Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
25.02.2013., 17:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Koja bese to nagrada,ovo sa Cemalom,za Eysan ili...?I za sta je on dobio?
|
|
|
25.02.2013., 18:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
dolcevita026 kaže:
Koja bese to nagrada,ovo sa Cemalom,za Eysan ili...?I za sta je on dobio?
|
Nagrada za najuspješnije javne ličnosti u raznim kategorijama(umjetnici, sportisti, glumci...) Cansu i Cemal za najuspješniju glumicu/ca te 2009.
La Paris

Zadnje uređivanje S.N.O.B : 25.02.2013. at 19:11.
|
|
|
26.02.2013., 00:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Igrala sam se sa još jednim intervjuuom 
Nadam se da uskoro stiže novi materijal pa da za ovim starijim neće biti potrebe
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Mag...lemem?paging=4
Opet govori o Tuncelu,taj čovek joj stvarno puno znači
Quote:
Najveći kompliment sam dobila od Tuncela
Ezel zauzima važno mesto u vašoj karijeri,dva dana je ostalo do kraja.Kako se osećate povodom toga?
Iskreno,još uvek nisam svesna da je kraj,ali naravno da sam tužna što se sve završava.Jer,dve godine sam radila sa ovim timom a takav tim će se teško opet ponoviti.Za dve godine,nije bilo nijedne rasprave,svađe.Zbog toga sam mnogo srećna.
Kako ste se osećali kada ste prvi put pročitali scenario?
Kada sam prvi put pročitala scenario,rekla sam da je Eysan kocka,ali iskreno,bilo bi mi mnogo žao da ju je igrao neko drugi.Ona mi je pre svega pomogla da mnogo napredujem i da se razvijam,u glumačkom smislu. Neverovatna je magija ove serije... Prošle godine sam razgovarala sa prijateljicama Burçin Terzioğlu i Berrak Tüzünataç i rekla sam im koliko im želim jedan ovakav projekat,a onda se desilo da su nam se pridružile ove sezone.
Toliko likova,i svaki lik ima svoju priču,svaki je tako dobro razrađen.To se dešava po prvi put u ovoj industriji?
Ezel zaista ima takvu privilegiju.Bez svih ovih likova,bez njihovih životnih priča,ne bi bilo isto,ne bi bilo moguće bazirati 100 minuta samo na dva lika.Zbog toga sam odlazila na set svaki dan,čak i ako bi moje scene snimala samo dva dana u nedelji,toliko je bilo zanimljivo,a sve je još lepše kada je odličan timski rad.
Nakon svake epizode publika ostane zadivljena karakterizacijom likova,prinuđeni su da dosta razmišljaju i rešavaju zagonetke kako bi pratili njihov razvoj?
Ja sam ostala zadivljena još posle prvog čitanja.Pročitala sam scenario za prve dve epizode i odmah sam nazvala ljude iz Ay Yapim-a sa pitanjem „Gde je treća,četvrta epizoda?“ Kerem Deren i Pınar Bulut su dve talentovane i fenomenalne osobe.Rekli smo „Ovaj posao moramo uraditi“.Uspeli smo kao tim.
Postoji li sličnost između života Eysan i Cansu Dere?
Hvala Bogu,ne!Eysanin život je jako težak.Preživela je toliko ozbiljnih trauma,najveću kada je morala da se suoči sa tim pitanjem,sestra ili njen voljeni.Neka Bog nikome ne podari takav život.
Šta čini Eysan posebnom?
Mislim da do sada nije napisan tako kompleksan i „šaren“ lik.Obično su glavni ženski likovi u serijama predstavljeni ili kao žrtve ili dobre devojke čistog srca.Nijedna osoba nije samo loša ili samo dobra.Svaki čovek ima svoju mračnu stranu i zbog te svoje raznovrsnosti u karakteru Eysan je posebna.
Kako bi ocenila način na koji si odigrala Eysan?
Nije moje da o tome govorim.Ali Tuncel Kurtiz mi je rekao „Toliko si ubedljiva.Kada te gledam,vidim samo Eysan i ne mogu da zamislim da je igra neko drugi.To je najvažnije“ Na seriji je radilo toliko dobrih glumaca i kada pored svih njih dobijem ovakav komliment,to je neverovatno.Na ovu ulogu sam mnogo ponosna.
I ranije ste igrali sa Kenanom İmirzalıoğluom.Kao ocenjujete saradnju u Ezelu?
