Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.08.2012., 01:17   #501
Quote:
cave troll kaže: Pogledaj post
Ne pizdi. Suci su bili za 10.
Vidim,ti si mi jedan od kandidata za novi TV...

Toliko o tome koliko su bili dobri...

Ne znam kada i koliko mi je netko tako dignuo živce...

Od kriterija ni k...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 01:18   #502
Quote:
Ne pizdi. Suci su bili za 10.
Je, prolistali su pravila na brzinu prije utakmice
Old 09.08.2012., 01:19   #503
Quote:
MEP kaže: Pogledaj post
Prvu? Ne bih se složio...
Van Argentine i VB sve je bilo ozbiljno, pa čak su se i sa Tunisom nosili jednako loše ka i mi. Želiš reć da su namjerno igrali tako čuvajući se za dalje? Misliš da nisu htjeli bit prvi, pa igrat sa Mađarima i dobit Švedsku u polufinalu?

Lepršavi možda nisu bili nikad, ali su redovito punili skok-šut igrom, danas njihova prva postova nije imala ni 30% šuta. Narcisse 1/4, Karabatić 1/7, Fernandez malo bolji, 2/7 mislin, neda mi se sad guglat statistika.

Uglavnon daleko je to od rutiniranog kao šta se piše...
Koliko se samo sralo igračima i trenerima kako imaju ko9mplekse Francuza, a pola foruma već 2 dana plače o Francuzima, a još nas 2 dana čekaju do utakmice
Ono, najbolje da je i ne igramo nego čuvamo snagu za broncu
pod ozbiljno mislio sam na gas do daske u obrani, na granici (a i preko) isključenja. a tad francuzima protivnik obično jedva pređe 20.

da smo mi, čisto fizički, blizu razine koju smo imali s korejom uvjeren sam da bi ih pregazili ko plitak potok. problem je da smo, po mom skromnom mišljenju, jako pali.
antifan is offline  
Old 09.08.2012., 01:19   #504
Quote:
Ne znam da li se vraćaju.
Imali su doma SP pa se došlo do ovdje. Na EP u Beogradu su bilo preloši, a to su još podebljali debaklom u kvalifikacijama za SP kad ih je odrala Crna Gora.
Ma Mađari to dobivaju...samo ako Nagy odluči da će biti malo manje propuh od igrača nego inače na turniru...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 01:19   #505
Quote:
McAucliffe kaže: Pogledaj post
Vidim,ti si mi jedan od kandidata za novi TV...

Toliko o tome koliko su bili dobri...

Ne znam kada i koliko mi je netko tako dignuo živce...

Od kriterija ni k...
Kako je moguce da se argentince delegira da sude 1/4 finale?
Morales77 is offline  
Old 09.08.2012., 01:20   #506
Quote:
Lepršavi možda nisu bili nikad, ali su redovito punili skok-šut igrom, danas njihova prva postova nije imala ni 30% šuta. Narcisse 1/4, Karabatić 1/7, Fernandez malo bolji, 2/7 mislin, neda mi se sad guglat statistika.
ali i s takvom statistikom i s preko 20 obrana šterbika su dobili jednu španjolsku! pa šta ti to govori?

u njemačkoj u četvrtfinalu smo im dali 18 golova, u zagrebu u finalu 19... kome onda puca kuratz jel narcisse imao 2/4 ili 2/7? to što se oni zajebavaju protiv tunisa meni ništa ne znači. u petak će biti makljaža, to je jednostavno tako. možda ih dule slomi, a možda i dinart slomi njega. nadamo se prvome.

kako god bilo, sigurno neću pričati kako su bolji ždrijeb od švedske ili mađarske zato jer su se zajebavali s tunisom i jer im se protiv islanda očito nije dala igrati obrana.
Serse is offline  
Old 09.08.2012., 01:21   #507
Quote:
Whatever kaže: Pogledaj post
Je, prolistali su pravila na brzinu prije utakmice

Ti likovi još uvijek ne znaju da u rukometu postoje bilo kakva pravila.

Milsim da bi Tunis u prvih 15 minuta popio 3 crvena sa normalnim sucima.
Ali najjače su mi bile one 2 minute Gojunu
Za barem 50 takvih startova arapskih mesara suci su jedva dosuđivali faulove.
cave troll is offline  
Old 09.08.2012., 01:21   #508
Quote:
Morales77 kaže: Pogledaj post
Kako je moguce da se argentince delegira da sude 1/4 finale?
Mislim da se netko iz tehničke komisije jako zeznuo,vjerovatno misleći kako ćemo to rutinski riješiti i da će biti velika razlika...pa da to moguodsuditi suci koji nisu top klasa...

Nemam drugog objašnjenja,jer po onome pto su ta dvojica do sada pokazali nisu zaslužili ovakvu tekmu...

