Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.02.2013., 01:01   #2421
Pa naravno da nisu vidjeli Italiju pa nema se para da se snima tamo

hvatate se za svaku sitnicu

La Promesa - Manuel y Jana ♥♥♥
pipa is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2013., 09:50   #2422
bok koji gad je ova Ana ... i Lucijan ... Dinko je bio dobričina prošle sezone, barem se znalo ko tu koga mrzi i da je opasan za Zlatarove ... ova naša serija postaje pravi "krimič"

veselim se Nelinom povratku ... i da se Nikol napokon opameti

Zadnje uređivanje Bevandica : 03.02.2013. at 10:09.
Bevandica is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2013., 11:46   #2423
dinko vozi brod kao da je to najlakša stvar na svijetu (pa da, bio je instruktor vožnje...). nadalje, upućuju se u grčku bez eura u džepu, bez strojara u strojarnici, hi hi, a gorivo tko šiša.. isplovljavaju i uplovljavaju u luke bez ikakvih kontakata s lučkom kapetanijom, privezuju se za mul ko da idu barkom na kupanje, hi hi... policija pretresa kuću bez svjedoka, nađu se svi skupa u anconi ko u onom filmu, neviđenom koincidencijom, kao da su došli u supetar na braču
Old 03.02.2013., 12:14   #2424
Quote:
fantasma12 kaže: Pogledaj post
dinko vozi brod kao da je to najlakša stvar na svijetu (pa da, bio je instruktor vožnje...). nadalje, upućuju se u grčku bez eura u džepu, bez strojara u strojarnici, hi hi, a gorivo tko šiša.. isplovljavaju i uplovljavaju u luke bez ikakvih kontakata s lučkom kapetanijom, privezuju se za mul ko da idu barkom na kupanje, hi hi... policija pretresa kuću bez svjedoka, nađu se svi skupa u anconi ko u onom filmu, neviđenom koincidencijom, kao da su došli u supetar na braču
I kaj je tu čudno?
Pa zaboga riječ je o Lari
Jaša i Lejla preživjeli godinu i pol na pustom otoku, bez ičega, u čistim bijelim majicama, ona sa šminkom, maskarom, on ju naučio tečno hrvatski jezik kojeg je ona naučila al sa srpskim naglaskom. U sred Afrike su naišli na ni manje ni više nego Vuksana, Larinog oca (i jedinog lika kojeg do sada nisu uskrsnuli) tako da ovo s Anconom i Alenom niš čudno.
Jaša se vraća u Split, na sred rive nailazi na Laru koja grli Nikšu i govori mu da želi bit s njim ali oni naravno ne vide Jakova.
Vjera otima Zlaju, bježi ispred nosa Miji i Vukasanu, pa zatim i Jaši i skriva se u grmlju od Jakova
Jakov upada Dinku u ured i pred tv kamerama obznanjuje da je živ, Dinko mu šapuće da će ga sredit al to naravno nitko u prepunoj ljudi, kamera i mikrofona maloj sobici ne čuje niti vidi.
Lejla je podvalila dijete onom liku a već je bila trudna par mjeseci kad ga je upoznala. Znači da je jedino mu skočila u krevet odmah prvu večer kad ga je upoznala i rekla da je rodila prijevremeno.
Nikšin brat iz Srbije stiže u Split na motoru istu večer kad su Lejla i Lara doživjele brodolom (u kojem nije bilo baš jasno objašnjeno kako je Lejla "poginula") zbog oluje svih oluja. No Nikšin brat je stigao na motoru, ne, nije ni najmanje pokisao iako je vani neviđena oluja, upada u krčmu usred noći, ni Nikol, Nela, Karmen, ma ama baš nitko se nije prepao već su ga odmah primile u Karmeninu sobu
Zatim legendarna Vuksanova smrt, sat vremena umire i priča bajke Lari i ostalima, a hitna stiže taman kad je izahnuo.
Cijela služba spašavanja traži Lejlu, no nju pronađe Dinko na plaži a iz tog smjera su 5 sekundi ranije prošle 2 statistice, no ne, nitko nije vidio Lejlu osim njega.
Karmen i Tristan i ono pleme
Blanka bježi po tračnicama od Lejline seke koja je došla iz Jemena osvetit svoju sestru koja je zapravo živa. Kako je naučila hrvatski, naučila vozit i dalje ostaje misterij. I gle čuda, nailazi vlak, nesretna Blanka pogiba

