Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > RPG

RPG Fencing. Fighting. Torture. Poison. True love. Hate. Revenge. Giants. Hunters. Bad men. Good men. Beautifulest ladies. Snakes. Spiders. Beasts of all natures and descriptions. Pain. Death. Brave men. Coward men. Strongest men. Chases. Escapes. Lies. Truths. Passion. Miracles. ...i sve o njima.

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.07.2012., 11:14   #161
Quote:
MEDO11 kaže: Pogledaj post
ovako igrao sam onu magic the gathering 2012 igru za pc, i onaj deck ancient depths mi je najbolje legao, malo sam ga modificirao i sad vecinu partija dobivam s njim. e sad htio bi si taj deck slozit u stvarnosti, jel ima neka webstranica di mogu narucit tu tu i tu kartu i oni mi to dostave, ili mi ne gine surfanje bespucima ebaya dok ne skupim svih 60tak karata?
odi si na www.blackborder.com imaju vise manje najniže cijene, sve karte koje poželiš i dosta brzu dostavu i dost jeftinu
ilusiones83 is offline  
Old 20.01.2013., 21:57   #162
Ajde da ne otvaram novu temu, kad već postoji o MTG nešto.
Dakle ovako- ima nas trojica old school magicaša- igrali smo aktivno prije nekih 7-8 godina, išli na razne turnire, prerealeasove, potrošili brdo love i prestali igrat nakon što smo se opametili i vidjeli da se baš ne može bit kompetitivan ako nisi bogati klinac, ili ćeš potrošit cijelu plaću na edicije koje se štancaju nesmiljenom brzinom.
I tako, prije nekih godinu dana jedan od nas došao na ideju da bismo mogli isprintat par deckova u HQ rezoluciji, protectat ih i bacit malo casuala. I šta reći, malo po malo , opet nas je uhvatila ta droga, ali ovaj put gotovo besplatna.
I sve je to super, ali problem je što nam uvijek fali četvrti- u troje nam se ne da igrat jer je preblesavo.
Pa eto, ovim putem tražim nekog tko poznaje barem osnove magica, živi u Zg, i ima recimo 30+ godina da se javi ako je zainteresiran za povremeni casual magic +cuganje . Moram samo napomenut da su ti printevi stvarno kvalitetni, i da se na prvi pogled niti ne primjećuje razlika između original karata i naših uradaka. Nije bitno čak niti ako nemate deck, imamo ih mi dosta. Igramo samo t2 jer mislim da je trenutno vrlo zanimljiv i izjednačen, pa eto ako netko želi zaigrat neka mi PM-a.
asprah is online now  
Old 21.02.2013., 20:05   #163
Imam kuci oko 700 karata iz raznih edicija i poprilicno dobro ocuvanih. Igrao sam i ja prije mtg dosta. No sad bih prodao to pa me zanima gdje bi to bilo najbolje.
Zašto medo is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:31.