Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.08.2012., 01:13   #21
Iznimno sam zadovoljan...na 2 i po' tjedna sam imao actually ''društveni život''.
Sad slijedi vraćanje u grubu realnost.
Old 13.08.2012., 01:13   #22
Ma ja sam konkretno na finale mislio, napetost i to, ali i generalno, da, bila je odlična.

Ma...da se sve ovako ponovi u Riju, ja ću biti zadovoljan. Nadam se, naravno, da će biti i bolje i da ćemo to svi dočekati živi i zdravi
LeGriffio is offline  
Old 13.08.2012., 01:50   #23
Organizacija igara je bila na nivou. Lokacije pojedinih sportova bile su vrhunske. Zahvaljujući streamu pratio sam skoro sve sportove. Neki su supedinamični i uzbudljivi, neki malo manje, ali u svima je bodrenje od strane publike bilo na visokom nivou. Zanimljive su mi bile i reakcije sportaša- od tuge i suza do radosti i veselja pogotovo prilikom dodjele medalja.
Sa uspjehom naših sportaša sa i više nego zadovoljan. Jedino mi je žao rukometaša koji nikako da se riješe kompleksa Francuza,zbog jedriličara što nisu osvojili napokon tu medalju te ozljede Blanke Vlašić.
HRT je mogao i bolje organizacijski napraviti shemu programa. Podosta snimki, rano završavnje programa (mogli su snimke nekih zanimljivih događanja staviti iza ponoći pogotovo kraljice sportova koja je u pojedinim danima bila toliko isjeckana).
rapid135 is offline  
Old 13.08.2012., 01:59   #24
Prezadovoljan!!!

Pratio sam sve,tamo gdje sam htio tamo sam i bio,fuck htv. Hvala,BBC,gdje čuli i ne čuli,najbolje pokrivanje OI ever

Naša najuspješnija Olimpijada,kako ne biti zadovoljan rezultatima naših

I pratio sam OI u najboljem društvu,ovdje sa vama.(ne pretjerujte sad s awww-ima).
VodkaM is offline  
Old 13.08.2012., 02:25   #25
Odlićne olimpijske igre, u prvom redu zbog naših sportaša koji su ostvarili najbolji rezultat po broju medalja u povijesti. Jako me iznenadio černogorac koji je u maniri najboljih svjetskih snajperista skida bespomoćne golubove. Svaka čast svim sportašima koji su nastupili iako nisu osvojili medalju. Tribaju sad skupit snage i pokazat se u što boljem svjetlu u Riju. Možda je i bilo malo treme i ukočenosti u bitnim trenutcima(rukometaši,jedrenje...) ali jbg svi znamo da bi oni željeli još više osvojit medalju nego mi. Iako ne bi sad tija izdvajat nekog posebno, ipak moram najviše pohvalit vaterpoliste koji su odigrali fenomenalan turnir na čelu sa Ratkom Rudićem. Obrana koju su igrali,igraći u napadu koji su postizali fenomenalne golove, Pavić na golu koji je zabetonirao gol te forma koja se dizala kako se turnir približava kraju.

Malo me smeta hrt koji je moga malo više davat prijenosa a ne snimke po cili dan,ali šta je tu je...

Mila i Mišura rutinski najlipše na olimpijadi(svaka u svojoj kategoriji)
Old 13.08.2012., 02:57   #26
Predivne olimpijske igre kao i svake do sada, prezadovoljan s našim sportašima i medaljama, i sa svim našim sportašima koji su uopće nastupili na igrama jer iako je bilo ljutnje zbog ponekog lošijeg nastupa,svi su oni uložili ogromni trud da bi uopće došli na igre, a jako mi je drago da smo imali predstavnike i u nekim sportovima u kojima ih prije nismo imali npr. hrvanju i mačevanju itd...
Hvala svim našim sportašima, inače moram odati priznanje i Britancima jer nisam imao neko mišljenje baš o londonu ali ovim su me igrama stvarno privukli da posjetim taj grad ako budem u prilici.
i stvarno mi je bilo fenomenalno vidjeti naše sportaše da jedni druge bodre na različčitim borilištima,u čemu je prednjačio izvjesni Z.P.(43)
vagner love is offline  
Old 13.08.2012., 03:06   #27
Posto zivim u pogresnoj vremenskoj zoni, nisam puno gledao Olimpijadu, ali zato slijedecda je bas u pravoj vremenskoj zoni!!