EDIT:Naši sutra sude polufinale OI za žene,lijep doseg...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 01:25   #509
francuzi su španjolcima dali 2 gola u prvih 17 minuta. i na kraju ipak pobjedili.
prijelomni trenutak je bio ulazak accambraya. Čovjek je igrao 20ak minuta i imao 7/9. Teško da će nama alilović biti raspoložen ko šterbik, a možemo li odigrat bolje od Španjolaca teško je reći. izgubimo li ja ne bi dramio, niti bi bio nezadovoljan. otprilike znamo da nas čeka tuča i tu smo u malo slučajeva izlazili kao pobjednici.
Ofenziva is offline  
Old 09.08.2012., 01:28   #510
Quote:
Mislim da se netko iz tehničke komisije jako zeznuo,vjerovatno misleći kako ćemo to rutinski riješiti i da će biti velika razlika...pa da to moguodsuditi suci koji nisu top klasa...

Nemam drugog objašnjenja,jer po onome pto su ta dvojica do sada pokazali nisu zaslužili ovakvu tekmu...
Uz to što se danas nije igrao rukomet zbog ta dva idiota, oni su ovim mesarima oprostili barem 5-6 isključenja zbog prigovora i unašanja u facu.
cave troll is offline  
Old 09.08.2012., 01:29   #511
Quote:
antifan kaže: Pogledaj post
pod ozbiljno mislio sam na gas do daske u obrani, na granici (a i preko) isključenja. a tad francuzima protivnik obično jedva pređe 20.

da smo mi, čisto fizički, blizu razine koju smo imali s korejom uvjeren sam da bi ih pregazili ko plitak potok. problem je da smo, po mom skromnom mišljenju, jako pali.
Po meni su oni igrali koliko su mogli, više-manje, možda nisu davali 100% na svakoj utakmici od početka do kraja, ali su se borili za šta bolju poziciju, nije njima napeto bilo danas igrat protiv Španjolaca, a u petak protiv nas, umjesto da odu na Mađare recimo

Mi smo možda malo umorniji nego šta smo bili, ali mislin da i dalje imamo daleko širu klupu nego oni i ako suci ne budu dopuštali previše (njihova "epska obrana" je uglavnon sinonim za dopuštenu tučnjavu od strane sudačkog para) te ako nas to standardno ne izbaci iz takta, prolazimo u finale sigurno
Bez podcjenjivanja ikoga, a pogotovo ne Francuza usudio bi se reći da mi jedino možemo dobit sami sebe, ponašanjem ka u prvom poluvrijeme danas, di nakon 2,3 faula koja nisu svirana kako smo zamislili se izgubila i glava i rep što je dovelo do rupa u obrani, nikakvog napada na njihovu užanso duboku obrani, te pustih rotaciju s kojima je goluža valjda htio spasit šta se spasit da... Na tu šemu su nas Francuzi previše puta razjebali...

Quote:
Serse kaže: Pogledaj post
ali i s takvom statistikom i s preko 20 obrana šterbika su dobili jednu španjolsku! pa šta ti to govori?

u njemačkoj u četvrtfinalu smo im dali 18 golova, u zagrebu u finalu 19... kome onda puca kuratz jel narcisse imao 2/4 ili 2/7? to što se oni zajebavaju protiv tunisa meni ništa ne znači. u petak će biti makljaža, to je jednostavno tako. možda ih dule slomi, a možda i dinart slomi njega. nadamo se prvome.

kako god bilo, sigurno neću pričati kako su bolji ždrijeb od švedske ili mađarske zato jer su se zajebavali s tunisom i jer im se protiv islanda očito nije dala igrati obrana.
Prika ako si gleda utakmicu, znaš o čemu pričan, ako nisi, nije ni bitno, nećemo se sad napucavat statistikama...

A moja poanta uopće nije da su oni bolji ždrijeb, ali eto, ispalo je kako je ispalo, mi realno nismo mogli previše kalkulirat u našem zadnjem meču, pa smo odigrali do kraja kako je tada izgledalo bolje, dobili smo lakšeg suparnika u četvrtfinalu, a težeg u polufinalu. Samo mi na kurac ide skidanje gaća već 2,3 dana... Po postovima napisanim ovdje ispada da bi bilo najbolje da se čuvamo za broncu jebote.

Ja i dalje smatram da smo mi njima gori ždrijeb nego oni nama i tako se i trebamo postavit, oni nek tuku, a mi igrajmo svoje, bez da se raspadamo i sami sebe dobijamo...
MEP is offline  
Old 09.08.2012., 01:32   #512
Quote:
Uz to što se danas nije igrao rukomet zbog ta dva idiota, oni su ovim mesarima oprostili barem 5-6 isključenja zbog prigovora i unašanja u facu.
nekoliko sekundi nakon uključenja smo već vidjeli nekoliko isključenja u par sekundi koja nisu svirana i na kraju lac (čini mi se) zabije nekome lakat u glavu... isto ništa. likovi se totalno pogubili.
Serse is offline  
Old 09.08.2012., 01:35   #513
Baliceva faca kad Goluza prica
edit: http://www.dailymotion.com/video/xsp...liy-faca_sport

