Quote:
Zglancani kaže:
Quote:
Nije njih snašla nikakva situacija, već su se sami doveli u takvu situaciju. Problem je što tamo nema nekog sustavnog rada, nema succession planninga(ne znam kak bi na hrv. to napisao). Jednostavno radi se stihijski i na neko pumpanje atmosfere. Pa nije slučajno da im je četvrtfinale domet unatrag dvadesetak godina. To je rezultat nepravilnog rada.
|
Da donose neke odluke koje im se vraćaju kao bumerang.No ovdje su ispratili momčad na natjecanje bez euforije kako to inače čine.
Quote:
Razumijem što hoćeš reći, ali tko je kriv za to ako nije savez? Kako to da se drugim ozbiljnim reprezentacijama takve stvari ne događaju. Krivica je isključivo njihova i nema smisla tražiti opravdanja.
|
Ne tražim niti krivca niti opravdanje.samo sam rekao da su promjenili trenera 2 mjeseca prije natjecanja u klubovima to može funkcionirat jer tamo je drugačiji način rada a ovdje je Roy imao koliko točno vremena da uigra momčad to su ogromne razlike.
Quote:
Otpali su i nama standardni igrači. Ozljede su sastavni dio sporta i na to je teško utjecati. Kao takve pojavljuju se u svim reprezentacijama, nisu samo Englezi ozljeđeni.
|
Jesu sastavni su dio sporta no jeli isto kad ti se ozljedi Modrić ili Kalinić?
Od 8 igrača koji su otpali prije Eura 4 bi sigurno bila u početnih 11.Od toga jedan je kreativac i mozak ekipe.
Quote:
Manje bitno. Nama je Eduardo bio najbolji igrač 2008, puno puno veći doprinos je imao nego Rooney kod Engleza pa smo igrali dobro. Talijanima je 2000 otpao Vieri koji je bio glavni trpator u repki, pa su došli do finala, takvih primjera ima na stotine, drugima ne smetaju. A to što je imao suspenziju nije palo s neba. Suspenziju je zaradio na terenu ako se ne varam
|
.
Da Shrek je sam kriv za pizdariju koju je složio,ali to je samo jedan u nizu detalja koji im se dogodio,osim toga u dvije tekem koje je odigrao u jednoj je bio dobar u drugoj loš.
Hvala
Quote:
Složiti ćemo se da su došli do penala pukom srećom. Talijani su bili znatno bolja reprezentacija i samo sreća je spasila Engleze od poraza u 90 minuta.
|
sreća je sastavni dio sporta zar ne?Talijani su bili jalovi u realizaciji
Quote:
To ne bih komentirao, Bilić je dobro odradio posao, ali nikako za čistu peticu. Pogotovo ne cijeli mandat u kojem se nismo plasirali na svjetsko
|
.
Kao što rekoh ispao je u skupini a ocijenio se čistom peticom
Quote:
Na stranu ozljede i kartoni, da li si ti zadovoljan igrom Engleske?
|
|
Rezultatom sam zadovoljan jer sam i prije Eura rekao ukoliko prođu skupinu da je dobro ostalo je sve bonus što naprave.
Defanzivno su igrali dobro,ofenzivno veliku većinu vremena loše.
Hart-među boljim vratarima turnira
Johnson svoju glavnu karakteristiku nije iskoristio prodor po boku veoma loša suradnja s Millnerom.defanzivno sam i prije prvenstva rekao da je očajan,zabio auto gol protiv Šveda.
Terry odradio gotovo bez gerške.Očekivao sam puno veći doprinos u prekidima.Malo zakazao u onom dijelu kada treba iznjet loptu prema napred.
Lescott za mene najpozitivnije iznnađenje uskočio u posljedni momenat i odigrao dobro.Imao dobru suradnju s Terryem.
Cole defanzivno dobar ofenzivno podbacio rijetko se priključivao napred
Millner najlošiji igrač momčadi po njegovoj strani dok je on bio u igri nije bilo ničeg konkretnog niti ubačaja niti prolaza momak je podbacio.
Parker puno pretrčao solidan bio u defanzivi ne onako kako sam ga navikao gledat u Tottenhamu u kreaciji igre dosta se skrivao tu je Barry puno bolji igrač od njega jer Barry u takvim trenutcima traži loptu.
Gerrard po meni najbolji igrač momčadi u defanzivi odličan prema napred konkretan,čak bi se usudio reći da je od veznjaka bio jedini raspoložen za igru.
Young puno pokušaja ali bez nekih konkretnih rezultata,Bolji od Millnera no za wingera takve klase možda malo i nedorečen ostao.
Wellbeck iako je stajao predaleko od ostatka momčadi dobro je znao iskontrolirat loptu često se nazio s dvojicom na leđima.Protiv Šveda donio pobjedu majstorskim potezom.Dosta često se vraćao u svoje polje po loptu možda čak i previše.
Carroll solidan no nije imao pravih lopti dobio je gotovo sve duele no na povratnoj lopti nije bio nitko od veznjaka da to oplemeni,malo neuigran s Welbeckom.
Rooney jednu utakmicu igrao odlično drugu loše.Protiv Ukraine bio fantastičan dok je protiv Talijana bio dobro markiran te se nije baš puno naigrao.
Walcott čovijek preokret unosio živost kada bi ušao iako je protiv Talijana bio dosta neprimjetan,u ostalim utakmicama je bio odličan šteta što on nije bio starter umjesto Millnera.
Chamberlain mladić kojeg je malo uzeo pritisak prvo veliko natjecanje ono šta je odigrao ako bi morao reć ocjenu sveukupnog dojma onda bi rekao neka klimava trojka.
Eto nadam se da si zadovoljan