Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.01.2012., 01:39   #121
Quote:
The Perkins kaže: Pogledaj post
Upravo sam se na VERN-ovoj stranici prijavila za prvi rok prijemnih za novinarstvo...
Kak izgleda taj intervju? Kaj te pitaju? Jel ti postavljaju pitanja o tebi općenito ili nešto sasvim deseto?
Strah me je!
Nije ništa strašno ne brini. Uostalom, kako novinarstvo biraš za buduće zvanje moraš se riješiti straha i panike uzrokovanih javnm nastupima.

Prijemni te pitaju nešto o tebi, osvrt mali na srendju, uglavnom banalna pitanja iz kojih prema tvom ponašanju tj verbalnom i neverbalnom govoru te procjenjuju. Ali ne moraš se brinuti da ćeš "pasti".

Samo opušteno i iskreno.

PS, da li su novinara sada u Importane Gallerie ili imaju neku svoju zgradu?
MijenjamSe is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.01.2012., 19:56   #122
u galeriji
maca_i_pol is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2012., 22:05   #123
Visoka novinarska škola je sada dio Verna. Ekipa na tom studiju je super. Ja kod njih studiram a prije sam na državnom. Nebo i zemlja. Mi sada idemo na praksu i biramo kuda želimo ići.
Ured Nica is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2012., 23:15   #124
Quote:
Ured Nica kaže: Pogledaj post
Visoka novinarska škola je sada dio Verna. Ekipa na tom studiju je super. Ja kod njih studiram a prije sam na državnom. Nebo i zemlja. Mi sada idemo na praksu i biramo kuda želimo ići.
Napokon se netko javio!
Jel istina da više nema pismenih nego isključivo usmenih? Tak sam nekaj načula...
Old 19.05.2012., 03:05   #125
Ekipa, pozdrav!

Planiram ići na prijamni pa bi mi dobro došla informacija više - otkud ste se pripremali (koja literatura), kako izgledaju ti eseji (ako može naslov za primjer) te na što posebno moram obratiti pažnju.

Hvala!
licha is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:51.