09.08.2012., 01:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
cave troll kaže:
Ne pizdi. Suci su bili za 10. 
|
Vidim,ti si mi jedan od kandidata za novi TV...
Toliko o tome koliko su bili dobri...
Ne znam kada i koliko mi je netko tako dignuo živce...
Od kriterija ni k...
|
|
|
09.08.2012., 01:18
|
|
Štreber i špija
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
cave troll kaže:
Ne pizdi. Suci su bili za 10. 
|
Je, prolistali su pravila na brzinu prije utakmice 
|
09.08.2012., 01:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
MEP kaže:
Prvu? Ne bih se složio...
Van Argentine i VB sve je bilo ozbiljno, pa čak su se i sa Tunisom nosili jednako loše ka i mi. Želiš reć da su namjerno igrali tako čuvajući se za dalje?  Misliš da nisu htjeli bit prvi, pa igrat sa Mađarima i dobit Švedsku u polufinalu?
Lepršavi možda nisu bili nikad, ali su redovito punili skok-šut igrom, danas njihova prva postova nije imala ni 30% šuta. Narcisse 1/4, Karabatić 1/7, Fernandez malo bolji, 2/7 mislin, neda mi se sad guglat statistika.
Uglavnon daleko je to od rutiniranog kao šta se piše...
Koliko se samo sralo igračima i trenerima kako imaju ko9mplekse Francuza, a pola foruma već 2 dana plače o Francuzima, a još nas 2 dana čekaju do utakmice 
Ono, najbolje da je i ne igramo nego čuvamo snagu za broncu 
|
pod ozbiljno mislio sam na gas do daske u obrani, na granici (a i preko) isključenja. a tad francuzima protivnik obično jedva pređe 20.
da smo mi, čisto fizički, blizu razine koju smo imali s korejom uvjeren sam da bi ih pregazili ko plitak potok. problem je da smo, po mom skromnom mišljenju, jako pali.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
cave troll kaže:
Ne znam da li se vraćaju.
Imali su doma SP pa se došlo do ovdje. Na EP u Beogradu su bilo preloši, a to su još podebljali debaklom u kvalifikacijama za SP kad ih je odrala Crna Gora.
|
Ma Mađari to dobivaju...samo ako Nagy odluči da će biti malo manje propuh od igrača nego inače na turniru...
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Vidim,ti si mi jedan od kandidata za novi TV...
Toliko o tome koliko su bili dobri...
Ne znam kada i koliko mi je netko tako dignuo živce...
Od kriterija ni k...
|
Kako je moguce da se argentince delegira da sude 1/4 finale? 
|
|
|
09.08.2012., 01:20
|
|
Forum je moj život
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
MEP kaže:
Lepršavi možda nisu bili nikad, ali su redovito punili skok-šut igrom, danas njihova prva postova nije imala ni 30% šuta. Narcisse 1/4, Karabatić 1/7, Fernandez malo bolji, 2/7 mislin, neda mi se sad guglat statistika.
|
ali i s takvom statistikom i s preko 20 obrana šterbika su dobili jednu španjolsku! pa šta ti to govori?
u njemačkoj u četvrtfinalu smo im dali 18 golova, u zagrebu u finalu 19... kome onda puca kuratz jel narcisse imao 2/4 ili 2/7? to što se oni zajebavaju protiv tunisa meni ništa ne znači. u petak će biti makljaža, to je jednostavno tako. možda ih dule slomi, a možda i dinart slomi njega. nadamo se prvome.
kako god bilo, sigurno neću pričati kako su bolji ždrijeb od švedske ili mađarske zato jer su se zajebavali s tunisom i jer im se protiv islanda očito nije dala igrati obrana.
|
|
|
09.08.2012., 01:21
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
Whatever kaže:
Je, prolistali su pravila na brzinu prije utakmice 
|

Ti likovi još uvijek ne znaju da u rukometu postoje bilo kakva pravila.
Milsim da bi Tunis u prvih 15 minuta popio 3 crvena sa normalnim sucima.
Ali najjače su mi bile one 2 minute Gojunu 
Za barem 50 takvih startova arapskih mesara suci su jedva dosuđivali faulove.
|
|
|
09.08.2012., 01:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Morales77 kaže:
Kako je moguce da se argentince delegira da sude 1/4 finale? 
|
Mislim da se netko iz tehničke komisije jako zeznuo,vjerovatno misleći kako ćemo to rutinski riješiti i da će biti velika razlika...pa da to moguodsuditi suci koji nisu top klasa...
Nemam drugog objašnjenja,jer po onome pto su ta dvojica do sada pokazali nisu zaslužili ovakvu tekmu...
