Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.08.2012., 14:05   #221
Quote:
MEP kaže: Pogledaj post
Baš to... Al ništa novo, tipično hrvatski!

Čestitke momcima, prva je tu, bit će još koja
Što je najžalosnije ovo pljuvanje po srebru je kurac naspravm toga da će ovi jebeno dobri veslači dva mjeseca po završetku olimpijskih igara opet biti bačeni na marginu te će se nešto o njima i njihovim rezultatima moći saznati samo iz minute reportaže na dnevniku ili iz šest rečenica napisanih o njima u sn-u na zadnjoj stranici.
Naravno tako "ogroman" prostort u medijima će dobiti u slučaju da budu u top 3 nekog natjecanja inače dobivaju samo napomenu od mirne zidarić, a mi ćemo slušati o famoznim rezultatima dinama u ligi prvaka, sammiru kako se opija, afi karabatić itd
Old 03.08.2012., 14:09   #222
Quote:
Dr.Phil kaže: Pogledaj post
Što je najžalosnije ovo pljuvanje po srebru je kurac naspravm toga da će ovi jebeno dobri veslači dva mjeseca po završetku olimpijskih igara opet biti bačeni na marginu te će se nešto o njima i njihovim rezultatima moći saznati samo iz minute reportaže na dnevniku ili iz šest rečenica napisanih o njima u sn-u na zadnjoj stranici.
Naravno tako "ogroman" prostort u medijima će dobiti u slučaju da budu u top 3 nekog natjecanja inače dobivaju samo napomenu od mirne zidarić, a mi ćemo slušati o famoznim rezultatima dinama u ligi prvaka, sammiru kako se opija, afi karabatić itd
Pa nismo se zakurac okitili titilom najsportskije države na svitu
MEP is offline  
Old 03.08.2012., 14:10   #223
Quote:
Galijun1 kaže: Pogledaj post
Čitaj što pišem Nigdje nisam naveo da ćemo imati žetvu medalja. Ali sam isto tako rekao da ćemo biti konkurentniji ako malo samo više uloživo u sport. Dakle nigdje ne piše da ćemo postati olimpijska velesila, daleko od toga. No s obzirom da imamo jebeno more, da imamo prostora ulagati u vodene sportove više nego što sada radimo, smatram da je takvo nešto moguće. Isto vrijedi i za ostale sportove gdje smo tradicionalno jaki, ali i gdje možemo napredovati (atletika npr.).

Naravno da nisam u zabludi oko medalja na OI, samo hoću reći da taj talent možemo daleko bolje kapitalizirati.
Slažem se da je sramotno to kako se odnosimo prema vodenim sportovima s obzirom da smo mi mediteranska država.
Čovječe kakva sramota mađari plivačka velesila, a mi kurac 30 mjesto nam veliki rezultat, a opravdanja su još žešća mladi su, stignu itd.
Oćenito u hrvatskoj je sramotan odnos prema većini individualnih sportova, a i prema nekim momčadskima poput košarke, ragbija i odbojke kod nas se gleda rukomet, nogomet, vaterpolo itd iako je potonji u usporedbi sa recimo ragbijem i odbojkom marginalan u svjetskim okvirima.
Old 03.08.2012., 14:36   #224
Quote:
Uncle Jonny kaže: Pogledaj post
kapa do poda dečkima. odveslali su najbolje što su znali, ostavili dušu u čamcu i ova medalja im je nagrada. ostaje malo gorak okus u ustima jer znam da su kvalitetniji od švaba, al jebiga, to je sport. kao što su rekli, dovoljno je da vjetar malo okrene smjer i taktika je promašena.

nadam se da će ih ovo srebro još više motivirati da dođu u rio još spremniji i još jači

i još jednom vam se zahvaljujem na ovoj medalji, to je najmanje što mogu učiniti
kvaliteta je relativna stvar. ti isti Nijemci su doslovno isprašili konkurenciju, što dovodi do zaključka da su se oni uistinu studiozno spremali baš za ovu utrku. Nisu naši bili loši niti malo, već su ovi bili savršeni. I dobili sjajan melem na ranu s Bleda. Uglavnom, nemamo ih na čemu napadati.
Imran is offline  
Old 03.08.2012., 14:43   #225
Quote:
Imran Zakhaev kaže: Pogledaj post
kvaliteta je relativna stvar. ti isti Nijemci su doslovno isprašili konkurenciju, što dovodi do zaključka da su se oni uistinu studiozno spremali baš za ovu utrku. Nisu naši bili loši niti malo, već su ovi bili savršeni. I dobili sjajan melem na ranu s Bleda. Uglavnom, nemamo ih na čemu napadati.
meni je smiješno da trebaš uopće objašnjavati nekome da srebro nije razlog za napad
Serse is offline  
Old 03.08.2012., 15:19   #226
bravo, 1. medalja je tu .
još 3-4 i ja zadovoljan
Old 03.08.2012., 18:17   #227
Oni su Njemce ostavili ove godine 3 puta, od pola do malo više od dužine čamca.
Gdje je tu pokazatelj dominacije Njemaca?

