Svijet Zbivanja u svijetu |
|
|
20.02.2012., 22:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
Skeewe kaže:
|
 Praktični vjernici (poput dotičnih) vazda s više stila ironiziraju religiju od histerične God bashing ekipe, always shall.
Colbert se i dalje ne snima, ali, nebitno, neka ga s majkom.
http://www.ibtimes.com/articles/3000...y-accident.htm
"...practices that were long abandoned - imprisonment without trial, the use of war prisoners as slaves, public executions, torture to extract confessions, the use of hostages and the deportation of whole populations - not only became common again, but were tolerated and even defended by people who considered themselves enlightened and progressive." George Orwell, 1984.
|
|
|
20.02.2012., 22:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2003.
|
Quote:
Linda Hathor kaže:
|
koga ti smatraš histeričnim God bashing?
|
|
|
20.02.2012., 22:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
Linda Hathor kaže:
 Praktični vjernici (poput dotičnih) vazda s više stila ironiziraju religiju od histerične God bashing ekipe, always shall.
|
Zaista? Pa onda moram reći da nisu mnogo bolji od ekipe koju ironiziraju i ismijavaju.
Što ako bog nevoli vjernike sa stilom nego one druge?  To se nisu zapitali?  Čudne su te religijske spike, ko će ga znati tko je je tu u pravu , vidiš da ima bezbroj tumačenja 
|
|
|
20.02.2012., 22:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
goldietrickz kaže:
koga ti smatraš histeričnim God bashing?
|
Koga smatram. Stvar je u finesama. Kada Colbert ironizira religiju, ja se smijem; kada Maher to radi, kolutam očima. Colbert - duhovit, proovkativan. Maher - samozadovoljni pljuvač. Kada Stewart ironizira religiju, ja se smijem; kada Louis CK to radi, ja kolutam. Štaznam, očita je razlika u stilovima, pa to može biti pitanje ukusa, no ja volim kad me ljudi potiču na nešto više od ŠOKA koliko su, jebote, oni irreverent (ne znam kako ovo prevest, to mi je nekako...oportuno.
Skivi, pohvalila sam fantastične komičare, za ostatak nemam pojma o čemu ti, nisam ovdje došla zarad religija vs. ateizam spike, to me ne zanima pola posto, vink vink, nadž, nadž.
"...practices that were long abandoned - imprisonment without trial, the use of war prisoners as slaves, public executions, torture to extract confessions, the use of hostages and the deportation of whole populations - not only became common again, but were tolerated and even defended by people who considered themselves enlightened and progressive." George Orwell, 1984.
|
|
|
20.02.2012., 22:52
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
20.02.2012., 22:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
Linda Hathor kaže:
Skivi, pohvalila sam fantastične komičare, za ostatak nemam pojma o čemu ti, nisam ovdje došla zarad religija vs. ateizam spike, to me ne zanima pola posto, vink vink, nadž, nadž.
|
Nemoramo naravno o tome , ali ti si otvorila ta vrata sa praktičnim vjernicima i god bashing ekipom.
|
|
|
20.02.2012., 23:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Skeewe kaže:
Nemoramo naravno o tome , ali ti si otvorila ta vrata sa praktičnim vjernicima i god bashing ekipom.
|
Pa, da komentirajući video koji si ti postavio, te uzurpiravši ga vlastitim mišljenjem. Nego, nisi shvatio, htjedoh reći da mi je suvišno i irelevantno bilokakvo aplaudiranje iz svjetonazorske vizure, to.
Nego, http://www.reuters.com/article/2012/...81I0OJ20120219

|
|
|
20.02.2012., 23:50
|
|
Republican
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
Linda Hathor kaže:
|
Čuo sam,žao mi je zbog njega ... 
|
21.02.2012., 00:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kyle Reese kaže:
Čuo sam,žao mi je zbog njega ... 
|
Jesi otvorio Reutersov link ispod, vraća se u ponedjeljak. Nije potvrđeno ni demantirano da je majčina bolest u pitanju, iako izgleda da ipak jest (a i žena ima 91 godinu), a Stephen se nije javljao ni na Twitteru danima. Čitala sam malo komentare na netu, neviđeno je poštovanje i uvažavanje koje mu ljudi iskazuju, nitko ne zamjera što je obitelj stavio iznad posla, nijedan kretenski komentar da je iznevjerio fanove i sl. Ili su bar moje oči to elegantno izignorirale.
Inače, strava je bilo sve ovo sa Hermanom Cainom. 
|
|
|
21.02.2012., 09:10
|
|
Registrirani korisnik
|
sto bi reko Bill Maher:
Unemployment is down, confidence is up, DOW 5,000 above Bush - or as Republicans put it, let's talk about gay people and abortion!
|
|
|
21.02.2012., 12:56
|
|
Victory Has Defeated You
Registracija: Sep 2010.
|
[QUOTE=Linda Hathor;38210157]Koga smatram. Stvar je u finesama. Kada Colbert ironizira religiju, ja se smijem; kada Maher to radi, kolutam očima. Colbert - duhovit, proovkativan. Maher - samozadovoljni pljuvač. Kada Stewart ironizira religiju, ja se smijem; kada Louis CK to radi, ja kolutam. Štaznam, očita je razlika u stilovima, pa to može biti pitanje ukusa, no ja volim kad me ljudi potiču na nešto više od ŠOKA koliko su, jebote, oni irreverent (ne znam kako ovo prevest, to mi je nekako...oportuno.
slažem se skroz.. bill maher mi većinu vremena nije smiješan, taj njegov humor mi nije ni blizu colbertovom.. ali to je samo moje mišljenje 
|
|
21.02.2012., 15:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tweety214 kaže:
slažem se skroz.. bill maher mi većinu vremena nije smiješan, taj njegov humor mi nije ni blizu colbertovom.. ali to je samo moje mišljenje
|
upravo tako. to je samo vase misljenje.
