Euro 2012 Poljska/Ukrajina Europsko nogometno prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini |
09.06.2012., 00:45
|
|
drlin prika
Registracija: Mar 2008.
|
|
|
09.06.2012., 00:47
|
|
Majstor iluzije i opsjene
Registracija: Nov 2005.
|
Ni kad je kod nas bilo SP u rukometu priča nije bila drukčija.
Karte su tada dobili ,naglašavam,dobili,trubači i wannabes navijači.
Poljaka je puno više od nas,samim tim i više "zaslužnih" koji učas ispune jedan pišljivi nogometni stadion.
|
|
|
09.06.2012., 01:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Pa duga prica. Nogometni savez i vlada hoce navijace sa kubasicama i kapama evo nova "vrsta" navijaca bez baklje itd. Atakirali su skupine navijaca u medjima vec od nekoliko godine il 2 prije eura 2012. provocirali itd. Za one milijarde izgradili samo 50% onog sto su planirali, morali su imati "drzavnog neprijatelja" u medjima da glup narod ne obraca pozornost prema pravim lopovima u vladi. Cjelo vrijeme propaganda da Euro 2012 je veliki uspjeh i prilika za Poljsku itd. jos dobicemo batine od Rusa, Ceha i gotovo, kraj maste. Pretvorit cemo stadione u prodavaonice  i sretni bili.
Sada na tribini gore je nego na nekim selima u 2 ligi  jel niste culi da Grci kojih bilo ok 2 tisuce il 5 bili su bolji? Oni novi navijaci od kubasice nista ne razumiju o cemu se radi. Naprimjer Poljaci koji navijaju u gostima uvijek pjevaju "Igramo kod sebe" sta znaci da puno nas ima i bolje navijamo od domacih, a oni od kubasice pjevaju doma sta nema smisla jel normalno da igramo kod sebe. Par puta su zapjevali "Poljska, Poljska" cijelo vrijeme su sjedili, zapjevali na kraju himnu i evo navijanja. Njihovo navijanje je sranje. Nema fanatizma na tribini vise. Prave navijacke skupine bojkotiraju zbog nepravde i represija.
A na ulici batine dobivaju samo oni sta su zaboravili da su ipak u Poljskoj.
|
|
|
09.06.2012., 01:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Žale se na represiju uoči EP,na hapšenja i na visoke kaucije.
Isto tako se žale da bi u slučaju da neko upali baklju taj odmah bio proganjan kao terorista kao i što ne mogu da kače zastave na ogradama na kojima će biti reklame sponzora,a danas sam video dosta poljskih zastava na gornjoj ogradi,ali nebitno...pa EURO ili SP pa i Liga Šampiona donekle nisu obična takmičenja i tu se već godinama primenjuju nekakvi standardi koji su strožiji nego u nacionalnim ligama mnogih zemalja,a represija se vrši da bi se izbegle ovakve stvari:Lođ: Huligani napali Engleze i Ruse http://www.b92.net/sport/euro2012/ve...&nav_id=616972
Znači OK je tuča,ali samo sa onim ljudima koji su tu iz tog razloga,a nikako napadati turiste,simpatizere itd.tome treba stati na kraj.
Zadnje uređivanje codeine : 09.06.2012. at 01:13.
|
|
|
09.06.2012., 01:11
|
|
Patrick Bateman
Registracija: Jan 2009.
|
Mislim da je Poljska danas premalo koristila svoju premoc te desne strane, s druge strane tu su imali Samarasa koji i nije predobar u tim defanzivnim vracanjima i Holebasa koji voli stajati visoko. To se trebalo i moglo bolje iskoristiti.
|
09.06.2012., 01:14
|
|
TOP 1 lurker
Registracija: Apr 2006.
|
šteta danas za tekmu. 
prvo poluvrijeme nisam gledao, ali drugo je bilo koma (barem što se poljske strane tiče). izbornik koji ne napravi niti jednu (osim one prisilne) izmjenu ne zaslužuje uopće komentar, obrana totalno konfuzna, u napadu, osim onih par proboja preko krila, ništa... očekivao sam više, iako po komentarima prvo je poluvrijeme izgledalo puno bolje. Poljaci definitivno imaju šansu proći dalje, nadam se da će ju i iskoristiti. 
|
|
|
09.06.2012., 01:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
jasno sve oko modernog nogometa i sve što ide uz njega (represija, kobasičari, klobučari, sponzori i sl), ali mi nema smisla da se napadaju turisti iz drugih zemalja koji su došli. ako vaše ultra skupine imaju želju odmjeriti snage sa rusima, englezima, hrvatima ili nekim drugim ultra skupinama koje briju isti film i prate svoje reprezentacije, onda se to drukčije rješava a ne napadat turiste, pogotovo ako ne provociraju
|
|
|
09.06.2012., 01:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Ovo u Lodzu je medijska informacija. Ne znam tocno zasto su dobili batine sumnjam da samo zbog toga da pricali englezki ili ruski  al saznat cu.
|
|
|
09.06.2012., 02:06
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
Résumé dana:
1) Poljaci su imali sve, domaći teren, vodstvo, dobru igru u 1. polčasu, drugo poluvrijeme neobjašnjivi pad, jedva se spasili poraza...oba gola golmanske greške
2) Rusi nabili limitirane Čehe, koji spadaju među najslabije momčadi ovog Eura, da je Keržakov (hvala B52) bio precizniji, rezultat je lako mogao biti i teniski 
Zadnje uređivanje sesve : 09.06.2012. at 02:41.
|
|
|
09.06.2012., 02:09
|
|
Patrick Bateman
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
sesvečan kaže:
Résumé dana:
1) Poljaci su imali sve, domaći teren, vodstvo, dobru igru u 1. polčasu, drugo poluvrijeme neobjašnjivi pad, jedva se spasili poraza...oba gola golmanske greške 
|
u cijeloj toj priči si zaboravio grke. i oni se ponesto pitaju , posebno svojom taktikom u drugom poluvremenu, nesto defanzivnijim Samarasom koji je zatvorio Piščeka i odlicnim Salpingidisom koji je razjebao iovako losu obranu domacina.
