Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.09.2012., 12:02   #61
Heheh, svidja mi se kako razmisljas... >)
Nego, ja nisam siguran gdje bi... Zanima me programiranje, hardver, softver, ma sve sto je vezano uz informatiku mene zanima...
Svenos is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2012., 12:10   #62
Pa imaš još 4 godine za razmisliti, valjda ćeš dotad nešto smisliti.
Old 21.09.2012., 12:14   #63
Hehe, super si ti tip... Mozda neka kava?
Vidio sam da si govorio oko nekih fakultetskih matematika i fakuultetske informatike... Sto je ta fakultetska informatika?
I di ti sada studiras?

Zadnje uređivanje Svenos : 21.09.2012. at 12:22.
Svenos is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2012., 12:26   #64
Msliš "fakultativna"? Pa to je zapravo dodatna/izborna mat/inf gdje se radi nadogradnja na znanje koje dobiješ na redovnoj nastavi.
Old 21.09.2012., 12:31   #65
Aham... Ok, pitanje... Jesi ti bio kampanjac u osnovnoj? i s koliko si prosao 7 i 8??? Pitam, jer sam ja bio do sada, pa sam se sada "odljenio" nisam vise lijen, poceo redovito ucit... Sada cu dobit 5 iz povijesti kada budem odgovarao... Wheee... i takodjer su bile neke glasine da se marihuana dosta aktivno konzumira u matematickoj... Jel to istina, ili?
Ps znam da je puno pitanja, al jbg, takav sam ja...
Svenos is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2012., 12:36   #66
U osnovnoj rijetko dirao knjigu, prošao s 5, u srednju sam ipak morao malo učiti ali isto bez problema 5. Sada na faksu (matematika) kampanjsko učenje i zadovoljavajuć prosjek.
A što se tiče konzumacije isto kao i u svim drugim školama. Društvo je bilo ok, naravno bilo je i super ljudi, ali i dosta idiota. E i da te odmah razočaram ne očekuj više od deset cura u razredu (od sveukupno cca 30).
Old 21.09.2012., 12:41   #67
Hahah... Znaci ti si genij druge klase... Cool... Nego, jel trebas briljirat matematiku za matematicku ili? Jer ima par stvari kod matematike koje prezirem...
Edit: ja sam bio kampanja, prolazio s 4.5 7.r i 4.6 6.r... Sada sma na redovno pa cemo vidjet... Koliko su kod tebe instrukcije matematike ako zagusti???
Edit 2: kampanja, pri tome mislim ucenje pod velikim odmorom od 10 minuta pred ispit...

Zadnje uređivanje Svenos : 21.09.2012. at 12:46.
Svenos is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2012., 12:45   #68
Quote:
Svenos kaže: Pogledaj post
Hahah... Znaci ti si genij druge klase... Cool... Nego, jel trebas briljirat matematiku za matematicku ili? Jer ima par stvari kod matematike koje prezirem...
Haha, hvala. Ne trebaš biti genij nego sposoban sam zaključivati, ima malo kompliciranijih stvari, no ništa strašno. Savjet-kreni dobro na početku i onda se drži stare slave.
Old 21.09.2012., 12:50   #69
Quote:
akoj kaže: Pogledaj post
Haha, hvala. Ne trebaš biti genij nego sposoban sam zaključivati, ima malo kompliciranijih stvari, no ništa strašno. Savjet-kreni dobro na početku i onda se drži stare slave.
haha, aj barem imam logike... O.o zato ni nisam ucio fiziku kreten pa mi falilo jedno odgovaranje za pet i razbolim se...
A taj savjet ja zovem farmanje ocjena... To cu ovaj osmi sada radit... Kontam si 1mjesec farmanlt, 1 tjedan hlapit...
A jos mi dobili i novu smjenu ovih mladih nastavnica, osle one matore u mirovinu, a matore su najbolje... :/
Oso ti off a? Odo i ja za 15min, skola zove... Joj kako bi preskocio osmi, pa odma u matematicku...

Zadnje uređivanje Svenos : 21.09.2012. at 13:04.
Svenos is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.09.2012., 00:05   #70
Heh, uspjelo je redovito, nisam ni sumnjao, dobio sam 5, 5 nastavnica se odusevila... I mama mi je ponosna... I ja sam na sebe... a to mi je najvaznije, koliko god cudno i sebicno bilo (ako je)...
Svenos is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2014., 11:09   #71
Pozdrav, vidim da je tema već dugo mrtva, ali nadam se da će netko uočiti moj post

Brat mi sada kreće u srednju - uskoro će biti on-line prijave. Ni sam ne zna bi li u III. matematičku ili I. opću, no budući da ga zanima FER, ja mu naravno preporučam matetatičku. Što biste mi preporučili, kako mu objasniti prednosti matematičke?

