|
|
06.09.2013., 14:34
|
|
pistachio
Registracija: Aug 2005.
|
na trgu je zege vege, bacila oko jutros u prolazu. vidjela stand s kruhom koji je izgledao mrak, ali nisam kupila pa ne znam je li i okus takav
popis izlagaca i detalji: http://www.zegevege.com/sudionici.html
|
|
|
07.09.2013., 00:07
|
|
*ZlikovLičanka*
Registracija: Oct 2006.
|
|
|
|
08.09.2013., 01:34
|
|
*ZlikovLičanka*
|
|
|
|
08.09.2013., 09:18
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Jun 2009.
|
Tavanski raport!
Prvo moram izraziti svoje oduševljenje što sam konačno upoznala Patku i probala njene pite!  Pite su fantastične! Krasne i maštovite kombinacije i presavršeno prhko tijesto. Patko, tijesto ti je stvarno nešto posebno! Moj favorit je, potpuno neočekivano pored marcipanskih divota koje sam probala, pita od maline i bosiljka.
Pelle, sjajan kao i uvijek s totalno maštovitom i otkačenom ponudom. Otkačila sam na džemove i uzela borovnice s reduciranim dingačem te džem od crne murve, trešnje, prošeka, bijele i crne čokolade s cimetom, klinčićima i kardamomom.  A uz to i pesto od vrganja, lisičarki i suhih smrčaka. Sve smo odmah isprobali i nemam riječi osim 
Pelle, žao mi je što se nisam došla javiti na odlasku i prokomentirati kupljeno, ali već me afan uhvatio od gužve i vrućine. Drugi put.
Uzela sam još samo namaz od rogača kod Mlinareve kćeri. Jako, jako ukusno.
Sve u svemu, zadovoljna sam sa svime osim s malim prostorom. Znam da stalno davim po tome, ali bilo bi savršeno kad bi prostor bio veći. Ovako, oboružana raznim teglicama  i pitama  ne mogu sve pregledati na miru. Tako opet nisam probala veganske kolače jer kad sam ih vidjela onako krasne, ogromne i mekane i vizualizirala se kako s punom torbom teglica i pitama u rukama silazim još i s njima niz sve one stepenice, odustala sam.
|
08.09.2013., 10:17
|
|
miris borova
Registracija: Sep 2007.
|
Imao sam neko putovanjce i na povratku slavlje kod mojih koji su me natrpali kolacima i tortom za doma tako da nisam bio u krizi pita (nisam vraga), ali mi je strasno zao sto nisam bio svejedno. Moram provjeriti sto je Pelletu ostalo i kako se ja tu mogu uklopiti u postTavan aranzman. 
|
|
|
08.09.2013., 10:26
|
|
*ZlikovLičanka*
|
Pelle je dosta toga skroz rasprodao.  Vjerojatno će editirati ponudu na FB pa ćemo vidjeti što mu je ostalo dok ne skuha nova čudesa. 
|
|
|
08.09.2013., 11:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Gipsyqueen kaže:
|
prvo potpisujem, drugo
molim lijepo, procijenjena si kao mozda visa, al ne veca  
|
|
|
08.09.2013., 11:22
|
|
*ZlikovLičanka*
|
Mislim da sam pogotovo veća.
Dobro da mi je Pelle čuvao mojih 15ak teglica i pričekao me jer su skoro svi već otišli. 
|
|
|
08.09.2013., 15:55
|
|
Registrirana korisnica
|
Quote:
coffeebreak kaže:
Tavanski raport!
Prvo moram izraziti svoje oduševljenje što sam konačno upoznala Patku i probala njene pite!  Pite su fantastične! Krasne i maštovite kombinacije i presavršeno prhko tijesto. Patko, tijesto ti je stvarno nešto posebno! Moj favorit je, potpuno neočekivano pored marcipanskih divota koje sam probala, pita od maline i bosiljka.
Pelle, sjajan kao i uvijek s totalno maštovitom i otkačenom ponudom. Otkačila sam na džemove i uzela borovnice s reduciranim dingačem te džem od crne murve, trešnje, prošeka, bijele i crne čokolade s cimetom, klinčićima i kardamomom.  A uz to i pesto od vrganja, lisičarki i suhih smrčaka. Sve smo odmah isprobali i nemam riječi osim  : s : s
Pelle, žao mi je što se nisam došla javiti na odlasku i prokomentirati kupljeno, ali već me afan uhvatio od gužve i vrućine. Drugi put.
Uzela sam još samo namaz od rogača kod Mlinareve kćeri. Jako, jako ukusno.
Sve u svemu, zadovoljna sam sa svime osim s malim prostorom. Znam da stalno davim po tome, ali bilo bi savršeno kad bi prostor bio veći. Ovako, oboružana raznim teglicama  i pitama  ne mogu sve pregledati na miru. Tako opet nisam probala veganske kolače jer kad sam ih vidjela onako krasne, ogromne i mekane i vizualizirala se kako s punom torbom teglica i pitama u rukama silazim još i s njima niz sve one stepenice, odustala sam.
|
Sad (nakon druge kave  ) sam se sjetila da se nisam osvrnula na Patkinu baklavu. Nju sam prožderala čim sam kroz vrata od stana prošla. Najbolja baklava ikad! Al stvarno. Jest da ja i inače jako volim baklavu, ali ova je baš nešto posebno. 
|
08.09.2013., 17:20
|
|
pistachio
|
ajme coffee  hvala puno na komplimentima!
za one koji su propustili, evo mali presjek

