Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
28.01.2013., 19:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Nadalllina kaže:
E ovako!!!!! ..... na brzaka koju da bacim..Znaci nabijem ih glupe sve odreda. Proradila Sigma pogledala sam sinoc do 74.. Bilo je par nelosih momenata kad sam se nasmijala u 71. i 72. koje nisu bile lose, svasta se izdogadjalo u njima i dobre su . Jakov kad kaze Dinku koji lafo umire '' nemoj me sad zajebati '' hahaha... Ili Alen..'' oooooo prike..o''kle vas..pa kud ste posli na plazu bez kupaci, sram vas bilo AJJDD UPADAJTE..'' .. cuj kud ste posli na plazu bez kupaci..nigdje veze.. 73. i 74. su bile brutalno dosadne i presaltane.. Dalje, kako se ono oni nalaze u Italiji samo nalijecu jedan na drugoga..k'o da su mali cekrcici.. Niksa nije ni sisao u luku vec ugleda Jakova..a sad kad se Dinko i Alen vrate naci ce odmah Jakova i Niksu u nekoj kafanici u Italijici.. I koji ono grad glumi Italiju?! ..Split ili Rijeka?!.. Zamaglili su pozadinu u vecini isjecaka ..nisu to besprijekorno uradili, ali svaka cast za pokusaj!! I svaka im cast sto usred Italije s talijanskim domorocem nisu progovorili Hrvatski, pa onaj deduka nije Jasi na tecnom hrvatskom objasnio gdje je policijska postaja...jos jedan plus za produkciju. Talijanski zandari koji onako trckaraju za Dinkom i Jasom po Italiji su mi komaaaaaaaaaaaaaa, ali ja sam vristala na ono..hehehehhehe isto u nekom losem crticu.. MMhhh nista ni od onih Aninih spletki kojim sam se nadala da ce mi biti iole napete..ovo dosad je glupo, suvonjavo, nesocno, a po sadrzajima vidim tako ce biti i u buduce..nista narocito. Molim, da vise ne prikazujuuuuu onu Andjelu s onim kokodakanjem brrb. Lara mi jos vise ide na zivce, znaci , zmirim na one njene lafo teatralne ( smijesne i suvisne ) grimase i cepim usi na njen glas. Leila mi nikad lepsa u seriji nije bila, nego sad kad se probudila iz kome.. i nekako mi je dobra..solidno je objasnila svoj odlazak iz kuce Zlatar, nije bilo zamorno kako sam mislila..u pirliku sam zadovoljna.. Zlaja i David..da, to sam i prije mislila reci...nadala sam se da ce malo vise se posvetiti njihovom odnosu..i htjela bih da sam vidjela njihov prvi susret sutradan kad je mali David stigao u vilu Zlatar..medjutim nista. Marijica je preslatka. Eeee sto ti je navika publike, i kad se bas ono lesinarski uzdas u tu naviku gledanja ljudi.... pa ti libo sve zivo sta radis i kako radis....cijela produkcija u banani. A sto se tice buducih sadrzaja, ostala sam stvarno bez teksta sto im Ana daje novac..KOJI FAIL..maaa debilcine jedne usugane..eeej da su oni svi skupa osudjeni na Anin novac i da se Lara, pazi ovo, zbog toga s dvoje male djece mora prtiti iz Splita zauvijek..eee mocni Zlatarevi da nemaju pare, da svi skupa tamo ne mogu skupiti taj novac, nego im Ana mora dati.. ma bjeziii tamo.. sto nisu prodali krcme, vilee, skverove i ostalo.. sve je bolje nego Anu pitati i pasti pod njene ucjene..ili svi doprinjeli..nego bas zalost nemaju izbora Ana im mora dati novac..Ma usaa..Inace, bgt zna li itko gdje ona Mija sad zivi?? I da li smo ikad dobili ikakvo objasnjenje sto bi sa Zoranom i otkud se uopce Mija pojavila onda usred noci kad je u '' getu'' nasla Laru. I na konto cega se oni onako sprte u onu krcmu kad god nemaju gdje..placaju li oni ikome to..????? Previse, previse lose.. I jos, ma postao mi je bas pravi lagani relax kritizirati ovako serijicu..Pozdravljam!!!!!  .....
