|
|
11.10.2012., 11:31
|
|
VaQuita Marisol
Registracija: Nov 2011.
|
cure, samo pripazite da imate backup od svih fotki.
meni je riknuo laptop, nisam imala backup od svega i neke stvari su nepovratno izgubljene (riknuo je hard, do podataka se ne može doći)... 
|
|
|
11.10.2012., 11:54
|
|
Moderato cantabile
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
tihonsee kaže:
meni je riknuo laptop, nisam imala backup od svega i neke stvari su nepovratno izgubljene (riknuo je hard, do podataka se ne može doći)... 
|
moja su djeca jutros doruckovala napolitanke i cokoladni rizin vafel...i onda su to zalili sokom...al sve je bilo bio od alanture 
|
11.10.2012., 13:52
|
|
Zoberica
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
tihonsee kaže:
|
Pricaj mi o tome
Sve slike od rodjenja pa do jedno godinu dana
Sva sreca da sam na fejs stavljala dosta i da imam tu na poslu pa sacuvah nesto

|
|
|
11.10.2012., 16:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
moja je gledala tv ne znam otkad, valjda oduvijek. Sad ima 2 i pol i vec duze vrijeme ni ne pogleda prema tv-u, valjda ju ne zanima vise. Al zato surfa po fejsu ko velika i bolje barata android mobitelom nego muz. Zna si sama pustit pjesmice na youtubu (kad hoce) jer se meni ne da svake 2 minute klikat novu pa sam joj pokazala kak da si sama pusti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
|
|
|
11.10.2012., 17:51
|
|
VaQuita Marisol
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
Kuzerica kaže:
Pricaj mi o tome
Sve slike od rodjenja pa do jedno godinu dana
Sva sreca da sam na fejs stavljala dosta i da imam tu na poslu pa sacuvah nesto

