Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi > Borilački sportovi i vještine

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.03.2012., 15:38   #1441
Quote:
mrbadboyzg kaže: Pogledaj post
ma gle pratim tog Sepa vec godinama i tvrdim ti da je bio bolji boksač prije nego sada, a ovaj Mišković mu baš ne leži nikako ali dečko u WSB tuče jednog Ludovica Groguhea treći je u europi i vjeruj mi bilo bi dobro da se održi još jedan izborni meč između te dvojice,Dujić i Vrgoč isto bilo bi vatre,samo da nije ovih ljudi oko njih pa da dečki stvarno pokažu tko je bolji
Haha kad Leov borac izgubi onda treba održati još jedan "izborni meč", da eto nebi Sep iz četvrtoga slučajno možda pobijedio .

Sep je dosad tri puta uvjerljivo izgubio od Miškovića, među ostalim i u WSB-u pred međunarodnim sucima prema tome tu su stvari kristalno jasne (makar bi Leo da je izbornik usprkos svemu tome vjerovatno zvao svog Sepa na Olimpijadu ).
adriano670 is offline  
Old 23.03.2012., 17:04   #1442
Quote:
adriano670 kaže: Pogledaj post
Haha kad Leov borac izgubi onda treba održati još jedan "izborni meč", da eto nebi Sep iz četvrtoga slučajno možda pobijedio .

Sep je dosad tri puta uvjerljivo izgubio od Miškovića, među ostalim i u WSB-u pred međunarodnim sucima prema tome tu su stvari kristalno jasne (makar bi Leo da je izbornik usprkos svemu tome vjerovatno zvao svog Sepa na Olimpijadu ).
ma zaboli me čiji je on borac,govorim to zato jer bi mogli pogledat dobar i kvalitetan meč, i ako si čitao moje postove onda si trebao vidjet da pišem da je Mišković u ovom trenutku bolji borac u to nema sumnje, a sta ti kazes kada pokradu Leovog borca kao Dujića u Puli da je to u redu i nikome nista, nema veze što na olimpijadu ide Vrgoč makar je Dujić za klasu bio bolji i na ovom prvenstvu kao i na svim njihovim borbama, možda da nije u klubu kojem je uopće nebi bilo dileme
Old 24.03.2012., 16:34   #1443
Quote:
ma zaboli me čiji je on borac,govorim to zato jer bi mogli pogledat dobar i kvalitetan meč, i ako si čitao moje postove onda si trebao vidjet da pišem da je Mišković u ovom trenutku bolji borac u to nema sumnje, a sta ti kazes kada pokradu Leovog borca kao Dujića u Puli da je to u redu i nikome nista, nema veze što na olimpijadu ide Vrgoč makar je Dujić za klasu bio bolji i na ovom prvenstvu kao i na svim njihovim borbama, možda da nije u klubu kojem je uopće nebi bilo dileme
Što se tiče mečeva Sepa i Miškovića, sigurno je da ćemo ih gledati i u budućnosti, ne vidim nijedan razlog zašto bi nakon što je Sep doživio 3 uvjerljiva poraza od Miškovića trebalo opet organizirati neki "kvalifikacijski" meč.

Što se Vrgoča - Dujića tiče, ovaj meč nisam gledao i ako imaš negdje link okači ga da možemo procjeniti.

Što se tiče njihovog prethodnog meča na prošlom PH taj meč sam gledao i tu ga je Vrgoč deklasirao i suci su ga strašno pokrali (što će ti reći svaki neutralni ljubitelj boksa; a po tvojim postovim pretpostavljam da si ti netko tko radi ili trenira u BK leonardo).

Ja se zalažem da idu najbolji borci, a po mojoj procjeni i mečevima koje sam gledao ovi koji sada idu su najbolji, sad druga stvar je da po meni objektivne šanse za Olimpijadu jedino imaju Mišković i Hrgović (i to čak prije Mišković nego Hrga). Volio bi da me još netko iznenadi.
adriano670 is offline  
Old 24.03.2012., 16:48   #1444
Quote:
Što se tiče mečeva Sepa i Miškovića, sigurno je da ćemo ih gledati i u budućnosti, ne vidim nijedan razlog zašto bi nakon što je Sep doživio 3 uvjerljiva poraza od Miškovića trebalo opet organizirati neki "kvalifikacijski" meč.

