Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.05.2014., 00:51   #581
Ah, što reći o ruđeru? Evo završavam 2. razred i sigurno nije ono što sam očekivao od te škole. Nigdje nisam vidio više luđaka skupljenih na jednom mjestu. Nakon 2 godine provedene u toj školi jednostavno nisam više normalan. Kako bi rekao drug Mile kada smo tek došli bili smo normalna nevina dječica, a vidi nas sad. Uglavnom od profesora ima takvih specijalaca da je to nenormalno, većina ih ima neki psihološki poremećaj i vjerojatno nebi smjeli raditi u školi. Od (za sada) najvećeg specijalca Nadarevića iz računalstva kojeg ne mogu opisati riječima, koji sebe zove silom, po meni apsolutni vladar svemira što po karakteru što po stvarima koje radi i izjavljuje, a samo želi ispasti opasan i strog. Pa do Mileta koji je gradio Brčko-Banovići prugu, njegova priča o mačku Murku, njegovi ispadi i strah da ćemo svi biti pederi i impotentni i nećemo moći jebati. Onaj grafit koji je vidio "Šta će mi cura kad to mogu i sam?" ga i dan danas zapanjuje i stvara mu najgore noćne more. Onda Kajinica iz TC-a (ako nemate sreće kao ja) i iz finomehanike, koja ne da daje 1 za grešku od 1mm, nego te njezine radove trebaš radit po 6 sati da bi ti ona dala 1 zbog krive debljine linija i onda sve ponovo. Samo moliš Boga da ti ne počne nešto pričati i objašnjavati jer će to trajati do kraja sata, a sva je usporena i priča sporo i još moraš izdržati da joj se ne smiješ na te njezine pokrete i grimase koje radi. O testovima da ne pričam. Onda onaj Rogar iz fizike, za kojeg smo svi bili uvjereni da je na prvi sat došao napušen ili pijan, ali kasnije smo shvatili da nije već je takav uvijek. Nije strog uopće, ali lijepo se uklapa u tu cjelokupnu sliku ove škole. Zatim imamo tu Braslava, kojeg mi je malo žao jer sam čuo da ga svi tlače, ali brate mili moraš se smijat kad ga prvi put vidiš i čuješ kako priča, inače čovjek zna znanje, ali ne može to prenijeti na nikoga jer ga nitko ne razumije šta priča, a o tome da nekada zablokira i izgubi se u školi neću ni pričati. Naravno ne smijem zaboraviti na Benka, čovjeka od metar i žilet sa pištavim glasom kojeg svaki razred toliko provocira, ismijava i šta sve ne da ćete te satove pamtiti do kraja života. Naravno došao je i novi komandos iz tjelesnog tako da ti još dodatno zagorča život. O pa da ne smijem zaboraviti ni radioničke vježbe pogotovo u 1. razredu kada se turpija i šta sve ne. I još uz to sve, radioničke vam predaju dva najveća (nemam naziva za to); Runje i Kurek. Zbog Kureka sam proklinjao svaki dan radioničkih vježbi jer ono što on priča i radi nije normalno, čak je i smiješno, a da ne kažem da nije baš čist u glavi. Na Runjeta je suvišno trošiti riječi jer on je nešto kao Braslav samo u drugom obliku, uglavnom najzbunjeniji čovjek kojeg sam ikada vidio. I da na radioničkim u sljedećim razredima ćete možda dobiti Dintera, za kojeg nećete biti sigurni dali je živ ili mrtav, a nekada će samo odjenom početi pričati o stvarima koje nemaju veze sa ničim. Onda tu je i ravnateljica koju će te ako baš nemate sreće (kao ja) imati nekada na zamjeni pa ćete vidjeti, ali upozoravam vas da se čuvate! Kako se priča ovo još nije ništa jer tek u 3. razredu se dobiju Čiča (Kovačić) i Beukica iz sklopova i digitalne koje još nisam proživio, a o njima sam čuo sve samo ne dobro. Eto ako vam je baš jako dosadno u životu i ako ste mazohist i katkada uživate u samoozljeđivanju onda upišite ruđer i uživajte u svim čarima koje pruža.
