Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Hrana i zdravlje

Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.08.2008., 10:30   #1
Naj preparat za zglobove

Koji je najbolji preparat ( dodatak prehrani ) za zglobove? Pročitala sam neke članke na netu te se svagdje spominje glukozamin, kondroitin te hijaluron.
Inače sam primjetila da mi je hrskavica istrošena na pojedinim zglobovima posebice na desnom koljenu koje grozno škljoca svaki put kad čučnem..al baš svaki put, i baš se grozno čuje . Inače imam 26 godina.
Vidjela sam kojekakve proizvode sa glukozaminom od Enciana, Dietpharma, Twinlaba, Natural W., itd..te Hialuron direct od Dietpharma. ima raznoraznih kombinacija.. e sad da li uzeti sam glukozamin ili u kombinaciji s kondroitinom? da li uzeti sam Hialuron direct ili sve troje smješati u koktelčić? i koliko mg glukozamina?

oprostite na podužem postu i ako se ponavlja tema, ali stvarno trebam pomoć
Old 29.08.2008., 13:00   #2
Ja znam za preparat Joint Protex za koji kažu da je vrlo kvalitetan, možeš o njemu detačjne informacije pogledati na: Joint Protex
, ali što se tiće istrošenosti hrskavike moj savjet ti je Shark Aid iliti hrskavica morskog psa. Eto toliko od mene ako ti što pomogne biti će mi drago..
flert_007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.08.2008., 18:35   #3
i mene bi isto zanimalo, tj. jel neko zna stagod o ovim tabletama http://www.atlantic.hr/hr/vijesti/at...taka_prehrani/
ili da provan pa šta bude?
kamikaza206 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2008., 18:40   #4
Quote:
maritimeivy kaže: Pogledaj post
Koji je najbolji preparat ( dodatak prehrani ) za zglobove? Pročitala sam neke članke na netu te se svagdje spominje glukozamin, kondroitin te hijaluron.
Inače sam primjetila da mi je hrskavica istrošena na pojedinim zglobovima posebice na desnom koljenu koje grozno škljoca svaki put kad čučnem..al baš svaki put, i baš se grozno čuje . Inače imam 26 godina.
Vidjela sam kojekakve proizvode sa glukozaminom od Enciana, Dietpharma, Twinlaba, Natural W., itd..te Hialuron direct od Dietpharma. ima raznoraznih kombinacija.. e sad da li uzeti sam glukozamin ili u kombinaciji s kondroitinom? da li uzeti sam Hialuron direct ili sve troje smješati u koktelčić? i koliko mg glukozamina?

oprostite na podužem postu i ako se ponavlja tema, ali stvarno trebam pomoć
ja isto ima sličan problem, ali nemoj paničariti. to što ti pucaju zglobovi ne mora nužno značiti da ti je hrskavica istrošena, mođe se raditi o porimjeni statike zglobova uslijed nedovoljnog korištenja određene grupe mišića. Ako te je baš jako strah otiđi na rengen da se uvijeriš da nije ništa strašno.
Ono što sam ja dobila savjet od svog prijatelja, a on je doc, da jedem puno hladetine, može i od povrća. Hladetina je prirodi gradivni materijal za hrskavice.

Odnosno ne na rengen, nego još bolje na CT
KuiperBelt is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2011., 18:12   #5
refresh

jel probao netko neki od suplemenata na kraju?
Old 02.05.2011., 01:00   #6
iz iskustva puno ljudi mogu samo reć definitivno osteo bi flex
najbrže daje rezultate
Old 16.07.2012., 16:04   #7
da li je netko koristio LitoZin, dobio sam preporuku za njega, ali ne mogu ga pronaci u zagrebu po ljekarnama i ducanima za bodybuilding. http://zdravljeinfo.blogspot.com/201...-artritis.html

isto za jointsol http://www.jointsol.com/
nvn is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.07.2012., 00:24   #8
Quote:
KuiperBelt kaže: Pogledaj post
Odnosno ne na rengen, nego još bolje na CT
Ma da, sigurno, pa da li znaš kakvu dozu (nepotrebnog) zračenja popušiš na CT-u - i to za nešto što ti praktično svaki bolji ortoped utvrdi ultrazvukom
NafNaf is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:06.