|
|
23.08.2014., 23:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
kisobranka kaže:
Da li netko zna da li FNAC radi u sub i ned?
|
Imaš FNAC na Champ Elysee i taj radi od jutra do sutra. Čitava avenija je podređena zabavi turista i sve radi duboko u noć.
|
|
|
23.08.2014., 23:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kisobranka kaže:
Ni meni nije baš nešto najbolje ali mi je za te pare izgledao najbolje od ponuđenog, ima ok recenzije i nikome još nije otkazao što mi je jako bitno, ne bi voljela da me netko otkanta dva tjedna prije polaska. Nažalost nismo u najboljoj financijskoj situaciji, i rađe bi 200eura potrošila na nešto drugo.. bitno mi je da imam di prespavat i otuširat se i da je uredno.. tu u recenzijama piše da je stan uredan ali opet urednost se razlikuje od osobe do osobe a ako ne bude uredan sama si očistim stan od 28kvadrata u 40min..
|
Zato i kažem - meni se čini čisto ok s obzirom na cijenu i činjenicu da ljudi vrlo česti samo prespavaju u svojim stanovima. Osobno na to najmanje izdvajam moguće. Znam ljude koji su na forumu iznijeli kako su tražili centar grada pa su završili sa nekim rupama gdje je wc doslovce bio pored kuhinje ili izvan stana i preko dvorišta - ???
U ovakvim situacijama izrazito je bitna odgovornost vlasnika da na sve odgovara i na vrijeme.
|
|
|
25.08.2014., 03:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
UglyKidJoe kaže:
Definiraj centar. 
|
Pa ajmo reci da je unutar 4 stanice metroom.prošle godine smo spavali u h innu na avenue des boulevards ako se ne varam i to je bila super lokacija 
|
25.08.2014., 10:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa gle, meni je centar sve unutar prstena jer se metroom vrlo brzo svugdje prebacuješ iz bilo kojeg dijela unutar Prstena. Druga je stvar želiš li biti na pješačkoj meti od npr. Notre Dame, Louvrea, Maraisa i/ili Ile de Cite ili Latinske četvrti.
|
|
|
25.08.2014., 18:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
PARIZ - ALGA / BRAVO ?!
Pozdrav!
Zanimaju me iskustva novogodisnjeg putovanja sa BRAVOM ili ALGOM u PARIZ?
Najvise pitam zbog smjestaja i tako to, posto znam da alga zna smjestat miljama od centra..
|
|
|
25.08.2014., 18:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
FORZA986 kaže:
Pozdrav!
Zanimaju me iskustva novogodisnjeg putovanja sa BRAVOM ili ALGOM u PARIZ?
Najvise pitam zbog smjestaja i tako to, posto znam da alga zna smjestat miljama od centra..
|
Pogledaj malo ponude na esey jet, ja sam dvije povratme karte platila 128€ Venecija-Paris Orly
|
|
|
26.08.2014., 11:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Easyjet - correct spelling.
|
|
|
29.08.2014., 18:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
Hitretz84 kaže:
Pa ajmo reci da je unutar 4 stanice metroom.prošle godine smo spavali u h innu na avenue des boulevards ako se ne varam i to je bila super lokacija 
|
probaj pronaći nešto na housetrip.com.. mi smo rezervirali preko toga i bili 5 noći u studio apartmanu 5 minuta hoda od Eiffelovog tornja i isto toliko od stanice metroa - a s metroom ti treba max 10-ak minuta od svega bitnog za pogledati (izuzev montmantrea do kojeg ti treba cca 20 min)..
imaš lokaciju svakog apartmana pa možeš procijeniti koji ti više odgovara
|
|
|
30.08.2014., 10:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
Briv kaže:
probaj pronaći nešto na housetrip.com.. mi smo rezervirali preko toga i bili 5 noći u studio apartmanu 5 minuta hoda od Eiffelovog tornja i isto toliko od stanice metroa - a s metroom ti treba max 10-ak minuta od svega bitnog za pogledati (izuzev montmantrea do kojeg ti treba cca 20 min)..
|
mozes mi pliz reci koliko vas je kostalo 1 nocenje u tom apartmanu?
koliko košta 4,5 dana u Parizu? znam da to ovisi o puno faktora,sto ćemo posjećivati i gdje ćemo odsjesti, ali barem otprilike.  planiram ici s dragim, naci neku normalnu sobu (nista luksuzno, bitno da je cisto) i obići sve bitnije lokacije koliko ce se moci u to vrijeme, ali da to stignemo opusteno, a da ne trcimo iz muzeja u muzej
ako netko moze reci koliko je to okvirno € bila bih mu/joj zahvalna 
Zadnje uređivanje ina7777 : 30.08.2014. at 10:35.
|
|
|
31.08.2014., 16:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja bi svima koji rezerviraju stanove preporucila airbnb. Oni uzimaju najmanju proviziju. Moji roditelji iznajmljuju apartman i oglasen nam je oglas preko airbnba i housetripa i iz iskustva znam da airbnb uzima najmanju proviziju, puno manju od housetripa a sistem rezerviranja je isti i kod jednog i kod drugog servera..
Pogledaj koji post iznad i vidi koji sam stan ja rezervirala (oko 2200 kn za 7 dana) doduse stan je socijalan ali mislim da ce za spavanje biti ok, ima dobre recenzije.. Ja idem tek u 11mj pa ti mogu rec kad se vratim kakav je bio.
