Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume |
|
|
27.11.2014., 22:06
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
stinapradidova kaže:
pa šešelj je za vas mala beba, ni šešelj ne bi ovako strastveno mrzio hrvatsku kako je mrze cijenjeni i daleko poznati antifašisti na čelu s mesićem josipovićem i milanovićem, koji svake godine u brezovici i srbu slave pokolje vlastitog naroda. šešelj je za njih istinski humanitarac, barem ne slavi pokolje svog srpskog naroda, kako to rade ovi naši izdajnici.
|
Koja konsternacija u partijskim redovima, boktneće smeta im kao javljanje četnika, oni kao veliki 'domoljubi', za krepat. Još kad se ovaj Duka javio. Al ovo je fantastično odrađeno. 
|
27.11.2014., 22:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
mimozica 7 kaže:
rađe se zapitaj zašto ti smeta istina 
|
Vidim da se "bijelo" širi kao kuga. Bujanec i istina??? 
|
|
|
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
blue bird kaže:
Koja konsternacija u partijskim redovima, boktneće smeta im kao javljanje četnika, oni kao veliki 'domoljubi', za krepat. Al ovo je fantastično odrađeno. 
|
Vučiš i Nikolić im ne smetaju a njihov mentor Šešelj im kao smeta.
Pusti njihove štoseve..
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
KatarinaRi kaže:
Ti majku, nisam mislila da ce nasi desnicari bas toliko javno podupirati svog pajdu preko. A ovaj smrkac belog je jos u ekstazi od toga sto je pricao sa Sekijem 
|
još mi niste odgovorili, zašo je Šešelj veće zlo za hrvatsku od ive josipovića i zorana milanovića, od komunista udbaša tite i partizana? još nisam dobio odgovor, zašto smatrate da je jugoslavenska ideologija manje opasna i štetna za hrvatsku od četničke, molim jasne odgovore svako uvijanje i prodavanje demagogije ću ignorirat.
|
|
|
27.11.2014., 22:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
blue bird kaže:
Koja konsternacija u partijskim redovima, boktneće smeta im kao javljanje četnika, oni kao veliki 'domoljubi', za krepat. Još kad se ovaj Duka javio. Al ovo je fantastično odrađeno. 
|
ma poznata njihova gluma i preseravanje, a njihov Jovo predcednik nema šta nije napravio za susjednu im tobože "mrsku" državu Srbiju, abolirao ih svake moguće odgovornosti i popišao se i posrao po svim našim žrtvama rata s ćirlicom u vukovaru, ali ne oni su veliki protivnici srpstva a naši branitelji su naravno jedini problem, jer oni "veličaju" Šešelja.
oni su ti koji su napravili sve da se Šešelj nađe na slobodi, i Šešelj nikad ne bi bio na slobodi da su ti izdajnici predvođeni SDPom i HDZom radili svoj posao, i štitili ugled RH i pobrinuli se za to da žrtve zločina dožive pravdu i satisfakciju. sada ti koji su dozvolili Šešelju da izađe na slobodu, nas prozivaju za ljubav prema dotičnome, prava zamjena teza onako u udbaškom stilu kako i dolikuje drvarskim pećinarima i ljubiteljima "ljubičice bele" Tita.
|
|
|
27.11.2014., 22:18
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
“Osječka televizija je šokirana priopćenjem HND-a, a vezano uz razgovor s Vojislavom Šešeljom u emisiji ‘Bujica’ urednika Velimira Bujanca te odlučno odbacuje navode iz priopćenja. Spomenuto priopćenje smatramo pokušajem uplitanja HND-a u uređivačku politiku Osječke televizije. Ukoliko HND želi biti dosljedan postavljamo pitanje zašto nisu reagirali i na druge medijske kuće koje su objavljivale priloge i izjave Vojislava Šešelja.“, poručuje u svom priopćenju glavna urednica Osječke televizije Ružica Smolči
|
/udarno
Quote:
stinapradidova kaže:
ma poznata njihova gluma i preseravanje, a njihov Jovo predcednik nema šta nije napravio za susjednu im tobože "mrsku" državu Srbiju, abolirao ih svake moguće odgovornosti i popišao se i posrao po svim našim žrtvama rata s ćirlicom u vukovaru, ali ne oni su veliki protivnici srpstva a naši branitelji su naravno jedini problem, jer oni "veličaju" Šešelja.