Što se Vrgoča - Dujića tiče, ovaj meč nisam gledao i ako imaš negdje link okači ga da možemo procjeniti.

Što se tiče njihovog prethodnog meča na prošlom PH taj meč sam gledao i tu ga je Vrgoč deklasirao i suci su ga strašno pokrali (što će ti reći svaki neutralni ljubitelj boksa; a po tvojim postovim pretpostavljam da si ti netko tko radi ili trenira u BK leonardo).

Ja se zalažem da idu najbolji borci, a po mojoj procjeni i mečevima koje sam gledao ovi koji sada idu su najbolji, sad druga stvar je da po meni objektivne šanse za Olimpijadu jedino imaju Mišković i Hrgović (i to čak prije Mišković nego Hrga). Volio bi da me još netko iznenadi.
Prvo ne treniram niti radim kod lea, a poslat cu ti meč na privatnu stranicu pa da vidis , a sto se tiče prošle godine to nisi u pravu,u biti nisi u pravu da ga je deklasirao, meč je bio li-la, poslije toga prvenstva odrzan je javni sparing di je Dujić deklasirao Vrgoča,bio sam tamo gledo sam,a sta kazes na to da su maloga Filipija pokrali u polufinalu protiv Čalić?
Old 24.03.2012., 16:53   #1445
Question

po meni nepotrebno se napada i blati Leonarda Pijetraja, ako malo pogledate prošlih godina a i ove proglašen je naj klubom,njegovi borci dominiraju,zar je moguće da taj čovijek otvori vrata wsb tolikim borcima koji nisu njegovi i opet ne valja,
Old 24.03.2012., 17:22   #1446
po meni jedini ozbiljni kandidat za Olimpijadu je HRGA...
Mečevi SEP - MISKOVIĆ ? (Misković je jednostavno
bolji borac i tu je gotova priča)...
DUJIĆ ili VRGOČ ?
po meni VRGOČ,(pricao sam sa dvojicom frendova
sta su gledali cijeli meč,a isto su aktivno boksali
devedesetih godina,te se razumiju u boks.)
Znači VRGOČ.
Čalić zasluzeni prvak.
BORNA,HRGA,PRTENJAČA zasluzeno svi.
to je to.
"mali" FRANKO od LEA,čudo,odličan boksač.
Old 24.03.2012., 17:43   #1447
po čemu je to Čalić zasluženi prvak, mali Filipi ga je prebio u polufinalu,Borni svaka čast volio bih da ode na olimpijadu, a Dujić-Vrgoč taj meč sam pogledao jedno 30 puta i vjeruj mi Dujić je za klasu bolji,Vrgoč baca udarce ali to je sve na rukavicama,nista ne pogađa,to je bila čista krađa
Old 24.03.2012., 18:00   #1448
a čuj,ako su 2 boksača tu negdje,pobijeduje onaj koji je aktivniji,pa makar bacao udarce i po rukavicama,kako kazes...
nisam gledao taj meč(Vrgoč-Dujić),ali sam čuo da je
ispravna odluka sudaca...
Borna? potpisujem...
Čalić? jedno desetak ljudi mi je reklo da je prvak koji
opravdava tu titulu,a nisu iz njegovog kluba,čak su trojica frendovi od Vugdelije
mislim,svatko ima svoje misljenje,ali mislim da su te "krade "sa ovog prvenstva malo "prenapuhane"
pozz.
Old 24.03.2012., 20:12   #1449
Quote:
be real kaže: Pogledaj post
a čuj,ako su 2 boksača tu negdje,pobijeduje onaj koji je aktivniji,pa makar bacao udarce i po rukavicama,kako kazes...
nisam gledao taj meč(Vrgoč-Dujić),ali sam čuo da je
ispravna odluka sudaca...
Borna? potpisujem...
Čalić? jedno desetak ljudi mi je reklo da je prvak koji
opravdava tu titulu,a nisu iz njegovog kluba,čak su trojica frendovi od Vugdelije
mislim,svatko ima svoje misljenje,ali mislim da su te "krade "sa ovog prvenstva malo "prenapuhane"
pozz.
ma ne govorim sada o finalu sa Vugdelijom, u polufinalu sa Filipijem iz Zadra je sporan meč, u biti nije uopće sporan Čalić je to sigurno izgubio,a malo da te podsjetim da mi pričamo o amaterskom boksu gdje se boduju čisti udarci,po tome sto ti pričaš onda je i Sep trebao pobjediti Miškovića,cijelo vrijeme je nesto bacao a nije pogađao,Mišković je u tom meču bio pametniji kao i Dujić protiv Vrgoča, čekali su takve promašaje i to kažnjavali, samo što se jednom to priznalo a drugom ne, žao mi je mladih boraca ne njihovih trenera ili klubova,nije Čalić ili Vrgoč kriv što se desilo, njihovi protivnici su na kraju se pozdravili sa njima,ali ovo okolo što se događa to mi se gadi,tako na stranici od HBS-a piše da je Tomasović par puta ozbiljno uzdrmao Hrgovića, što nema apsolutno veze sa istinom, i kako to da je Čalić naj. bokač a ne Hrgović koji je na ovom prvenstvu imao borbu sa prekidom i dvije u kojima je apsolutno dominirao, to su krađe o kojima ti ja pričam,ali to najmanje ima veze sa boksom,mogao bih sada i o sucima ali nemam više živaca
Old 24.03.2012., 21:09   #1450
[QUOTE=mrbadboyzg;38639358Mišković je u tom meču bio pametniji kao i Dujić protiv Vrgoča, čekali su takve promašaje i to kažnjavali, samo što se jednom to priznalo a drugom ne, žao mi je mladih boraca ne njihovih trenera ili klubova,nije Čalić ili Vrgoč kriv što se desilo, njihovi protivnici su na kraju se pozdravili sa njima,ali ovo okolo što se događa to mi se gadi,tako na stranici od HBS-a piše da je Tomasović par puta ozbiljno uzdrmao Hrgovića, što nema apsolutno veze sa istinom, i kako to da je Čalić naj. bokač a ne Hrgović koji je na ovom prvenstvu imao borbu sa prekidom i dvije u kojima je apsolutno dominirao, to su krađe o kojima ti ja pričam,ali to najmanje ima veze sa boksom,mogao bih sada i o sucima ali nemam više živaca[/QUOTE]