Ja za deparac racunam cca 50€ po danu, imam srece sto imam manje od 26 god pa cu negdje ustedjet na ulaznicama..
|
|
|
31.08.2014., 19:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
kisobranka kaže:
Ja bi svima koji rezerviraju stanove preporucila airbnb. Oni uzimaju najmanju proviziju. Moji roditelji iznajmljuju apartman i oglasen nam je oglas preko airbnba i housetripa i iz iskustva znam da airbnb uzima najmanju proviziju, puno manju od housetripa a sistem rezerviranja je isti i kod jednog i kod drugog servera..
Pogledaj koji post iznad i vidi koji sam stan ja rezervirala (oko 2200 kn za 7 dana) doduse stan je socijalan ali mislim da ce za spavanje biti ok, ima dobre recenzije.. Ja idem tek u 11mj pa ti mogu rec kad se vratim kakav je bio.
Ja za deparac racunam cca 50€ po danu, imam srece sto imam manje od 26 god pa cu negdje ustedjet na ulaznicama..
|
Moze, javi kako je bilo  mozda malo mutavonpitanje, ali ja imam 26 god pa da li te bespl ulaznice na nekim mjestima uključuje i nas koji smo vec navršili 26
|
|
|
01.09.2014., 03:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
Briv kaže:
|
Koliko ste platili to ?tnx
|
01.09.2014., 13:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja ne znam koliko su strogi sto se tice pregledavanja godina, mozda ne rade problem oko toga..
|
|
|
01.09.2014., 16:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ina7777 kaže:
Moze, javi kako je bilo  mozda malo mutavonpitanje, ali ja imam 26 god pa da li te bespl ulaznice na nekim mjestima uključuje i nas koji smo vec navršili 26
|
A pitanje je hoće li baš datume (rđenja) gledati doslovno, ali i da gledaju - ne propadne se radi toga...
|
|
|
01.09.2014., 17:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
meni su nekad samo na izgled davali popust (u Orsayu) ništa ne pitavši, iako sam imala 30, jer izgledam mlađe (nisam ni zatražila kartu s popustom već mi žena dala automatski). a kao što veliš, nije propast i ako zatraže osobnu.
|
|
|
01.09.2014., 19:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Ovako, kupio sam 3 povratne karte Air France-a Zagreb - Pariz za 11. mjesec, prije mjesec i pol dana. Sporan je odlazni let. Znači u trenutku kupnje je bio ponuđen samo jedan kasni let navečer (dolazak u 20.00 u Pariz) koji sam jedino mogao odabrati i sad skužim da su danas ubacili još jedan jutarnji let (dolazak u Pariz u 11.00 dopodne) koji mi puno više odgovara jer onda imam cijeli dan u Parizu, a onako gubim dan. Znači, tog jutarnjeg leta nije bilo do danas, to sa sigurnošću znam jer imam screenshot stranice i gledao sam taj let više puta u ovih mjesec i pol, zadnji puta sada u subotu i nije bilo ovog jutarnjeg leta, za povratak imaju dva leta i imali su ga i onda kada sam kupovao karte i normalno sam odabrao onaj koji mi više odgovara. Sad me zanima, što mogu učiniti da zamijenimo odlazne letove, na isti dan, samo drugo vrijeme, sve ostalo ostaje isto, imena.. sve.. Jer kažem, taj let su ubacili naknadno i nije da zbog svojih nekih osobnih razloga to mijenjam. Dali netko ima iskustva i što mislite dali imam šanse da nešto promijenim bez abnormalne doplate? Cijena karte za jutarnji let je ista kao što sam ja platio.
|
|
|
01.09.2014., 19:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Sta ne bi bilo lakse pitat Air France?
|
|
|
01.09.2014., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
se7ensin kaže:
Sta ne bi bilo lakse pitat Air France?
|
E javila mi se neka teta na telefon i pričala je neke nebuloze, znači nije imala pojma, poslao sam im mail i sad čekam odgovor. A zvati ću i sutra ujutro, vjerojatno će netko drugi raditi. Znači žena mi je rekla da je to samo neka konekcija, nešto za NY.. neam pojma, totalne nebuloze je pričala. Jer to je sasvim normalan let, koji se može odabrati u 9 ujutro i dolazak je u 11, ona mi ništa pametno nije rekla, a bio je i kraj radnog vremena te službe za korisnike pa ću zvati ponovno ujutro..
Znači žena mi apsolutno ništa inteligentno nije rekla, čak mislim da mi je rekla da je to neka konekcija prije nego sam joj rekao datum leta i broj rezervacije, znači otkantala me na žešće.. sutra se moram dobro posvađati s njima..
Zadnje uređivanje teve max : 01.09.2014. at 20:14.
|
|
|
01.09.2014., 23:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa, mislim da ne bi trebao biti problem - ali ćeš morati računati na nadoplatu mislim jer ti ustvari mijenjaš vrijeme polaska - i to AKO nisi kupio najjeftiniju kartu koja nema izmjena...
|
|
|
01.09.2014., 23:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
UglyKidJoe kaže:
Pa, mislim da ne bi trebao biti problem - ali ćeš morati računati na nadoplatu mislim jer ti ustvari mijenjaš vrijeme polaska - i to AKO nisi kupio najjeftiniju kartu koja nema izmjena...
|
ok, mijenja se vrijeme polaska, ali ne zbog mojih nekih osobnih razloga, već zbog toga što su oni ubacili taj dan jedan let koji nije postojao, ne znam koliko je to česta praksa..
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:41.
|
|
|
|