamo sudjelovati?

Nijedan od 40+ iz Armade ne piše na ovom forumu.

Da.

Mislim da nije palo tada ništa ni s jedne ni s druge strane...I Armadini transovi su bili odma u blizini.

http://img692.imageshack.us/img692/2...ajduk90911.jpg

Jebena odbojka s bakljama.
Šta van sad triba neka mitomanija da ste se skupilin odma ujutro na Kantidi u tolikom broju (šta je za ona vrimena nezamislivo) i krenili na Torcidu koja kleči isprid crkve odma ujutro kad je sišla sa vlaka? Samo van milicija nije dala.

Ja ti pokušavan objasnit da je taj dan milicije u gradu bilo skoro i ništa,ljudi su normalno zujali po gradu,meni se npr nije dalo ić pješke do Kantride,pa smo išli autobuson.
Isprid stadiona masa Torcide leži onde uz more.Ko je tija moga je vrlo lako doć do nas. Sad kad razmislin,da na poluvrime par vaših nije došlo do ograde koja nas je dilila (onde di je sad spomenik) i bacilo baklju,dvi prema nama,nikakve pizdarije na toj utakmici ne bi bilo.
Al jebi ga,nakon toga je proradia vulkan koji do našeg dolaska navečer na željezničku stanicu niko više nije moga zaustavit.
Srušena ograda,trkanje prema vama,neki od vas počinju bižat prema izlazu,milicija nas nekako vraća na naš dio tribine,ulazi među nas,biva izbačena sa tribine,kanonada stina,pirotehnike.Nakon utakmice rušilački korteo do željezničke stanice.
Sad san se sitia da smo vidili iza utakmice putem 7/8 vaših kako na nekon brdu između zgrada poviše ceste pale baklju i skaču uz nju ka afričko pleme.Neki su se zatrčali prema njima i ovi su odma utekli. To je jedina Armada šta san je taj dan vidia izvan stadiona.

Sve drugo su vaši snovi.
sidrun is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.01.2012., 12:09   #8769
ludilo slika
Old 18.01.2012., 12:14   #8770
Quote:
sidrun kaže: Pogledaj post
Isprid stadiona masa Torcide leži onde uz more.
i iducu sezonu (nakon onih prvih nereda) kad smo dosli do stadiona par sati prije utakmice nas je milicija potjerala dole na plazu, a bilo je ljeto i bilo je i turista
tad sam se jedini put u zivotu okupao u moru u rijeci
Old 18.01.2012., 16:43   #8771
Kakvi snovi sidrun nemoj me zajebavat e...

Nitko nije rekao da lažeš niti išta, koliko znam raspravljalo se masu oko događaja tih godina, šteta kažem što nema ovdje neki iz Armade koji je 40+ i koji je tada sudjelovao, da kaže pokoju ako si već započeo sad nešto...

Uglavnom, ona sliku sam stavio i naravno da stoji...kežvala prije svih, puno prije svih, o tome se radi.

I da, bokte neće kakve onaj lalić pizdarije piše i kakve slike u svoje knjige u vezi Torcide stavlja, kao da ti i stariplac nemate dovoljno svojih da mu udjelite.
Daft Bart is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.01.2012., 17:35   #8772
Quote:
Daft Bart kaže: Pogledaj post
Kakvi snovi sidrun nemoj me zajebavat e...

Nitko nije rekao da lažeš niti išta, koliko znam raspravljalo se masu oko događaja tih godina, šteta kažem što nema ovdje neki iz Armade koji je 40+ i koji je tada sudjelovao, da kaže pokoju ako si već započeo sad nešto...

Uglavnom, ona sliku sam stavio i naravno da stoji...kežvala prije svih, puno prije svih, o tome se radi.

I da, bokte neće kakve onaj lalić pizdarije piše i kakve slike u svoje knjige u vezi Torcide stavlja, kao da ti i stariplac nemate dovoljno svojih da mu udjelite.
...sidrun je sve opisa kako je bilo.To govorim jer sam bia tu,a ne čula-rekla-kazala
p.s.došlo nas 100-tinjak dan prije vlakom,zakopali pirotehniku u obližnjem šumarku,malo zajebancije po Vežici i po Opatiji
...posli je bilo samo pribacivanje priko ograde u kesama
...ah,kakva vrimena
...još 1 detalj:u Splitu dan posli pokrenuta radio kampanja roditelja ostavljenih mladića u Rijeci
Old 18.01.2012., 18:39   #8773
Quote:
sidrun kaže: Pogledaj post
Šta van sad triba neka mitomanija da ste se skupilin odma ujutro na Kantidi u tolikom broju (šta je za ona vrimena nezamislivo) i krenili na Torcidu koja kleči isprid crkve odma ujutro kad je sišla sa vlaka? Samo van milicija nije dala.