King8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2014., 18:11   #582
Kakve su mi šanse da upadnem u tehnicara ze elektroniku ako imam oko 70 bodova?
Marko128 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2014., 21:37   #583
U kojem razredu sad ruđeraši uče trigonometriju? Pao sam na dupe kad sam čuo da MIOC-aši to uče u trećem, a ja sam kao ruđeraš to učio u prvom. Doduše, u trećem razredu smo skidali Titove slike iz učionica, a u četvrtom više nismo imali marksizam, tek toliko da se zna kad je to bilo.
Old 20.05.2014., 21:44   #584
Quote:
King8 kaže: Pogledaj post
. I da na radioničkim u sljedećim razredima ćete možda dobiti Dintera, za kojeg nećete biti sigurni dali je živ ili mrtav, a nekada će samo odjenom početi pričati o stvarima koje nemaju veze sa ničim. .
Dintera sam imao u 2 razredu ,taj covjek je legenda , dođe na posao tek
tolko da dođe i boli ga briga za sve haha, ak napravis nekakvo pojacalo super,
ak ne opet super,kod njega nes dobit komada
A ovak inace s njim mos pricat o bilo cemu , meni je on bio jedan od boljih
profaca u skoli .
Neymar95 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2014., 01:10   #585
Quote:
...
Zar je stvarno tako loše u "najboljoj" strukovnoj školi u Hrvatskoj?
Italics13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2014., 11:07   #586
Quote:
Italics13 kaže: Pogledaj post
Zar je stvarno tako loše u "najboljoj" strukovnoj školi u Hrvatskoj?
Škola i nije toliko loša koliko su neki profesori problem. Ako uspiješ upast u A smjenu i ako ti se potrefe dobri profesori možda onda čak i nije tako loše. Još se radi po starim programima, iako sada nešto eksperimentiraju oko novih no ne zna se kakvi su. Definitivno nije najbolja strukovna škola u Hrvatskoj, ali pošto je Hrvatska u banani onda je i Ruđer kao i cijelo školstvo u banani.
King8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2014., 00:19   #587
Quote:
Škola i nije toliko loša koliko su neki profesori problem. Ako uspiješ upast u A smjenu i ako ti se potrefe dobri profesori možda onda čak i nije tako loše. Još se radi po starim programima, iako sada nešto eksperimentiraju oko novih no ne zna se kakvi su. Definitivno nije najbolja strukovna škola u Hrvatskoj, ali pošto je Hrvatska u banani onda je i Ruđer kao i cijelo školstvo u banani.
Jel mi moze netko odgovorit na pitanje?
Marko128 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2014., 13:55   #588
Zar baš nitko ne zna u kojem razredu ruđeraši uče trigonometriju?
Old 22.05.2014., 21:17   #589
Brijem 2. ili 3.
some_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2014., 21:55   #590
Koilliko bodova je prosle godine imai zadnji u elektrotehnici i racunalstvu? Ja imam oko 70 bodova.

Sent from my C1505 using Tapatalk
Marko128 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2014., 15:12   #591
Upast ces bez problema, evo da i reklamiram malo eksperimentalno racunalstvo, te profesore koje cete dobiti:
Hrvatski-nemrem se sjetit imena, spavanje pol godine
Matematika - Zorić - ako neznate matematiku pisat cete krv, 4 sata tjedno + dopunska(mos mislit neobavezna)
Algoritmi i programiranje (inace racunalstvo) - Nadarevic- posebna prica, jako dobar profesor, zna svoju struku i vise nego sto bi trebao, ali ne valja mu se zamjeriti, niti se isticati izgledom (mene recimo jebe zbog frizure), prvo polugodiste se rade algoritmi u Raptoru (skroz lagano), u drugom polugodistu se pocinje radit C, cut cete poznate recenice: pa dobro je li ovo specijalna skola rudera boskovica, pa sta niste za mesare upisali i najjace je kad se pocne svadat zbog necega i dijeli jedinice a u krivu je.Znat cete umirat od smijeha pod satovima ali ak vidi da se smijete najebali ste.
