07.08.2012., 17:35
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
sesvečan kaže:
samo nek bude pameti i smirenosti, onda dobivamo easily 
|
e jebiga 
|
|
|
07.08.2012., 17:36
|
|
Registracija: Jul 2011.
|
Ma neka im ovaj rezultat bude podstrek za daljnji razvoj ženskog rukometa u 'rvata  Nisam gledao tekmu, ali bih rekao da one naprosto nisu navikle igrati utakmice tolike važnosti, pa bi im ovo morala biti izvrsna škola
Neka se ženski rukomet nastavi razvijati i bit ćemo konkurentni uskoro 
|
|
|
07.08.2012., 17:37
|
|
Nema me
Registracija: Apr 2011.
|
kako mi je žao za cure.. al ona prebrza igra na početku i silna želja da se otpočetka odlijepe malo je bila pogubna.. izgorjele su u želji da pobjede, plus splet nespretnih okolnosti i tako je kako je
ništa, bravo na odlično odigranom turniru i borbi, vjerujem da su se ovim uspjele popularizirati i da će se sad konačno i na njihove tekme europskog prvenstva ići u velikom broju 
|
|
|
07.08.2012., 17:39
|
|
Professional facepalmer
Registracija: Oct 2008.
|
Šteta, šteta... Taman je falilo tih 4-5 golova Penezić
Svejedno, respect 
|
07.08.2012., 18:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
šeta. ali stvarno šteta. mrzim ta četvrtfinala, doslovno mrzim. što ti znači odlično odigrati u skupini kada odmah ispadneš u doigravanju. ima to veze i sa psihom, pogotovo kada su naše repke u pitanju. šteta još jednom.
|
|
|
07.08.2012., 18:28
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Očekivani rez. Naše vrijede maksimim za četvrtfinale.
Nikad nisu ni vidjele polufinala otkad postojimo kao država.
Sreća je da nisu završile u drugoj grupi gdje bi teško vidjele QF.
Dakle, nisu podbacile na ovim OI
|
|
|
07.08.2012., 18:46
|
|
greko/ gretchen
Registracija: Jul 2010.
|
e jbg, koja steta
Ali opet svaka cast, odlicno su odigrale cijeli turnir
|
|
07.08.2012., 19:08
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2010.
|
Previše grešaka. Ideš tapkati loptu o pod pa pogodiš sebe u tenisicu..
|
|
|
07.08.2012., 19:26
|
|
Štreber i špija
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
sedan kaže:
Previše grešaka. Ideš tapkati loptu o pod pa pogodiš sebe u tenisicu..
|
uvijek si znao sažeti bitno u jednu rečenicu 
|
07.08.2012., 21:18
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Nisan gleda, jebala ih utakmica u 2 ure, ali šteta radi ispadanja  Po viđenom do sada, iman osjeća da smo mogli dalje.
S druge strane ni četvrtfinale nije toliko loš rezultat, svakako se nisu obrukale 
|
|
|
07.08.2012., 21:21
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Ta Horvat je ženska verzija Kopljara.
Odigrat će jednu dobru tekmu te time kupiti kredit za sljedećih 15 utakmica..s tim da u tih 15 tekmi ništa napraviti neće,max 1 gol po tekmi.
I umjesto da se makne od igrača pri skoku...ne,ona se mora zaletiti u Španjolke.
|
07.08.2012., 21:24
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
Puno i previše grešaka, ali i takve su se nosile sa njima, ali nakon ozljede Penezićke počeo je raspad. Sve u svemu, četvrtfinale Olimpijade je i realan doseg naše ženske reprezentacije. 
|
|
|
07.08.2012., 22:03
|
|
professional liar
Registracija: Jan 2007.
|
Do ovih par ekipa koje su vrh ženskog rukometa nam fali samo desni vanjski, ne možeš igrati s dešnjakinjom na toj poziciji pola utakmice, a drugu polovicu s Horvat koja ipak nije klasa ni blizu Penezićke i Tatari. Šteta, ali za cijeli nastup na igrama 
|
|
07.08.2012., 23:24
|
|
Forum je moj život
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
Imran Zakhaev kaže:
Puno i previše grešaka, ali i takve su se nosile sa njima, ali nakon ozljede Penezićke počeo je raspad. Sve u svemu, četvrtfinale Olimpijade je i realan doseg naše ženske reprezentacije. 
