09.08.2012., 11:43
|
|
Protunarodna vlast
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
tominator kaže:
Kao da je ovo usamljeni slučaj pa se čudiš kao pura dreku 
Pa jedan Iztok Puc je igrao prvo za nas pa za Sloveniju, Dušebajev i Šepkin su igrali za Rusiju pa Španjolsku...
Ništa čudno i neuobičajeno za sport.
|
Ma ne čudim se, samo konstatiram.
Što je dozvoljeno Jupiteru Nije dozvoljeno volu, zar ne?
Nego, nije li taj isti Šterbik branio za Sloveniju svojevremeno? 
|
|
|
09.08.2012., 11:44
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Quote:
Smotani2 kaže:
Nego, nije li taj isti Šterbik branio za Sloveniju svojevremeno? 
|
Ne, za Srbiju je igrao, iako je dotični zapravo Mađar rođen u Srbiji 
|
09.08.2012., 11:50
|
|
pijanac kao i stari
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Smotani2 kaže:
Da, i?
LJudi desetljećima rade u tuđoj zemlji pa nikome na pamet ne pada dati im državljanstvo.
No, to su viši ciljevi, očito. Upravo oni isti koji su kod Pešalova pronašli hrvatske korijene... 
|
Ljudi vani rade par godina, pa ako nešto vrijede dobiju državljanstvo za par godina. Naravno, ako su dobri samo za punjenje polica neće dobiti, isto kako se nitko neće pretrgnuti da daje državljanstvo nekome tko igra drugu španjolsku ligu.
|
09.08.2012., 11:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Smotani2 kaže:
Da, i?
LJudi desetljećima rade u tuđoj zemlji pa nikome na pamet ne pada dati im državljanstvo.
No, to su viši ciljevi, očito. Upravo oni isti koji su kod Pešalova pronašli hrvatske korijene... 
|
da silva, tommy haas, sharapova, Niko Kranjčar tralalalalala
ako dugo živiš i radiš u određenoj državi, plaćaš poreze i slično, nemaš kaznenih djela, imaš potpuno pravo na putovnicu, a sad hoćeš ti ipak igrat za svoju zemlju (Niko, Haas) ili za onu drugu (Šterbik, Dudu) je tvoja stvar. Znači odselim se ja sad u SAD i tamo živim cijeli život i ja sam stranac??
|
|
|
09.08.2012., 11:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Quote:
Dr.Phil kaže:
Inače Tunis je igrao jučer kao i u svim drugim utakmicama, a to je prljavo tako to inače arapi rade u svim sportovima jebi ga kad si slabiji najbolja šansa ti je da ispipaš kriterij i ako je on labilan udariš svom snagom pa koga jebe ako se protivniku zalomi lošiji dan, a tebi dobar u utakmici na ispadanje je iznenađenje uvijek moguće.
Našima se recimo jučer poklopio loš dan jer smo igrali malo sporije nego inače, a to je normalno uz mlaki i neujednačen sudački kriterij ovima leglo ko budali šamar pa su tukli koliko su mogli.
Dobro pa je onaj retaj napravio glup faul na čupiću u totalno mutavoj situaciji i izletio van jer im je ponajbolji igrač da je frajer ostao u igri prilično sam siguran da bi sinoć bilo jako čupavo jer pod jedan ti arapi nam očito baš ne leže i pod dva naši su se malo usrali poslije onih grubih nasrtaja.
Sinoć nije bilo nikakve urote, nikakve francuske produžene ruke jednostavno se dogodio lošiji dan koji je na svu sreću ipak dobro završio uostalom bolje da se desio sad nego u polufinalu protiv francuza.
|
ovo je jako blisko i mom dozivljaju
al i nije bas da su se samo tukli..znalo je bome posteno sijevnut i zabijali bi nam ne trepnuvsi maltene
bold - yeap, bas je bilo na momente jezovito
imaju ti arapi nekog fanaticno zastrasujuceg boga u sebi i nema zajebancije s njima
prikolje te golim rukama (  ) jebote dok velis keks, ak ga krivo pogledas, il ak mu nekaj krivo velis
edit: sad sam se sjetila zizua kad je popizdio ono bio   
Zadnje uređivanje sukKi : 09.08.2012. at 12:03.
