Ajde da ne otvaram novu temu, kad već postoji o MTG nešto.
Dakle ovako- ima nas trojica old school magicaša- igrali smo aktivno prije nekih 7-8 godina, išli na razne turnire, prerealeasove, potrošili brdo love i prestali igrat nakon što smo se opametili i vidjeli da se baš ne može bit kompetitivan ako nisi bogati klinac, ili ćeš potrošit cijelu plaću na edicije koje se štancaju nesmiljenom brzinom.
I tako, prije nekih godinu dana jedan od nas došao na ideju da bismo mogli isprintat par deckova u HQ rezoluciji, protectat ih i bacit malo casuala. I šta reći, malo po malo , opet nas je uhvatila ta droga, ali ovaj put gotovo besplatna.
I sve je to super, ali problem je što nam uvijek fali četvrti- u troje nam se ne da igrat jer je preblesavo.
Pa eto, ovim putem tražim nekog tko poznaje barem osnove magica, živi u Zg, i ima recimo 30+ godina da se javi ako je zainteresiran za povremeni casual magic +cuganje

. Moram samo napomenut da su ti printevi stvarno kvalitetni, i da se na prvi pogled niti ne primjećuje razlika između original karata i naših uradaka. Nije bitno čak niti ako nemate deck, imamo ih mi dosta. Igramo samo t2 jer mislim da je trenutno vrlo zanimljiv i izjednačen, pa eto ako netko želi zaigrat neka mi PM-a.