EDIT:Naši sutra sude polufinale OI za žene,lijep doseg...
|
|
|
09.08.2012., 01:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
francuzi su španjolcima dali 2 gola u prvih 17 minuta. i na kraju ipak pobjedili.
prijelomni trenutak je bio ulazak accambraya. Čovjek je igrao 20ak minuta i imao 7/9. Teško da će nama alilović biti raspoložen ko šterbik, a možemo li odigrat bolje od Španjolaca teško je reći. izgubimo li ja ne bi dramio, niti bi bio nezadovoljan. otprilike znamo da nas čeka tuča i tu smo u malo slučajeva izlazili kao pobjednici.
|
|
|
09.08.2012., 01:28
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Mislim da se netko iz tehničke komisije jako zeznuo,vjerovatno misleći kako ćemo to rutinski riješiti i da će biti velika razlika...pa da to moguodsuditi suci koji nisu top klasa...
Nemam drugog objašnjenja,jer po onome pto su ta dvojica do sada pokazali nisu zaslužili ovakvu tekmu...
|
Uz to što se danas nije igrao rukomet zbog ta dva idiota, oni su ovim mesarima oprostili barem 5-6 isključenja zbog prigovora i unašanja u facu.
|
|
|
09.08.2012., 01:29
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
antifan kaže:
pod ozbiljno mislio sam na gas do daske u obrani, na granici (a i preko) isključenja. a tad francuzima protivnik obično jedva pređe 20.
da smo mi, čisto fizički, blizu razine koju smo imali s korejom uvjeren sam da bi ih pregazili ko plitak potok. problem je da smo, po mom skromnom mišljenju, jako pali.
|
Po meni su oni igrali koliko su mogli, više-manje, možda nisu davali 100% na svakoj utakmici od početka do kraja, ali su se borili za šta bolju poziciju, nije njima napeto bilo danas igrat protiv Španjolaca, a u petak protiv nas, umjesto da odu na Mađare recimo
Mi smo možda malo umorniji nego šta smo bili, ali mislin da i dalje imamo daleko širu klupu nego oni i ako suci ne budu dopuštali previše (njihova "epska obrana" je uglavnon sinonim za dopuštenu tučnjavu od strane sudačkog para) te ako nas to standardno ne izbaci iz takta, prolazimo u finale sigurno
Bez podcjenjivanja ikoga, a pogotovo ne Francuza usudio bi se reći da mi jedino možemo dobit sami sebe, ponašanjem ka u prvom poluvrijeme danas, di nakon 2,3 faula koja nisu svirana kako smo zamislili se izgubila i glava i rep što je dovelo do rupa u obrani, nikakvog napada na njihovu užanso duboku obrani, te pustih rotaciju s kojima je goluža valjda htio spasit šta se spasit da... Na tu šemu su nas Francuzi previše puta razjebali...
Quote:
Serse kaže:
ali i s takvom statistikom i s preko 20 obrana šterbika su dobili jednu španjolsku! pa šta ti to govori?
u njemačkoj u četvrtfinalu smo im dali 18 golova, u zagrebu u finalu 19... kome onda puca kuratz jel narcisse imao 2/4 ili 2/7? to što se oni zajebavaju protiv tunisa meni ništa ne znači. u petak će biti makljaža, to je jednostavno tako. možda ih dule slomi, a možda i dinart slomi njega. nadamo se prvome.
kako god bilo, sigurno neću pričati kako su bolji ždrijeb od švedske ili mađarske zato jer su se zajebavali s tunisom i jer im se protiv islanda očito nije dala igrati obrana.
|
Prika ako si gleda utakmicu, znaš o čemu pričan, ako nisi, nije ni bitno, nećemo se sad napucavat statistikama...
A moja poanta uopće nije da su oni bolji ždrijeb, ali eto, ispalo je kako je ispalo, mi realno nismo mogli previše kalkulirat u našem zadnjem meču, pa smo odigrali do kraja kako je tada izgledalo bolje, dobili smo lakšeg suparnika u četvrtfinalu, a težeg u polufinalu. Samo mi na kurac ide skidanje gaća već 2,3 dana... Po postovima napisanim ovdje ispada da bi bilo najbolje da se čuvamo za broncu jebote.
Ja i dalje smatram da smo mi njima gori ždrijeb nego oni nama i tako se i trebamo postavit, oni nek tuku, a mi igrajmo svoje, bez da se raspadamo i sami sebe dobijamo...
|
|
|
09.08.2012., 01:32
|
|
Forum je moj život
|
Quote:
cave troll kaže:
Uz to što se danas nije igrao rukomet zbog ta dva idiota, oni su ovim mesarima oprostili barem 5-6 isključenja zbog prigovora i unašanja u facu.
|
nekoliko sekundi nakon uključenja smo već vidjeli nekoliko isključenja u par sekundi koja nisu svirana i na kraju lac (čini mi se) zabije nekome lakat u glavu... isto ništa. likovi se totalno pogubili.
|
|
|
09.08.2012., 01:35
|
|
infantry
Registracija: Jun 2012.
|
Zadnje uređivanje fillip : 09.08.2012. at 01:54.
|
|
|
09.08.2012., 01:37
|
|
Okajava grijehe
|
Već su skinuli video.