Stalno komentarišemo jedno drugo na setu.“Vau,kako je to odigrano“ ili „Kako je to dobro uradio“. Ne samo Kenen i ja međusobno,već mišljenja razmenjujemo svi zajedno.
Nije ti teško što si jedina žena među četiri jaka muška karaktera?
Na setu nije vršena podela na žene i muškarce.Koncentrisala sam se na to šta mogu da naučim od svakoga od njih.
Jesi li bila uzbuđena zbog činjenice što su se ekipi u ovoj sezoni priljučila nova imena?
Naravno ... Bila sam mnogo srećna kada sam čula da će Kenana Birkana igrati Haluk Bilginer.Raditi sa njim je jako uzbudljivo...Naravno,ne smememo zaboraviti ni velika imena koja su od početka u projektu. Sadece Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte sahnemiz olmadığı için onu göremedim(najbitniju nisam umela da rastumačim ).
Kako je tvoja porodica gledala na seriju?Kako je tvoja majka komentarisala pojedine scene?
Posle scene na aerodoromu,kada me Yigit ošamari,mama me je zvala da pita „Je li te stvarno udario?“ Rekla sam joj „Da me je tako udario,nedelju dana ne bih mogla da dolazim na set,odmah bih mogla da tražim odmor“(smeh)
Da li su je snimanje tokom ove dve sezone uticalo na tvoj društveni život?
Nisam naročito društvena.Izađem na ručak ili večeru sa ekipom sa seta,a volim i da ostanem u kući.
U prošloj epizodi,Cengizovi postupci su me zaprepastili.Nijedna žena ne želi da je neko voli na taj način?
Cengizova ljubav prema Eysan nije zdrava ljubav.Yigit Özşener je odlično preneo tu emociju na ekran.Poslednji,očajnički korak mu je bio da je psihički uništi.Scena je veoma impresivna,odlično je snimljena.Neću biti skromna kada je to u pitanju.
Koja scena je ostavila najači utisak na tebe?
Scena kada Eysan izbaci sestru na ulicu i dok ona stoji pred vratim,Eysan mora da donese odluku.Za mene,ta scena je bila tako teška,da nisam mogla u potpunosti da se izborim sa njom čak ni dok smo je snimali.
|
|
|
|
26.02.2013., 00:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
svaka joj je rijec na mjestu ,upravo bas kako smo mi gledaoci dozivjeli Ezela i likove i glumce koji su ih da kazem "ozivjeli"  
|
|
|
26.02.2013., 01:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kako bi ocenila način na koji si odigrala Eysan?
Nije moje da o tome govorim.Ali Tuncel Kurtiz mi je rekao „Toliko si ubedljiva.Kada te gledam,vidim samo Eysan i ne mogu da zamislim da je igra neko drugi.To je najvažnije“ Na seriji je radilo toliko dobrih glumaca i kada pored svih njih dobijem ovakav komliment,to je neverovatno.Na ovu ulogu sam mnogo ponosna.
|
Again,Tuncel the king  Apsolutno imam isti osecaj,ne mogu ni da zamislim da bi Eysan mogao da odigra neko drugi.
Quote:
Da li su je snimanje tokom ove dve sezone uticalo na tvoj društveni život? Nisam naročito društvena.Izađem na ručak ili večeru sa ekipom sa seta,a volim i da ostanem u kući.
|
Jel ono bese i Akif rekao da ne voli mnogo da izlazi,zabavlja se u 4 zida  koliko slicnosti,vec mi je sumnjivo...samo naglas razmisljam
Quote:
Kako je tvoja porodica gledala na seriju?Kako je tvoja majka komentarisala pojedine scene?
Posle scene na aerodoromu,kada me Yigit ošamari,mama me je zvala da pita „Je li te stvarno udario?“ Rekla sam joj „Da me je tako udario,nedelju dana ne bih mogla da dolazim na set,odmah bih mogla da tražim odmor“
|
Jao jeste,tu je bas svetski odalamio,patosirao je u sekundi,jako uverljivo odigrano,cela ta scena je odlicna...Jigi je glumcina,to smo vec apsolvirali
Quote:
Sadece Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte sahnemiz olmadığı için onu göremedim
|
Ovde kao da fali neki deo,tj. nastavak  ...meni izbaci nesto Kivanc,ne samo da je u stanju da vidi njene scene sa ...
Izgleda kao da ga je nesto pohvalila 
|
|
|
26.02.2013., 01:18
|
|
Hic et Nunc
Registracija: Nov 2007.
|
Hvala na prijevodima.
