Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Blisko politici

Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.11.2014., 23:12   #961
šešelj je bujančev idol
Alfa157 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2014., 23:21   #962
Quote:
ulicaST kaže: Pogledaj post
Šešelj podržava Josipovića jer je Ivin otac klao Hrvate po Hercegovini. Skandalozno! Ovo nesmije proci nezapaženo i ljevicarski mediji ovo nesmiju zataškati.
Ivin tata Ante se samo borio protiv ustaških zmija u Hercegovini i 1945., radio isto ono što su petokrakaši i (Šešeljevi) četnici radili recimo u Vukovaru i Škabrinji 1991., godine!

I zato Šešelj i cijeni Ivinog tatu, Ivu i Vesnicu jer se oni i dan danas dosljedno bore protiv ustaških zmija u srcima Hrvata!

Jer u biti oni su na istom zadatku: uništiti sve što je hrvatsko i to u korijenu!

Samo je razlika u nijansama: jedni su za Jugoslaviju a drugi za Veliku Srbiju!

I nije ovima danas na vlasti problem to što je Šešelj radio i što Šešelj priča, nego je Josipoviću i Vesni Pusić (a i njenom bratu također) problem to što Šešelj priča i svojim jezikom samo ''ponovno razbuđuje usnule i bunovne Hrvate'' koje su njihovi političari, počev od 2000- te pa do danas - tako lijepo ''zašuškali i uspavali''.

To ti je isto kad malo dijete u kući spava i onda dođe nepozvan gost iz vana i počne glasno pričati i praviti buku!

Pa naravno - da ćeš nastojati došljaka utišati, jer kad se klinjo probudi onda ga više ne možeš uspavati i postaje cendrav i nervozan!

Jednom riječju - Šešelj im kvari posao!
josipm359 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2014., 23:27   #963
Quote:
Alfa157 kaže: Pogledaj post
šešelj je bujančev idol
Pa po tvom onda je Šešelj idol i Stivu Culeju koji mu se javio na telefon i poručio mu ono što mu je poručio večeras!

I na kraju mu još rekao - tko je!

Da je on brat hrvatskog policajca kojeg je on Voja ( i njegovi četnici) 02.05.1991. ubio u Vukovaru - (točnije u Borovu Selu)!

PS: Je li ga još lijepo Bujanec opomenuo da li je svjestan da to što govori u Bujici može biti upotrebljeno protiv njega! I na kraju - da ako Haag zatraži snimku - da će im ju vrlo rado poslati!!

Eeeee sjediš na ušima prijatelju!
josipm359 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2014., 23:27   #964
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
VOJISLAV Šešelj javio se večeras uživo u emisiju Bujica Osječke TV. Šešelj se dotaknuo nekoliko pitanja, a naglasio je kako nema namjeru vraćati se u Haag.

Zauzimajući posprdan stav, Šešelj je istaknuo kako igra više igara odjednom, da ga je nemoguće uloviti za rep te da mu je teško ući u trag.

Hrvatska će se morati povući iz Republike Srpske Krajine

Šešelj je upozorio kako će se Hrvatska "prije ili kasnije morati povući iz Republike Srpske Krajine", pokazujući na taj način da još uvijek igra na kartu velikosrpske ideologije.

Odbacio je i optužbe o ratnim zločinima za koje ga se tereti.

Ponovio je koje hrvatske političare osobito cijeni, navodeći svoju "najomiljeniju hrvatsku političarku" Vesnu Pusić te aktualnog predsjednika Ivu Josipovića.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ag/786625.aspx
Što ti citiraš brale? Nepostojeće tekstove? Počeli smo izmišljati, ha? // IRONIC MODE OFF
Old 26.11.2014., 23:29   #965
Quote:
Aurigo kaže: Pogledaj post
Što ti citiraš brale? Nepostojeće tekstove? Počeli smo izmišljati, ha? // IRONIC MODE OFF

nestao članak, ostali komentari :klap:
mirta is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2014., 23:32   #966
Quote:
Umjesto da me kudiš, budi zahvalan da sam ti omogućio da još jednom pročitaš indexov članak.
DJTcro is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2014., 23:33   #967
Quote:
mirta kaže: Pogledaj post

nestao članak, ostali komentari :klap:
Kao ovaj recimo:

Rankovic_Pravedni Objavljeno prije minutu

Bog i Otac i Sin i Duh Sveti Vojvodo, stope ti se pozlatile, Bog te čuvao i dao ti oko sokolovo i čvrstu junačku desnicu u trijebljenju ološi s ovog lijepog Planeta

Ove ološi su pretpostavljam - ''ustaške zmije u srcima Hrvata''!

