Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > RPG

RPG Fencing. Fighting. Torture. Poison. True love. Hate. Revenge. Giants. Hunters. Bad men. Good men. Beautifulest ladies. Snakes. Spiders. Beasts of all natures and descriptions. Pain. Death. Brave men. Coward men. Strongest men. Chases. Escapes. Lies. Truths. Passion. Miracles. ...i sve o njima.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.04.2005., 20:31   #21
Red face

Wow, nisam ni skuzio da forum.hr ima RPG dio. A kada sam htio prodati svoje munchkine (to su oni koji se igraju u KSET-u trenutno ), nisam znao gdje bih stavio oglase.

Uglavnom, Munchkine imate za kupiti u ZG u frankopanskoj 22 i radicevoj 13, a imate i web stranice land of magica, pa mozete odande naruciti postom da vam posalju bilo gdje u Hrvatsku (ako nema Land of Magic u blizini).

Btw, da li se ovo gore tretira kao reklama? Ili samo pomaganje forumasima?
Ph0enix is offline  
Old 06.04.2005., 20:51   #22
Talking

Quote:
Ph0enix kaže:
Mmm.... Ovisi. Radiš li za LoM?
Old 07.04.2005., 09:33   #23
Quote:
Ph0enix kaže:
S obzirom na to da su gore navedeno ljudi vec 2-3 puta napisali, a da niko to nije ni pitao, ja bi to tretiro ko reklamu
Old 11.04.2005., 15:44   #24
Re: OBAVIJEST:

Quote:
el Duderino kaže:
Obavještava se svekoliko pučanstvo da je forumašica K@li (u daljem tekstu munchkin ovisnica, MO) nakon što je vjerojatno prodala babu da skupi pare, kupila munchkina classic.

evo su mi platili da uzmem babu natrag pa sam si priustila i expansion set clerrical errors
i sad imam monstericu kali,level 20 creature from hell
Old 30.04.2005., 22:51   #25
Re: Re: OBAVIJEST:

Quote:
Khaleesi kaže:
Sta Istrakon ucini od postene cure
a prava se javlja..
Old 03.02.2012., 23:09   #26
Moram dići ovu temu, imao sam večer iz snova,pobjedio večeras(točnije počeli popodne) 2 zaredom.

A sljedeći tjedan i brat,zli genije ove igre,igra s nama nakon pauze za učenje, mislim da sam spreman za konačnu osvetu

Inače, jako smo se navukli na ovo, svi smo već parovi u srednjim 20-tima, i češće ovo sada igramo vikendom,nego ostajemo vani dugo.

Moram priznati da su Munchkini najdraža igra koju sam igrao, jebo Rizik ili Monopoly,oko nije ni slično,ali do prije godinu dana sam to često igrao, sada deremo samo Munchkin
Old 04.02.2012., 16:37   #27
Quote:
Kyle Reese kaže: Pogledaj post
Moram dići ovu temu, imao sam večer iz snova,pobjedio večeras(točnije počeli popodne) 2 zaredom.

A sljedeći tjedan i brat,zli genije ove igre,igra s nama nakon pauze za učenje, mislim da sam spreman za konačnu osvetu

Inače, jako smo se navukli na ovo, svi smo već parovi u srednjim 20-tima, i češće ovo sada igramo vikendom,nego ostajemo vani dugo.

Moram priznati da su Munchkini najdraža igra koju sam igrao, jebo Rizik ili Monopoly,oko nije ni slično,ali do prije godinu dana sam to često igrao, sada deremo samo Munchkin
Koje Munchkine igrate? Obične ili neki set tipa Bites? Imate ekspanzije?

Meni stižu ekspanzije za Bites i Cthulhu, a protectori (600 komada) su došli jučer. ^^
Old 04.02.2012., 17:23   #28
Quote:
Bartacus kaže: Pogledaj post
Koje Munchkine igrate? Obične ili neki set tipa Bites? Imate ekspanzije?

Meni stižu ekspanzije za Bites i Cthulhu, a protectori (600 komada) su došli jučer. ^^
3 obična, i onaj s djed mrazovima i onaj s vilama
Old 06.05.2012., 17:44   #29
Quote:
Kyle Reese kaže: Pogledaj post
3 obična, i onaj s djed mrazovima i onaj s vilama
Jel jos igrate?
OutlawPete is offline  
Old 08.05.2012., 12:18   #30
Isuse, koji stari thread!
GnothiSeauton is offline  
Old 04.10.2012., 15:37   #31
Thread je usitinu prastari, ima koga na podrucju zg-a ko igra munchkin
Krscho is offline  
Old 20.10.2012., 21:37   #32
Evo jedna malo pojednostavljena partija za početnike, sa Will Wheatonom i Steve Jacksonom, te Felicijom Day i njezinim kolegom iz The Guilda
http://www.youtube.com/watch?v=V6oMBSiL7Zs

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:44.