Zanimaju me ova 3 programa koja se spominju na web stranici škole:

Program A - 2 strana jezika
Program B - 1 strani jezik i povećani broj sati matematike (za 2) tjedno kroz sve četiri godine
Program C - 1 strani jezik i povećani broj sati informatike (za 2) tjedno kroz sve četiri godine

Koji odabrati, što možete reći o svakom programu i kada se uopće bira ovo, odmah na upisu?

Hvala.
Frigg is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2014., 12:22   #72
Quote:
Frigg kaže: Pogledaj post
Pozdrav, vidim da je tema već dugo mrtva, ali nadam se da će netko uočiti moj post

Brat mi sada kreće u srednju - uskoro će biti on-line prijave. Ni sam ne zna bi li u III. matematičku ili I. opću, no budući da ga zanima FER, ja mu naravno preporučam matetatičku. Što biste mi preporučili, kako mu objasniti prednosti matematičke?

Zanimaju me ova 3 programa koja se spominju na web stranici škole:

Program A - 2 strana jezika
Program B - 1 strani jezik i povećani broj sati matematike (za 2) tjedno kroz sve četiri godine
Program C - 1 strani jezik i povećani broj sati informatike (za 2) tjedno kroz sve četiri godine

Koji odabrati, što možete reći o svakom programu i kada se uopće bira ovo, odmah na upisu?

Hvala.
Pa mislim, ak oće na FER, kak mu nije jasna prednost matematičke pred općom XD Ipak će imat prilično šire znanje iz predmeta koji će mu itekako dobro doći na faksu (matematika, fizika, informatika možda isto, ovisno o tom tko će mu predavati i kak je sad posložen program - u to više nisam baš upućena), osim ako ne bude đabalebario, al čak i onda

Kad sam ja upisivala (prije, uh, 7 godina sad), te izborne predmete smo birali odmah na upisu. Što se tiče tih programa, sve ovisi o njegovim preferencijama. Mislim, oke, bilo bi lijepo znati što više jezika, al ak si već u matematičkoj onda je meni logično iskoristit priliku i uzet još matematike ili informatike. Ja da sad opet upisujem, upisala bih program s dodatnom matematikom, čisto zato što se tamo pokrije gradivo koje više nije dio redovnog programa, a kolko sam čula zna prilično koristiti ljudima na ETF-u, FER-u i sl., pogotovo na početku faksa. Kad sam ja upisivala tog programa još nije bilo pa sam uzela izbornu informatiku, a to je bilo tak ... ovisno o tom tko ti predaje Dvje godine je bilo nebulozno, dvije godine je bilo zanimljivo i učili smo neke stvari koje znam sigurno da u drugim školama ni pipnuli nisu jer je profesor bio odličan. Al da, malo je nezahvalno da mu netko drugi govori što bi kako trebao, kad su to ipak više stvari koje se tiču njegovih preferencija i aspiracija općenito. Al u globalu nema neke prevelike razlike.
Odgovori s citatom
Old 30.06.2014., 16:22   #73
III. Gimnazija [OS] 2014/2015

Pozdrav! Evo ove godine upisujem u III. gimnaziju u Osijeku i zanimaju me mišljenja već starijih učenika ali i drugih koji će ove godine upisati. Znam da već postoji ovakva tema (kliknite ovdje za link) ali je tema od 2009. godine. Hvala svima unaprijed!
Spaldin is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2014., 23:52   #74
Ako znaš da postoji, molim te da ne otvaraš novu. Nema veze otkad je.
Rakkatakka is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.07.2014., 20:38   #75
III.GIMNAZIJA (Osijek)

hii , htjela bih upisati III.gimnaziju u osijeku , pa bih voljela čuti malo o profesorima , školi , itd..
unicat is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.08.2014., 21:30   #76
Quote:
unicat kaže: Pogledaj post
hii , htjela bih upisati III.gimnaziju u osijeku , pa bih voljela čuti malo o profesorima , školi , itd..
I jesi li uspjela upisat?
Spaldin is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:38.