Baš lijepa poruka!

Milozvučna!
I krasno napisana!
josipm359 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2014., 23:36   #968
Quote:
Umjesto da me kudiš, budi zahvalan da sam ti omogućio da još jednom pročitaš indexov članak.
A nisi trebao!

Najprije članak je loš da lošiji ne može biti

A drugo bit će repriza - treba obavezno utvrditi gradivo!

Pogotovu ovi što su se uskokodakali oko Šešelja!

Koda im je lisac Vojo ušao u kokošinjac - ovaj tren!
josipm359 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2014., 23:38   #969
Stigla naredba Indexu ''odozgor'' - da se stvar sakrije!!!!

Sve u smislu svjetle budućnosti - našeg regiona!
josipm359 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2014., 23:40   #970
Quote:
Ne kudim te, ironičan sam. Jebote, gdje mi živimo, koja cezura
Old 26.11.2014., 23:47   #971
Quote:
Ne kudim te, ironičan sam. Jebote, gdje mi živimo, koja cezura
Nije to se tebi samo čini!

Ovo je čista demokracija!

Što bi drug Tito kazao:

''Demokracija da. ali ne za klasne neprijatelje (ustaške zmije u srcima Hrvata)''.

Da se može ustati iz groba drug stari bi Milanoviću, Josipoviću i Pusićki sav ozaren rekao:

''Pa drugovi komunisti - majku Vam Božiju - Vi ste i mene premašili, i to iz mojih najboljih dana''!

Tito nije u svoje vrijeme uspio zaustaviti Roiters - ali će ovi njegovi učenici zaustaviti sve što bude trebalo zaustaviti kako bi nam moglo cvasti tisuće cvjetova u regionu!
josipm359 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 00:11   #972
Ovaj osuđeni diler ne preza pred ničim da pokuša pomoći Kolindi da pobijedi. Cijena emisija je služila samo da se Šešeljem posluži kako bi se popljuvao Josipović. Što je slijedeće pitam se? Vjerojatno intervju s Karađićem u kojem on hvali Josipovića kao pravog "Srbina"... Bljak...
antikojigvanti is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 00:17   #973
Quote:
antikojigvanti kaže: Pogledaj post
Ovaj osuđeni diler ne preza pred ničim da pokuša pomoći Kolindi da pobijedi. Cijena emisija je služila samo da se Šešeljem posluži kako bi se popljuvao Josipović. Što je slijedeće pitam se? Vjerojatno intervju s Karađićem u kojem on hvali Josipovića kao pravog "Srbina"... Bljak...
Pa naravno!

Ali je problem - što je Voja govorio - istinu!

I nije popljuvao Josipovića!

On ga ceni i pomaže jer ceni njegova oca koji je 1945., po Širokom Brijegu sa svojom 9 dalmatinskom brigadom ubijao ''ustaške zmije''.

Cijeni on i Pusićku i njenu rodbinu sa majčine strane koji su bili - četnici!

Itd, itd.

Ali ne boj se - cenzura je već na dijelu!

Samo je pitanje mogu li zaustaviti Youtoube!

Inače Velimiru Bujancu za ovo večeras +
josipm359 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 00:30   #974
Quote:
antikojigvanti kaže: Pogledaj post
rađe se zapitaj zašto ti smeta istina
mimozica 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 00:45   #975
Sto god cetnicki vojvoda izjavi to je istina ?
Niti Srbi ga vise ne puse i smatraju ga klaunom ali vidim da mu se otvara novi fun klub.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 07:07   #976
Quote:
josipm359 kaže: Pogledaj post
Ma jesi li ti siguran u ovo što si napisao?

I tko je taj ''netko koji štiti te ljude''?

U čijem uredu sjedi sin gosp. Josipa Perkovića?

