Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.08.2012., 18:05   #941
Quote:
McVily kaže: Pogledaj post
Karma poraza u finalu... Naši nasmiješeni i veseli, Šveđani u kurtzu
Drito
LeGriffio is offline  
Old 12.08.2012., 18:13   #942
Ovi Francuzi su očito protiv nas turbo napaljeni.
albundyy is offline  
Old 12.08.2012., 18:16   #943
Tko je na kraju najbolji strijelac OI-a,Čupko?
HomaneD is offline  
Old 12.08.2012., 18:31   #944
Quote:
McVily kaže: Pogledaj post
Karma poraza u finalu... Naši nasmiješeni i veseli, Šveđani u kurtzu
to to
agent5 is offline  
Old 12.08.2012., 18:34   #945
Quote:
HomaneD kaže: Pogledaj post
Tko je na kraju najbolji strijelac OI-a,Čupko?
Ovdje veli da nije. Za jedan gol, jbg.

http://www.london2012.com/handball/e...nce/index.html
Old 12.08.2012., 18:51   #946
evo nasih, bronca je nasa
agent5 is offline  
Old 12.08.2012., 19:00   #947
ajme francuza ovih, šta nisu mogli svoju foru izmislit nego kupe boltove
Old 12.08.2012., 19:10   #948
Jadni Šveđani i oni tužni

Karabatić i Omeyer
Old 12.08.2012., 19:14   #949
pa bila je fora u tome da kopiraju Bolta, i nasi i Francuzi

kako su Svedani pokisli
la rosana is offline  
Old 12.08.2012., 19:27   #950
Ko odlazi od francuza u penziju ?
Ofenziva is offline  
Old 12.08.2012., 19:28   #951
Kakav mega gigant je ova reprezentacija Francuske. A za sve one ''stručnjake'' koji su ih otpisali i proglasili prošlim svršenim vremenom dovoljno je navesti samo jednu činjenicu:

Xavier Barachet-23 godine, William Accambray-24 godine.

Karabatić i Abalo također u odličnim godinama te će uz stariju gardu dominirati još godinama. Ne nazire se početak kraja ove fantastične ekipe.
BumSlayer is offline  
Old 12.08.2012., 19:32   #952
Quote:
Ofenziva kaže: Pogledaj post
Ko odlazi od francuza u penziju ?
braca Gille, Dinart, Karaboue (kak se vec pise), Omeyer, Narcisse, Guigou, Fernandez... bar je tak najavljeno...
agent5 is offline  
Old 12.08.2012., 19:33   #953
odlaze igrači ali našima kompleks francuza ostaje.
Old 12.08.2012., 19:52   #954
Quote:
agent5 kaže: Pogledaj post
braca Gille, Dinart, Karaboue (kak se vec pise), Omeyer, Narcisse, Guigou, Fernandez... bar je tak najavljeno...
Sumnjam...to se odnosi na sljedeću olimpijadu.
Mislim da će u Španjolskoj 2013. Francuska biti skoro ista kao ova Londonska.
Fernandez je imao dobar turnir te sumnjam da on ne može još jednu godinu.
Koja je situacija sa Dinartom,G.Gilleom ili Karabeuom,teško reći...Dinart je odigrao fenomenalan turnir.

Ja nisam naišao ni na jedan pouzdan članak da Fernandeza ili Omeyera neće biti u Španjolskoj,pa čak ni na francuskim portalima.

Zadnje uređivanje The_End : 12.08.2012. at 20:03.
The_End is offline  
Old 12.08.2012., 20:10   #955
bravo francuzi
nar.kO is offline  
Old 12.08.2012., 22:53   #956
Cestitke Francuzima

Ne pobjedjuje uvijek najbolji
Old 13.08.2012., 06:32   #957
Nakon osvojene bronze bio sam poprilicno zadovoljan,kontam necemo napustiti turnir bez medalje,ako nishta iplatio nam se mukotrpni rad. Eh,a onda pogledam utakmicu za zlato u kojoj vidim kako Francuzi igraju rukomet isto kao i citav olimpijski turnir (NISTA POSEBNO),vidim kako se jedna Svedska sa njima drzi,te da je bila malo vise pribrana mogla je mozda i uzet zlato.
Eh u tom trenutku sam ja nanovo popizdio,kada sam vidio da smo bukvalno sami sebe pobijedili,kada sam vidio da nismo izgubili od kvalitetnije niti bolje momcadi nego da smo izgubili sami od sebe...
Zabolio me je ovaj poraz u polufinalu vishe nego onaj 2007. u Njemackoj ili 2009. u Zagrebu. Stvarno je ogromna steta,pogotovo za najveceg svih vremena,za Balica!!!
Old 13.08.2012., 07:43   #958
također se ubrajam u one kojima ni pobjeda za broncu nije nimalo ublažila gorak okus poraza u polufinalu.
francuzi nisu zaslužili zlato. nikako.
nisu dominirali niti u grupi niti su ostvarivali nekakve pobjede za pamćenje. ono protiv nas isključivo je naša loša igra, naš loš dan i podsvijesni strahovi naših.
u finalu protiv šveđana mogli su francuzi i glatko popušiti (koliko puta su suci vraćali/zaustavljali brzu kontru šveđana zato što je prekršaj izveden sa mjesta metar udaljenog od mjesta gdje je počinjen prekršaj?)
očito su francuzi omiljeni kod sudaca koji im dozvoljavaju grubu igru, koji imaju razumijevanja za njihove godine pa im svesrdno pomažu.
Old 13.08.2012., 11:42   #959
Quote:
tnt_tunja kaže: Pogledaj post
Nakon osvojene bronze bio sam poprilicno zadovoljan,kontam necemo napustiti turnir bez medalje,ako nishta iplatio nam se mukotrpni rad. Eh,a onda pogledam utakmicu za zlato u kojoj vidim kako Francuzi igraju rukomet isto kao i citav olimpijski turnir (NISTA POSEBNO),vidim kako se jedna Svedska sa njima drzi,te da je bila malo vise pribrana mogla je mozda i uzet zlato.
Eh u tom trenutku sam ja nanovo popizdio,kada sam vidio da smo bukvalno sami sebe pobijedili,kada sam vidio da nismo izgubili od kvalitetnije niti bolje momcadi nego da smo izgubili sami od sebe...
Zabolio me je ovaj poraz u polufinalu vishe nego onaj 2007. u Njemackoj ili 2009. u Zagrebu. Stvarno je ogromna steta,pogotovo za najveceg svih vremena,za Balica!!!
Baš tako, i to jako boli jer Goluzin ego uništi zlatnu medalju . I nikad to neću shvatiti .
Old 13.08.2012., 15:35   #960
Čestitke Nikoli Karabatiću koji je još jednom odveo najbolju momčad svih vremena na tron gdje to zaslužuju i biti.
Osmorica veličanstvenih koje više nikad nećemo skupa gledati na terenu: Nikola Karabatić, Michael Guigou, Luc Abalo, Jerome Fernandez, Didier Dinart, Thierry Omeyer, Daniel Narcisse i Bertrand Gille. Rukometni Dream Team.
Od Švicarske 2006. do Londona 2012. samo su rijetki imali tu privilegiju pobijediti tu ekipu, i zato čestitke Lini Červaru na tome.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:21.