Da li je iko nastupao za Hrvatsku u macevanju?

fala
bajlo ofiser is offline  
Old 13.08.2012., 03:29   #28
Olimpijske igre su bile odlične! Šteta što tako kratko traje, inace volim sport i bilo mi je zanimljivo pratit sto inace nisam npr. jedrenje,mačevanje,hrvanje..nisam ni znala da cemo imati toliko predstavnika. Svaka čast Barakudama, Sandri, Giovanni-u i ostalim sportašima koji su predstavljali Hrvatsku. Za rukometaše sam sigurna da je moglo i bolje zavrsiti ali i bronca je odlična! Žao mi je što Blanka nije dobila priliku pokazat se,vjerujem da bi i ona pokupila medalju.
Svaka čast i svima koji su trčali one maratone od 40ak km, nadala sam se da ce nasa Lisa biti bar među prvih 20 jer u jednom trenutku je bila šesta, ali dobro veliki je uspjeh što je došla do cilja..trebalo je to izdržat!
Nekako sam nakon ovoga dobila još veću želju posjetiit London.
Old 13.08.2012., 03:32   #29
Quote:
bajlo ofiser kaže: Pogledaj post
Posto zivim u pogresnoj vremenskoj zoni, nisam puno gledao Olimpijadu, ali zato slijedecda je bas u pravoj vremenskoj zoni!!

fala
Bojan Jovanović
St.hr is offline  
Old 13.08.2012., 03:34   #30
Quote:
bajlo ofiser kaže: Pogledaj post

fala
je,je Bojan Jovanović.. mislim da je u prvom kolu izgubio i to u produzetku kad su se borili za "zlatan bod".
Old 13.08.2012., 03:46   #31
rukometaši dobili sami sebe uz sudaćku pomoč veslaći luzeri smeto im vjetar ali prava istina je da su loši jedrilićari imali medalju ali onda odjednom više ne sestre zaninović najavljivale 2 zlata a vratile se samo s 1 broncom brača guzićari preloši nisu prošli niti prvo kolo antun glasnović je bio zadnji a blanka luzerica od koje smo svi oćekivali zlato ovaj put nije ćak niti ušla u finale pa šta reč
Serse is offline  
Old 13.08.2012., 04:50   #32
Quote:
Serse kaže: Pogledaj post
rukometaši dobili sami sebe uz sudaćku pomoč veslaći luzeri smeto im vjetar ali prava istina je da su loši jedrilićari imali medalju ali onda odjednom više ne sestre zaninović najavljivale 2 zlata a vratile se samo s 1 broncom brača guzićari preloši nisu prošli niti prvo kolo antun glasnović je bio zadnji a blanka luzerica od koje smo svi oćekivali zlato ovaj put nije ćak niti ušla u finale pa šta reč

jako zadovoljan. pratilo se koliko se moglo. neke sportove se ne mogu prisilt gledat ni uz najbolju volju. tipa plivanje. to mi je bila dosadna faza, al to je već klasika. onda je došla atletika sanya i allyson čak sam i otkrija odbojku šta sam inače automatski izbjegava iako ni sam ne znam zašto. bože kakav sport.

šta reć za naše. najbolja olimpijada dosad iako je bilo kapaciteta za čak i više. i to vrlo realnog kapaciteta. al nećemo bit prasci, neki su mogli bolje, neki su iznenadili, bravo za svih.

ove ceremonije me ne zanimaju baš, al parilo je da na razini

pozdrav mili, lani, antoniji, andrei i ostalim curkama šteta da i odbojkašice nisu s nama da upotpune ovu lipu sliku

please stand up for the national anthem of croatia
Playlife_ is offline  
Old 13.08.2012., 05:27   #33
Quote:
Playlife_ kaže: Pogledaj post
ove ceremonije me ne zanimaju baš, al parilo je da na razini
Ja se tek to ne mogu natjerat gledati. Nikad nijednu nisam pogledao
Jebote, ko neki komunistički slet, Dan mladosti, Dragi vođa i te šeme
Old 13.08.2012., 09:04   #34
1. NAŠI - Najuspješnije Igre do sada, šta više kazati. A sve to uz realan podbačaj jedriličara, duguju sad za Rio, oćeme dvi medalje tamo Mali sportovi opet pokazali da bi ih se dodatno trebalo gurati, nadam se da će nekome doći iz guzice u glavu. Vaterpolisti pokazali svjetsku dominaciju, to je izgledalo bolesno.
Sve u svemu, štonobise kazalo, lijepo je bilo biti Hrvat ova dva tjedna.

