Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje

Zdravlje Najvažnija stvar na svijetu
Podforumi: Žensko zdravlje, Stomatologija i oralna higijena

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.06.2012., 16:00   #2661
Quote:
hsfi kaže: Pogledaj post
Ortoped - dr Bojanić.
Fizijatar - dr Žugaj (ima ekipu fizioterapeuta).
hvala, ali koliko ja znam niti jedan od njih nije privatnik. Ako se ne varam oba su na Salati. Meni bas treba privatnik jer ne mogu cekat.
sweet dancer is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2012., 20:38   #2662
Quote:
sweet dancer kaže: Pogledaj post
hvala, ali koliko ja znam niti jedan od njih nije privatnik. Ako se ne varam oba su na Salati. Meni bas treba privatnik jer ne mogu cekat.
Dr Bojanić radi na Salati i privatno.
Dr Žugaj je privatnik (treba samo malo proguglati).
Old 21.06.2012., 16:16   #2663
Idem na odmor negdje oko tjedan dana u Istru, zanima me jeli netko zna nekog stomatologa koji radi u tom periodu(8.mj) i da koristi modernu tehnologiju(ozon, laser..) Hvala.
Old 21.06.2012., 18:23   #2664
zna li netko kojeg dobrog oftalmologa u Splitu...bila bi jako zahvalna
Old 21.06.2012., 21:37   #2665
Quote:
hsfi kaže: Pogledaj post
Dr Bojanić radi na Salati i privatno.
Dr Žugaj je privatnik (treba samo malo proguglati).
hvala jos jednom, progooglala sam i jednog i drugog.
sweet dancer is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 12:39   #2666
Treba mi informacija jel netko bio kod dr Višnje Škerk u bolnici Fran Mihaljević, zavod za urogenitalne infekcije? Iskustvo?
Esthelle is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 14:18   #2667
najbolji doktori u zadru

ovako, nedavno sam doselila u zadar pa trebam pomoc koju doktoricu odabrati za opcu medicinu, koja je najbolja, zatim za ginekologinju sam cula da je dr. milka hoti najbolja, pa sam se odlucila za nju a sto se stomatologa tice trebam znaci opet neku gospodju koja radi preko hzzo-a jer nemam financija za privatnike, a trebala bi mi neka ko sto je veselinovic mirela u osijeku... divna, njezna i ima savrsene i moderne aparate da nema sanse da te kod nje zub boli cak i da je ne znam kako upaljen- e takvu zubaricu trazim.... pa vas molim za savjet. hvala. pozdrav
tanjas81 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 21:20   #2668
Quote:
tanjas81 kaže: Pogledaj post
ovako, nedavno sam doselila u zadar pa trebam pomoc koju doktoricu odabrati za opcu medicinu, koja je najbolja, zatim za ginekologinju sam cula da je dr. milka hoti najbolja, pa sam se odlucila za nju a sto se stomatologa tice trebam znaci opet neku gospodju koja radi preko hzzo-a jer nemam financija za privatnike, a trebala bi mi neka ko sto je veselinovic mirela u osijeku... divna, njezna i ima savrsene i moderne aparate da nema sanse da te kod nje zub boli cak i da je ne znam kako upaljen- e takvu zubaricu trazim.... pa vas molim za savjet. hvala. pozdrav
ja sam živila 7 godina u Zd i nikad nisam našla dobrog doktora i uvik sam se raspitivala kod lokalaca da mi nekoga preporuče i nikad ni jedan konkretan odgovor nisam dobila opća medicina: bila sam kod dr. mladen antišin...ugl.tamo nemoj ić!
..al sam čula za jednu doktoricu da je dobra (ne sjećam joj se imena), ima ordinaciju na Voštarnici, tamo ispod Kauflanda...točnije pored splitske banke na vošti...probaj se tamo raspitat. za ginekologa ne znam, išla sam privatno kod dr. vlatkovića doli kod orgulja. odličan doktor! a za zube sam se vraćala kući popravljat jer sam jednom dopala u krive ruke..ne otvaram usta više nikome
Old 27.06.2012., 11:16   #2669
Quote:
Teeja kaže: Pogledaj post
Molit ću vas preporuku za kvalitetnog dermatologa u Splitu koji ili nije skup ili pokriva hzzo.
Dr. Pezelj u bolnici Križine!
Ugodan, fin, stručan!
Old 28.06.2012., 16:54   #2670
Quote:
Esthelle kaže: Pogledaj post
Treba mi informacija jel netko bio kod dr Višnje Škerk u bolnici Fran Mihaljević, zavod za urogenitalne infekcije? Iskustvo?
profesorica Škerk je odlična. Tamo sam bio na specijalističkom stažu. Specijalizirao sam obiteljsku medicinu i okviru specijalizacioje sam bio 14 dana kod nje na odjelu. Odličan stručnjak. Normalna je. Nije napuhana kao mnogi moji kolege.
Old 28.06.2012., 23:16   #2671
Da li netko zna dobru ginekologicu (znači - žensku osobu) na području Čakovca a da radi na knjižicu i da još ima mjesta kod nje za nove pacijente? Hvala.
snježana0301 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2012., 11:45   #2672
Doktor opće prakse - Centar

