Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.05.2014., 12:17   #21
Briljira na treninzima
mitch is offline  
Old 27.05.2014., 12:30   #22
Sammir oduševio na treninzima.
Grupa Queen is offline  
Old 27.05.2014., 13:13   #23
Po ovome, na treninzima se radi brza predaja lopte po travi te se forsiraju zgusnute linije

http://www.24sata.hr/nogomet/kovaca-...a-mi-to-368384
Old 27.05.2014., 14:20   #24
Niko, pa kog vraga onda uopće zoveš Mandžukića i Jelavića? Oni su dobri baš za igru u zraku. Ja vjerujem da prostora za pas-igru koju izbornik zahtijeva mi nećemo imati, protiv Brazila.
Kojiro Izawa is offline  
Old 27.05.2014., 14:22   #25
Quote:
ari peka nikkola kaže: Pogledaj post
Ma zafrkava se, opće ne bu poletil.
VodkaM is offline  
Old 27.05.2014., 14:28   #26
Zao mi je Kranjcara. Mislim da je sad Sammir siguran
Old 27.05.2014., 14:30   #27
Quote:
Kojiro Izawa kaže: Pogledaj post
Niko, pa kog vraga onda uopće zoveš Mandžukića i Jelavića? Oni su dobri baš za igru u zraku. Ja vjerujem da prostora za pas-igru koju izbornik zahtijeva mi nećemo imati, protiv Brazila.
pa ne igramo samo protiv Brazila. to ionako pušimo, pa bolje da se odmah pripremamo za preostale dvije tekme
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 27.05.2014., 14:54   #28
Sa stavom "to ionako pušimo" najbolje ostat doma.
janick gers is offline  
Old 27.05.2014., 15:05   #29
Quote:
janick gers kaže: Pogledaj post
Sa stavom "to ionako pušimo" najbolje ostat doma.
ne treba se zavaravati. mislio sam da nam to nije utakmica od neke važnosti. druge dvije su nam važnije. bilo bi lijepo dobiti brazil na otvaranju SP u Brazilu, ali ono...treba biti realan.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 27.05.2014., 15:37   #30
Da smo bili "realni" ne bi u datim situacijama dobivali Švabe, Engleze, Nizozemce i Talijane. A i s daleko gorom ekipom smo u Njemačkoj izvukli "samo" 0:1 protiv Brazila u kojem je igrao jedan od bogova nogometa Ronaldhino.

Srećom, pa naši dečki nisu obdareni "realnošću". Da je Modrić bio "realan" i slušao raznorazne stručnjake, između ostalih svojevremeno i Wengera koji ga je odjebo jer je krhak, danas bi maljao zidove, a ne igrao u Real Madridu kao ključna figura. Elem, na SP-u nema mjesta realnosti. Nikada niti nije jer je sve moguće.

Realni glume izbornike iz fotelje s pivom i špekom na poluvremenu.
elpinki is offline  
Old 27.05.2014., 15:38   #31
Od važnosti je jer itekako djeluje na karakter i psihu.
Da doživimo debakl i popijemo 4 komada teško bi se digli nakon toga.
A ne čekaju nas nakon toga Estonija i Madagaskar nego dvije fenomenalne ekipe.
janick gers is offline  
Old 27.05.2014., 15:39   #32
Quote:
elpinki kaže: Pogledaj post
Da smo bili "realni" ne bi u datim situacijama dobivali Švabe, Engleze, Nizozemce i Talijane. A i s daleko gorom ekipom smo u Njemačkoj izvukli "samo" 0:1 protiv Brazila.

Srećom, pa naši dečki nisu obdareni "realnošću". Da je Modrić bio "realan" i slušao raznorazne stručnjake, između ostalih svojevremeno i Wengera koji ga je odjebo jer je krhak, danas bi maljao zidove, a ne igrao u Real Madridu kao ključna figura. Elem, na SP-u nema mjesta realnosti. Nikada niti nije jer je sve moguće.

Realni glume izbornike iz fotelje s pivom i špekom na poluvremenu.
Pivo i špek mogu kroz svih 90 minuta, pa nisi na terenu jbmu
janick gers is offline  
Old 27.05.2014., 16:17   #33
Svima govorim da smo dobili najgoru moguću utakmicu za otvaranje. Brazil će biti našpanan do daske, grist će pri bilo kojem rezultatu u kojem će voditi, na Kupu Konfederacija su dokazali da mogu igrati na toj razini, deru sve protivnike u prijateljskim utakmicama. Jednostavno su prvi favoriti turnira i amen, bez obzira što nemaju igrače ala Ronaldo/Ronaldinho etc.