točno tako,nisu boksači krivi sta se dogada u nasem amaterskom boksu,boksači su samo marionete,nazalost.
Hrga je najbolji boksač na turniru po meni,a ne Čalić...
SEP je bacao vise,da,ali je to Misković kaznjavao u kontrama,vise je zadavao udaraca,ja sam pricao kada su boksaci izjednaceni,onda se gleda tko je vise "bacao",ali SEP je bio losiji i badava mu je bilo to sto
je vise bacao udaraca,kad ih je vise primio...
Suci zasigurno nisu sveci,krada je uvijek bilo i biti će,sjeti se samo kada se Peru Tadića i njegove boksace konstanstno krali po turnirima.
Ne navijam za nikoga,navijam za BOKS
Old 24.03.2012., 22:00   #1451
Quote:
Prvo ne treniram niti radim kod lea, a poslat cu ti meč na privatnu stranicu pa da vidis , a sto se tiče prošle godine to nisi u pravu,u biti nisi u pravu da ga je deklasirao, meč je bio li-la, poslije toga prvenstva odrzan je javni sparing di je Dujić deklasirao Vrgoča,bio sam tamo gledo sam,a sta kazes na to da su maloga Filipija pokrali u polufinalu protiv Čalić?

Opet ti kažem, ovo prvenstvo nisam gledao tako da ne mogu komentirati nešto što nisam vidio (a ne želim ovdje iznositi informacije na mišljenju prijatelja i poznanika)!

ali što se prošlog prvenstva tiče, to sam gledao i tu nema ni najmanje dvojbe - Vrgoč je bio osjetno bolji od Dujića i zaslužio je tada pobjedu! I to će ti reći svatko tko se imalo kuži u boks i tko nema nikakvih interesa...

Mene isto boli briga tko je čiji borac - želim da Hrvatsku predstavljaju najbolji borci koji to svojim borbama zasluže. A ne kao kad je Leo bio izbornik pa recimo svoga Sepa pretpostavi Miškoviću iako ga je ovaj prije toga apsolutno deklasirao i na PH i u sparingu!
adriano670 is offline  
Old 24.03.2012., 22:41   #1452
Quote:
Opet ti kažem, ovo prvenstvo nisam gledao tako da ne mogu komentirati nešto što nisam vidio (a ne želim ovdje iznositi informacije na mišljenju prijatelja i poznanika)!

ali što se prošlog prvenstva tiče, to sam gledao i tu nema ni najmanje dvojbe - Vrgoč je bio osjetno bolji od Dujića i zaslužio je tada pobjedu! I to će ti reći svatko tko se imalo kuži u boks i tko nema nikakvih interesa...