Molim vas za preporuku za doktora opće prakse koji radi preko HZZO u DZ u Laginjinoj ili u blizini.
Hvala unaprijed
ela38 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2012., 14:27   #2673
netko zna dobrog lijecnika opce prakse u rijeci?????????
ellyon is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2012., 08:51   #2674
Seka mi dolazi ovu godinu studirati u Split pa mi trebaju dvije informacije :
a) dobar oftalmolog ,po mogućnosti za kontaktne leće
b) dobar ginekolog,a da nije privatnik

i da,malo sam zahtjevna
hvala svima :*
Old 11.07.2012., 12:03   #2675
dr opće prakse- malešnica, špansko

molila bi preporuku za dr opće prakse na području španskog i malešnice

zvala sam hzzo i navodno ima mjesta kod dr predović ljiljane, rodić josipe, stipković snježane i marije mažuranić

ako je netko njihov pacijent ili zna nekog drugog dobrog doktora na navedenom području molila bih da iznese svoja iskustva

naslušala sam se samih pohvala oko dr majić ali kod nje nema mjesta

za dr živković mi je rečeno da se niti u ludilu kod nje ne prebacujem

hvala
Old 11.07.2012., 15:12   #2676
trazim dobrog endokrinologa u splitu

imam 15 godina i sumnjam da imam problema
sa štitnjacom,mozete li mi preporucit dobrog endokrinologa,a da je u Splitu?
amywinehouse is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 17:45   #2677
endokrinolog i ginekolog dr.Anđelka jurić vitanović,zna li mi itko nesto reci o toj doktorici?Jer sam se narucila u nje.
amywinehouse is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 20:29   #2678
Quote:
amywinehouse kaže: Pogledaj post
endokrinolog i ginekolog dr.Anđelka jurić vitanović,zna li mi itko nesto reci o toj doktorici?Jer sam se narucila u nje.
Htjela sam ti poslati pp ali vidim da ne prolazi...ugl...moj savjet ti je da ideš što dalje od te žene...ukoliko si privatno,nema problema,draga je ljubazna i sve što ide s tim...no onog momenta kad se (kao ja) prebaciš kod nje preko hzzo-a,sve ode kvragu..pregled traje 2 min,jedva stigneš sve izrecitirati..Imala sam candidu,ona je tvrdila da nije ništa...privatnik naplatio 200 kn,pogledao i prepisao kremu...već tjednima imam bolove dolje,gospođa ustvrdi da je to od stalnog sexanja...privatnik da je pukla cista i još svašta nešto,da ne duljim post...a koliko vidim po forumima,neke cure insinuiraju da ne sterilizira instrumente pa su dobile infekcije - u to se ne petljam jer ne mogu biti sigurna,ali mi ju je dobrano zgadilo.
Ugl,dojam : ako platiš super,inače neprofesionalno,neljubazno i bezobrazno...

i ja tražim novog preko hzzo-a,samo da se zna

Zadnje uređivanje maaaleeenaaa : 11.07.2012. at 21:52.
maaaleeenaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 22:51   #2679
Quote:
maaaleeenaaa kaže: Pogledaj post
Htjela sam ti poslati pp ali vidim da ne prolazi...ugl...moj savjet ti je da ideš što dalje od te žene...ukoliko si privatno,nema problema,draga je ljubazna i sve što ide s tim...no onog momenta kad se (kao ja) prebaciš kod nje preko hzzo-a,sve ode kvragu..pregled traje 2 min,jedva stigneš sve izrecitirati..Imala sam candidu,ona je tvrdila da nije ništa...privatnik naplatio 200 kn,pogledao i prepisao kremu...već tjednima imam bolove dolje,gospođa ustvrdi da je to od stalnog sexanja...privatnik da je pukla cista i još svašta nešto,da ne duljim post...a koliko vidim po forumima,neke cure insinuiraju da ne sterilizira instrumente pa su dobile infekcije - u to se ne petljam jer ne mogu biti sigurna,ali mi ju je dobrano zgadilo.
Ugl,dojam : ako platiš super,inače neprofesionalno,neljubazno i bezobrazno...

i ja tražim novog preko hzzo-a,samo da se zna
ja idem privatno kod nje pa se nadam da ce bit ok...
amywinehouse is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2012., 22:12   #2680
Dermatolog

Trebao bih hitno dermatologa zbog sumnjivog madeza. Zna li tko nekog kod kojeg se moze dobiti termin isti ili sljedeci mjesec (tj. sto ranije)? Ovi u bolnicama narucuju za sljedecu godinu.
HelloShitty is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:48.