Čak i ako bude li-la situacija, budite sigurni da će suci biti naklonjeniji njima.
Galijun1 is online now  
Old 27.05.2014., 16:21   #34
Ma najgore je to što se naši najviše napale na takve utakmice a kasnije djeluju ko ispuhani baloni.
Kad smo autsajderi odigramo sjajno a kad trebamo voditi igru tu zapinjemo.
Bojim se da ćemo kiksati u preostale dvije tekme koje bi nam trebale biti važnije od ove prve, nešto ko 2006.
Old 27.05.2014., 16:48   #35
Quote:
JKD01 kaže: Pogledaj post
Vjerojatno ima istu ulogu u svlačionici, ako ćemo po slici sudit

Quote:
mitch kaže: Pogledaj post
Briljira na treninzima
Ovo me podsjeća na Tomasova u Hajduka, uvik najbolji na pripremama
Blay is offline  
Old 27.05.2014., 16:52   #36
I ja kažem-zlo je ta prva utakmica. Već sam pisao, na zadnjim EP smo igrali sa najslabijim protivnicima prvu (austrija, irska) koje smo jednostavno morali dobiti i samo se o njima razmišljalo. Jbga vjerujem da im je teško suspregnit emocije kad igraš sa brazilom, i to jebeno otvaranje sp. Sigurno ih fino dere uzbuđenje, teško da ozbiljno razmišljaju o mexicu i camerunu kad treba ići korak po korak
Old 27.05.2014., 16:55   #37
Quote:
janick gers kaže: Pogledaj post
Pivo i špek mogu kroz svih 90 minuta, pa nisi na terenu jbmu
Blago tebi. Ja od nervoze ne stignem ni vode pit.
elpinki is offline  
Old 27.05.2014., 16:55   #38
Quote:
JKD01 kaže: Pogledaj post
Ma najgore je to što se naši najviše napale na takve utakmice a kasnije djeluju ko ispuhani baloni.
Kad smo autsajderi odigramo sjajno a kad trebamo voditi igru tu zapinjemo.
Bojim se da ćemo kiksati u preostale dvije tekme koje bi nam trebale biti važnije od ove prve, nešto ko 2006.
Vrlo moguć scenarij. Na Kovaču je da podigne razinu igre protiv protivnika nižeg ugleda. Protiv Brazila ćemo se ljuto boriti, to je sigurno. Računam na neki remi protiv Brazila, i 2006. smo ga trebali imati, samo je nesreća zadesila kapetana Niku, pa je morao izaći, a Kaka je iskoristio poremećaj u formaciji, dok se Leko priviknuo.
Kojiro Izawa is offline  
Old 27.05.2014., 17:54   #39
Tekma protiv Brazila će bit zabavna. Mi zapravo nemamo nikakav pritisak, nitko zbilja ne očekuje pobjedu, ali ne sumnjam da će repka grist i pokušat napravit nešto. Ne očekujem ni psihološki pad u slučaju (očekivanog) poraza niti neku golijadu. S druge strane, prati nas glas "ubojica divova" i ak smo već tukli Englesku, Nizozemsku, Njemačku i Italiju (obe više puta na velikim natjecanjima), tijesno igrali s Španjolskom (što se mene tiče, ono na EP je nedosuđena pobjeda), zašto ne i Brazil?
Old 27.05.2014., 18:11   #40
Treba sve učiniti da pobijedimo Brazil na otvaranju. Čak i po cijenu da kasnije ne prođemo skupinu. Realno, mi nismo turnirska ekipa niti imamo fond igrača pa da tempiramo formu i taktiku od utakmice do utakmice.
Niko treba zaboraviti na Kamerun i Meksiko i fokusirati se samo na prvu utakmicu. Pa mi igramo utakmicu otvorenja SP-a protiv Brazila koji je i najveći favorit. Utakmicu će gledati preko 2 milijarde ljudi i to je poslije finala SP-a, u koje nemamo šanse doći, najgledaniji TV prijenos na svijetu.

Po meni, tu prvu utakmicu bi trebali igrati kao da je finale jer za nas to realno i je, a za Brazil nije. Bez ikakvih kalkulacija i isključivo na pobjedu. Pa što bude.
GGG is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:12.