2. OSTALI - vanzemaljac Bolt, već sad legendarno finale na 100 metara sa sedam ispod 10 sekundi, Rudisha i trka na 800 prebijes, posljednje Igre Phelpsa, prejebena ženska odbojka... mnogo dobrih rezultata sve u svemu, dobrih utakmica pljevlju (finale muške odbojke jebeno), sve u svemu odlično.

3. TV - HRT totalni fail, ali je BBC sve to iskompenzirao. Najbolje TV praćenje Igara ikada, Britanci opet pokazali da su mange kad su mediji i novinarstvo u pitanju. No, da ponovimo, HRT totalni fail i da smo normalna država, nakon ovakvog praćenja netko bi odletio sa svoje pozicije.

4. FORUM - ne volim izdvajati, ali, fortaleza je ajatolah otvaranja pdf-ova, car dnevnog praćenja i ažuriranja, megakralj najavljivanja. Najdublji naklon za ideološko osmišljanje pdf-a.
Plus, Magor kao vrhunaravni statističar zaslužuje također pohvale, tim prije jer je čovjeku hrvatski jezik priučeni.
Pohvalio bih i zahvalio ekipi koja je po pojedinim sportovima davala vrijedne inside informacije (ovako iz prve, cure na TKD-u, ekipa na rukometu mi odmah padaju na pamet... e, da, Jacob za košarku hahahaha)

5. ŽENE - Andrea "Rodi-Mi-Dijete" Penezić i Mila "Hodajući Seksipil" Horvat IMO lajtmotivi Igara. Uz standardni niz ljepote po borilipštima, prije svega očekivano odbojkaškim.

6. TERAPIJA HEPTANONIMA - iako se vjeruje kako je ovo dobra terapija za skidanje s praćenja Olimpijskih, postoje stručnjaci koji tvrde da su cigarete i teži alkohol uipak bolje rješenje. Uz nadu da se neće povećati stopa samoubojstava u Hrvatskoj, pozdrav do Sočija.
Old 13.08.2012., 09:43   #35
Puno, od naših je bilo onih što su iznenadili, što su manje-više potvrdili očekivanja, pa i razočaranja. Gledanje po strimovima-uživanje i tlaka, a za Rio će vjerojatno biti još sportova jao jao. Ako nastave tako, morat će produžit na bar još 1 tjedan.
Naravno, jedino nezadovoljan HTV-om.
Imran is offline  
Old 13.08.2012., 09:51   #36
sportaši bravo!

tunižani rukomet i španjolci košarka - no fair game

prijenosi -

mila, mišura, penezić...

sve u svemu jedva čekam rio.
Old 13.08.2012., 10:31   #37
Olimpijske ko Olimpijske, uvijek zanimljive

nepobjedivi Bolt, i njegova stafeta i novi svjetski rekord, nadopani Ameri dosli haklat i poigrali se sa svima do zlata, nikako zaboravit Kemboi-a... prije nisam tolko pratio odbojku, ove Olimpijske sam gledo par tekmi, jebenica, kakve ekipe, kakvo finale, i cestitke Rusima sta su uspjeli preokrenut u finalu protiv Brazila... nogomet koji inace najvise pratim, tu sam najmanje pratio, glupo mi je ovo do 23 godine, al dobro, ima to svoje razloge i prednosti... al mi je drago da Brazil nije osvojio... pratio tenis, svaka cast Murrayu, podigao je svoju igru i potvrdio da sad moze ravnopravno igrat s prvom trojicom... plivanje pratio manje nego inace, nemam nekog favorita vise, otkad nema Torpeda nije mi to to

sto se tice nasih, bolji nego ikad... al da se moglo vise, moglo se... sestre Zaninovic zakazale (al aj, Lucija donekle uspjeh, bronca ), Ude zakazao, Blanka otkazala, veslaci malo podbacili, rukometasi se opet usrali Francuza, Cilic standardno nije nis napravio, al od njega se nije ni ocekivalo... al rukometasima ipak cestitke na bronci, medalja je medalja, vec smo pricali kolko smo godina u vrhu, i na tome im svaka cast, jos jedna medalja je tu
Sandra i Giovanni, rijeci su suvisne i posebna prica su vaterpolisti... kakav vaterpolo, iz udzbenika, maestralno, kako je turnir isao dalje mi smo igrali sve bolje i bolje i niti u jednoj tekmi nisam pomislio da bi mogli izgubit, bravo momci, svaka vam cast, uljepsali ste mi ljeto, neopisiv osjecaj ponosa zao mi je rukometasica, mislim da je bilo previse straha protiv Spanjolki koje se moglo dobit, da nisu svjesne svoje kvalitete, a imaju kvalitetu za napravit jos bolji rezultat, nadamo se da ce nam u buducnosti donijet koju medalju