|
Preplakah!!!! Hahahahahhahahahahah... "sprte"    hahaha
Krcma im dodje ko svratiste za beskucnike.. Svi su se izredjali ...
|
28.01.2013., 19:28
|
|
Hic et Nunc
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
Gagojlo kaže:
Brzo pitanjce....Sta bi sa svim onim silnim parama koje je Vuksan ostavio Lari/Zlaji?? 
|
Otišle crkvi kad se Lara zaredila. 
|
28.01.2013., 19:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Stvarno me opasno nerviraju.
Gde je Nela baj d vej?
I otkud Karmen posle onog Larinog psihopate kod Tristana?
I kako to da se oni tako srecu po kojekakvom belom svetu? Pazi molim te, Jakov nadje Larinog oca, pa se onda svi oni sastanu na onom Dinkovom otoku..pa sad ovo... Vredjaju inteligenciju.
A ovo sto je Nadalina ispricala cini mi se, ovo za jurnjavu po Ankoni i njihovo sporazumevanje sa italijanima...  nemam komentar...
|
29.01.2013., 01:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Nicole_Lilly kaže:
Otišle crkvi kad se Lara zaredila. 
|
Sad nesto razmisljam. Ako su te pare bile Zlajine (ako se ja dobro secam, ispravite me ako gresim) onda kad je Zlaja "poginuo" te pare su valjda trebale da se razdele na ravne casti Jakovu i Lari.. a ona ih sve dala u crkvu?
Jao, zaboli me glava kad pokusam da primenim zdravu logiku na ovu seriju... 
|
29.01.2013., 01:17
|
|
Hic et Nunc
|
Quote:
Gagojlo kaže:
Sad nesto razmisljam. Ako su te pare bile Zlajine (ako se ja dobro secam, ispravite me ako gresim) onda kad je Zlaja "poginuo" te pare su valjda trebale da se razdele na ravne casti Jakovu i Lari.. a ona ih sve dala u crkvu?
Jao, zaboli me glava kad pokusam da primenim zdravu logiku na ovu seriju... 
|
Taj novac je išao njoj dok Zlaja ne napuni 18. Mislim da je tako sam Vuksan odredio.
A što se crkve tiče, ne znam njihove zakone, ali mislim da kada se osoba zaredi, sva njezina imovina postaje imovina crkve.
|
29.01.2013., 01:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Nicole_Lilly kaže:
Taj novac je išao njoj dok Zlaja ne napuni 18. Mislim da je tako sam Vuksan odredio.
A što se crkve tiče, ne znam njihove zakone, ali mislim da kada se osoba zaredi, sva njezina imovina postaje imovina crkve.
|
Ne znam ni ja, ovde moram ostati nedorecena
U svakom slucaju kompletna budalastina. Oni ce sad ad traze Ani pare a fora sat vremena pre toga su je isterali iz kuce. Ma daaa... i ta devojka nema ni gram samopostovanja i ponosa.
Sad mi pade na pamet post jedne devojke odavde, jos iz prve sezone. Nema sanse da ga sad iskopam. Poenta je bila otprilike ovakva...da su sve zene u seriji prikazane kao jadnice koje nemaju svoje ja, koje nemaju gram ponosa i samopostovanja i zavisne su u svakom smislu od svojih partnera, a muskarci kao nasilnici, kriminalci, posesivni manijaci, psihopate itd.