U čijem Uredu sjedi Budimir Lončar čovjek koji se kao zadnji MVP SFRJ izborio za sankcije na uvoz oružija republici Hrvatskoj 1991., godine i koji je tada tvrdio da on nije Hrvat nego da je Jugoslaven.

Tko je do nedavno bio glavni politički analitičar hrvatskom predsjedniku?

Tko je dotični večeras spomenuti Ante Josipović ? Točnije čiji je on otac?

Tko je izvjesni Siniša Tatalović (čiji je on sin) koji je također u Uredu predsjednika?

Ovo za ''pedigre'' - naše ministarke Vanjskh poslova Zapadnog Balkana Vesne Pusić (i sa majčine i sa očeve strane) znamo da nam Šešelj nije ni rekao?

Kakav je ''pedigre'' našeg premijera Zorana Milanovića (njegov otac je napredovao 1972., godine - koliko je meni poznato isto kao i otac Radimira Čačića koji je do odlaska u zatvor u Mađarsku na izdržavanje kazne, bio praktički drugi čovjek Milanovićeve vlade).

Itd, itd.....

I onda ti kažeš da ih ''netko štiti''?!

Bar malo objektivnosti kod Vas moderatora ovoga Foruma - ne bi bilo na odmet!
Jednako si tako mogao započeti popis nekih drugih političara, uključivši i rodbinske veze s onom stranom Dunava, koji su ovu državu vodili od devedesete do 2000.

Evo ti da lakše počneš:

Kodno ime Sova, conditio sine qua non u Hrvatskom saboru, ljubitelj ćirilice a napose ekavice.

Prvi predsjednik formiran u NOB-u ( Bleiburg), izbrušen u JNA te privremeno umrtvljen u Institutu za historiju radničkog pokreta ( gdje je inače vrvilo raznim podobnim i nepodobnim likovima). Sklon rodbinskim vezama s one strane.

...nastavi niz.
panorama is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 07:17   #977
Quote:
panorama kaže: Pogledaj post
Prvi predsjednik formiran u NOB-u ( Bleiburg), izbrušen u JNA te privremeno umrtvljen u Institutu za historiju radničkog pokreta ( gdje je inače vrvilo raznim podobnim i nepodobnim likovima). Sklon rodbinskim vezama s one strane..
Dva puta hapšen ('71 i '82) i robijao zbog Domovine, proglašen za jugoslavenskog disidenta, izbačen iz Partije, dobio otkaz na mjestu direktora Instituta, zabranjeno mu je predavanje na Sveučilištu i prisilno je umirovljen ('67) - ili u prijevodu: eliminiran iz sustava zbog stavova koje je formirao učeči i proučavajući povijest hrvatskog naroda.

Baš si Franju Tuđmana našao (kao i većinu proljećaraca) naći za usporedbu s "Yugosima" i "zlatnom mladeži Partije"
Old 27.11.2014., 08:35   #978
Evo snimka, meni je bio komičan Kovačević sa onim signaliziranjem: Prekini ga, prekini ga....i tužnim pogledom: Al nismo došli govor o mojoj knjizi? ...Šešelj žešća dijagnoza...

http://www.youtube.com/watch?v=RJVDeHtgJ6U
katarina32 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 08:46   #979
ovo sa Šešeljem je čisti fail

On je nebitan u Srbiji.

Bitni su Nikolić i Vučić njegove desna i lijeva ruku u ratu i poraću.

To treba stalno spominjati Josipoviću, njegovo ljubakanje i srdačno druženje s Nikolićem nakon prvog početnog i glumljenog snebivanja.

I sviranje Dodiku u Banjaluci.

Treba se okanuti politčki nebitnog Šešelja.

Al ipak vlada cenzuira u medijima.

Ako su Šešeljeve riječi nebitne što su radili saborsku deklaraciju.

Šešelj samo govori ono što Vučić i Nikolić misle.

A Josipović je s njima dobar. Po tome treba udarati.
Bice is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2014., 09:03   #980
Quote:
AndrejX kaže: Pogledaj post
Sto god cetnicki vojvoda izjavi to je istina ?
Niti Srbi ga vise ne puse i smatraju ga klaunom ali vidim da mu se otvara novi fun klub.
Srbi puše Nikolića, Vučića, Dačića!
A puši ih i naš predsjednik i naša vlada!
Koja je razlika onda?
josipm359 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:54.