Upotreba informacijske tehnologije u uredskom poslovanju (UIT) - Korać - najveći bog koji hoda ovim prostorima, cista zajebancija, gradivo je slicno informatici u osmom osim na kraju godine, od njega se da puno nauciti
Osnove elektrotehnike - Orsanicka - profa je cist ok, ali predmet je zajeban jer su 2 godine gradiva stisnute u jednu, dosta ispravaka kroz godinu, treba stvarno stisnut knjigu
Tjelesni - Andrija (bar mislim) - zajebancija, kratko razgibavanje nes ocijeni i ostatak blok sata slobodno
Engleski - Rogic - super profa, lagano gradivo
Tehnicko dokumentiranje - Botica - s obzirom kakva je druga profa u smjeni Botica je mila majka, zajebancija
Fizika - Janes - dosta stroga na usmenom, cisto posteno ocjenjuje, da se proc bez problema
Biologija - beatovic- lagano, lagani usmeni, ok profa
Kemija - devcic - malo teze gradivo nego inace, dobra profa
etika - kornelija (bar mislim) - dobra profa, ali suncica je bolja iz ocitih razloga
Geo, pov - pihac - dobra profa, lagani testovi
radionickih vjezbi nema, osnove su samo prvu godinu kao i kemija, u 2. se moze od izbornih uzet ekologija, izrada web stranica i obnovljivi izvori.Nadarevica imate kroz sve 4 iz programiranja za mobilne uredaje itd. program prima 28 ucenika, bio sam negdje 20. sa 74 boda
Odgovori s citatom
Old 31.05.2014., 16:51   #592
Nadarevica se nemojte bojat,lik vas trenira prve dvije godine a poslije se zajebava sa vama. Mislim uvijek je strog,ali poslije cete se zezat s njim i odgovarat mu slobodnije nego sto je to slucaj sada (vjerujem da svi sutite ko zaliveni). Isto tako on nikad ne daje nepostene ocjene i opcenito posteno ocjenjuje. A ako netko ide na popravni kod njega a planira se preselit u neku drugu skolu neka mu to kaze jer ce ga onda pustit na popravnom.

Korac je bog,Rogicka isto super i mozete se zajebavat s njom stalno a Janesica je nadrkana.
some_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2014., 00:20   #593
Nadarević je sila.
King8 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2014., 16:21   #594
Zanima me jel bih mogao upast sa 66 bodova? Prijatelj mi je reko da je zadnji upo sa 64 pa bi trebo upast , ne eksperimentalni program nego normalan onaj. Hvala unaprijed.
Money123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2014., 20:31   #595
Smile upisi

jel znate mozda bi li mogao upasti u tu skolu ako imam 66 boda..za smjer optika. i kakva je skola, kakvi su profesori?
Tin017 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2014., 13:03   #596
Tesko ce vam netko pomoc kad stalno mijenjaju te uvjete pa se i brojevi bodova mijenjaju. Posto optika prima malo ljudi,teze se upada nego u ostale smjerove.
some_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2014., 13:52   #597
Question

Quote:
some_ kaže: Pogledaj post
Tesko ce vam netko pomoc kad stalno mijenjaju te uvjete pa se i brojevi bodova mijenjaju. Posto optika prima malo ljudi,teze se upada nego u ostale smjerove.
ma znam..al sta mislite, iz iskustva, bi li mogao upasti?
Tin017 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2014., 12:28   #598
Quote:
some_ kaže: Pogledaj post
Jel elektronika samo u A smjeni ili je i u B smjeni?
Marko128 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2014., 15:13   #599
Quote:
Marko128 kaže: Pogledaj post
Jel elektronika samo u A smjeni ili je i u B smjeni?
Itko?
Marko128 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2014., 20:07   #600
Prije nije,neznam po novome.
some_ is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:20.