E ta devojka ne da je pogodila u centar nego... skidam joj kapu!!!
|
29.01.2013., 01:45
|
|
Hic et Nunc
|
Quote:
Gagojlo kaže:
Ne znam ni ja, ovde moram ostati nedorecena
U svakom slucaju kompletna budalastina. Oni ce sad ad traze Ani pare a fora sat vremena pre toga su je isterali iz kuce. Ma daaa... i ta devojka nema ni gram samopostovanja i ponosa.
Sad mi pade na pamet post jedne devojke odavde, jos iz prve sezone. Nema sanse da ga sad iskopam. Poenta je bila otprilike ovakva...da su sve zene u seriji prikazane kao jadnice koje nemaju svoje ja, koje nemaju gram ponosa i samopostovanja i zavisne su u svakom smislu od svojih partnera, a muskarci kao nasilnici, kriminalci, posesivni manijaci, psihopate itd.
E ta devojka ne da je pogodila u centar nego... skidam joj kapu!!!
|
Ja seriju više ne gledam pa ne znam kamo ide priča, ali po ovome što kažeš, smijurija teška. Kao i ono na početku serije kad nisu mogli pomoći Tončiju pa se Nela morala udati za Šimuna. Čitava ta priča s Vuksanom i malim gubi poantu, baš je izgubilo sve na težini. Gdje je uopće Zoki?
Je, slažem se. I s tobom i s tom curom koja je to napisala. 
|
29.01.2013., 01:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Ni ja ne gledam vise, odgledam jednu u 20 epizoda.
Zoki...nestao u vidu magle. Nela takodje. Karmen i Mia do skoro pa su se pojavile opet. Ona Leilina sestra isto (vise sam joj i zaboravila ime).
Meni bi ta prica sa Simunom imala neku poentu da su nastavili da idu onim tokom kako sam ja mislila da ce prica ici. Znaci da je on negativac ali je u dubini duse dobar i da voli Nelu i bla bla. I onako Toncija ne mogu ni na slici da vidim. (baj d vej, niko vise ne pominje Blanku?  O Boze!! ). Koliko sam pljuvala pocetak ove druge sezone u poredjenju sa ovim novim glupostima to je jos bilo i dobro.
Sad imam osecaj da nemaju plan sta i kako...snimaju epizode u hodu pa sta ispadne. Ono, dodju na set pa se pitaju sta bi danas mogli da snime... jedino tako mogu da opravdam ove nebuloze!
Ps. Moram da odgledam te scene kad ih juri policija u Italiji
Edit. Ovo je samo ideja. Moguce da Branimir (Simun) vise nije hteo da snima kada je video u kom smeru ide serija. Sasvim moguce. Pratim donekle njegov rad i moram priznati da on nikada bezveznijeg lika nije glumio, sto je jos vaznije, nikad nije glumio u ovako bezveznim uslovima...
|
29.01.2013., 06:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
A jeste mi bili vrijedni u pisanju sinoc / nocas inspirila ste me da me bacim koju ....ja zaspala u 7 i pol, nisam mogla izdrzati kako ustajem prije 5 sad od proslog tjedna, pa ne mogu izdrzati ovaj tempo, smanta me cim se smraci...sad sam pogledala 75. na presaltavanje....
Ali ljudi LARA se nikad nije zaredila....ne prihvacam da jeste jer jos s time serija bi se pretvorila k'o da su je u Vrapcu snimali.. Ja sam njen odlazak u samostan od prve dozivjela kao da je ona samo tamo po utjehu otisla..onda vidim ovdje sve cure debataju '' zaredila se zaredila se '' .. jer to isetavanje iz braka s djecom u samostan pa opet natrag u brak je nemoguce, ali bas nemoguce u nasoj vjeri..Ja kontam da je ona ono k'o Vjera i kao mnoge te zenske iz sapunica kad grohnu dusom odu Bogu na rame kukumakati..A sad ni je ne mogu objasniti titulu sestre Aurore i redovnicku kutu, ali dobro, to je SAMO jedna manje -- VISE nejasna stvar  .. jer tek to je apsurd, jebo sad Vuksanove pare....