i HRT-u jedan veliki
mogli su puno bolje organizirat prijenose, rasporedit na vise programa, il bar pune snimke davat, a ne napola, djelomicno i sl gluposti... al dobro, valjda ce 2016. bit bolje

i svima na ovom forumu, koji su pratili, pisali svoje komentare, zivcirali se i veselili prvenstveno nasim predstavnicima...
agent5 is offline  
Old 13.08.2012., 10:36   #38
Quote:
Imran Zakhaev kaže: Pogledaj post
Puno, od naših je bilo onih što su iznenadili, što su manje-više potvrdili očekivanja, pa i razočaranja. Gledanje po strimovima-uživanje i tlaka, a za Rio će vjerojatno biti još sportova jao jao. Ako nastave tako, morat će produžit na bar još 1 tjedan.
Naravno, jedino nezadovoljan HTV-om.
U Riu se uvode samo golf i ragbi od novih sportova.
lakota is offline  
Old 13.08.2012., 12:17   #39
ovaj put sam bas od pocetka popratio badminton koji inace ne gledam,i jako mi se sviđa

pokusao sam vise pratit judo i hrvanje,ali mi se to bas nije svidjelo,ne razumijem nacin bodovanja

nasi su odlicni bili na igrama,jako sam zadovoljan s njima

otvaranje igara mi je bilo dosadno
ramos_4 is offline  
Old 13.08.2012., 12:17   #40
Posto sam ove godine u Londonu proveo skoro mjesec dana igre su mi bile dodatno zanimljive jer sam dosta upoznao taj odlicni grad. Cak sam i plivao u jednom od trening centara izgradjenih za OI, u Hatfieldu malo van grada.

Posto su i mediji i ljudi ovdje na forumu iznosili usporedbe s Pekingom 2008. onda ja mogu reci da su mi ove igre bile ipak bolje. Od samoga otvaranja i zatvaranja koji su pokazali razliku izmedju zapada i Kine (Britanija je pokazivala kreativna djela svojih brojnih nadarenih i prepoznatljivih pojedinaca, a Kinezi su obicni bezlicni mravi koji znaju samo stvarati kvantitetom, a ne kvalitetom). Ono sto je u Londonu dosta pozitivno i imalo je ocekivani efekt su vec od ranije poznata borilista i lokacije koje nece ostati "bijeli slonovi" koji trunu od nekoristenja kao vecina objekata u Pekingu. Tenis u All England Clubu, gimnastika i kosarka u O2 Areni, nogomet na Wembleyu i ostalim poznatim stadionima su neki od primjera.

Druga velika razlika za koju London i Britanci nisu iskljucivo zasluzni je puno bolja pokrivenost igara kroz elektronicke medije. Pametni telefoni su danas svakodnevnica i raspored/rezultati se gledaju uzivo kroz aplikacije. Internetski prijenosi takodjer nikada nisu bili laksi, nije uopce bilo potrebno traziti streamove jer su svi bili ponudjeni besplatno i u dosta visokoj kvaliteti. Olimpijske igre su zakoracile u novu eru po tom pitanju i ocekujem da ce igre u Brazilu otici jos nekoliko koraka dalje.

Sto se tice sporta tu nema puno napretka ili nazadovanja, radi se o gomili natjecanja gdje uvijek ima velikih rezutata, kontroverzi, junaka, gubitnika, drame, zvijezda itd. Igre u Pekingu su iznjedrile Bolta i Phelpsa (vise ovoga prvoga), dok ovdje nije bilo nekog novog zaista velikog imena koje je napravilo kakvo sportsko cudo. Velika Britanija je osvojila puno medalja i jos jednom je domacin s velikim ulaganjima i novom infrastrukturom dobio i sportski rezultat. Ono sto veseli je do sada najveci uspjeh hrvatskih sportasa. Dodaju li se i tri medalje iz Vancouvera, imamo sve veci broj sportova u kojima osvajamo medalje. Mislim da je to najvaznije, da nas rezultat ne ovisi o samo jednom ili dva sporta i da se uspiju istaknuti nadareni pojedinci. Nije losa poruka ni mladima (a i onima starijima) da ne treba stalno plasirati jadikovke i da se u Hrvatskoj mogu stvarati velike i uspjesne price vlastitim radom i trudom, bez prevelikog oslanjanja na sustav i drzavu.
Grupa Queen is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:21.