Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.08.2014., 00:58   #7201
Quote:
pperlica kaže: Pogledaj post
Danas izašlo, koliko razumijem utvrđeni su svi glumci

Nije mi jasno, da li će se MAA zvati Firat ili Murat , jer ovdje se spominje Murat

http://baydizi.com/yerli-dizi/diger-...#axzz39S98Y8uY
Glavni muški lik je definitivno FIRAT... ali nažalost neki "novinari" ne pročitaju ono što napišu prije nego objave i uoče grešku , pa se šire krive informacije. I tako to krene..
Neću ni pomisliti što je sve tako krivo otišlo u eter.
eMarina13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2014., 07:52   #7202
Evo ga Mehica neobrijan

Odgovori s citatom
Old 05.08.2014., 08:53   #7203
Quote:
hanumka kaže: Pogledaj post
Evo ga Mehica neobrijan

http://i60.tinypic.com/2w54tio.jpg
i neošišan.. tj. frizura nije vojnička

a i ovu curu je na svoj poznati način zagrlio..
jedino što je i dalje zimogrozan..ovo je na malo većoj nadmorskoj visini pa je vjerojatno svježe jutro ..
ili lijen da nosi jaknu u ruci pa ju obuće..

ALI NAJVAŽNIJE... meni tu na fali njegov optimizam.. ovo lice je samo ozbiljno ali prijatno.

Zadnje uređivanje eMarina13 : 05.08.2014. at 09:03.
eMarina13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2014., 11:46   #7204
još uvijek je na Crnom moru, u Artvinu, u kolibi za odmor na visini

Naravno, i mali Tony Montana je s njim i brat

i jedna grupna

Zadnje uređivanje Rollergirl : 05.08.2014. at 12:03.
Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2014., 11:55   #7205
Quote:
Evo ga Mehica neobrijan

http://i60.tinypic.com/2w54tio.jpg

Hvala ti @hanumko na novoj slici, a još više hvala fanovima jer da nije njih ne bismo mogle pratiti Mehina putešestvija ovih dana. I ne bismo ga mogle vidjeti u "civilnom" izdanju, a posebo ne njegovo neobrijano lice na koje smo se navikle i koje mu tako dobro stoji.

Na setu ga nema, dobio čovjek nekoliko slobodnih dana, a Meho kao Meho, mira nema ako ne luta okolo. Prvo Fatsa, a onda se možda popeo na neko brdo iznad. Jer to je njemu dobro poznat kraj.

I ne radi se samo o ozbiljnosti. Ali neću više. Nadam se da će me vrlo brzo demantirati.

Edit: Ha, dok sam ja pisala post @Roll već otkrila i gdje je. Bravo za Roll. Ali dobra je bila i moja pretpostavka, zar ne? Neka ga, neka odmori dušu i glavu, možda nam osvane svježiji no ikad i napokon nasmijan. U svakom slučaju, Mehmet nam je prezgodan.

Zadnje uređivanje đurđevak : 05.08.2014. at 12:41.
đurđevak is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2014., 12:32   #7206
Quote:
đurđevak kaže: Pogledaj post

I ne radi se samo ozbiljnosti. Ali neću više. Nadam se da će me vrlo brzo demantirati.

Edit: Ali dobra je bila i moja pretpostavka, zar ne? Neka ga, neka odmori dušu i glavu, možda nam osvane svježiji no ikad i napokon nasmijan. U svakom slučaju, Mehmet nam je prezgodan.
ovo prvo - nadam se demantiju velikom kao kuća, najmanje velika kao ta koliba u kojoj je.

Dobra je pretpostavka. Neka samo odmori, početak je blizu i treba biti svjež i odmoran iako se dugo odmarao, a ovo izgleda kao da je pobjegao od vrućine u gore.
Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2014., 13:45   #7207
Quote:
Rollergirl kaže: Pogledaj post
ovo prvo - nadam se demantiju velikom kao kuća, najmanje velika kao ta koliba u kojoj je.

Dobra je pretpostavka. Neka samo odmori, početak je blizu i treba biti svjež i odmoran iako se dugo odmarao, a ovo izgleda kao da je pobjegao od vrućine u gore.

A njih dvojica sami bez pratnje

http://i61.tinypic.com/2vtxi7s.jpg

Zadnje uređivanje Bhea : 06.08.2014. at 07:17.

Odgovori s citatom Received Infraction
Old 05.08.2014., 14:22   #7208
Quote:
A njih dvojica sami bez pratnje

http://i61.tinypic.com/2vtxi7s.jpg

Mislim da je Mehmet trenutno u najboljem društvu.

I zaboravih reći da mi je na ovoj slici na kojoj telefonira http://oi60.tinypic.com/2j4bj41.jpg isti Boran.
đurđevak is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.08.2014., 14:44   #7209
Durdevak u pravu si,kada sam ugledala, sama sam sebi viknula:"Boran"
Isti, isti , to se trazi,:klap:

Znaci on je nama otisao na visinske pripreme,u mir bozji,kad i tamo fanovi traze fotkanje,
ne moze on nigdje pobjeci,a nedostatak osmijeha ,ja sada tumacim kao:Pustite me na miru,trebam koncentraciju,
Old 05.08.2014., 19:26   #7210
Quote:
Pa na ovoj grupnoj je nekako bolje raspoložen. Izgleda kao neka faza prije smiješka, ne znam kako da to bolje opišem. Kao da mu je drago što je s njima, dok je na onim slikama bez smiješka izgledao kao da to odrađuje

On je naravno jedini s jaknom

E da, zbilja dobro izgleda na slici s mobitelom.
Old 06.08.2014., 07:32   #7211
Dobro jutro dragi ljudi!!