Pa da, zandari iz strip romana kako juricaju za ekipom.. hehehehehe pa ja sam tu scenu vracala 19 x i GOTOVAAA..pa ni sad je nisam zaobisla....hahaha s onim strunf loncima na glavi.. i onako ha hu na njih....ma komedijaaa .. obavezno pogledati  ....
Ma oni su upropastili bas sve sto je iole vrijedilo u seriji, i neka su, imaju pravo....imamo i mi sad apsolutno pravo da se ismijavamo....
Sto sam htjela reci jos za prethodnih epizoda, momci su mi puno bolji u Italiji, kad su se makli od onih naricaljki..Herceg solidan, Dinko uobicajeno odlican, a Anel extra fura stare fore, istina mene nikad nije posebno odusevljavao, ali ima ludih momenata..u Italiji je cudo.. Nek se ne vracaju....
I jesam rekla da ce ova dvojica haman sidju s broda nabasati na Jakova i Niksu..i eto ti Anela nije ni pristao, a vec Niksi '' ooo prikaaaaoooo o''kle tebe ovjde '' usred Italije..i tako oni to po Anconici, normala.. na svakom koraku se prike sretnu i '' oooooooo o''kle tebe..kakav si mi..kako kuci ovo ono i to '' ....
I da, ta Dalia, njena brizna sestra LEila koja ju je obozavala u djetinstvu i zbog koje je bila tako potresena kada je po uskrsnucu od Dinka cula da je dosla u Split , zajebala sve i bestraga nestala..'' i umjesto da je luda od brige za svojom voljenom sekom, onaaa niti da je spomenee..
E ja sam to davno napisala, i njima je ova serija postala sprdnja..navrate tamo kako se kome chefne i kako tko ima kad ..malo odu snime neki film, reklamu ..pa u pauzi svrati na set LI ..pa odu okite bor pa opet curnu na set..itd.
P. S. ja nema teorije da prestanem gledati seriju..maa ne bih je dala ni zasto na svijetu ( hahahahaha ) ....tek sad sam postala ozbiljan gledaoc, dosad sam se zajebavala i nemarno pogledam svaku 10 . spicu 10 . serije..odsad pomno pratim...dosla mi je uz ovo kriticko porugavanja kaao pravi gust i razbibriga....ma kazem ne bi je dalaaa nikome..  ...
Zivjeli zandari!!!!!
Zadnje uređivanje Nadalllina : 29.01.2013. at 06:58.
|
|
|
29.01.2013., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Pazi, sto se tog zaredjivanja tice ja msm da je ona bila monahinja. Bar u pravosl. crkvi dok se ne zamonase i postanu "sestre" zene nose naziv "iskusenica". Nisam bas upucena u materiju...iskusenice budu nekoliko godina, u tom periodu se, kao sto sama rec kaze, iskusavaju. Ostavljen im je taj period da vide da li mogu da posvete ceo zivot Bogu ili ne. Licno poznajem jednu devojku koja je godinu dana bila iskusenica pa je odustala od te price. I bas me je sad zainteresovala ta tema i trazim na netu ali ne mogu da nadjem. Neverovatno da nigde nista nema...  Nastavljam da istrazujem u svakom slucaju jer je zaista potpuno nelogicno da u crkvu moze da dodje i da ode kad hoce i kako hoce.
A Dalia (kako sam samo moglada joj zaboravim ime  ) je tek odlicna prica. Kunula se tu u sve na svetu da ce da je osveti, plakala nad njenom sudbinom, propovedala one pateticne price Zlaji i na kraju-nestala! Fantazija!!
Ja sam tako gledala pocetak ove sezone...ono gledam da bih posle mogla da dodjem ovde da ih pljujem i da se smejem a sad mi nesto glupo da gledam, majke mi. Sve nesto osecam da me je blam umesto njih. Pogotovo kad su Larine i Mijine scene. Njih dve ne menjaju izraz lica vec 100 epizoda. Mia uvek ima onaj blazeno-tugaljivi pogled, a Lara je vecito zarozana, cmizdri i cvili.