.
|
Ma naravno, tko njima išta vjeruje, ma ne samo danas, zna se to, no da će tako daleko otić u uništavanju Hrvatske, to je ipak prešlo svaku mjeru. Takvi će nama nametati teme i što možemo reći i što je u redu, vraćati nam kumrovačke derneke i biste, vrijeđati branitelje i omalovažavati i trivijalizirati DR, ma mrš.
Zadnje uređivanje blue bird : 27.11.2014. at 22:25.
|
|
|
27.11.2014., 22:24
|
|
Na porodiljnom
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
KatarinaRi kaže:
Ti majku, nisam mislila da ce nasi desnicari bas toliko javno podupirati svog pajdu preko. A ovaj smrkac belog je jos u ekstazi od toga sto je pricao sa Sekijem 
|
U totalnoj su ekstazi kako im se vojvoda ukazao 
|
|
|
27.11.2014., 22:29
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2014.
|
U jednom se slažem sa Velimirom.
Quote:
U Hrvatskoj su Šešalja pratile sve televizije i javljale se iz Beograda uživo s njegovog mitinga. Portali i tiskani mediji cijelo vrijeme objavljuju njegove izjave. I sve to nije problem. Problem je samo u tome, što sa Šešeljem nije razgovarao neki iskompleksirani ljevičarski lik, kojem bi onda on imao što za spustiti.
|
|
|
|
27.11.2014., 22:45
|
|
kopam i sadim
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
stinapradidova kaže:
oni su ti koji su napravili sve da se Šešelj nađe na slobodi, i Šešelj nikad ne bi bio na slobodi da su ti izdajnici predvođeni SDPom i HDZom radili svoj posao, i štitili ugled RH i pobrinuli se za to da žrtve zločina dožive pravdu i satisfakciju. sada ti koji su dozvolili Šešelju da izađe na slobodu, nas prozivaju za ljubav prema dotičnome, prava zamjena teza onako u udbaškom stilu kako i dolikuje drvarskim pećinarima i ljubiteljima "ljubičice bele" Tita.
|
slazem se sa svime sto si napisao, ne samo u ovom postu.
SDP = HDZ
svejedno je da li je predsjednik ivo ili kolinda, pa vi mislite kome cete dati svoj glas...
|
|
|
27.11.2014., 22:55
|
|
U samoizolaciji
|
Ne shvaćam ove zahtjeve za cenzurom koje traži hrvatsko novinarsko društvo. Ja sam se već navikao. Meni je puno odvratnije bilo kad je onaj Bjelogrlić bio u latinici. Ne znam čega se ljudi toliko boje i zašto su toliko nesigurni u sebe. Ne znam po čemu to ova emisija može naštetiti Josipoviću koji će pobjediti tako glatko ove iduće izbore da to sto Šešelja ne može promjeniti.
Više se osramotio onaj drugi Šešelj, jer nije ovog Šešelja uspio pobjediti na priču. Samo je vikao da je njemu čukundjed Mijo, a to mu je Šešelj i rekao. Dakle to su ipak Srbi koji su došli iz Crne Gore i nastanili se u istočnu Hercegovinu, i odatle dalje. Eto znači da smo čak i nešto novo naučili. Podržavam. Bez cenzure!
|
|
|
27.11.2014., 22:56
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
kopam i sadim kaže:
slazem se sa svime sto si napisao, ne samo u ovom postu.
SDP = HDZ
svejedno je da li je predsjednik ivo ili kolinda, pa vi mislite kome cete dati svoj glas...
|
Samo ti sanjaj. SDP nije na optuženičkoj klupi i nije opljačkao Hrvatsku kao Sanaderov HDZ.
|
|
|
27.11.2014., 22:59
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
lezerkocije kaže:
Samo ti sanjaj. SDP nije na optuženičkoj klupi i nije opljačkao Hrvatsku kao Sanaderov HDZ.
|
Nisu ni Perković i Mustač na optuženočkoj klupi u Hrvatskoj..
|
|
|
27.11.2014., 23:24
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
PCN kaže:
U jednom se slažem sa Velimirom.
|
U jednom?