Mene isto boli briga tko je čiji borac - želim da Hrvatsku predstavljaju najbolji borci koji to svojim borbama zasluže. A ne kao kad je Leo bio izbornik pa recimo svoga Sepa pretpostavi Miškoviću iako ga je ovaj prije toga apsolutno deklasirao i na PH i u sparingu!
ok ajd bio je bolji na proslom PH, al na ovom forumu se toliko priča o leu i sere po njemu a on je prosle godine Vrgoča vodio na europsko makar nije bio prvak, otvorio je vrata wsb-a Vrgoču, Čaliću i MIškoviću, kada je toliko nepošten zašto to sve radi, njegov boksač je bio prvak prošle godine i nije otišao na europsko, neki kažu da je to kompezacija zato što Miškovića nije vodio al opet Sep osvoji broncu, taj il je lud ko noć ili zna znanje pa procijeni trenutnu formu boksača
Old 25.03.2012., 13:03   #1453
Judah tukao,Zaveck tukao,Adamek tukao...
pripreme za veće mečeve...
Morales izgubio titulu na bodove(trebao bi se povući,
problemi sa kilazom,dozivio nokdaun,37-ma godina...).
P.S. da se vratim na nas boks...
Svaka čast Leu,otvorio je vrata WSB nasim (Čalić,
Bojan,odnosno onima koji nisu njegovi,ali ipak su u formi),
znaci dobro je procijenio.
Sada je SIVOLIJA gazda.
Old 25.03.2012., 22:25   #1454
Katastrofalna odluka na Molina- Kirkland. To još nisam vidio.
Old 25.03.2012., 22:31   #1455
Sep je inferiorniji boksač od Miškovića, jednostavno nema tehniku niti motoriku za veće stvari. Mislim da je došao do svog limita. Jako je predvidljiv i to mu je najveća mana. Šteta. Ali eto, guraju ga pa će doći negdje valjda.
Hicks123 is offline  
Old 26.03.2012., 16:34   #1456
Quote:
Hicks123 kaže: Pogledaj post
Sep je inferiorniji boksač od Miškovića, jednostavno nema tehniku niti motoriku za veće stvari. Mislim da je došao do svog limita. Jako je predvidljiv i to mu je najveća mana. Šteta. Ali eto, guraju ga pa će doći negdje valjda.
da,ima boksača koji jednostavno dostignu limit i to je to,
nikako da napreduju,stagniraju.
badava sve i jebački,stručni treninzi i sve sto ide uz to.
limit i gotovo.
WSB i SEP ? sretno mu...!
WBS JURIĆ,ĐURIĆ ????
Old 27.03.2012., 16:42   #1457
Naš proslavljeni boksač STJEPAN BOŽIĆ,bivsi svjetski prvak (WBF smiddle),
nakon 2 lagana uzastopna poraza,napokon pobijedio.
Nokautirao je boksača sa 11 poraza,Crnogorca Nikolića
usred Nikšića...
Bravo Stjepane.
Old 02.04.2012., 09:52   #1458
potvrđeni putnici za kvalifikacije u Tursku, na izbornom sparingu ništa novo,prvaci države idu na kvalifikacije jedino Ahmeti koji nije prvak ide, izgleda da će Čalić imati najteži posao jer je samo jedno mjesto slobodno u toj kategoriji za Europu, puno sreće svima
Old 02.04.2012., 16:24   #1459
sretno svima,dečki !!!
Old 03.04.2012., 12:31   #1460
Quote:
be real kaže: Pogledaj post
Naš proslavljeni boksač STJEPAN BOŽIĆ,bivsi svjetski prvak (WBF smiddle),
nakon 2 lagana uzastopna poraza,napokon pobijedio.
Nokautirao je boksača sa 11 poraza,Crnogorca Nikolića
usred Nikšića...
Bravo Stjepane.
Nemre on nokautirat ni sam sebe s tim svojim pilećim udarcima, sigurno je opet neka namještaljka.
crazedlunatic is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:58.