Baj d vej, jel se secate one Iris/Ines sto je radila u onom supermarketu??   Iva Strljic je glumila. Gledala sam je pre neki dan u nekoj drugoj seriji pa sam se setila da je glumila u LI. Kakav promasen lik majko moja
I jos mi pade na pamet (kad smo pricale o Vuksanovim parama) ona epizoda kad se Vuksan i Mija vencavaju pa on na kraju umre  To je bila serija....a ne ovo sad... 
|
30.01.2013., 15:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
opet se poceli prešetavat po vili zlatar ,jbt da im lopovi dodju i pokradu cijelu kucu,niko nista nebi skuzio...u kuci im je ko na kolodvoru ..a dinko i jakov piju kavu u italiji a ono iznad pise Caffe Bar hahah,a u onoj ulici kao talijanska zastava haha
|
31.01.2013., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
U pravu si ti Gajgola za taj probni period pri zaredjivanju, na to sam zaboravila..to vrijedi i u slucaju zaredjenja svestenika..ali opet ne vidim gdje i tu mogla smjestiti Larin slucaj  .
Ova ove zadnje dvije epke su toliko sumorno dosadne fda je to nevjerojatno....dok je onako neka dinamika u seriji pa mozes se smijati njihovim glupostima, a ovo sad smor zivi..vidjela sma prvu scenu s Tristanom i odmah odustala...nista ni od onog Aninog nervnog sloma .. molim vas pa desi li se taj njen nervni slom kako je pisalo u sadrzajima?!
|
|
|
31.01.2013., 19:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Zašto danas nema Lare???
|
|
|
31.01.2013., 22:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Novi sadržaji su izašli - vraća nam se Nela!
|
|
|
01.02.2013., 17:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
Twotinyfrogs kaže:
Novi sadržaji su izašli - vraća nam se Nela!
|
Da Nela koja će se na sve načine boriti protiv Ane.
|
|
|
01.02.2013., 23:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Ja sam danas bacio pogled malo nakon duuuuuuugo vremena. Onu Anu bi trebalo zatuć toljagom.  Kakav iritantan lik. 
|
|
|
01.02.2013., 23:53
|
|
Levisica
Registracija: Mar 2010.
|
Jay dobro kazes odvratna je ja ju ne mogu podnijeti
i prebacim kanal kad je na tv-u
pa se vratim kad je nema hahaha...
|
|
02.02.2013., 14:39
|
|
Gospođa Handžioglu
Registracija: Aug 2012.
|
Bok, oprostite što upadam kao padobranac, ali znate li možda gdje mogu gledat Larin izbor od 1.sezone?Kćer moje prijateljice želi gledati Larin izbor od početka jer prije nije gledala.
|
|
|
03.02.2013., 00:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
Jooj opet su ga zakomplicirali sa ovim nikšom,karmen i tristanom i otkupninom,pa sad kao lara mora iz kuće jer je ana dala penezi 
pa svatko normalan to ne bi napravio....ma i ovo sa lucijanom.... 
a najsmješnije je kako pokušavaju prikazat da se radnja odvija u Anconi,kao da nitko ne živi u Rijeci pa da se to ne vidi...baš bezveze
|
|
|
03.02.2013., 00:58
|
|
behind blue eyes
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
kiksy kaže:
Jooj opet su ga zakomplicirali sa ovim nikšom,karmen i tristanom i otkupninom,pa sad kao lara mora iz kuće jer je ana dala penezi 
pa svatko normalan to ne bi napravio....ma i ovo sa lucijanom.... 
a najsmješnije je kako pokušavaju prikazat da se radnja odvija u Anconi,kao da nitko ne živi u Rijeci pa da se to ne vidi...baš bezveze
|
nisu oni vidjeli italije 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:08.
|
|
|
|