Smuda je ispao zesci mulac pored Santosa, pari mi
|
09.06.2012., 02:24
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
naravno, oni su znalački iskoristili taj pad u 2. pol., da su Poljaci nastavili onako igrati i dalje, teško bi Grci nešto postigli s 10-oricom  valjda ih je onaj rani gol Salpingidisa presjekao i tad su jednostavno stali
Salpingidis ubio danas, po meni igrač dana (uopće), bio je glavni akter u tri stopostotne šanse - zabio gol, izborio penal i zabio ono kad je ofsajd bio
taj Smuda je taktički na razini Ante Čačića, moglo se to i bolje izhendlati
|
|
|
09.06.2012., 02:34
|
|
bijela psina
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
sesvečan kaže:
2) Rusi nabili limitirane Čehe, koji spadaju među najslabije momčadi ovog Eura, da je Širokov bio precizniji, rezultat je lako mogao biti i teniski 
|
Keržakov
|
|
|
09.06.2012., 03:32
|
|
One season wonder
Registracija: Apr 2004.
|
Odlični Rusi i malo uspavani Poljaci. Trener Poljske nije imao odgovor na poteze kolege koji je ipak ovo izdominirao. Čista trenerska pobjeda.
P.S. Sczesny nabijem te
P.P.S. Pizcsek  Kakav centaršut iz trka.
Inače nostradamusovski prognozirao Dzagoeva 
|
09.06.2012., 07:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Nešto ovako sam očekivao za otvaranje domaćini hrabro otvorili i nije se odmah vidio strah od ovakve utakmice, ali poslije kad su gol primili to nije na ništa sličilo i mogu presretni biti s bodom. Rusi strašni mali Džagove uništava definitivno kandidat broj 1 u ovoj skupini šteta šta idu dalje na najjaču skupinu, ali i tamo je svašta moguće.
|
|
|
09.06.2012., 10:16
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
Sad treba Ruse diskvalificirat 
|
|
|
09.06.2012., 10:42
|
|
Moderator
Registracija: Jul 2009.
|
I napisao sam u uvodnim postovima da poljskom treneru ne vjerujem, nije sposoban za nešto više. Kakav Smuda, kakvi bakrači, frajer deset godina ne radi pa preuzme repku u ovakvoj situaciji... ekipa je u totalnom nokdaunu, a frajer ni ne pokušava uzdrmati ih.
Nisam ulovio, pa ako netko je, kakav je bio zaključak master dvojca koji je cijelu tekmu srao po reprezentaciji koja je našu rastavila na faktore?
|
|
|
09.06.2012., 11:09
|
|
je jednostavan čovjek
Registracija: Aug 2007.
|
Ove grke nemožeš ne volit time mi još više nisu jasni oni koji ih toliko mrze da čak podržavaju i uživaju u greškama sudaca na njihov račun poput onog nepostojećeg crvenog jučer.
Znam da svi imamo svoj ukus i da grci ne igraju oku ugodan nogomet ali to je taj neki njihov stil koji njeguju valjda već 40 godina.
Mislim da je svima jasno da su grci limitirana ekipa i da im ne preostaje ništa drugo nego igrati totalnu defenzivu ako žele ostvariti bilo kakav rezultat jer da se otvore završili bi ko jučer češka protiv rusa  kladim se da su češki navijači ponosni na svoje dečke jer ne daj bože da su igrali ko grci i izvukli kojim slučajem bod nacija bi ih se sigurno isti čas odrekla.
Što se tiče grka meni je jednostavno divan taj njihov fanatizam u igri mislim ljudi svaku utakmicu izvlače iz sebe apsolutni maksimum i onda kad misliš da ne mogu više te da će najebati oni dodaju gas i izvuču još.
Jednostavno ljudi su prava momčad koja grize,udara,simulira,provocira,prigovara ( to rade svi čak i "hrabri" irci vjerovali ili ne ) ali se bori svim srcem i pokazuju ogromna muda.
Ti grci poslije svake utakmice mogu izaći sa terena podignute glave bez obzira na rezultat i pogledat svojim navijačima u oči jer znaju da su dali sve od sebe bez obzira na svoje limite,a to ne može puno igrača iz puno momčadi na svijetu.
Iskreno da naše pičke igraju s toliko srca ko grci bili bi prvaci svemira i šire,a ne se jebavali kroz dodatne kvalifikacije da dođu na euro.
|
|
|
09.06.2012., 11:25
|
|
Gooner
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
chelsea_fan kaže:
Szcezsny još jednom pokazao da se ekipa na njega ne može nikada u potpunosti osloniti, kako tokom prvenstva tako i sada, na euru 
|
A Cech se zaista iskazao jucer.Nije bio rupa,nego krater 
|
09.06.2012., 11:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Poljska obrana napravila par gresaka nije Szczesny kriv za ono sta se dogodilo, mislim da napravio je to namjerno. Dobro da nije bilo losije.
pogledajte jos jednom: http://www.youtube.com/watch?v=-7-Rewr7GR8
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:49.
|
|
|
|