Zadnje uređivanje fillip : 09.08.2012. at 01:54.
fillip is offline  
Old 09.08.2012., 01:37   #514
Već su skinuli video.
cave troll is offline  
Old 09.08.2012., 01:40   #515
Quote:
Već su skinuli video.
a pizdurine jedne.. jos sam probo neke cake al su skuzili

edit : evo http://www.dailymotion.com/video/xsp...liy-faca_sport

Zadnje uređivanje fillip : 09.08.2012. at 01:54.
fillip is offline  
Old 09.08.2012., 01:56   #516
Quote:
Ma Mađari to dobivaju...samo ako Nagy odluči da će biti malo manje propuh od igrača nego inače na turniru...
Moram pohvaliti Nagya za bomburine u overtajmu,kad niko nije smio mogao ili htio,on je.Diže se i on kako odmiče turnir,ono s Danskom je bio užas,a moglo se i ponoviti u polufinalu da su ovi prošli.

A žabari....
Vanjski:
Akambre ih je izvuko kad je Arpad ubio Narcisa.Fernandez klasika zakuatz.Karabaja je loš(fulao zadnju loptu)prema onome kakav je bio.
Protiv nas Narcis uvijek dobro odigra,a sad se i odmorio cijeli drugi polčas.
Krila:
Abalo je u svom filmu(lošem),lijeva krila s malo lopti,oba loša iako je to Guigou malo digo.
Pivoti:
Žil udara ali u napadu je kitten,Soraindo pokupio par lopti i uredno zabio.
Golman:
Homeyer uvatio ono što je moro,nijedna wow obrana,u drugom polčasu značajno bolji iz bolje obrane.Klasika,reklo bi se.
Obrana:
Dinar udara ko maljem,al mamu jebo,pa 36 godina,moro se i on umorit dosad.

I to je to.
Taktika neka bude kao u N.Sadu,odvuci Vorija ustranu sa Dinartom na njemu,ako ga ovaj ne odluči udvajat,davaj Voriju,ako ga čuva,sredina je prazna pa probaj.Krila više utrčavat nakon križanja Dule-Lac,naročito Štrlek koji nije bio u NS,a ovdje mu ne daju puno lopti u napadu 6v6 ( ni sa igračem više baš ne dobija puno lopti),možda ne očekuju. Od Kopljara ne očekujem ponavljanje onakve tekme,a i oni će sada na to biti pripremljeni.

U obrani 4-2,5-1,miješaj mala,(6-0 će bit opasno ako proradi bilo ko od vanjskih)Španjolci su to super izveli u par navrata.To je malo rizičnije jer imaš Abaloa na širokom prostoru,ali mora biti i malo kocke,a ja mislim da nam je on šansa.
VodkaM is offline  
Old 09.08.2012., 02:05   #517
Quote:
Samo mi na kurac ide skidanje gaća već 2,3 dana... Po postovima napisanim ovdje ispada da bi bilo najbolje da se čuvamo za broncu jebote.
a što bi skidali gaće, pa ima tek nešto više od 6 mjeseci da su nam sjeli na volej. ali treba računati i na to da jedan volej ne poništava nagomilane frustracije. pitaj španjolce. dobivali smo ih golovima s centra, obranjenim sedmercima u zadnjim sekundama, u produžecima itd itd dok im jednom nismo sjeli na volej i primili 40 golova. jel im pomoglo dugoročno? nije, lac ih kontinuirano siluje već 10 godina.

ne leže nam i bok. nije ovo prvi put da ih jedan island uspije navući na svoj mlin i odigrat s njima tekmu od 60 golova. mi tome nismo bili ni blizu još od polufinala tunisa s tim da je i tamo otišlo preko 60 jer smo ih rano nabili pa je bilo laganini do kraja. nabijali su nas često i christiansen, boldsen i ekipa kroz zadnjih desetak godina pa se uglavnom slabo sjećamo tih poraza, a to četvrtfinale u njemačkoj, finale u zagrebu ili finale u austriji nećemo nikad zaboraviti.

možemo se mi zavaravati da je to utakmica kao svaka druga, ali znamo svi da nije
Serse is offline  
Old 09.08.2012., 02:11   #518
ili jesmo ili nismo

dajte kurvine sinove već jednom. pribojava sam se da ih netko drugi ne izbaci
Playlife_ is offline  
Old 09.08.2012., 02:13   #519
Quote:
Playlife_ kaže: Pogledaj post
ili jesmo ili nismo

dajte kurvine sinove već jednom. pribojava sam se da ih netko drugi ne izbaci
+1

teška tekma, ali dobro je došla našima da vide da nije sve šareno i lagano
Uncle Jonny is offline  
Old 09.08.2012., 03:02   #520
ovo sa sucima iz Argentine je jedino moglo biti gore da su stavili da sude britanski suci a u ostalim susretima sudili redom: FRA, MKD i SRB...i nama uvale gaučose u 1/2 finalu očekujem suce iz Katra ili UAE-a

polufinale bi trebalo bit u pol 10 navečer, valjda neće biti kolizija s Barakudama
sesve is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:07.