|
|
|
08.09.2013., 19:48
|
|
Volim veljaču, mijauuuuuu
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
coffeebreak kaže:
|
Hvala i
A ja čekam i čekam na terasi....
Može ti biti žao jer te je čekala jedna posebna limited edition bočica koja ove godine nije u ponudi jer je jedva ispalo za mene...i odbrane forumašice, no, ostavimo onda to za 21.9.
( DD, da ne bude zabune, odabrane, to su one s terrierima.  )
|
|
|
08.09.2013., 19:51
|
|
|
Quote:
Gipsyqueen kaže:
E, da.. Mislim da sam veća od tebe, Tavanko. 
|
Quote:
Tavanka kaže:
molim lijepo, procijenjena si kao mozda visa, al ne veca  
|
Ja o ovome nemam pojma. Što ja znam koja nosi tene a koja štikle ??? 
Najbolje da komadima prvo gledam u stopala i obuću. 
|
|
|
08.09.2013., 20:04
|
|
Registrirana korisnica
|
Quote:
Pellaprat kaže:
Hvala i
A ja čekam i čekam na terasi....
Može ti biti žao jer te je čekala jedna posebna limited edition bočica koja ove godine nije u ponudi jer je jedva ispalo za mene...i odbrane forumašice, no, ostavimo onda to za 21.9.
( DD, da ne bude zabune, odabrane, to su one s terrierima.  )
|
Ajme, sad mi je tek krivo ko psu.  Onda svakako dolazim za dva tjedna i neću uteć'.  Jedva čekam vidjeti što je to. 
|
08.09.2013., 20:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
E sad zbillja hoću vidjeti i ja taj vaš Tavan.
Kad prvi put dobim slobodni dan kad bude dolazim
Jedino bude mi morao netko jako dobro objasniti di je to i kako doći jer ja i snalaženje u Zagrebu 
|
|
|
08.09.2013., 22:25
|
|
*ZlikovLičanka*
|
Quote:
Pellaprat kaže:
Ja o ovome nemam pojma. Što ja znam koja nosi tene a koja štikle ??? 
Najbolje da komadima prvo gledam u stopala i obuću. 
|
Ja sam snimila sve. I starke. 
Jedva čekam da počnem "kemijati" s novim teglicama.
Quote:
ivica1983 kaže:
E sad zbillja hoću vidjeti i ja taj vaš Tavan.
Kad prvi put dobim slobodni dan kad bude dolazim
Jedino bude mi morao netko jako dobro objasniti di je to i kako doći jer ja i snalaženje u Zagrebu 
|
Tramvaj br.14, stanica prije Gupčeve zvijezde.
Bio itko na Street Foodu? U prolazu sam vidjela neizostavnu Indiru. 
|
|
|
08.09.2013., 22:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
Gipsyqueen kaže:
Ja sam snimila sve. I starke. 
Jedva čekam da počnem "kemijati" s novim teglicama.
Tramvaj br.14, stanica prije Gupčeve zvijezde.
Bio itko na Street Foodu? U prolazu sam vidjela neizostavnu Indiru. 
|
bbq chicken solidan, vedranove tortilje isto, kao i samosa. wok nisam probao (pretpostavljam da je isti kao matijin), ugodno me iznenadile kobasice. došli smo ranije, oko pola jedan, moglo se donekle normalno jesti do dva, kasnije se čekalo u redovima po dvadeset minuta i onda je matija, prekasno, reagirao da se ljudima koji su stajali na ulazu prije kupovine karata objasni kako će dugo čekati. sve u svemu, može to puno puno bolje, od prostora do organizacije i, naravno, samih jela, ali prvi im je put. vidjet ćemo sljedeće godine
|
|
|
08.09.2013., 23:06
|
|
road warrior
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Zla patka kaže:
|

tražiću od moderatora da uvedu poseban karton za gastrosadizam, pogotovo u kasnim satima

|
09.09.2013., 04:01
|
|
Know-how Dibidus
Registracija: Feb 2008.
|
ovo hebeno zgleda, ko i uvijek. moram više ženu odvuć jednom na taj tavan...kaj velite, 21.9. opet...a di?
|
|
|
09.09.2013., 08:11
|
|
|
Quote:
DeeJay Dee kaže:
ovo hebeno zgleda, ko i uvijek. moram više ženu odvuć jednom na taj tavan...kaj velite, 21.9. opet...a di?
|
Sinkovićeva 8. Dnevni Tavan, od 11 do 19 sati.
|
|
|
09.09.2013., 08:33
|
|
pistachio
|
S tim da pita nema 21.9.
Kreativna pauza 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:20.
|
|
|
|