Ovo su samo neki od bisera, kad bih pisala sve ne bi mi stalo u 10 postova. A nisam baš ni pratila 2.sezonu tako da ne znam sve budalaštine koje su se dešavale al koliko sam čula bilo ih je puno više nego prije
A kaj je s Nelom pa je nema? Ja sam negdje pročitala da je dobila neku drugu ulogu ali kako su objasnili odsutnost njenog lika u seriji? Ako su uopće objašnjavali.
carolinaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2013., 12:18   #2425
Quote:
Jay&AmberFan kaže: Pogledaj post
Ja sam danas bacio pogled malo nakon duuuuuuugo vremena. Onu Anu bi trebalo zatuć toljagom. Kakav iritantan lik.

prestat ću gledat jer je ne mogu podnijet višeeeee!!
gilmoreica is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2013., 12:42   #2426
BTW mora da je gledanost full visoka kad ide u 10 navečer Valjda je Nova TV napokon naučila lekciju da hrvatske telenovele ne treba produžavat na 2. sezonu.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2013., 13:33   #2427
Quote:
BTW mora da je gledanost full visoka kad ide u 10 navečer Valjda je Nova TV napokon naučila lekciju da hrvatske telenovele ne treba produžavat na 2. sezonu.
ispod 10 % je sigurno. mogu se okladit. ma toliko godina to rade i niakko da nauče.
Zorée is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2013., 15:45   #2428
meni je najjače to s lejlom i njenim mužem. ne samo da mu je podvalila dijete, već se i lažno predstavila. kako se uspjela vjenčati s lažnim identitetom, je li ju muž ikad iz nekog desetog razloga pitao neki dokument ? pa, vidili smo i da vozi, i to njegovo auto, sve je to naučila s lažnim identitetom...koma.
Old 03.02.2013., 17:22   #2429
Ja samo pocela Laru gledati kao sci-fi pa mi vise nista nije cudno
Old 04.02.2013., 16:31   #2430
Lara je razina iznad bilo kakvog sci-fi-a, covjek se treba prvo nagutati eksa ili napusiti trave, pa tek onda ici to gledati, tek tada shvacate sto je pjesnik, tj pjesnikinja htjela reci ))
Old 04.02.2013., 16:34   #2431
Thumbs up

Quote:
carolinaaa kaže: Pogledaj post
I kaj je tu čudno?
Pa zaboga riječ je o Lari
Jaša i Lejla preživjeli godinu i pol na pustom otoku, bez ičega, u čistim bijelim majicama, ona sa šminkom, maskarom, on ju naučio tečno hrvatski jezik kojeg je ona naučila al sa srpskim naglaskom. U sred Afrike su naišli na ni manje ni više nego Vuksana, Larinog oca (i jedinog lika kojeg do sada nisu uskrsnuli) tako da ovo s Anconom i Alenom niš čudno.
Jaša se vraća u Split, na sred rive nailazi na Laru koja grli Nikšu i govori mu da želi bit s njim ali oni naravno ne vide Jakova.
Vjera otima Zlaju, bježi ispred nosa Miji i Vukasanu, pa zatim i Jaši i skriva se u grmlju od Jakova
Jakov upada Dinku u ured i pred tv kamerama obznanjuje da je živ, Dinko mu šapuće da će ga sredit al to naravno nitko u prepunoj ljudi, kamera i mikrofona maloj sobici ne čuje niti vidi.
Lejla je podvalila dijete onom liku a već je bila trudna par mjeseci kad ga je upoznala. Znači da je jedino mu skočila u krevet odmah prvu večer kad ga je upoznala i rekla da je rodila prijevremeno.
Nikšin brat iz Srbije stiže u Split na motoru istu večer kad su Lejla i Lara doživjele brodolom (u kojem nije bilo baš jasno objašnjeno kako je Lejla "poginula") zbog oluje svih oluja. No Nikšin brat je stigao na motoru, ne, nije ni najmanje pokisao iako je vani neviđena oluja, upada u krčmu usred noći, ni Nikol, Nela, Karmen, ma ama baš nitko se nije prepao već su ga odmah primile u Karmeninu sobu
Zatim legendarna Vuksanova smrt, sat vremena umire i priča bajke Lari i ostalima, a hitna stiže taman kad je izahnuo.
Cijela služba spašavanja traži Lejlu, no nju pronađe Dinko na plaži a iz tog smjera su 5 sekundi ranije prošle 2 statistice, no ne, nitko nije vidio Lejlu osim njega.
Karmen i Tristan i ono pleme
Blanka bježi po tračnicama od Lejline seke koja je došla iz Jemena osvetit svoju sestru koja je zapravo živa. Kako je naučila hrvatski, naučila vozit i dalje ostaje misterij. I gle čuda, nailazi vlak, nesretna Blanka pogiba