|
|
|
09.08.2012., 01:40
|
|
infantry
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
cave troll kaže:
Već su skinuli video.
|
a pizdurine jedne.. jos sam probo neke cake al su skuzili
edit : evo http://www.dailymotion.com/video/xsp...liy-faca_sport
Zadnje uređivanje fillip : 09.08.2012. at 01:54.
|
|
|
09.08.2012., 01:56
|
|
Majstor iluzije i opsjene
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Ma Mađari to dobivaju...samo ako Nagy odluči da će biti malo manje propuh od igrača nego inače na turniru...
|
Moram pohvaliti Nagya za bomburine u overtajmu,kad niko nije smio mogao ili htio,on je.Diže se i on kako odmiče turnir,ono s Danskom je bio užas,a moglo se i ponoviti u polufinalu da su ovi prošli.
A žabari....
Vanjski:
Akambre ih je izvuko kad je Arpad ubio Narcisa.Fernandez klasika zakuatz.Karabaja je loš(fulao zadnju loptu)prema onome kakav je bio.
Protiv nas Narcis uvijek dobro odigra,a sad se i odmorio cijeli drugi polčas.
Krila:
Abalo je u svom filmu(lošem),lijeva krila s malo lopti,oba loša iako je to Guigou malo digo.
Pivoti:
Žil udara ali u napadu je kitten,Soraindo pokupio par lopti i uredno zabio.
Golman:
Homeyer uvatio ono što je moro,nijedna wow obrana,u drugom polčasu značajno bolji iz bolje obrane.Klasika,reklo bi se.
Obrana:
Dinar udara ko maljem,al mamu jebo,pa 36 godina,moro se i on umorit dosad.
I to je to.
Taktika neka bude kao u N.Sadu,odvuci Vorija ustranu sa Dinartom na njemu,ako ga ovaj ne odluči udvajat,davaj Voriju,ako ga čuva,sredina je prazna pa probaj.Krila više utrčavat nakon križanja Dule-Lac,naročito Štrlek koji nije bio u NS,a ovdje mu ne daju puno lopti u napadu 6v6 ( ni sa igračem više baš ne dobija puno lopti),možda ne očekuju. Od Kopljara ne očekujem ponavljanje onakve tekme,a i oni će sada na to biti pripremljeni.
U obrani 4-2,5-1,miješaj mala,(6-0 će bit opasno ako proradi bilo ko od vanjskih)Španjolci su to super izveli u par navrata.To je malo rizičnije jer imaš Abaloa na širokom prostoru,ali mora biti i malo kocke,a ja mislim da nam je on šansa.
|
|
|
09.08.2012., 02:05
|
|
Forum je moj život
|
Quote:
MEP kaže:
Samo mi na kurac ide skidanje gaća već 2,3 dana... Po postovima napisanim ovdje ispada da bi bilo najbolje da se čuvamo za broncu jebote.
|
a što bi skidali gaće, pa ima tek nešto više od 6 mjeseci da su nam sjeli na volej. ali treba računati i na to da jedan volej ne poništava nagomilane frustracije. pitaj španjolce. dobivali smo ih golovima s centra, obranjenim sedmercima u zadnjim sekundama, u produžecima itd itd dok im jednom nismo sjeli na volej i primili 40 golova. jel im pomoglo dugoročno? nije, lac ih kontinuirano siluje već 10 godina.
ne leže nam i bok. nije ovo prvi put da ih jedan island uspije navući na svoj mlin i odigrat s njima tekmu od 60 golova. mi tome nismo bili ni blizu još od polufinala tunisa s tim da je i tamo otišlo preko 60 jer smo ih rano nabili pa je bilo laganini do kraja. nabijali su nas često i christiansen, boldsen i ekipa kroz zadnjih desetak godina pa se uglavnom slabo sjećamo tih poraza, a to četvrtfinale u njemačkoj, finale u zagrebu ili finale u austriji nećemo nikad zaboraviti.
možemo se mi zavaravati da je to utakmica kao svaka druga, ali znamo svi da nije 
|
|
|
09.08.2012., 02:11
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2008.
|
ili jesmo ili nismo
dajte kurvine sinove već jednom. pribojava sam se da ih netko drugi ne izbaci 
|
|
|
09.08.2012., 02:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Playlife_ kaže:
ili jesmo ili nismo
dajte kurvine sinove već jednom. pribojava sam se da ih netko drugi ne izbaci 
|
+1
teška tekma, ali dobro je došla našima da vide da nije sve šareno i lagano 
|
|
|
09.08.2012., 03:02
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
ovo sa sucima iz Argentine je jedino moglo biti gore da su stavili da sude britanski suci  a u ostalim susretima sudili redom: FRA, MKD i SRB...i nama uvale gaučose  u 1/2 finalu očekujem suce iz Katra ili UAE-a
polufinale bi trebalo bit u pol 10 navečer, valjda neće biti kolizija s Barakudama 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:07.
|
|
|
|