|
ista stvar, privh godinu dana seniora...
imam i ja na fejsu, ali što mi to znači kad ih mogu samo gledati...
Quote:
cjepidlaka kaže:
moja je gledala tv ne znam otkad, valjda oduvijek. Sad ima 2 i pol i vec duze vrijeme ni ne pogleda prema tv-u, valjda ju ne zanima vise. Al zato surfa po fejsu ko velika i bolje barata android mobitelom nego muz. Zna si sama pustit pjesmice na youtubu (kad hoce) jer se meni ne da svake 2 minute klikat novu pa sam joj pokazala kak da si sama pusti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
|
misliš "jutub"  moj isto sve zna sam.
sjećam se jedne zgode, imao je nekih 18mj i tražio me, po običaju, da mu pustim crtiće na laptopu.
na njegovu nesreću, riknuo je internet i kad sam mu to pokušala objasniti, počeo je hodati po stanu i panično-plačnim glasom govoriti "ima intejneta mama, ima intejneta" 
|
|
|
12.10.2012., 08:31
|
|
Registracija: Jan 2009.
|
skuhala sam mesnu bistru juhu, procijedila je, stavila tjestetninu.. i ugledala crvića kako pliva! odakle crvić??! najvjerojatnije iz tjestenine... al zgadilo mi se sve, juhu ja nisam htjela/mogla jesti.
al maloj sam dala juhu i tvrdila da je fiinaa 
|
12.10.2012., 08:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
katjes kaže:
skuhala sam mesnu bistru juhu, procijedila je, stavila tjestetninu.. i ugledala crvića kako pliva! odakle crvić??! najvjerojatnije iz tjestenine... al zgadilo mi se sve, juhu ja nisam htjela/mogla jesti.
|
ajojjj 
|
12.10.2012., 08:57
|
|
Zoberica
|
Quote:
tihonsee kaže:
ista stvar, privh godinu dana seniora...
imam i ja na fejsu, ali što mi to znači kad ih mogu samo gledati...
|
Pa mozes ih kopirati opet na lap i sacuvati ih ili dati razviti
KuziS
i jos skupis i od drugih prijatelja s fejsa ako imaju slike tvog dijeteta (tako je meni) pa se nakupilo malo 
|
|
|
12.10.2012., 09:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
tihonsee kaže:
|
zato ja slike kad prebacim na lap odmah prebacim na eksterni hard,jer mi se desilo da mi je krepal hard i otišlo 4000 slika 
možete si mislit kak mi je bilo
|
12.10.2012., 09:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
nosila sam neki dan bebinu kakicu na analizu u Klaićevu, a mala je ostala doma sa MM. u povratku kupila story u dućanu i sjela u auto na parkingu i čitala story jer sam znala da mi doma nema čitanja.
a MM me zvao dva puta da vidi di sam zapela, nisam čula mob, a poslije sam rekla da je bila gužva u gradu 
|
|
|
12.10.2012., 10:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
katjes kaže:
|
Ovako nesto slicno se meni jednom desilo sa spinatom (domacim jel).
Skuhala ga i vidjela neke crne tockice unutra, malo ih proanalizirala a kad ono- to su bile sitne bubice. Vjerojatno su se zalijepile na liscu kojeg nisam dobro oprala.
Tak da je sve zavrsilo u smecu, a mala je dobila hippovu mesnu kasicu za rucak (sva sreca uvijek imam pokoju doma za nedajboze  )
Keksic, meni je ovo bas simpaticno sta si napisala
Tako sam i ja dok je moja jos bila jako mala-kad god sam negdje isla s takvim gustom bi se vozila u vlaku, tramu, gledala kroz prozore, osjecala se napokon slobodno (ko maltene zatvorenik kad ga pustis na slobodu) i onda kad bi se priblizavala doma imala osjecaj koda se vracam na robiju 
|
|
|
12.10.2012., 10:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Keksić... kaže:
nosila sam neki dan bebinu kakicu na analizu u Klaićevu, a mala je ostala doma sa MM. u povratku kupila story u dućanu i sjela u auto na parkingu i čitala story jer sam znala da mi doma nema čitanja.
a MM me zvao dva puta da vidi di sam zapela, nisam čula mob, a poslije sam rekla da je bila gužva u gradu 
|
Neka si!
I ja kad god mogu zbrisem sama, makar i do ducana.
|
12.10.2012., 12:21
|
|
Zoberica
|
Quote:
Keksić... kaže:
|
Samo te 2 puta zvao
Blago tebi
Ako je duze od po ure to se zove svakih pet minuta iako bi mu bilo jasno da se to moze oduziti bez mog utjecaja
Muski 
|
|
|
12.10.2012., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
ma inače ju hoće pričuvati, i rado se igra s njom. ali kad se ukenja, bježi ko vrag od tamjana
i ja sam na moru jedva čekala da moram po nešto u dućan, i onda sam se vraćala 20 minuta doma a dućkas mi je 20 metara od kuće
fakat treba nekad malo luftanja 
|
|
|
13.10.2012., 09:48
|
|
Moderator
|
Ja skoro sve slike uploadam na fejs tako da se ne mogu nikako izgubit. Slikam s ajfonom i prebacujem u komp, valjda neće oboje riknut.  
I pridružujem se nemajkama koje nemaju razvijenu ni jednu sliku i nisu ni počele ispunjavat radosnicu.  Mama me toliko gnjavila da joj razvijem par slika, ali ja sam toliko lijena da sam joj ih na kraju poslala na mail i postavila na screen saver doma i u ofisu. 
|
13.10.2012., 11:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Ja sam cak bakama razvila po 50 kom svakoj al sebi nisam niti jednu jer ih kao moram uredit jos u PS-u sto ce se desit nikad 
|
|
13.10.2012., 15:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Kartica od 16Gb na fotiću puna  možda 10tak fotkica prebačeno na komp i čeka uređivanje u PS-u ... jednog dana kad se bude ženio dobit će ih 
|
|
|
13.10.2012., 20:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
ja razvijam slike
i ispunjavam radosnicu

ali mu u radosnicu podvaljujem fotke - npr. prvo kupanje, ja loše zgledam pa sam stavila fotku od 22. kupanja
|
|
|
13.10.2012., 20:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
*zlata* kaže:
ja razvijam slike
i ispunjavam radosnicu

ali mu u radosnicu podvaljujem fotke - npr. prvo kupanje, ja loše zgledam pa sam stavila fotku od 22. kupanja
|
Uopce nisi neka nemajka...izvan konkurencije si. 
|
|
|
13.10.2012., 23:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
Moje dijete obožava akvarij pa sam ja danas sjedila 20 min s njim ispred da on to gleda i bude miran dok mama gleda Sulejmana 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:46.
|
|
|
|