|
|
|
09.08.2012., 11:55
|
|
mučenik
Registracija: Apr 2005.
|
Quote:
tominator kaže:
Pa jedan Iztok Puc je igrao prvo za nas pa za Sloveniju, Dušebajev i Šepkin su igrali za Rusiju pa Španjolsku...
|
Zapraf, Puc je prvo igrao za Jugoslaviju, pa za Hrvatsku, pa za Sloveniju  .
|
09.08.2012., 11:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2005.
|
Quote:
tominator kaže:
|
Rutenka je igrao za tri repke, ako ne i za cetri ( litva, slovenija, spanjolska, sssr? )...
|
|
|
09.08.2012., 12:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
Neman kaže:
Rutenka je igrao za tri repke, ako ne i za cetri ( litva, slovenija, spanjolska, sssr? )...
|
Bjelorusiju i Sloveniju,za Španjolce koliko ja znam nije,makar ima i njihovu putovnicu.
|
|
|
09.08.2012., 12:01
|
|
pijanac kao i stari
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Neman kaže:
|
Litva ?
Valjda Bjelorusija
|
09.08.2012., 12:03
|
|
Today I feel like a...
Registracija: Jun 2012.
|
Posto je Rutenka aktivan, a rođen je 1981., vrlo teško da je igrao za SSSR
Sad opet igra za Bjelorusiju, kao... Ne znam kako srama nema jebate, prodaje se tako po svijetu i onda dođe natrag svojima
Mislim, to je cirkus, pogotovo u vaterpolu gdje se doslovno kupuju igrači za reprezentacije... Ali ovaj je isto smiješan 
|
|
|
09.08.2012., 12:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
tominator kaže:
Ne, za Srbiju je igrao, iako je dotični zapravo Mađar rođen u Srbiji 
|
Šterbik ima čak tri državljanstva: Srbije po rođenju, Mađarske po porijeklu i Španije po mjestu dugogodišnjeg rada i boravka.
Mađari su ga bili proglasili najboljim mađarskim rukometašem jedne godine, ali je, koliko znam, odbio igrati za Mađarsku.
Za Srbiju je igrao u vrijeme najboljih rezultata Jugovića iz Kaća, gdje je stekao titulu vojvode. U isto doba bio je i prvi golman reprezentacije, a reprezentacija je oko 2000. godine bila ekipa mnogo respektabilnija nego ova sad.
Kad je nastupio period loših rezultata reprezentacije i klubova, mnogi u Srbiji su prosto otišli iz rukometa, koji je tako i postao zaboravljen sport. Šterbik je u to doba bio vrhunski golman koji nadilazi kvalitet tima za koji je igrao, dugo je igrao u Španiji i dobijao dobre ponude. Mislim da su pored novčanog i igračkog kriterijuma, kapi koje su prelile čašu bili nesporazumi u rukometnom savezu.
Ne vidim šta mu se posebno može zamjerati, tako i tako je rukomet (kao i svi kolektivni sportovi) u suštini igra u kojoj dvije ekipe igraju jedna protiv druge - klubovi, države, zastave, grbovi i pasoši više pripadaju administraciji nego sportu.
|
|
|
09.08.2012., 12:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Quote:
krkan11 kaže:
Šterbik ima čak tri državljanstva: Srbije po rođenju, Mađarske po porijeklu i Španije po mjestu dugogodišnjeg rada i boravka.
Mađari su ga bili proglasili najboljim mađarskim rukometašem jedne godine, ali je, koliko znam, odbio igrati za Mađarsku.
|
jel zna mozda neko nes vise o tom zakaj je puklo s madjarima, zakaj ih je odbio, bas me zanima 
|
|
|
09.08.2012., 13:05
|
|
je jednostavan čovjek
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
sukKi kaže:
bold - yeap, bas je bilo na momente jezovito
imaju ti arapi nekog fanaticno zastrasujuceg boga u sebi i nema zajebancije s njima
prikolje te golim rukama (  ) jebote dok velis keks, ak ga krivo pogledas, il ak mu nekaj krivo velis
|
normalno da je jezovito lik ide na tebe sa nožem u zubima  dobro da je sinoć prošlo bez ikakvih obziljnijih povreda za naše lako su duvnjak, čupić i lac mogli ozbiljno najebat.
|
|
|
09.08.2012., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Prije puno više nego sada,pogotov u eri Barcelone...
