|
|
20.06.2012., 16:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Quote:
hsfi kaže:
Ortoped - dr Bojanić.
Fizijatar - dr Žugaj (ima ekipu fizioterapeuta).
|
hvala, ali koliko ja znam niti jedan od njih nije privatnik. Ako se ne varam oba su na Salati. Meni bas treba privatnik jer ne mogu cekat.
|
|
|
20.06.2012., 20:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
sweet dancer kaže:
hvala, ali koliko ja znam niti jedan od njih nije privatnik. Ako se ne varam oba su na Salati. Meni bas treba privatnik jer ne mogu cekat.
|
Dr Bojanić radi na Salati i privatno.
Dr Žugaj je privatnik (treba samo malo proguglati).
|
|
|
21.06.2012., 16:16
|
|
.ItCan'tRainAllTheTime.
Registracija: Jul 2008.
|
Idem na odmor negdje oko tjedan dana u Istru, zanima me jeli netko zna nekog stomatologa koji radi u tom periodu(8.mj) i da koristi modernu tehnologiju(ozon, laser..) Hvala.
|
21.06.2012., 18:23
|
|
bLuzerica
Registracija: Sep 2009.
|
zna li netko kojeg dobrog oftalmologa u Splitu...bila bi jako zahvalna 
|
21.06.2012., 21:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
hsfi kaže:
Dr Bojanić radi na Salati i privatno.
Dr Žugaj je privatnik (treba samo malo proguglati).
|
hvala jos jednom, progooglala sam i jednog i drugog. 
|
|
|
22.06.2012., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Treba mi informacija jel netko bio kod dr Višnje Škerk u bolnici Fran Mihaljević, zavod za urogenitalne infekcije? Iskustvo?
|
|
|
22.06.2012., 14:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
najbolji doktori u zadru
ovako, nedavno sam doselila u zadar pa trebam pomoc koju doktoricu odabrati za opcu medicinu, koja je najbolja, zatim za ginekologinju sam cula da je dr. milka hoti najbolja, pa sam se odlucila za nju a sto se stomatologa tice trebam znaci opet neku gospodju koja radi preko hzzo-a jer nemam financija za privatnike, a trebala bi mi neka ko sto je veselinovic mirela u osijeku... divna, njezna i ima savrsene i moderne aparate da nema sanse da te kod nje zub boli cak i da je ne znam kako upaljen- e takvu zubaricu trazim.... pa vas molim za savjet. hvala. pozdrav
|
|
|
22.06.2012., 21:20
|
|
bLuzerica
|
Quote:
tanjas81 kaže:
ovako, nedavno sam doselila u zadar pa trebam pomoc koju doktoricu odabrati za opcu medicinu, koja je najbolja, zatim za ginekologinju sam cula da je dr. milka hoti najbolja, pa sam se odlucila za nju a sto se stomatologa tice trebam znaci opet neku gospodju koja radi preko hzzo-a jer nemam financija za privatnike, a trebala bi mi neka ko sto je veselinovic mirela u osijeku... divna, njezna i ima savrsene i moderne aparate da nema sanse da te kod nje zub boli cak i da je ne znam kako upaljen- e takvu zubaricu trazim.... pa vas molim za savjet. hvala. pozdrav
|
ja sam živila 7 godina u Zd i nikad nisam našla dobrog doktora  i uvik sam se raspitivala kod lokalaca da mi nekoga preporuče i nikad ni jedan konkretan odgovor nisam dobila  opća medicina: bila sam kod dr. mladen antišin...ugl.tamo nemoj ić!
..al sam čula za jednu doktoricu da je dobra (ne sjećam joj se imena), ima ordinaciju na Voštarnici, tamo ispod Kauflanda...točnije pored splitske banke na vošti...probaj se tamo raspitat. za ginekologa ne znam, išla sam privatno kod dr. vlatkovića doli kod orgulja. odličan doktor! a za zube sam se vraćala kući popravljat jer sam jednom dopala u krive ruke..ne otvaram usta više nikome 
|
27.06.2012., 11:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Teeja kaže:
Molit ću vas preporuku za kvalitetnog dermatologa u Splitu koji ili nije skup ili pokriva hzzo.
|
Dr. Pezelj u bolnici Križine! 
Ugodan, fin, stručan!
|
28.06.2012., 16:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
Esthelle kaže:
Treba mi informacija jel netko bio kod dr Višnje Škerk u bolnici Fran Mihaljević, zavod za urogenitalne infekcije? Iskustvo?
|
profesorica Škerk je odlična. Tamo sam bio na specijalističkom stažu. Specijalizirao sam obiteljsku medicinu i okviru specijalizacioje sam bio 14 dana kod nje na odjelu. Odličan stručnjak. Normalna je. Nije napuhana kao mnogi moji kolege.
|
28.06.2012., 23:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Da li netko zna dobru ginekologicu (znači - žensku osobu) na području Čakovca a da radi na knjižicu i da još ima mjesta kod nje za nove pacijente? Hvala.
|
|
|
02.07.2012., 11:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Doktor opće prakse - Centar
Molim vas za preporuku za doktora opće prakse koji radi preko HZZO u DZ u Laginjinoj ili u blizini.
