Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.08.2012., 07:46   #521
Ovo sa Tunisom je bila najobičnija ulična tučnjava! Neka priča što god tko hoće ali sve je ovo namješteno i u rukometu vlada sudačka mafija sa kojom izgleda najbolje ''rade'' Francuzi!
josipm359 is offline  
Old 09.08.2012., 07:53   #522
Quote:
McAucliffe kaže: Pogledaj post
Nemam riječi za ovo...
A kako nemaš riječi - pa valjda su suci u rukometu pošteni. I nepristrani - bar si mi tako uvjek objašnjavao!
josipm359 is offline  
Old 09.08.2012., 08:43   #523
Quote:
Serse kaže: Pogledaj post
ali i s takvom statistikom i s preko 20 obrana šterbika su dobili jednu španjolsku! pa šta ti to govori?

u....
Nego, otkad je Šterbik Španjolac?

Pronašli mu neke korijene u konvistadora?
Smotani2 is offline  
Old 09.08.2012., 08:58   #524
Quote:
Smotani2 kaže: Pogledaj post
Nego, otkad je Šterbik Španjolac?

Pronašli mu neke korijene u konvistadora?
Čovjek igra već 7 godina u Španjolskoj, pa je dobio njihovo državljanstvo (mislim 2008.). Za njihovu reprezentaciju igra od 2010.
Old 09.08.2012., 09:40   #525
Quote:
josipm359 kaže: Pogledaj post
A kako nemaš riječi - pa valjda su suci u rukometu pošteni. I nepristrani - bar si mi tako uvjek objašnjavao!
Znaš onu staru,ako nemaš kaj pametnoga za reći,bolje šutjeti...mogao bi konačno šutjeti...

Samo totalni rukometni analfabeta,kao i ono dvoje siročića,može u sinoćnjem suđenju vidjeti namjeru umjesto neznanja...

Dakle,još jednom,kao i uvijek,komentar je totalno promašen...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 09:41   #526
Quote:
Ovo sa Tunisom je bila najobičnija ulična tučnjava! Neka priča što god tko hoće ali sve je ovo namješteno i u rukometu vlada sudačka mafija sa kojom izgleda najbolje ''rade'' Francuzi!
A dokazi za to su? Ili ti kao dugogodišnji član IHF-a/EHF-a/HRS-a znaš o čemu pričaš?

Sam si se služio njihovim uslugama ili si to odrađivao za druge?
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 09:44   #527
Ja se isto nekako priklanjam onima koji kažu da su Tunižani zapravo produžene FRA ruke, koje su nas samo dobro trebali istući.
Čestitke našima na strpljivosti, staloženosti, disciplini i pobjedi na kraju.

Drastične situacije, zahtijevaju drastične mjere!
freelancer is offline  
Old 09.08.2012., 09:45   #528
Quote:
cave troll kaže: Pogledaj post
Uz to što se danas nije igrao rukomet zbog ta dva idiota, oni su ovim mesarima oprostili barem 5-6 isključenja zbog prigovora i unašanja u facu.
U tome i jest problem,od početka se nije gradio kriterij...

Na prvom takvom udarcu se odmah daju 2min,nema nikakvih opomena...pa bi već tada stali pomalo...ako nebi,opet 2min,pa da vidimo dokle će junačine...

I onda kada skoči na tebe zbog isključenja,puf,2+2...kao što su trebali zalijepiti onom Afrikaneru što je isključen...pa ti maši rukicama i prosvjeduj...

To je problem njihove lige,što to nisu imali gdje naučiti...davno sam rekao,fućkaš ti LP,Premijer ligu i ostale lige...

Suditi se uči na lokalnim županijskim derbijima,gdje ekipa ne bira što će raditi...i kada takve dotjeraš pod kontrolu,sve ostalo je lakše...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 10:12   #529
Quote:
A dokazi za to su? Ili ti kao dugogodišnji član IHF-a/EHF-a/HRS-a znaš o čemu pričaš?