meni osobno, Bill Maher je kralj za obojicu. Doug Stanhope isto, samo sto je Doug bas pravi stand-up komicar koji je toliko politicki nekorektan i trijezan niti nema nijedan nastup, da nikada nigdje nece dobit svoj tv show, kao sto ga je dobio isto sjajni Louis C.K.
|
|
|
21.02.2012., 21:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tweety214 kaže:
|
Jasno da nisu ni za usporedbu, zaboga.  A, Mahera, uostalom, više percipiram kao opinionista, nego komičara (možda zato što mi, između ostalog, nije smiješan; ne reagiram baš na prvoloptaški humor, zovite me snobom). Fino su ga popljuvali nakon ovoga sa SOPA-om.
|
|
|
21.02.2012., 21:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Linda Hathor kaže:
Jasno da nisu ni za usporedbu, zaboga.  A, Mahera, uostalom, više percipiram kao opinionista, nego komičara (možda zato što mi, između ostalog, nije smiješan; ne reagiram baš na prvoloptaški humor, zovite me snobom). Fino su ga popljuvali nakon ovoga sa SOPA-om.
|
Bill Maher je "prvoloptaski" komicar?
gle, o ukusima ne vrijedi raspravljati, Bill Maher je jednostavno KRALJ za obojicu, i to ti je tako.
on naspram Colberta je isto sto i Monty Python naspram Mucki. istina, Maher je puno vise "politicniji", a takav humor ja preferiram, you can call me snob.
sta u vezi SOPA?
|
|
|
21.02.2012., 21:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Pae, ne volim prvoloptaški, abrazivni humor koji nerijetko počiva uglavnom na provokaciji i urlatorstvu. Ne volim ni propagandu/aktivizam, mislim, to mi je FOX News other way 'round.  Draža mi prvoklasna satira.
SOPA? This: http://www.youtube.com/watch?v=IuUDsAHybIs
http://www.techdirt.com/articles/201...ut-bills.shtml
|
|
|
21.02.2012., 22:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Linda Hathor kaže:
|
da, Bill Maher je totalni antipod O Rilleyu, i zato ga i volimo. ne viidim kako mu to moze biti minus.
na tcomovom sam mobilnom netu, pa necu trosit megabajte na video, ali iz linka na tekst koji si postavila znam o kojoj epizodi je rijec, gledao sam ju, i priznajem, tu zbilja izgleda kao da je njegov stav 100 posto pro SOPA.
medjutim... ne cini li ti se da on namjerno sere kvake ne bi li izazvao jos vecu debatu?
nije mu to prvi put, a sigurno nije ni zadnji.
prvo mi pada na pamet kad mu je gost bio Bryan Cranston iz genijalstine od serije, Breaking Bad. tada je Bill usao u raspravu s Bryanom o konzumiranju droge.
pa taj covjek neprestano sere da konzumira stotine kila trave, a svima nam je jasno da to nije istina. ja sumnjam da on uopce vise zapali joint.
jednostavno zeli da se o tim njegovim izjavama prica, da se potakne debata o nekoj temi, a i zeli progurati svoj stav.
u slucaju trave svi znamo koji je. legalize it!
|
|
|
21.02.2012., 22:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
goldietrickz kaže:
da, Bill Maher je totalni antipod O Rilleyu, i zato ga i volimo. ne viidim kako mu to moze biti minus.
|
Pa i nije. Sam po sebi. Samo je prelako. + ne osjećam intelektualnu dužnost da se opredjeljujem, tj. nisam sklona glorifikaciji Mahera samo zato jer je on glasno i drčevito FOX antipod, pa i nije tu neka endemska vrsta, mislim.
Quote:
medjutim... ne cini li ti se da on namjerno sere kvake ne bi li izazvao jos vecu debatu?
|
Ne isključujem, no baš i nemam osnovu da mi se čini, budući da je priznao da nije pročitao zakonski prijedlog, niti da ga je razumio, a ipak ga je okarakterizirao onako kako jest, i to zato što tvrdi da je i sam oštećen piratstvom. Znači, radi se o knee jerk reakciji/neznanju/whatever, temeljenoj na osobnom iskustvu. Što se debate tiče, pa bila mu je pred nosom, još republikanac preko puta, no ne sumnjam da će se još vadit iz ovoga, preveliki je narcis da bi dopustio da ga čereče zbog toga jer je iz njega izvirio mali republjikanac na moment. S te strane da, očekujem posipanje pepelom i ograđivanje.
Quote:
pa taj covjek neprestano sere da konzumira stotine kila trave, a svima nam je jasno da to nije istina. ja sumnjam da on uopce vise zapali joint.
|
Moguće, da je (vidljivo) napušen, možda bih ga i gledala. 
|
|
|
21.02.2012., 23:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Linda Hathor kaže:
Moguće, da je (vidljivo) napušen, možda bih ga i gledala. 
|
trava je upravo ono sto fali Colbertu kako bi se uopce priblizio Maheru po bilo cemu, po stavu, po vicu, po politicnosti.
ko sto rekoh, Maher, Stanhope i Louis C.K. naspram glavnih junaka ovog topica, upravo su ono sto su Pythoni prema Mućkama.
pravu Ameriku upoznat ce prije preko njih nego preko Colberta.
Zadnje uređivanje goldietrickz : 21.02.2012. at 23:45.
|
|
|
21.02.2012., 23:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Okej, okej  Totalo sam preobraćena i to, Maher je car.

|
|
|
21.02.2012., 23:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
VRATIJO SE!
majka mu stara!
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:50.
|
|
|
|