Ja ti pokušavan objasnit da je taj dan milicije u gradu bilo skoro i ništa,ljudi su normalno zujali po gradu,meni se npr nije dalo ić pješke do Kantride,pa smo išli autobuson.
Isprid stadiona masa Torcide leži onde uz more.Ko je tija moga je vrlo lako doć do nas. Sad kad razmislin,da na poluvrime par vaših nije došlo do ograde koja nas je dilila (onde di je sad spomenik) i bacilo baklju,dvi prema nama,nikakve pizdarije na toj utakmici ne bi bilo.
Al jebi ga,nakon toga je proradia vulkan koji do našeg dolaska navečer na željezničku stanicu niko više nije moga zaustavit.
Srušena ograda,trkanje prema vama,neki od vas počinju bižat prema izlazu,milicija nas nekako vraća na naš dio tribine,ulazi među nas,biva izbačena sa tribine,kanonada stina,pirotehnike.Nakon utakmice rušilački korteo do željezničke stanice.
Sad san se sitia da smo vidili iza utakmice putem 7/8 vaših kako na nekon brdu između zgrada poviše ceste pale baklju i skaču uz nju ka afričko pleme.Neki su se zatrčali prema njima i ovi su odma utekli. To je jedina Armada šta san je taj dan vidia izvan stadiona.

Sve drugo su vaši snovi.
Meni nije jasno s kim se ti svađaš uopće? Nitko nije ništa spominjao o događajima tog dana, čovjek je samo slike stavio...
chelios is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.01.2012., 21:16   #8774
Hajde,kada se već stare Kantride dotikavljemo,da li je mogučno kako sam naletjela na podatak kako stadion niti u najbolja vremena nije bio rasprodavan?
(dakle,da je "nestalo" karata? pa čak niti kada je veliki Real gostovao)
pričali mi, stariji momci ako ih tko znde navest ću ih za svak slučaj-pok.Drago Babić,Zoran Đikan,Ivo Grgurev idr. Zna li molim tko ove navedene?
nikolinaviolina is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.01.2012., 21:35   #8775
Quote:
nikolinaviolina kaže: Pogledaj post
Hajde,kada se već stare Kantride dotikavljemo,da li je mogučno kako sam naletjela na podatak kako stadion niti u najbolja vremena nije bio rasprodavan?
pričali mi, stariji momci ako ih tko znde navest ću ih za svak slučaj-pok.Drago Babić,Zoran Đikan,Ivo Grgurev idr. Zna li molim tko ove navedene?
Odakle su ovi Đikani
Via Sebenico is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.01.2012., 23:10   #8776
Quote:
da li je mogučno
Nije mogučno.
Daft Bart is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2012., 08:24   #8777
Quote:
koliko je meni poznato barem 2 puta je bio rasprodan i na jednoj sam bio Ri-Hajduk 98/99 i iste god jos punija Kantrida protiv Osijeka kad im je ukradeno prvenstvo,sluzbeno je primala oko 21000,ali nesluzbeno je bilo 28000 koliko sam cuo od frendova ljudi su doslovno visili jedan po drugom,sad ni ne moze bit puna jer puste prazan dio koji razdvaja istok od sjevera,a da ne govorimo koliko su ljudi izbirljiviji nego nekad i nemos ih puskom natjerat makar na derby
Old 19.01.2012., 09:00   #8778
Quote:
jesan li ja nešto propustia ili je žacko prominia spol
Odgovori s citatom
Old 19.01.2012., 14:08   #8779
Quote:
chelios kaže: Pogledaj post
Meni nije jasno s kim se ti svađaš uopće? Nitko nije ništa spominjao o događajima tog dana, čovjek je samo slike stavio...
A poviše slike bio ovaj tekst.
Armada Lujza kaže:
Rijeka - Hajduk 88/89

Urban guerilla...svi znaju da se Torcida molila u i ispred Kapucinske Crkve na Žabici,
malo ljudi zna da je Armada za to doznala i krenula pješice sa Kantride u grad,
sukob je spriječen od strane milicije...
kasniji događaji na stadionu su već prepričani i opjevani stotinu puta!

Aj sad opet neki pametni komentar
sidrun is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2012., 14:18   #8780
Quote:
euskal kaže: Pogledaj post
koliko je meni poznato barem 2 puta je bio rasprodan i na jednoj sam bio Ri-Hajduk 98/99 i iste god jos punija Kantrida protiv Osijeka kad im je ukradeno prvenstvo,sluzbeno je primala oko 21000,ali nesluzbeno je bilo 28000 koliko sam cuo od frendova ljudi su doslovno visili jedan po drugom,sad ni ne moze bit puna jer puste prazan dio koji razdvaja istok od sjevera,a da ne govorimo koliko su ljudi izbirljiviji nego nekad i nemos ih puskom natjerat makar na derby
Bome,ako nije bio rasprodan protiv Osijeka,nije nikada.

http://www.lokalpatrioti-rijeka.com/...a%20Osijek.jpg
pennsylvanian is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:20.