U puno toga...
Quote:
Duka i ekipa osuđuju telefonsko javljanje u Bujicu Vojislava Šešelja iz Beograda. Zašto jednako snažno nisu osudili medije koji su prenijeli kako se Ivo Josipović tri puta ljubi s Tomom Grobarom. Zar je Šešelj nešto manji četnik od Nikolića?!
Siguran sam da do ovakve reakcije Dukinog društva uopće ne bi došlo da Šešelj tijekom javljanja nije pohvalio svoje favorite u Hrvatskoj, a ponajprije Ivu Josipovića i Vesnu Pusić.
Otkrio je i svoje kontakte s nekim savjetnicima predsjednika Josipovića! Josipoviću to nisu prvi kontakti s Beogradom... O tajnim susretima ponuđene su mi čak i fotografije...
|
Quote:
Ne znam je li Duki poznato da je prije mene intervju s Vojislavom Šešeljm napravio YUtarnji list! Novinar Pero Zlatar po naputku Mirana Pavića, sina Ninoslava Pavića i urednika nedjeljnog izdanja, bio je u Beogradu prije nekoliko dana i razgovarao sa Šešeljem!
Za razliku od mene, podilazio mu je, nazivao ga je "gospodinom" i uvlačio mu se u šupak. Postoji i audio-zapis tog razgovora. YUtarnji list planirao je objaviti razgovor kao dio plana Ive Josipovića da neutralizira Šešelja. Jučer sam im u Bujici poremetio plan i sada su bijesni.
Hoće li Duka jednakom mjerom osuditi i Pavića kada čuje razgovor njegovog novinara sa Šešešljem, a za što sam se već pobrinuo?!
|
Quote:
Problem je samo u tome, što sa Šešeljem nije razgovarao neki iskompleksirani ljevičarski lik, kojem bi onda on imao što za spustiti. Meni sigurno nije mogao reći da sam "njihov" ili da sam "poturica". A nekima koji me sada napadaju - Šešelj bi sigurno rekao: "Ajde ne seri, pa i ti si naš, i ti si Srbin i ti što uređuješ najčitaniji portal ili najgledaniju emisiju! I tebi je stari bio oficir JNA! I tebi je deda bio u četnicima, šta se sad dodvoravate ustašama!"
Zato i ne smiju s njime razgovarati i sada seruckaju da je to "nehigijenski". A ja - niti se bojim razgovora, niti pucnjave, ako do nje opet dođe. Kao neki drugi voditelji kojima se gadi odora hrvatskog vojnika.
|
Quote:
Sviđalo se to nekome ili ne, Šešelj je jučer i definitivno razobličio bitne stvari: Srbijom vlada četništvo, a Hrvatskom Jugoslaveni i sluge Beograda. Partizansko-četnička ("antifašistička") koalicija obnavlja Jugoslaviju pod nazivom "Region" i djeluju slično kao što su djelovali od 1941. do 1945.
|
U kratko, buco je srbofile i jugoslavene uzjeo i razjebo....
Neprocjenjivo! 
|
|
|
27.11.2014., 23:41
|
|
Registrirani korisnik
|
KUJUNDŽIĆ ! NE TREBA NAM ŠEŠELJ GOVORITI TKO SU JOSIPOVIĆ I PUSIĆKA! BUJICU TREBA ZATVORITI!