Ma možeš ti pričati što god hoćeš - ali sve to skupa sa rukometom već odavno nema veze! I što se mene tiče ja uopće puno ne komentiram. Ali je sasvim jasno što je ono sinoć bilo - namještena satnica, namješteni suci ''za uličnu tuču spremni Tunižani'' koji su u stvari tukli za Francuze. I prava je sreća da se netko od naših nije ozlijedio. A ti ''muda pod bubrege'' prodaji nekom drugom!
josipm359 is offline  
Received Infraction
Old 09.08.2012., 10:18   #530
Sa ovakvom Rupom na golu protiv Francuza su nam šanse bitno umanjene.

Losert bi trebao biti naš prvi golman. Ovaj brani svaku treću utakmicu solidno, a svaku pet odlično. To nije na razini momčadi koja se bori za zlato.
alogobotur is offline  
Old 09.08.2012., 10:23   #531
Inače Igor Vori je nakon utakmice u izjavi bio jako korektan - napomenuo je samo da se u rukometu ipak ne bi trebalo dozvoliti udaranje koljenom u glavu i da je Lac dobio već u prvoj munuti ''slučajni'' udarac koljenom u glavu (to nisam vidio jer nije bilo u prenosu ali Voriju vjerujem) ali sam vidio ono nad Ćupićem i recimo koljeno u glavu koje je ''popio'' Duvnjak. Takve stvari nikako ne mogu podvesti pod neznanje sudaca ili njihovo neiskustvo. I pitanje da je kojim slučajem Tunis igrao protiv Francuske da li bi pribjegavali istim ''rukometnim metodama'' kao protiv Hrvatske i da li bi to suci dopustili? Pa naravno da ne bi - ne bi ovi ni sudili Francuzima. I kako to da su do utakmice s nama igrali normalan i korektan rukomet - a onda baš protiv nas su ''podivljali''!!??
josipm359 is offline  
Old 09.08.2012., 10:33   #532
Quote:
Ma možeš ti pričati što god hoćeš - ali sve to skupa sa rukometom već odavno nema veze! I što se mene tiče ja uopće puno ne komentiram. Ali je sasvim jasno što je ono sinoć bilo - namještena satnica, namješteni suci ''za uličnu tuču spremni Tunižani'' koji su u stvari tukli za Francuze. I prava je sreća da se netko od naših nije ozlijedio. A ti ''muda pod bubrege'' prodaji nekom drugom!
Namještena satnica...

Za početak,igralo se u 21.30,kao i podosta tekmi prije,kao i POLUFINALA vjerovatno...

Tako da nemam pojma baš o čemu pričaš...

A teorijice urote me nikada nisu zanimale...pogotovo ne od ljudi koji ne znaju kako stvari funkcioniraju niti se s njima može razumski pričati...

Ti,iako jako malo ili ništa znaš o rukometu,a još manje o suđenju slobodno te priče prodaješ svojim frendovima koji će možda biti zadivljeni time što pričaš...

Ali dopusti da s eljudi koji su desetljećima u tome sportu samo nasmiju na tvoje izjave...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 10:37   #533
Quote:
I onda kada skoči na tebe zbog isključenja,puf,2+2...kao što su trebali zalijepiti onom Afrikaneru što je isključen...pa ti maši rukicama i prosvjeduj...
pratim međunarodni rukomet od EP 2000 u Hrvatskoj i jedini koji je to dobio, a da se ja sjećam, je Nikša maderfakin Kaleb, čovjek koji u životu nije ništa prljavo napravio i nikad se nije bunio bez razloga.
Sahta is offline  
Old 09.08.2012., 10:39   #534
Quote:
alogobotur kaže: Pogledaj post
Sa ovakvom Rupom na golu protiv Francuza su nam šanse bitno umanjene.