Kao i obično, kad se Mehmet negdje ulogori, slike fanova kaplju danima poslije. Na ovoj djeluje kao da su ga na prepad uhvatili za slikanje, a on izgleda kao tužni pokisli psić. Dođe to tako kad te spopadaju i iznenađuju na svakom koraku.

edit: @Gubitnica on se jadan očito aklimatizirao na temperature u Kapadokiji i otišao u planine gdje su vjerojatno jutarnje temperature nešto niže. A s obzirom da su ovo domaćini, njima valjda ne smeta. A jadan Meho, nikad mu nije dobro, malo hladno, malo vruće i tako u krug

Zadnje uređivanje Rollergirl : 06.08.2014. at 08:00.
Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.08.2014., 10:06   #7212
I jos jedna

Zadnje uređivanje hanumka : 06.08.2014. at 11:17.

Odgovori s citatom
Old 06.08.2014., 10:17   #7213
I još jedna. Lijepo nam se nižu ove slikice, a fanovi očito jedva dočekali da se uslikaju tamo gdje on rijetko ide. Ovaj gore je čak sjeo za stol s njim, a na ovoj ispod se cijela obitelj slikala.

Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.08.2014., 11:42   #7214
Quote:
I još jedna. Lijepo nam se nižu ove slikice, a fanovi očito jedva dočekali da se uslikaju tamo gdje on rijetko ide. Ovaj gore je čak sjeo za stol s njim, a na ovoj ispod se cijela obitelj slikala.

http://i57.tinypic.com/1zecfhh.jpg

ma fanovi su uvijek za

ovdje mi je posebno zgodno kako je zagrlio tog malog dječaka.. koji se izgleda srami..
a isto tako ovdje je obrijan!!..ali ne izbrijan, samo onako ovlaš

za te temperaturne razlike imaš pravo.. neznaš kako bi se obukao.. a tek noću.. moraš imati nešto ili nekog da te grije
eMarina13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.08.2014., 14:37   #7215
Quote:
eMarina13 kaže: Pogledaj post
ma fanovi su uvijek za

ovdje mi je posebno zgodno kako je zagrlio tog malog dječaka.. koji se izgleda srami..
a isto tako ovdje je obrijan!!..ali ne izbrijan, samo onako ovlaš

za te temperaturne razlike imaš pravo.. neznaš kako bi se obukao.. a tek noću.. moraš imati nešto ili nekog da te grije

Da nema fanova mi bi njega vidjele svake prestupne godine,
zato jedno velika hvala dragi ljudi

Trebalo mu je čistog zraka,
brda su njegova najdraža mjesta,on i Toni ,ma milina
Old 06.08.2014., 20:43   #7216
Bilo je i vrijeme da dobijemo novu fotku
Ako je netko sumnjao da li puši ili ne, evo nam i odgovora. A meni osim čika koji mu visi iz usta upada u oči kako je Tony malecki pored njega. Baš je prava bebica iako se činio malo veći na onim "drugim" slikama
On je zgodan....JAKO.

Zadnje uređivanje Rollergirl : 06.08.2014. at 20:49.
Rollergirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.08.2014., 21:13   #7217
Ja moram priznati da mi je na ovim posljednim slikama, bez obzira na ozbiljnost i nedostatak osmijeha, kao u njegovim najboljim danima...

A što se cigarete tiče... ako je i neko vrijeme odolijevao tom poroku i pokušao prestati puštiti.. očito mu nije uspjelo do kraja se osloboditi te navike...
Meni osobno ne smeta.
Bolje da je pušač, nego da uživa u nekim drugim porocima...
Odgovori s citatom
Old 06.08.2014., 21:31   #7218
Meni je frajer nad frajerima, nemam drugi komentar fotka mi je neodoljiva kao i on i Tony♥♥♥♥♥
Old 06.08.2014., 21:37   #7219
Quote:
divna diva kaže: Pogledaj post
Meni je frajer nad frajerima, nemam drugi komentar fotka mi je neodoljiva kao i on i Tony♥♥♥♥♥

Ajme ovdje je ljepsi nego Boran .......

oci mi nisu ko fildzani nego kao dzezve

evo i pogled s Mehinog pendzere

Zadnje uređivanje hanumka : 06.08.2014. at 21:54.

Odgovori s citatom
Old 06.08.2014., 21:49   #7220
Quote:
Bilo je i vrijeme da dobijemo novu fotku
On je zgodan....JAKO.

http://i60.tinypic.com/28iw7qv.jpg

Da, zgodan, PREzgodan! A što je najbolje on nam je sam udijelio ovu fotku. Ne znam kada je zadnji put stavio kao profilnu neku noviju sliku. Ih, zna on da dobro izgleda!
A vidi ga, kao frajerčina, stavio čik u usta. I javno puši.

Jako dobro. Danas puno toga dobroga, puno slika, nova profilna, ali i prvi fragman. Pa uživajmo u Mehici.

Edit: Hanumka, jesi l' to s njim u sobi bila?
đurđevak is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:31.