Sklop nesretnih okolnosti, lošiji dan u horoskopu, pomenuti vjetar, štimanje čamca, malo teži raspored u prethodnim trkama ... na ovoj razini natjecanja i napora su dovoljni da se ostane jebene 2 sekunde ili ti dužinu čamca ...

Da si samo pogledo trku 2- malo poslije četverca vidio bi dominaciju, 2-3 dužine i tako već godinama ...

A dečkima svaka čast i naklon do poda ... njihovo vrijeme dolazi, naravno ako im "sustav" osigura i dalje barem ovakvu podršku koju su imali do sada ...

Zadnje uređivanje tomi : 05.08.2012. at 01:58.
Grga-os is offline  
Old 03.08.2012., 18:23   #228
čestitke momcima
zadnja aktivnost u: 04.01.2023. 09:50
maminho is offline  
Old 03.08.2012., 21:36   #229

Sad kad nam zaredaju medalje
Old 03.08.2012., 22:30   #230
http://www.hrsport.net/kolumne/44454...prve-utakmice/

Evo Jurišić je objasnija zašto bi mi tribali biti sritni a ne kukati za zlaton..

Momcima
bambus88 is offline  
Old 03.08.2012., 23:41   #231
sad kad sam čuo njihovu priču u studiu i kad sam se malo ohladio, moram reć da više nisam niti malčice razočaran ovim srebrom. moram priznati da nisam imao pojma da je to tako ubitačno težak sport. one brojke što ih je trener bralić spomenuo su nevjerojatno

zaista svaka čast svakome od njih, dobro profeštajte ovo
Uncle Jonny is offline  
Old 04.08.2012., 00:01   #232
Ovaj trener mi je legenda, nakon minutu njegove priče vidiš da je čovjek zaljubljenik u sport i stručnjak.
Takvih nam više treba.
lakota is offline  
Old 04.08.2012., 00:27   #233
Quote:
Uncle Jonny kaže: Pogledaj post
moram priznati da nisam imao pojma da je to tako ubitačno težak sport. one brojke što ih je trener bralić spomenuo su nevjerojatno
Di neće bit teško Odeš bacit vršu 300 metara od obale bez ikakvog tempa, ono o svon poslu skroz lagano, pa se satareš Jeben sport...
MEP is offline  
Old 04.08.2012., 01:20   #234
Quote:
MEP kaže: Pogledaj post
Di neće bit teško Odeš bacit vršu 300 metara od obale bez ikakvog tempa, ono o svon poslu skroz lagano, pa se satareš Jeben sport...
mislim, znao sam da je jebeno, ali kad je govorio da trebaju biti izdržljiviji od maratonca, pa otkucaji srca, strašno jebote. a trener me podsjeća na pokojnog šjora ivića. ne znam zašto, al eto
Uncle Jonny is offline  
Old 04.08.2012., 04:09   #235
pazi jebote, SAMO srebro

svaka čast, momčine
sesve is offline  
Old 04.08.2012., 14:36   #236
čestitke i ovim Dancima u lakom dvojcu! posebno, jer je Britanac sjeba neki kotač u čamcu, pa mu suci progledali kroz prste i ponovili start. E, pa neka vam je
Haski- is offline  
Old 04.08.2012., 15:00   #237
Ne mogu vjerovati da ima onih koji su razočarani srebrom. Prve su im OI, najmlađa su posada u finalu, imaju još toliko OI ispred sebe da stignu u broju medalja prestići i Janicu ako žele. A kad se samo sjetim kakav bi urnebes nastao da nogometaši osvoje IŠTA, a kamoli srebro na nekom natjecanju. Ne samo da bi dobili mirovine i jednokratne nagrade, nego bi svaki u najgorem slučaju dobio spomenik u rangu bana Jelačića.
Old 08.08.2012., 15:17   #238
sad na hrtu utrke dvojca u kanuu

nemrem sad od oka odredit al sta mislite ko ide brze?
dvojac u kanuu ili dvojac u čamcu?
fillip is offline  
Old 08.08.2012., 22:10   #239
evo samo da esam naš četverac croexpress
nadam se da je ovo prva od mnogih medalja

Heroji ne trebaju nam ni puške ni pištolji
Samo čisto srce i ničeg se ne boj
Zookey is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:56.