Podsjeti me sad na onu vražju scenu s Ezelom, kad god tu epizodu pogledam, iduća tri dana hodam stanom kao zombi, prejaka i predepresivna epizoda.
Quote:
dolcevita026 kaže:
Jel ono bese i Akif rekao da ne voli mnogo da izlazi,zabavlja se u 4 zida  koliko slicnosti,vec mi je sumnjivo...samo naglas razmisljam 
|
Jest. 
|
26.02.2013., 01:38
|
|
Registrirani korisnik
|
sambth canim, hvala do neba
Kako reče EzelFata baš ovako sam doživio nju, utjecaj koji je Ezel imao na nju, Eysan... Odličan intervju zaista. Drago mi je da ga je sambth 'iskopala' ,ovo je za nas novo ,puno toga smo i saznali kopajući po ovoj arhivi .
Još jednom 
|
|
|
26.02.2013., 01:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Nema na čemu,samo dok imamo šta da prevodimo 
Kad naletim na neki njen intervju za koji nisam znala,ja sam kao malo dete,prosto uživam 
Nadam se samo da nisam nešto previše omašila,slobodno ispravljajte delove za koje mislite da mogu bolje
S.N.O.B je lepo definisao pre neki dan ovo što nije društvena:nije posvuduša
Počinje da mi smeta ta njena osobina 
Želim neku novu sličicu,sa nekog fensi eventa,u nekoj a la Eysan haljini...onako kako samo Carica to ume
Quote:
dolcevita026 kaže:
Ovde kao da fali neki deo,tj. nastavak ...meni izbaci nesto Kivanc,ne samo da je u stanju da vidi njene scene sa ...
Izgleda kao da ga je nesto pohvalila
|
Ne znam,ni meni nema previše smisla.
Tu sam baš razbijala glavu 
Na GT mi izbaci skroz nešto bezveze,na Bingu nešto u fazonu da ih sa Kivom sada ima 70 u ekipi?
Mislim da su zaslužili jednu

|
|
|
26.02.2013., 02:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Ni ja nikako da skontam ovo za Kivanca, tj. da nađem neki smisao 
|
|
|
26.02.2013., 03:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Sad sam ubacila ceo taj pasus u GT i izaslo opet nesto drugo  Kao da nije mogla da vidi scene sa Kivom,ne znam na sta misli,mozda na njegove scene sa Halukom,posto su oboje snimali sa njim i nadovezuje se na tu pricu
A dobra je i ova fotka u tekstu,Dzengo i njegova opsesija...tu je jos bila živa
http://www.dodaj.rs/f/2u/bN/4shyydws/dzengo.jpg
Zadnje uređivanje Bhea : 26.02.2013. at 10:59.
|
|
|
26.02.2013., 12:04
|
|
Sama svoja šefica!
Registracija: Feb 2013.
|
Evo jedna novija slika iz manekenstva...  Savršena je ovdje..
http://i45.tinypic.com/19o5l.png
|
|
|
26.02.2013., 12:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MarcelaMaki kaže:
|
Hvala za vest 
Brzinski prevod
Druga adresa:Švajcarska
Cansu Dere je trenutno na odmoru u Švajcarskoj,gde je provela veći deo februara,te se moze reći da je to njena druga adresa.
Cansu se nalazi u mestu Zermatt,čuvenom skijaškom centru gde je naučila da skija…mnogi poznati sportisti su često odlazili u Švajcarsku,pa je i zato bila zainteresovana da poseti ovu zemlju.
Ipak je naučila da skija :klap:
|
|
|
26.02.2013., 12:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
šta je to rekla za Kivu  ,nemože me ovak google prevoditelj ostavit..ovo se mora znat 
|
26.02.2013., 19:14
|
|
Registrirani korisnik
|
šta ta slika nije iz onog photoshoota kad je snimila onu reklamnu kampanju za Karl Lagerfeld ? 
|
26.02.2013., 19:47
|
|
Registrirani korisnik
|
|
26.02.2013., 20:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Eh,da je bar samo taj video nestao...vecina njihovih zajednickih pojavljivana su izgubljena u bespucu interneta  Mora da je neka teorija zavere u pitanju 
|
|
|
26.02.2013., 20:09
|
|
Sama svoja šefica!
Registracija: Feb 2013.
|
Ovdje je prepreprepresavršena..nemam riječi...   savršeno joj pristaje žuta boja...
http://i50.tinypic.com/2a84xtx.jpg
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:31.
|
|
|
|