Ovo su samo neki od bisera, kad bih pisala sve ne bi mi stalo u 10 postova. A nisam baš ni pratila 2.sezonu tako da ne znam sve budalaštine koje su se dešavale al koliko sam čula bilo ih je puno više nego prije
A kaj je s Nelom pa je nema? Ja sam negdje pročitala da je dobila neku drugu ulogu ali kako su objasnili odsutnost njenog lika u seriji? Ako su uopće objašnjavali.
Potpisujem sve napisano, to je prestrasno, jos kad biste znali kako Nova TV placa tu i takvu serije vise od pola milijuna eura mjesecno, dodje vam da se zapitate tko je na toj telki tolko lud da to odobrava, pogotovo sa ovakvom gledanoscu, koja je ispod svake razine potrebne za emitiranje
Old 05.02.2013., 11:15   #2432
Quote:
maminamaza123 kaže: Pogledaj post
Bok, oprostite što upadam kao padobranac, ali znate li možda gdje mogu gledat Larin izbor od 1.sezone?Kćer moje prijateljice želi gledati Larin izbor od početka jer prije nije gledala.
Na oyo.hr za 35 kuna mjesečno može odgledati cijelu 1. i 2. sezonu i još hrpu serija i filmova.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2013., 11:41   #2433
Čitam da se seriji pridružuje i Mirna Medaković.

Glumit će Esmu, ženu koja će petljati s Dinkom.

Zadnje uređivanje Jay Bluebell : 05.02.2013. at 20:41.
Twotinyfrogs is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2013., 12:16   #2434
ako je gledanost slaba ja ne razumijem zašto je ne ukinu? nisu imali problema to učiniti sa zakon ljubavi; a to je bila jedna od rijetkih hrvatskih serija čije ukinuće nisam htjela.
toby5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2013., 18:51   #2435
Quote:
toby5 kaže: Pogledaj post
ako je gledanost slaba ja ne razumijem zašto je ne ukinu? nisu imali problema to učiniti sa zakon ljubavi; a to je bila jedna od rijetkih hrvatskih serija čije ukinuće nisam htjela.
ni ja to ne razumijem. ovoliko nebuloza na jednom mjestu je čisto vrijeđanje inteligencije.
Zorée is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2013., 19:06   #2436
Quote:
maminamaza123 kaže: Pogledaj post
Bok, oprostite što upadam kao padobranac, ali znate li možda gdje mogu gledat Larin izbor od 1.sezone?Kćer moje prijateljice želi gledati Larin izbor od početka jer prije nije gledala.
imate i www.balkanje.com
a i www.dailymotion.com