Posted On 27 Stu 2014
Tag: bujica, milan kujundzic, vojislav seselj
0
“Prvih dana su Josipović i Pusić govorili da se tu ne može ništa napraviti, da je to stvar Srbije, a onda tek na moju osobnu inicijativu i brojnih drugih ljudi iz hrvatske javnosti, da to nije samo problem Srbije, već prvenstveno problem hrvatskih žrtava, morala, pravosuđa i Haškog suda, tek na to su onda počeli reagirati, na guranje – kad su vidjeli da se neće moći obraniti, da će to drugi odraditi. Tako da vjerujem da će to danas u Bruxellesu biti osuđeno i da će Šešelj biti vraćen gdje mu je mjesto. Ali ovo što je sinoć napravila jedna medijska kuća, to je nacionalna sramota. Dakle, sinoć je jedna hrvatska medijska kuća opet kopala po ranama hrvatskih žrtava, po ranama majki koje su izgubile svoju djecu. Na taj način dopustiti zločincu da se obraća hrvatskom narodu, to je sramota, to je za svaku osudu. Jer ne treba nama Šešelj govoriti o Josipoviću i gospođi Pusić, znamo mi tko su oni. Ali je sramota da je netko ratnom zločincu s krvavim rukama dopustio govoriti kroz hrvatske medije i mislim da bi tu kuću trebalo zatvoriti.” - zaključuje u priopćenju predsjednički kandidat Milan Kujundžić.
UDARNO.COM
|
|
|
28.11.2014., 00:46
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2006.
|
Quote:
antikojigvanti kaže:
KUJUNDŽIĆ ! NE TREBA NAM ŠEŠELJ GOVORITI TKO SU JOSIPOVIĆ I PUSIĆKA! BUJICU TREBA ZATVORITI!
|
A kaj ja govorim od prvog dana kad se taj turistički posjetitelj Poglavnikovog groba kandidirao?
Pa lik je trojanac par excellence.
Kako se samo fino družio sa PraveDnikom u Vukovaru. 
|
|
|
28.11.2014., 01:11
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2011.
|
Dakle imamo cetnika za predsjednika i velikosrpsku stranke na vlasti. Seselj ih je ocinkao.
|
|
|
28.11.2014., 01:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
no_surrender kaže:
A kaj ja govorim od prvog dana kad se taj turistički posjetitelj Poglavnikovog groba kandidirao?
Pa lik je trojanac par excellence.
Kako se samo fino družio sa PraveDnikom u Vukovaru. 
|
Na stranu što je to rekao Kujundžić, ali stvarno, zar nam Šešelj treba reći tko su Ivo Josipović i Vesna Pusić?
|
|
|
28.11.2014., 01:28
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2006.
|
Quote:
mirta kaže:
Na stranu što je to rekao Kujundžić, ali stvarno, zar nam Šešelj treba reći tko su Ivo Josipović i Vesna Pusić?
|
Tebi, meni i većini ljudi s PDF politika ne treba, ali 80% tvojih susjeda vjerojatno nema pojma tko su Ivo Josipović i Vesna Pusić, isto kao što ni moji susjedi pojma nemaju o tome, odnosno njih većina.
Hrvati su općenito politički nepismen ili u najboljem slučaju polupismen narod.
|
|
|
28.11.2014., 01:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
no_surrender kaže:
Tebi, meni i većini ljudi s PDF politika ne treba, ali 80% tvojih susjeda vjerojatno nema pojma tko su Ivo Josipović i Vesna Pusić, isto kao što ni moji susjedi pojma nemaju o tome, odnosno njih većina.
Hrvati su općenito politički nepismen ili u najboljem slučaju polupismen narod.
|
Ja u svoje susjede niti najmanje ne sumnjam, cijeli kvart pun guja
Ali o političkoj nepismenosti dobrog dijela ljudi se slažem.
|
|
|
28.11.2014., 05:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Stvarno što je ovom Kujundžiću? Lik nije normalan. Nema šanse da ću nakon nekih njegovih izjava glasat za njega.
Pa Bujanec tj.Šešelj nam je napravio uslugu stoljeća.
Žao mi je samo kaj je dosta ljudi možda propustilo čuti Šešeljeve izjave...
Nikad nisam mislila da ću zahvalit ratnom zločincu: al u ovom slučaju Šešelj: hvala!!!! Da nam jedan četnik mora reći ko vlada Hrvatskom je i za plakati i za smijati se...
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:21.
|
|
|
|