Losert bi trebao biti naš prvi golman. Ovaj brani svaku treću utakmicu solidno, a svaku pet odlično. To nije na razini momčadi koja se bori za zlato.
"Rupa" je skinula 11 udaraca...nije bajno,ali nije ni loše...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 10:40   #535
Quote:
Inače Igor Vori je nakon utakmice u izjavi bio jako korektan - napomenuo je samo da se u rukometu ipak ne bi trebalo dozvoliti udaranje koljenom u glavu i da je Lac dobio već u prvoj munuti ''slučajni'' udarac koljenom u glavu (to nisam vidio jer nije bilo u prenosu ali Voriju vjerujem) ali sam vidio ono nad Ćupićem i recimo koljeno u glavu koje je ''popio'' Duvnjak. Takve stvari nikako ne mogu podvesti pod neznanje sudaca ili njihovo neiskustvo. I pitanje da je kojim slučajem Tunis igrao protiv Francuske da li bi pribjegavali istim ''rukometnim metodama'' kao protiv Hrvatske i da li bi to suci dopustili? Pa naravno da ne bi - ne bi ovi ni sudili Francuzima. I kako to da su do utakmice s nama igrali normalan i korektan rukomet - a onda baš protiv nas su ''podivljali''!!??
A ti si snaravno sudio i igrao na najvišoj razini,pa znaš što se može podvesti pod nečije neznanje...daj molim te...

Jel ti to lupaš da je TUnis do sada igrao normalan i korektan rukomet?

I onda netko takav tu dođe dijeliti lekcije o sucima...
McAucliffe is offline  
Old 09.08.2012., 10:41   #536
Quote:
Sahta kaže: Pogledaj post
pratim međunarodni rukomet od EP 2000 u Hrvatskoj i jedini koji je to dobio, a da se ja sjećam, je Nikša maderfakin Kaleb, čovjek koji u životu nije ništa prljavo napravio i nikad se nije bunio bez razloga.
Eto baš slučajno - Nikša Kaleb?!
josipm359 is offline  
Old 09.08.2012., 10:42   #537
Quote:
A ti si snaravno sudio i igrao na najvišoj razini,pa znaš što se može podvesti pod nečije neznanje...daj molim te...

Jel ti to lupaš da je TUnis do sada igrao normalan i korektan rukomet?

I onda netko takav tu dođe dijeliti lekcije o sucima...
Ako si pratio prenos onda si morao čuti da je to u rter rekao Drago Ćosić!
josipm359 is offline  
Old 09.08.2012., 10:43   #538
Quote:

Trabunja frajer bezveze dobro se zna da su najveći mamojebači u rukometu švabe pa i francuze su protiv njih pokrali tamo 2007-e onda valjda idu skandinavci pa ostatak ekipe
Old 09.08.2012., 10:44   #539
I nisi mi odgovorio na najvažniji dio pitanja! Da li bi tako igrali protiv Francuza i da li bi Francuzima sudili anonimni i neiskusni Argentinci?!
josipm359 is offline  
Old 09.08.2012., 10:45   #540
Quote:
Sahta kaže: Pogledaj post
Kaleb je jedan od najpoštenijih igrača,igrački mislim,koje znam...

Suci rijetko pribjegavaju "duplim" kaznama,ali onima jučer ni to nebi pomoglo...

Oni su od početka ušli s "lako ćemo modom" i onda nastane sranje...znam jer sam i sam imao takvih tekmi...

I kada te igrači nanjuše ( mislim da si i sam imao takvih tekmi),gotov si...jer kada igralči vide da si neodlučan,da sve puštaš,da pokušavaš kompenzirati,gotovo je...

Pa krene...kako ono gore nije bio penal,isključenje,probijanje,a meni ga sada sudiš na ovoj strani...

A tko je pažljivije gledao mogao je vidjeti takvu gestikulaciju prema sucima (kada su mahali rukama i pokazivali na kontra stranu)...

I onda si "mrtav"...što god napraviš ne valja...
McAucliffe is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:50.