i to je besplatno.
Old 05.02.2013., 20:41   #2437
Esma? Šta, Marisol je bilo već zauzeto?
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2013., 00:49   #2438
Quote:
Esma? Šta, Marisol je bilo već zauzeto?
i ja to kontam
Zorée is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2013., 08:08   #2439
A gledanost na oyo.hr? Pa da ne spominjem "traženje ilegalnih varianti" ... mislite, da su oni toliko glupi, da ne znaju za to, nekad urgiraju, a na sriću mnogih ne i neka tako ostane. A gledanost u inozemstvu ... ipak se Lara ne radi samo za Hrvatsku nego za 16 zemalja? I kolko god zvučilo patetički, jeste jedna i jedina istina, da vas ima več samo ovdje na forumu puno, koji gledate seriju, pa samo pljujete po njoj ... mislim znate sve detajle, valjda je gledate, kako bi drugačije bilo - ili to nije uključeno u gledanost?! ... a zašto onda ne prestanete?! Pa valjda imate nešto drugo za radit u to vrijeme kad je Lara ... ili napravit ono već odavno po milijun puta ovdje sugerirano od vjernih forumaša - PREBACITE NAPOKON NA NEKI DRUGI KANAL ako vas Lara toliko iritira! Očito ne možete, zapeli ste za seriju, šta drugo, da zaključim.

Pa evo vam i dogovor za one, koji se pitate gdje su stari forumaši ... dosadilo jim je bockat se tu s nekima i okupljaju se na drugim otvorenim i zatvorenim variantama, i oni znaju bit kritični, ali su kritika i sve ove nebuloze preokrenute u smijeh i dobri provod uz gledanje Lare, pa se i pohvali neka radnja, scena koja gušta i tako ... svaka čast onima koji ne odustaju od foruma.hr ... kad jim kažem, da malo zavirim ovdje, slijedi samo, pa nemoj si to radit ... i upravu su

a što je po meni nedopustivo i ovdje i na raznim portalima ispod članaka o seriji, pljujete po onima, koji gledaju seriju i karakterizirate jih sa svime mogučim ... to, da serija vrijeđa inteligenciju je još blago ... mislim, koji gušt to, da samo dođeš ovdje, napišeš nešto u tom smislu, a na kraju krajeva kao navodno ne gledaš seriju ... zamisli se čovjek ... to je nedopustivo ...

I na kraju krajeva ... opet sam bila u Zagrebu neki dan, jumbo ovdje, jumbo tamo, pa plakati po shopping centrima, pa i na TV, novinama i na netu se vidi ... ako nitko ili toliko malo ljudi prate Larin izbor, zašto se onda kompanije odlučuju, da jim budu baš glumci iz LI zaštitna lica ili da igraju u njihovim reklamama, spotovima itd ????? Evo jedno jednostavno pitanje, koje dođe samo po sebi. Radi se o prevelikim novcima, da bi jih tek tako razbacivale kompanije.

I za kraj ... da, da, ne trebate mi ni odgovarati sa navodnim "pravilima foruma", da se ne može samo hvalit ... i neki forumaši ovdje su još uvijek na razini i super jim je pročitat komentare, ni ne očekujem samo hvalisanje serije, baš suprotno, bilo je gušt dolazit ovdje i prije godinu dana kao sasvim neaktivan forumaš, čak ni član foruma, pa je isto bilo i negativne kritike na seriju, ali zato vas molim samo jedno - samo mi prestanite s tim optužbama, da smo oni koji gledamo retardirani i da nam serija vrijeđa inteligenciju ... ako mi paše nakon 12 sati rada s raznolikim ljudima s pravim problemima malo odklopit uz Laru, moja stvar ... i ipak je na kraju krajeva Larin izbor lagana drama sa svim svojim komičnim i tragičnim elementima, realnim i nerealnim ... ako drugi vole Turke, neka izvole ... ili ne treba ni jedno ni drugo, može film ili dnevnik, još bolje provod s prijateljima, tvoj izbor bok

Zadnje uređivanje Bevandica : 06.02.2013. at 09:18.
Bevandica is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2013., 11:02   #2440
Potpis na cijeli post sve si odlicno rekla bez ikakvog omalozavanja i vrijedjanja

La Promesa - Manuel y Jana ♥♥♥
pipa is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:16.