|
a je realan, al je realan i crnogorkama pa eto njih u polufinalu. moglo se, moglo... prokleta šteta, eto 
|
|
|
07.08.2012., 23:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Očito, samo sam ja "vidio" par vezanih sumnjivih sudijskih odluka u korist Španije u trenucima kad se lomio rezultat.
Mislim da Crna Gora nije bez šansi protiv Španjolki.
|
|
|
08.08.2012., 01:32
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
Stradi kaže:
Očito, samo sam ja "vidio" par vezanih sumnjivih sudijskih odluka u korist Španije u trenucima kad se lomio rezultat.
|
nisi. bila je jedna situacija di su naše zabile gol i suđen je prijestup. odma nakon toga španjolke u kontri zabijaju s krila. također prijestup. nesuđen naravno. oba su bila minimalna, al eto. bilo je tih sitnica još, al to mi je posebno diglo živce. znači umisto -1, automatski ide -3. jebiga.
samo, curke su bile u grču, to se vidilo iz aviona. prepreviše tehničkih grešaka. + šta smo završnicu prvog dijela igrali bez tatari i zadnjih 20min bez najbolje igračice. srića pa je jelčić bila na visini, inače bi ovo bija pravi mali potop  zato mi je bzvz vadit se na suce iako se može ovako usput spomenit.
ne znam zašto je ovo tolika tragedija. pišete ko da je ovo zadnje veliko natjecanje na kojem će nastupit ikad. "velika prilika, ko zna kad će opet  " dogodine jebate  ne pratim ja to tolko, al koliko vidim, taj ženski rukomet je prilično izjednačen. da ne kažem da su te žene jednako sklone nerazumljivim greškama. vuk dlaku mijenja, spol nikada
samo ozdravi mi ti  
|
|
|
08.08.2012., 08:18
|
|
Protunarodna vlast
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
Stradi kaže:
|
Da; i moje je mišljenje da su Jacek i Hacek navlačili za Španjolke. I to poprilično.
|
|
|
08.08.2012., 10:11
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
Playlife_ kaže:
ne znam zašto je ovo tolika tragedija. pišete ko da je ovo zadnje veliko natjecanje na kojem će nastupit ikad. "velika prilika, ko zna kad će opet  " dogodine jebate  ne pratim ja to tolko, al koliko vidim, taj ženski rukomet je prilično izjednačen. da ne kažem da su te žene jednako sklone nerazumljivim greškama. vuk dlaku mijenja, spol nikada 
|
Nije tragedija,ali treba jako žaliti za ovom prilikom...jer pogledaj rezultate četvrtfinala...Crna Gora koju smo mi pobjedili je pobjedila Francusku,jednu od glavnih kandidata za zlato.
Mi smo po kvaliteti jako blizu najjačima,ako ne i u istom košu sa njima...i sve ovisi kako ti se potrefi dan.Možeš doći do finala ili ispasti kao mi jučer.
Pa gledao si jučer Španjolsku,mi smo imali jako puno problema,gola nismo uspjeli zabiti,obrana puca o šavovima,pa ipak na kraju samo +3 za protivnice.
Koliko god smo mi loše igrali,Španjolska je za igrala tek za nijansu bolje od nas.
I one su radile prekršaje u napadu i šugavo gubile loptu.
Treba sad jako raditi jer mislim da ćemo jako teško doći do ovakve prilike u Riu...stvarno sumnjam da će Norvežanke i Dankinje imati ovakvu ekipu i za 4 godine...dovest će oni to opet na vrh.
|
08.08.2012., 10:50
|
|
mučenik
Registracija: Apr 2005.
|
Quote:
Playlife_ kaže:
|
Zamiel Norris approves this
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:02.
|
|
|
|