RPG Fencing. Fighting. Torture. Poison. True love. Hate. Revenge. Giants. Hunters. Bad men. Good men. Beautifulest ladies.
Snakes. Spiders. Beasts of all natures and descriptions. Pain. Death. Brave men. Coward men. Strongest men. Chases.
Escapes. Lies. Truths. Passion. Miracles.
...i sve o njima. |
28.12.2011., 14:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
i ovdje nisam odbio odgovor
Quote:
LORDLORD kaže:
ovo je na sluzbenim stranicama:::
Tko započinje igru? Igru započinje najmlađi igrač. Igru nastavlja protivnik na lijevo.
U naprednoj (turnirskoj) verziji igre tome je posvećeno više pažnje, naime prvi je igrač onaj tko trenutno ima najmanju vrijednost na kupu. Ako je ta vrijednost jednaka kod dva ili više igrača, makar taj zbroj bio 0, oni se jednostavno ne gledaju za odabir prvog igrača.
... a u pravilima pise ako ako dvojica imaju najmanje prvi sljedeci je s najmanjim brojem je Mornar ...
i sada molim sto je tocno od toga ?
|
Ovdje postoji razlika izmjedju sluzbenih stranica i pravila ....
u pravilima pise prvi slijedeci s najmanjim zbrojem je Mornar ali sto ako dva igraca imaju isti zbroj recimo u nekom krugu,
prvi sljedeci na sto se to odnosi ? Malo pojasni tocno !
|
|
|
28.12.2011., 14:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
LORDLORD kaže:
Ako je ta vrijednost jednaka kod dva ili više igrača, makar taj zbroj bio 0, oni se jednostavno ne gledaju za odabir prvog igrača. ... a u pravilima pise ako ako dvojica imaju najmanje prvi sljedeci je s najmanjim brojem je Mornar ... i sada molim sto je tocno od toga ?
Oboje je točno, jer to nisu suprotne tvrdnje, nego dva načina da se kaže ista stvar.
ako je situacija ovakva
a12
b15
c15
d12
a i d se eliminiraju ali tko je onda mornar, prvi sljedeci koji i u kojem smjeru ?
da li u smjeru u kojem se igralo prije ili ?
|
|
|
28.12.2011., 14:41
|
|
Registrirani korisnik
|
LORDLORD kaže:
ako su svi jednaki odredi nasumce , kako ?
D6. Ili, svatko povuće jednu kartu sa špila i tko ima najveću vrijednost bit će mornar (prvi igrač). Tako povućene karte se potom odbacuju.
Quote:
pretpostavljam da je d6 nema veze ali zasto onaj s najvecom vrijednosti da bude mornar sto ne bi trebao biti onaj s najmanjom vrijednosti ?
Ekipa se sprema za igru pa moram imati sve odgovore ...
|
|
|
04.01.2012., 11:45
|
|
Raz
Registracija: Oct 2007.
|
Ljudi, molim vas, da nitko me misli da smo skupina budala, maknite board game iz naslova -.-
|
|
|
28.01.2012., 15:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Može li vlasnik ove igre skupiti sva ova pitanja i odgovore i na svojim službenim stranicama objaviti detaljna pravila igre da ne budu dvosmislena i nedorečena. Nakon što sam kupio ovu igru odigrao sam sa prijateljem.Svaka partija je trajala 30 sekundi. Prva ruku izbacim 9, drugu isto 9 i trečoj 7, on me nemože sa ničim spriječiti da pobjedim i to jr to?!
|
|
|
28.01.2012., 15:36
|
|
Knight in shining armor.
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
gegenčifut kaže:
Može li vlasnik ove igre skupiti sva ova pitanja i odgovore i na svojim službenim stranicama objaviti detaljna pravila igre da ne budu dvosmislena i nedorečena. Nakon što sam kupio ovu igru odigrao sam sa prijateljem.Svaka partija je trajala 30 sekundi. Prva ruku izbacim 9, drugu isto 9 i trečoj 7, on me nemože sa ničim spriječiti da pobjedim i to jr to?!
|
Čini mi se da stvarno niste imali sreće. Svaki put izvučeš 9, 9 i 7?
Mi smo odigrali 100+ partija i nijedna nije trajala manje od 15 min. (3 do 6 igrača smo igrali najčešće)
|
28.01.2012., 15:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Da li igra završava ako imaš dole 25, bez obzira koliko imaš karata u ruci? Ako imaš imaš više od 5 karata automatski moraš odbaciti višak karata?
|
|
|
28.01.2012., 15:52
|
|
Registrirani korisnik
|
oluja? Što su karte na stolu?mletačka hajka - da li i kartu koju je odigrao morao odbaciti?
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:05.
|
|
|
|