Ali podosta dugo polako Slovenci (Kalin) i Mađari (Androka),pa čak djelomično i Austrijanci u tijelima IHF-a/EHF-a stvari vraćaju u normalu...
|
Zanimljivo je da u sudačkim ,a i u krugovima IHF-a nema Hrvata koji bi ,jelda,po nekim zaslugama ipak trebali biti ,bar simbolično,predstavljeni 
|
|
|
09.08.2012., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
McAucliffe kaže:
Znaš onu staru,ako nemaš kaj pametnoga za reći,bolje šutjeti...mogao bi konačno šutjeti...
Samo totalni rukometni analfabeta,kao i ono dvoje siročića,može u sinoćnjem suđenju vidjeti namjeru umjesto neznanja...
Dakle,još jednom,kao i uvijek,komentar je totalno promašen...
|
To ti je tak kad se HRS zali na suce...onda nam uvale jos gore...za ovu dvojcu su Olsen i Pedersen bogovi...
Quote:
McAucliffe kaže:
A dokazi za to su? Ili ti kao dugogodišnji član IHF-a/EHF-a/HRS-a znaš o čemu pričaš?
Sam si se služio njihovim uslugama ili si to odrađivao za druge?
|
Neznam je li ti poznat slucaj kada su neki od najboljih Hrvatskih sudaca potpisivali peticiji protiv vrha UHRSa pa su preko noci suspendirani (ne zelim uvlaciti imena...) i baceni sa Prve HRL i međunarodnih na županijsku ligu?
Slucaj Gobac?Unisteni klubovi?Metkovic?Split?
Quote:
McAucliffe kaže:
U tome i jest problem,od početka se nije gradio kriterij...
Na prvom takvom udarcu se odmah daju 2min,nema nikakvih opomena...pa bi već tada stali pomalo...ako nebi,opet 2min,pa da vidimo dokle će junačine...
I onda kada skoči na tebe zbog isključenja,puf,2+2...kao što su trebali zalijepiti onom Afrikaneru što je isključen...pa ti maši rukicama i prosvjeduj...
To je problem njihove lige,što to nisu imali gdje naučiti...davno sam rekao,fućkaš ti LP,Premijer ligu i ostale lige...
Suditi se uči na lokalnim županijskim derbijima,gdje ekipa ne bira što će raditi...i kada takve dotjeraš pod kontrolu,sve ostalo je lakše...
|
Vidim da se inace razumijes u rukomet i sve sto si napisao stoji... 
Quote:
McAucliffe kaže:
Namještena satnica...
Za početak,igralo se u 21.30,kao i podosta tekmi prije,kao i POLUFINALA vjerovatno...
Tako da nemam pojma baš o čemu pričaš...
A teorijice urote me nikada nisu zanimale...pogotovo ne od ljudi koji ne znaju kako stvari funkcioniraju niti se s njima može razumski pričati...
Ti,iako jako malo ili ništa znaš o rukometu,a još manje o suđenju slobodno te priče prodaješ svojim frendovima koji će možda biti zadivljeni time što pričaš...
Ali dopusti da s eljudi koji su desetljećima u tome sportu samo nasmiju na tvoje izjave...
|
Ja isto ne vjerujem da je namješteno, ali da se nekome pogodovalo, to je sasvim ocito...
Quote:
d2267 kaže:
Zanimljivo je da u sudačkim ,a i u krugovima IHF-a nema Hrvata koji bi ,jelda,po nekim zaslugama ipak trebali biti ,bar simbolično,predstavljeni 
|
Imali smo ali su izbaceni od strane UHRSa zbog nepodobnosti...Zato sada imamo Gubica-Milošević koji nemogu ni zensku utakmicu odsudit...
Zanimljiv je primjer nasih jako dobrih sudaca koji su sudili Ligu Prvaka(jer nema veze sa UHRSom) ali nisu bili dovoljno dobri za HRL...Kao i puno odlicnih sudaca koji su zbog "starosti" potjerani u nadzornike...