Hvala unaprijed
|
|
|
02.07.2012., 14:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
netko zna dobrog lijecnika opce prakse u rijeci?????????
|
|
|
05.07.2012., 08:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Seka mi dolazi ovu godinu studirati u Split pa mi trebaju dvije informacije :
a) dobar oftalmolog ,po mogućnosti za kontaktne leće
b) dobar ginekolog,a da nije privatnik
i da,malo sam zahtjevna 
hvala svima :*
|
11.07.2012., 12:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
dr opće prakse- malešnica, špansko
molila bi preporuku za dr opće prakse na području španskog i malešnice
zvala sam hzzo i navodno ima mjesta kod dr predović ljiljane, rodić josipe, stipković snježane i marije mažuranić
ako je netko njihov pacijent ili zna nekog drugog dobrog doktora na navedenom području molila bih da iznese svoja iskustva
naslušala sam se samih pohvala oko dr majić ali kod nje nema mjesta
za dr živković mi je rečeno da se niti u ludilu kod nje ne prebacujem
hvala
|
11.07.2012., 15:12
|
|
Registrirani korisnik
|
trazim dobrog endokrinologa u splitu
imam 15 godina i sumnjam da imam problema
sa štitnjacom,mozete li mi preporucit dobrog endokrinologa,a da je u Splitu?
|
|
|
11.07.2012., 17:45
|
|
Registrirani korisnik
|
endokrinolog i ginekolog dr.Anđelka jurić vitanović,zna li mi itko nesto reci o toj doktorici?Jer sam se narucila u nje.
|
|
|
11.07.2012., 20:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
amywinehouse kaže:
endokrinolog i ginekolog dr.Anđelka jurić vitanović,zna li mi itko nesto reci o toj doktorici?Jer sam se narucila u nje.
|
Htjela sam ti poslati pp ali vidim da ne prolazi...ugl...moj savjet ti je da ideš što dalje od te žene...ukoliko si privatno,nema problema,draga je ljubazna i sve što ide s tim...no onog momenta kad se (kao ja) prebaciš kod nje preko hzzo-a,sve ode kvragu..pregled traje 2 min,jedva stigneš sve izrecitirati..Imala sam candidu,ona je tvrdila da nije ništa...privatnik naplatio 200 kn,pogledao i prepisao kremu...već tjednima imam bolove dolje,gospođa ustvrdi da je to od stalnog sexanja...privatnik da je pukla cista i još svašta nešto,da ne duljim post...a koliko vidim po forumima,neke cure insinuiraju da ne sterilizira instrumente pa su dobile infekcije - u to se ne petljam jer ne mogu biti sigurna,ali mi ju je dobrano zgadilo.
Ugl,dojam : ako platiš super,inače neprofesionalno,neljubazno i bezobrazno...
i ja tražim novog preko hzzo-a,samo da se zna 
Zadnje uređivanje maaaleeenaaa : 11.07.2012. at 21:52.
|
|
|
11.07.2012., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
maaaleeenaaa kaže:
Htjela sam ti poslati pp ali vidim da ne prolazi...ugl...moj savjet ti je da ideš što dalje od te žene...ukoliko si privatno,nema problema,draga je ljubazna i sve što ide s tim...no onog momenta kad se (kao ja) prebaciš kod nje preko hzzo-a,sve ode kvragu..pregled traje 2 min,jedva stigneš sve izrecitirati..Imala sam candidu,ona je tvrdila da nije ništa...privatnik naplatio 200 kn,pogledao i prepisao kremu...već tjednima imam bolove dolje,gospođa ustvrdi da je to od stalnog sexanja...privatnik da je pukla cista i još svašta nešto,da ne duljim post...a koliko vidim po forumima,neke cure insinuiraju da ne sterilizira instrumente pa su dobile infekcije - u to se ne petljam jer ne mogu biti sigurna,ali mi ju je dobrano zgadilo.
Ugl,dojam : ako platiš super,inače neprofesionalno,neljubazno i bezobrazno...
i ja tražim novog preko hzzo-a,samo da se zna 
|
ja idem privatno kod nje pa se nadam da ce bit ok...
|
|
|
14.07.2012., 22:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Dermatolog
Trebao bih hitno dermatologa zbog sumnjivog madeza. Zna li tko nekog kod kojeg se moze dobiti termin isti ili sljedeci mjesec (tj. sto ranije)? Ovi u bolnicama narucuju za sljedecu godinu. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:48.
|
|
|
|