Zadnje uređivanje ano96nimus : 09.08.2012. at 13:52.
|
|
|
09.08.2012., 14:32
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
fillip kaže:
|
Manje faca pravit, više igrat 
Ovaj turnir je neprepoznatljiv jebate, uđe odmorit Duvnjaka, pa proda 2,3 baluna, zabija se u obranu primajući batine i onda još u raspravama sa sucima ostane "u ofsajdu" dok primamo gol iz kontre.
Doduše nošalancija mi ide na kurac više nego to šta igra nije na razini, ima on i previše kredita da ga neko kritizira radi 2 izgubljene lopte, ali nošalanciju i zajebavanje ne mogu podnit... Protiv Danaca je letija, ovo ostalo je sve beskrvno...
|
|
|
09.08.2012., 14:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
ano96nimus kaže:
To ti je tak kad se HRS zali na suce...onda nam uvale jos gore...za ovu dvojcu su Olsen i Pedersen bogovi...
Neznam je li ti poznat slucaj kada su neki od najboljih Hrvatskih sudaca potpisivali peticiji protiv vrha UHRSa pa su preko noci suspendirani (ne zelim uvlaciti imena...) i baceni sa Prve HRL i međunarodnih na županijsku ligu?
Slucaj Gobac?Unisteni klubovi?Metkovic?Split?
Vidim da se inace razumijes u rukomet i sve sto si napisao stoji... 
Ja isto ne vjerujem da je namješteno, ali da se nekome pogodovalo, to je sasvim ocito...
Imali smo ali su izbaceni od strane UHRSa zbog nepodobnosti...Zato sada imamo Gubica-Milošević koji nemogu ni zensku utakmicu odsudit...
Zanimljiv je primjer nasih jako dobrih sudaca koji su sudili Ligu Prvaka(jer nema veze sa UHRSom) ali nisu bili dovoljno dobri za HRL...Kao i puno odlicnih sudaca koji su zbog "starosti" potjerani u nadzornike...
|
Čuj,kvaliteta suđenja raste s kvalitetom lige...
Ne da znam za taj slučaj nego sam bio jedan od organizatora i potpisnika te peticije ili točnije "pisma"...nitko baš nije bačen na županijsku ligu,ali je bilo degradacija...
Iako su danas svi ti degradirani u vrhu UHRS-a,a oni protiv kojih je peticija pisana mahom odoše iz Udruge...
Gubica i Milošević sude POLUFINALE OI...ljudi,to nije mala stvar...
A imamo i drugih međunarodnih parova i nadzornika...čak i jedan ženski IHF par...i jedno 4-5 parova i isto toliko nadzornika...
Problem je što nemamo ekipu zastupljenu u tijelima IHF/EHF-a...znači neke dužnosnike,a ne samo suce i nadzornike...
|
|
|
09.08.2012., 14:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
d2267 kaže:
|
U sudačkim/nadzorničkim krugovima smo podosta dobro predstavljeni i pred IHF i pred EHF,problem je što fali zaleđe,tj. administracija...da imamo nekog takvog,bilo bi lakše...
Imamo Šolu u IHF,ali to je slabo,on je bankar,a ne rukometaš...i Miškulina u liječničkom odboru...
Imamo L. Bojić-Čačić u EHF-u,ona mi je nekako najviše postavljena jer ima direktno veze s rukometom...
|
|
|
09.08.2012., 14:51
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
MEP kaže:
Manje faca pravit, više igrat 
Ovaj turnir je neprepoznatljiv jebate, uđe odmorit Duvnjaka, pa proda 2,3 baluna, zabija se u obranu primajući batine i onda još u raspravama sa sucima ostane "u ofsajdu" dok primamo gol iz kontre.
Doduše nošalancija mi ide na kurac više nego to šta igra nije na razini, ima on i previše kredita da ga neko kritizira radi 2 izgubljene lopte, ali nošalanciju i zajebavanje ne mogu podnit... Protiv Danaca je letija, ovo ostalo je sve beskrvno...
|
6 izgubljenih lopti dosad, jedna po utakmici.
Najbolji kradljivac i drugi najbolji asistent momčadi na turniru također.
|
|
|
09.08.2012., 15:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:18.
|
|
|
|